- 30 Aralık 2007
- 10.035
- 223
Okurken yoruldum.Hani ben evimde dinlenecektim hani daha dingin olacaktı bu haftaDün iş yerinde tek kaldım arkadaşın eşi rahatsızlanmış aksilik ya bir iş bir iş anlatamam kömür bantlarını izleyen kameraların kablolarını kesmişler hırsızlığa hazırlık için jandarma karakol tutanak offf bi sürü malzeme akşam direkt eve gidip yatacam dedim kii olmadı tabi eşimin kuzeni buraya gelmiş onu ağırla yine 3 e doğru yat bu gün de işçilerle bi kaç sorunumuz vardı sabah 8 den beri çene yoruyorum.Ama ben çok yoruldummmmmmmmYarın buraya yeni atanan bi arkadaş var o gelecek onu ağırla gezdir yarında dinlenemicem.E ama cumartesi de istanbula gidecem çamaşır yıkamam lazım eşya hazırlamam gerek ühüüüüüüüü ben ne ara yapacam bunları yaaa:95::18:
Çok uykusuzm moral motivasyon kalmadı ne yedim nekadar su içtim bilmiyorum adım neydi ki benim burası neresi???
izinde dinlenirsin..:)
Ilk ve sonbahar favori mevsimimdir..Aynen canım hem baharları hem de yazı çok severim ama ne hikmetse Aralığın ortasında doğmuşum
110 metrekare eşittir cok iş ince bedenkıyamam ya çalışmak zor ya ben nası olcam acaba
ebru ebru ebruuu bitti bile temizlik şimdi bi duşa gircem sonra dinlencem inş. ayy ben 85 metrekare evi temzlerken çok yoruluyorum 110 metrekareyi nası temizlicem ya
Kaptancım işin kötüsü uyumam gereken saatte cinleniyom ben o halimi gören güne yeni başladığımı sanar kilo ve sigaradan sonraki en büyük dengesizliğim uyku düzeni onu da yoluna koysaydım ahhh biHerşeye rağmen hayat güzel evet.İstanbul'a bir kere eğitim için gitmiştim havaalanı metro ve eğitimin oldugu kumburgazdan başka bi yer görmemiştim.Eşim de çok sık gidiyo aa sen burayı görmedin mi deyip boynumu büküyodu benimYeni yıl için sürpriz yapmış bilet almış 5 gün kalacağızÇocuk olmadan çılgınlar gibi gezelim görelim modundayız Allah sonumuzu hayır etsin
Gezin gezin ..fırsat varken yapın ..daha dun eşimle en son ne zaman sinemaya gittigimizi hesapladik oğlan a hamileyken gitmisiz yani 5 sene önce ne ara bu vakit böyle geçmiş. .