aynen canım nişanım geçseydi bi artık düğün hazırlıkları başlardı
8 şubatta cnm
Nişan alişverişini bitirdiniz mi burcu
Bizde birsürü şey alinir
Başka zaman olsa çok zevk alırsın ama zoraki olunca birde aldiklarini başkası ödeyince kasılıyorsun
Nişanlık kıyafetini aldin mi burcu
bitirdik canım gencay hiç paraya acımadı ama ben acıdım 450 ye abiyemi aldım 90 a ayakkabı 30 a çantamı aldım onada 300 e takım aldık. daha anası babası var bizimkiler filan su gibi para harcandı o gün yaaaa
aldım cnm daha önce albüme koyup gstermiştim ama sen yoktun sanırım o ara tekrar koyayım bak
Helal olsun gencaya
Kasmamis seni
Eklersen albume yada buraya sevinirim
Kaldirirsin hemen gene
Belki tarih degisir demistin cnm ondan sordum.hayirli olsun kiyafetler simdiden tebrikler.;-)8 şubatta cnm
albüme ekledim canım bakabilirsin. yok hiç fiyat sordurtmadı
Gelirkende kardesimle yuruyerek geldik kizlar 1 saat surdu. Giderken 45dk surmustu. Ay hizimi alamadim daha yurumek istiyorum.:-D:-D
Belki tarih degisir demistin cnm ondan sordum.hayirli olsun kiyafetler simdiden tebrikler.;-)
canım çok güzelmiş kıyafetin
çok da yakışmış
maşallah fıstık gibisin sen kız
çok fıstık değilim canım ya az daha vermem lazım sanırım
bence gayet hoşsun canım
8 şubatta cnm
bitirdik canım gencay hiç paraya acımadı ama ben acıdım 450 ye abiyemi aldım 90 a ayakkabı 30 a çantamı aldım onada 300 e takım aldık. daha anası babası var bizimkiler filan su gibi para harcandı o gün yaaaa
Ayy az kalmis ya süper tam citir oldun nisanlaniosunevdemi olacak nisan canim
yok canım yer tuttuk orada olacak. tamda çıtır değilim kuzum ya basenler gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?