Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarı hikayesi derken sadece yediklerin içtiklerin ve yaptıkların değil diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla kalemin oldukça güçlü yani kendini çok güzel ifade edebiliyorsun. Mesela neden diyet yapmaya karar verdiğini, KK ile nasıl tanıştığını, 13. takımda yaşadıklarını vs anlatabilirsin. Bence bunların hepsinden çarpıcı bir başarı hikayesi çıkarBi an once almam lazimmmmmm:)
Layik olmaya calisiyorum efenimmmmm:) tesekkur ederim.ya kaptan ben ne yazacam regl haftasi 200 gr vermistim ondan bu hafta fazla cikti die dusunuyom.boyle bol sporlu felan bisi olmadi ki ne yazsam bilemedim:26:
Menün gayet güzel canım. Saatleri yerinde. Sporunda harika. Tebrik ediyorum seni.bugün menüm
9:00
1 kase nesfit + süt 1,5%yag
14:00
1 kahve + süt 1,5%
1 avuc leblebi findik karisk
17:30
1 kocaman tabak ispanak yemegi
1 büyük kase cacik 3,5%yag
1,5lt su
0,7ml papatya cayi (sakinlesiyorummmm)
bugün dünki olayi dahada telafi etmek icin dünkinden daha cok yürüdüm.
yokus ciktim biraz bu arada.
toplam 3 metro ve 2 otobüs duragi yürüdüm
O zaman en kısa zamanda bekliyorum fotoğraflarını ama aynı kıyafetle çektirmene gerek yok. Sadece vücut hatların belirgin olsun yeter. Yani bol kıyafetler giyme fotoğraf çektirirken. Bu arada listeye ne zaman istersen girebilirsin. Mesaj saymaya başlarsın önce. İstiyorsan haftaya gir. Bir sakıncası yok benim için. Çünkü şuan oldukça eksi kilolardasın.kaptancim halen karnim, bacaklarimin üst kismi ve popom belirgin. vakit buldugumda 73kg'ken cekildigim fotograftaki giysileri giyip tekrar cekilir ikisini eklerim. benimde bir karsilastirmaya ihtiyacim var zaten
bu arada listeye ne zaman alirinirim kaptancim
Ben baktım canım da yorum yapmayı unuttum. Daha doğrusu çok vaktim olmadı yazmaya. Öncelikle bu kiloda gayet güzel görünüyorsun ama bence daha da incelmen lazım. Birde eski fotoğraflarını görmediğimiz için tam yorum yapma şansımız yok. Normal bilgisayardan bağlanınca albümüne ekle eski yeni fotoğraflarını net bir yorum yapalım.Kızlar ya niye kimse benim fotograflarıma yorum yapmadı??? Yaptı da benmi kacırdum?? Ne zorluklarla yıklemiştim halbıki
Hayırdır Nur neden moralin sıfır?Moralim sifiiiiiiiiiiiiir
Tuba' cım bu halinle çok şık olmuşsun. Kabanında çok güzel güle güle giy. Ayrıca belinde incecik görünüyorEki Görüntüle 903540
işte 38 beden kabanım bu:)
Aynen yaaaa nerde bu millet nerde bu devlet. Nerdesiniz kızlar? İllaki azar mı işiteceksiniz.Hiiiiiiiii saatlerdir kimse gelmemiş
Dikkat et canım sen yine de kendine. Gerçekten yüzün oldukça zayıf. Maşallah pekte güzelsin Eminim hedef kilona ulaşınca bomba gibi bir hatun olacaksın. X aşkının bitmesi de iyi mi olmuş kötü mü olmuş pek bilemedim. :26:Hayırlısı olsun bakalım hakkında. Bu arada Almanya' da okullar gerçekten ucuzmuş.
Doğru ben sürekli aynı şeyi yapıyorum ve sinüzit - migren gibi hastalıklardan çok da korkarım ama çözüm de yok doğru düzgün
hihih anladım zaten
Benim yüzün zayıf hatlı baya nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle yani. Facebook'taki fotoğralarımın çoğu 75 - 85 kilo arası...
