Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülcüm hergün tartılma kuzum bigün eksik bigün fazla çıkarsın moralin bozulur
tünaydım canım
verirsin canım cumaya kadar
sıkma canını
tebrikler canım birinci olmuşsun
ayyy çok sevindim senin adına
ben buralardayım artık
zaten aynı kilodayız artık
canım çok geçmiş olsun
aman dikkat
çok korkarım bende
benim büyük kızım azıcık bayat balık yesin hemen o gece kusar
çok taze olacak
hergün 100 br versek iyide
kaçamaksız gün geçmiyorki
canım ben 1 aydır öyleyim boşlukta gibiyim
zamanı yetiştiremiyorum
sinirlerim bozuluyor
kendime hiç vakit ayıramıyorum
canım üstte yazdığım gibi zamansızlıktan
ve de yorgunluktan
kızlaaarrrr, eski halimin fotograflarını koyduuuummmm bakın bakalımm:) utandım kendimden yaa
Selam kızlar bugun hiç gelemedim cunku telefonumda internetim bütti, annemlerdeyim şimdi, bugunden itibaren kesin kararımı verip baslafım kızlar, suan 65 kiloyum saka gibi 1,5 kg fazlayım
en kısa zamanda 60 oluyorum, bakın buraya yazıyorum:))
kızlar nasılsınız işten geldım yemek yapıyorum
selam kızlar!!!!
hafa sonu yine şehir dışındaydık.hastane işleri falan.bilgisayar bende değildi.kusura bakmayın giremedim
menümü yazayım
sabah 09.15
1 dilim ekmek
1 yumurta haşlama
3 yaprak kadar marul
1 kk peynir
3 zeytin
2 ceviz
2 minik mandalina
ara 10.30
1 tane çikolata
öğle 12.00
1 /2 tavuk göğsü haşlama
azıcık yağlı ve tuzsuz
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 15.00
şekersiz çay
akşam 18.00
1 tabak barbunya
salata
2-3 çatal sucuk
1 dilim ekmek
1.5 lt su ,yatana kadar 2 yi geçer.
arkadaslar bugunu insallah cok iyi birsekilde kapatıcam
durun hatta menumu yazayım
sabah 8:45
tulum peyniri
3 zeytin
yarım carliston biber
yarım domates
avucum kadar tost
oğlen 12:30
1 kase corba
1 s.kasıgı kuru fasulye (pilav vardı yemedim)
1 kase yogurt
aksam 19:00
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
3 bardak ayran
su cok az simdilik ama içerim yatana kadar insallah
spor, herzamanki gibi aktiftim, yurudum merdiven cıktım:) evde squata baslamayı dusunuyorum, simdi annemlerdeyim
arkadaslar herkese selam
cok yorgunum ne olacak bu durumlar bılmıyorum.hafta ıcı ışte yorul,hafta sonu evde yorul,ki benım daha bebegım yok.bı de o olursa nasıl olacak bılmıyorum(allah eksıklıgını aratmasın)
gecmıse bakayım,görüşürüz
bugün menüm
11:00
1 kase nesfit + süt
15:00
1 tabak az yagli brokoli, karnabahar, havuc
18:00
1 tabakdan az kremalidomates corbasi (piyale)
1 dilim tam bugday ekmegi
2 tk cemen
simdilik 1 lt su.
sanirim enf azla 0.5l daha icerim
cay ictim saymadim.
sabah kalktigimda 10 dk civari leslie sansone hareketlerinden yaptim.
disarida az yürüyüs.
gülben ergenin konugu fatih ürek, 3 canlis sarki söyledi dans ederek eslik ettim
birazdanda yapabilirsem leslie ile 5mil yürüyecegim.
geçmiş olsun canımMenüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
küçük bir parça peynir
Öğlen
2 kaşık et
3 kaşık bulgur pilavı
ikindi
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
akşam
1 kepçe çorba
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
3 bardak su
30 dk. yürüyüş
Arkadaşlar suyu eleştirmeyin kaç gündür 2,5 tan aşağı içmedim ama bugün çok üşüyorum hemde çok. üşütmüşüm sanırım suyu çok zor içtimmm
Bende kaçamak sıkıntısı yok artık. Herşey serbest sadece sayıları tutturmam gerek o kadar
ve herşey serbest olunca insanın canı da istemiyor. Bugün okulda tabağımdaki yemeği bitiremedim. Önce tabağımı gözümde öyle büyüterek bakıyorum ki nasıl bitircem diye bir de yakınıyorum
canım çok geçmiş olsunKaptancım ben çok kötüyüm menümü yazmak içi girdim aslında. Çok üşüyorum bugün beni es geçin. Başka günler telafi ederim inşallah.
