Bol bol yeşillik yiyebilirsin. Domates, salatalık, ceviz yiyebilirsin. Dedikleri gibi diyette kaşar çok sakıncalı. Hatta yiyebiliyorsan peynir yerine yoğurt bile olur.
Ebruuu aldımm kitabı aldım :) okumaya başladım bile
Eki Görüntüle 903176
Allahımm ben bu sistemi çok beğendim ve işe yarayacağına eminimmm. Kızlaarr bugün beni idare edin menümü yazıp kaçcam kitabı hemen bitirmem lazımmm :18:
Kızlar sonuç listeleri açıklanmış. Takım olarak 3. yüz. Bireyselde Funda birinci olmuşşşşşşşşşşş
Enee birinci olmusum ya la:)
Gül' cüm çok sevindim kitabı almana. Ayrıca bu diyete inanır ve uyarsan eğer hedefe ulaşacağına inanıyorum. Pes etmek yokBen sana çok güveniyorum unutma bunu Kitap da önemli yerleri bizlerle de paylaş lütfen.
Tebriklerr canım benim başarılarının devamını dilerim
Tesekkurler tatlim insallah hep beraber kurtulacaz bu kilolardan.takimi da tebrik ederim istikrar herseyden onemli iyi gidiyoruz maasallahhhh.
Bu arada kitabi aldigina sevindim canim bende almayi dusunuyorum hazir antepteyken insallah bi firsatini bulurum.
Kaptan sen benden once yazmisin:) birinciligin sarhoslugunu yasiyorum ihhhiii:) masallah bana.tü tü tü bana.tilililili bana.
Bi an once almam lazimmmmmm:)Kesinlikle al laptopun başında okuyorumne sizden ne ondan vazgeçemedim. istediğimiz herşeyi yiyebiliyoruz ama ölçüsüne göre sayarak 5333 mesela bana uyan diyet. ÜStelik kaçamaklı günler için ertesigün listesi bile var
Layik olmaya calisiyorum efenimmmmm:) tesekkur ederim.ya kaptan ben ne yazacam regl haftasi 200 gr vermistim ondan bu hafta fazla cikti die dusunuyom.boyle bol sporlu felan bisi olmadi ki ne yazsam bilemedim:26:Funda' cım sen ikinci bildirimi yaptığında normalde listeye eklemeyecektim. Haftaya daha iyi bir ortalama alırsın diye düşünmüştüm. Birden aklıma birincilik ve derece geldi. Dedim ki ortalaması yüksek olursa derece alma ihtimali var, kızcağızın hakkını yemeyeyim. İyi ki eklemişim. Tekrardan kocaman tebrikler :maşallah: Bu arada unutma en uygun zamanda afilli bir başarı hikayesi yazman gerekiyor paylaşım alanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?