Harbi çılgınmışssınız ebru:)Hayat böyle güzel ya.bende çocuk olursa kasmayı düşünmüom ama malum çevre ne kadar müsade eder.Bi de ne kadar psikopat bi anne olurum o kısmı kestiremiyorum:)İstanbul fikrini iyi düşünmüşsünüz. Çok güzel bir şehir. Bol bol tarih kokuyor, deniz kokuyor Ama çocukla gezemem diye düşünme bence isteyince geziliyor. Ben büyük kızım 3 ya da 4 yaşındayken birlikte 1600 m yükseklikteki bir dağa çıktık. Gerçi biz biraz çılgın bir aileyiz. Küçük kızım 3 aylıktı denize gittik. Hatta ben geçenlerde model konserine gittim. Perşembe de inşallah sinemaya gideceğiz Düğün derneği seyretmeye. Hatta minik kuş yeni doğduğu sıralarda Galatasaray ın şampiyonluğunu kutlamaya çıkmıştık
Yalnız o Burcu değil bendim Derya' cım
Harika bir menü olmuş canım. Afiyet olsun. Yürüyüşte gayet iyi.
Amanda aman senin menünü sevsinler. Ne güzel bir menü olmuş o öyle. Afiyet olsun Bana menü yazdırmayın sakın dehşet menülerim var bu ara
Süper bir Canan menüsü. Kapuska biraz çok kaçmış ama olsun. Ben beğendim. Su çok az. Umarım 2 yi geçersin.
ne guzel yaa ama ben 2 ay olacak ve daha fazla belkı oksuruk bademcık yok sadece hapşırık ve grıp :2: bu yanı
Canım çok geçmiş olsun.