Tamamdır canım. Sonunda kırdın 60 barajını. Tebrik ediyorum seni hastalıktan da olsa güzel bir sonuç artırmamaya bak.anladım ebrucum bakalım ya bıde yapacak adamla konuşayımda onunda fikrini alırım nasıl olsa. tamam yarışalım ebru 59.3 tüm bugün
Hadi bakalım. Biliyorsun ki isteyince yapılamayacak hiç bir şey yok.ebrucum bu sefer kesin karar verdim
her akşam muhakkak menü paylaşıcam
işler kötü yoksa
sen zaten süpersin canım yaaaa
Durum çok ama çok kötü Tuba. Kendine gel biran önce. Yoksa çok kötü kızacağım sana. Cumaya hiç olmazsa sabit çık. Sakın + çıkma.Selam kızlar bugun hiç gelemedim cunku telefonumda internetim bütti, annemlerdeyim şimdi, bugunden itibaren kesin kararımı verip baslafım kızlar, suan 65 kiloyum saka gibi 1,5 kg fazlayım
en kısa zamanda 60 oluyorum, bakın buraya yazıyorum:))
Hoş geldin canım. Nasıl gidiyor iş?kızlar nasılsınız işten geldım yemek yapıyorum
Hoş geldin Canan nazar mı ettik ne sana? Yine kaçamaklı bir menü olmuş.selam kızlar!!!!
hafa sonu yine şehir dışındaydık.hastane işleri falan.bilgisayar bende değildi.kusura bakmayın giremedim
menümü yazayım
sabah 09.15
1 dilim ekmek
1 yumurta haşlama
3 yaprak kadar marul
1 kk peynir
3 zeytin
2 ceviz
2 minik mandalina
ara 10.30
1 tane çikolata
öğle 12.00
1 /2 tavuk göğsü haşlama
azıcık yağlı ve tuzsuz
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 15.00
şekersiz çay
akşam 18.00
1 tabak barbunya
salata
2-3 çatal sucuk
1 dilim ekmek
1.5 lt su ,yatana kadar 2 yi geçer.
Menün gayet güzel canım ama o 3 bardak ayranı nerene içtin Birde öğle ile akşamın arası çok uzun. Akşamı mümkün olduğunca en geç saat 18:00 de bitirin. Kış aylarında daha erken yemek lazım bence akşam yemeklerini.arkadaslar bugunu insallah cok iyi birsekilde kapatıcam
durun hatta menumu yazayım
sabah 8:45
tulum peyniri
3 zeytin
yarım carliston biber
yarım domates
avucum kadar tost
oğlen 12:30
1 kase corba
1 s.kasıgı kuru fasulye (pilav vardı yemedim)
1 kase yogurt
aksam 19:00
1 kase corba
1 tabak kuru fasulye
3 bardak ayran
su cok az simdilik ama içerim yatana kadar insallah
spor, herzamanki gibi aktiftim, yurudum merdiven cıktım:) evde squata baslamayı dusunuyorum, simdi annemlerdeyim
Ahhh ahhhh sorma hiç Nihal. Kaç parçayım bilmiyorum. Birini yaparsam diğerini yapamıyorum. Kafam sürekli meşgul.arkadaslar herkese selam
cok yorgunum ne olacak bu durumlar bılmıyorum.hafta ıcı ışte yorul,hafta sonu evde yorul,ki benım daha bebegım yok.bı de o olursa nasıl olacak bılmıyorum(allah eksıklıgını aratmasın)
gecmıse bakayım,görüşürüz
Menün piyale çorba haricinde oldukça güzel. Hazır çorbalardan uzak duruyoruz canım. Hem sağlığa da olumsuz etkileri var. Su az olmuş. Hareket güzel.bugün menüm
11:00
1 kase nesfit + süt
15:00
1 tabak az yagli brokoli, karnabahar, havuc
18:00
1 tabakdan az kremalidomates corbasi (piyale)
1 dilim tam bugday ekmegi
2 tk cemen
simdilik 1 lt su.
sanirim enf azla 0.5l daha icerim
cay ictim saymadim.
sabah kalktigimda 10 dk civari leslie sansone hareketlerinden yaptim.
disarida az yürüyüs.
gülben ergenin konugu fatih ürek, 3 canlis sarki söyledi dans ederek eslik ettim
birazdanda yapabilirsem leslie ile 5mil yürüyecegim.
