Burcucum kiyafetini almissin cok da kilo verme istersen tatlim.stres yapma bos yere cok hos gorunuyorsun
Öylemi salonda olacaksa baya gzl uygun almissin abiyeni hic dert etme gencayda rahat olsun takimda cok uygun
Gider canim mutlakada ne yapmak gerek bilmiyorum sıkımı etin o bölgede, degilse sporla gider. Yada biraz daha kilo ver nisandan sonra mutlaka azda olsa gider ama bende artik genia kemik olayina inaniyorum. Benimde kalacak galiba. Nasilki herkesin burun kemigi bile farkli kalcada öyle bence
En kötü ihtimal yemegin salcalisi deriz
menü güze cnm ama su azBugün menüm
9-9.30
1kase nesfit ve süt
14.30
1tabak ispanak yemegi
1kase yogurt
18:00
1tabak ispanak yemegi
1kase yogurt
Nane ve siyah cay
Su 1 lt ancak
Hayirlisi sıkılaşınca geçer cnm ben 59 istiyordum sonran56!ama gözüm simdi dahada asagilarda
menü güze cnm ama su az
aslında benm gözümde aşağılada ama spor yapmıyorum ya o nedenle çok da aşağı istemiyorum ki armut tip oldugm için sadece basenden ibaret olmak istemem
Haha sadece basenden ibaret olmak
insan hayal ble edemiyor dimi
helal olsun azmedipde istediğine kavuşanlara
Evet ya alemsin valla burcucum
Benimde basenlerin ve göbek alti karnim problem ya insallah gidecekler hepbirlikte basaricaz
meraba bayanlar Burcu nun davetiyle aranıza katılıyorum ben Beste :))
Kendi dedigin gibi olmamis cnm.Kizlar kizacaksiniz ama yazayim menumu yine de :/
Sabah 2 dilim ispanakli corek+cay
oglen brokoli
aksam karniyarik+1 dilim ekmek+azicik kisir
sabah 71.3 kiloydum simdi 71.9 :/
Kendi dedigin olmamis cnm.
Sabahtan aksama 600gr cok dgl ama yarin fazla cikacaksindir büyük ihtinalle
Haha iyi yapmissin cnmYok sanmiyorum gun icinde ne kadar alirsam aliyim sabaha eski kiloma donuyorum. Zaten bu gun anahtarimi unutmusum kapida kaldim. Tam 1 saat abimi bekledim kapinin onunde bos durmiyim bi ise yarasin dedim spor yaptim :-D iyi ki kimse gormedi goren deli sanardi :-D
hoş geldin aramıza bestemeraba bayanlar Burcu nun davetiyle aranıza katılıyorum ben Beste :))
Yok sanmiyorum gun icinde ne kadar alirsam aliyim sabaha eski kiloma donuyorum. Zaten bu gun anahtarimi unutmusum kapida kaldim. Tam 1 saat abimi bekledim kapinin onunde bos durmiyim bi ise yarasin dedim spor yaptim :-D iyi ki kimse gormedi goren deli sanardi :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?