Aslında iyi bir düşünce ama ben hala karşıyım her gün tartılmaya. Haftada bir tartılmak en iyisi.Tartılmak zorundayım canım. Ayça kaya mutlaka her sabah tartılın not alın diyor. Günlük tutuyorum defter aldım. Ne yesem içsem yazıyorum. Hemde her sabah kilomu yazıyorum. Şükür farklı çıkmadım hiç. Ayça kaya ertesi gün 100 gr bile fazla çıkarsanız önlem alın bu 200 gr a çıkmasın diyor.
Menün eski menülerine göre çok ama çok güzel. Su konusunu biliyorsun zaten. Hatta yürüyüş bile var. Tebrikler canım. Ayça Kaya yaradı sana. İyi ki söylemişim.Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
küçük bir parça peynir
Öğlen
2 kaşık et
3 kaşık bulgur pilavı
ikindi
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
akşam
1 kepçe çorba
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran
3 bardak su
30 dk. yürüyüş
Arkadaşlar suyu eleştirmeyin kaç gündür 2,5 tan aşağı içmedim ama bugün çok üşüyorum hemde çok. üşütmüşüm sanırım suyu çok zor içtimmm
Geçmiş olsun canım. Çok dikkat et kendine. Bol bol ıhlamur iç. Sıcak sıcak iyi gelir.Kaptancım ben çok kötüyüm menümü yazmak içi girdim aslında. Çok üşüyorum bugün beni es geçin. Başka günler telafi ederim inşallah.
Menün güzel canım. Keşke kahvaltıyı evde yapabilseydin. Mümkünse kahvaltını evde yapıp çık. Bu arada hala emziriyorsun dimi? Kaç aylık oldu bebiş?menümü yazayım
sabah:
1 simit
1 çay
ara:sütlü
öğlen: 2 tane közlenmiş biber
1 tabak yoğurt
2 dilim ekmek
ara:nescafe
akşam:2 parça haşlanmış tavuk eti
2 kase cacık
ara:2 tane şekersiz açık çay
2 litre su
Tamamdır canım. Sonunda kırdın 60 barajını. Tebrik ediyorum seni hastalıktan da olsa güzel bir sonuç artırmamaya bak.
Hadi bakalım. Biliyorsun ki isteyince yapılamayacak hiç bir şey yok.
Durum çok ama çok kötü Tuba. Kendine gel biran önce. Yoksa çok kötü kızacağım sana. Cumaya hiç olmazsa sabit çık. Sakın + çıkma.
Hoş geldin canım. Nasıl gidiyor iş?
Hoş geldin Canan nazar mı ettik ne sana? Yine kaçamaklı bir menü olmuş.
Menün gayet güzel canım ama o 3 bardak ayranı nerene içtin Birde öğle ile akşamın arası çok uzun. Akşamı mümkün olduğunca en geç saat 18:00 de bitirin. Kış aylarında daha erken yemek lazım bence akşam yemeklerini.
Ahhh ahhhh sorma hiç Nihal. Kaç parçayım bilmiyorum. Birini yaparsam diğerini yapamıyorum. Kafam sürekli meşgul.
Menün piyale çorba haricinde oldukça güzel. Hazır çorbalardan uzak duruyoruz canım. Hem sağlığa da olumsuz etkileri var. Su az olmuş. Hareket güzel.
Aslında iyi bir düşünce ama ben hala karşıyım her gün tartılmaya. Haftada bir tartılmak en iyisi.
Menün eski menülerine göre çok ama çok güzel. Su konusunu biliyorsun zaten. Hatta yürüyüş bile var. Tebrikler canım. Ayça Kaya yaradı sana. İyi ki söylemişim.
Geçmiş olsun canım. Çok dikkat et kendine. Bol bol ıhlamur iç. Sıcak sıcak iyi gelir.
Menün güzel canım. Keşke kahvaltıyı evde yapabilseydin. Mümkünse kahvaltını evde yapıp çık. Bu arada hala emziriyorsun dimi? Kaç aylık oldu bebiş?
Ben kaçar artık misafirlerle ilgileneyim biraz. Herkese iyi geceler şimdiden kocaman öpücükler gönderiyorum hepinize
Günaydın :)herkese günaydın kızlar.
kontrollü bir kahvaltı , içimde o lezzetli ama kalorili kahvaltılıkları yememenin huzuru ve hedef kiloma bir adım daha yaklaşmanın sevinciyle hepinizi selamlıyorum
günaydın herkese
gününüzün güzel ve kaçamaksız geçmesi dileyiğle