X aşkım bitti, bitirdim. Önüme bakıyorum kaptancım
Ben daha önce 2 sene yurtdışı eğitim firmasında çalıştım. Öyle olsa değil öyle aslında ya:26: Yani diğer ülkelere göre.. yıllık 1200, en fazla 2000 Euro çok değil. En ucuzlarından biri gelişmiş ülkelerin:26:
Ayyy çok kötü olmuş yaaaa nasıl kaybettin? Çalındı mı daha doğrusu?Tünaydın kızlaaar! Dün telefonumu kaybettim clupte ya çık mıtsızımm
Hoş geldin canım. Beni de meraklandırdın şu kitap konusunda, kaç liraya almıştın kitabı?Kızlarr canlarımmm. İşten geldim yemeğimi yedim şimdi kitabın başına geçme vakti. Öptümm sizleri akşam gelir geçmişe geleceğe heryere bakar cevaplarım
Çok teşekkür ederim kaptişkom. Batman'in bitmesi iyi oldu, çok boş beleş yaşayan aptal bir insandı. Asla mutlu olabileceğim biri değildi, yanlış tanımışım onu. Telefonum çalıntı kaptancım ya, tuvalette elimi yıkarken unuttum. 5 dakika sonra gittim yok, numaraların falan hep gitti. Numaralara çok üzüldüm ya.Dikkat et canım sen yine de kendine. Gerçekten yüzün oldukça zayıf. Maşallah pekte güzelsin Eminim hedef kilona ulaşınca bomba gibi bir hatun olacaksın. X aşkının bitmesi de iyi mi olmuş kötü mü olmuş pek bilemedim. :26:Hayırlısı olsun bakalım hakkında. Bu arada Almanya' da okullar gerçekten ucuzmuş.
Ayyy çok kötü olmuş yaaaa nasıl kaybettin? Çalındı mı daha doğrusu?
İyi olmuş o zaman Venüs' cüm İnşallah karşına çok mutlu olabileceğin birisi çıkar Telefonun gerçekten çok kötü olmuş. Eski numaranı yeniden alırsan eğer arkadaşların ulaşır sana nasıl olsa. Sadece her arayanda kiminle görüşüyorum demen gerekecek
Çok teşekkür ederim kaptişkom. Batman'in bitmesi iyi oldu, çok boş beleş yaşayan aptal bir insandı. Asla mutlu olabileceğim biri değildi, yanlış tanımışım onu. Telefonum çalıntı kaptancım ya, tuvalette elimi yıkarken unuttum. 5 dakika sonra gittim yok, numaraların falan hep gitti. Numaralara çok üzüldüm ya.
Geçmiş olsun Derya' cım. Umarım şimdi iyisindir?İyi akşamlar. .Dun aniden hastalandim o yuzden gelemedim..öğleden sonra bir baş ağrısı tuttu oyle yattım
Menü ve spor çok güzel olmuş canım. Afiyet olsunDünkü menü
sabah 09:10
4 kasik musli
1 cay bardağı süt le
1adet portakal
Öğle 13:00
Tavuklu salata
Öğleden sonra rahatsizlandim aksam yemedim erkenden yattım
su 1.5 litre anca icebildim
spor sabah oğlan i okula birakinca yürüyüş yaptım 5 km yürü dum :)
Geçmiş olsun Derya' cım. Umarım şimdi iyisindir?
Menü ve spor çok güzel olmuş canım. Afiyet olsun
Karşına gönlüne gore birisi çıkacaktır insAllah.
Çok teşekkür ederim kaptişkom. Batman'in bitmesi iyi oldu, çok boş beleş yaşayan aptal bir insandı. Asla mutlu olabileceğim biri değildi, yanlış tanımışım onu. Telefonum çalıntı kaptancım ya, tuvalette elimi yıkarken unuttum. 5 dakika sonra gittim yok, numaraların falan hep gitti. Numaralara çok üzüldüm ya.
Kitabın adı ne ki merak ettim :)Kızlarr canlarımmm. İşten geldim yemeğimi yedim şimdi kitabın başına geçme vakti. Öptümm sizleri akşam gelir geçmişe geleceğe heryere bakar cevaplarım
Geçmiş olsun..Tünaydın kızlaaar! Dün telefonumu kaybettim clupte ya çık mıtsızımm
Oldukça iyi görünüyorsun.:)Eki Görüntüle 903540
işte 38 beden kabanım bu:)
Fazla uzak kalmamaya çalış kolay gelsin.gecmisi takip edemiycem sadece :) yine buralarda olmaya caliscam burcuuum :) yoksa diyet psikolojisinde kalamiyorum. kiloda almamaliyim donebilmek icin :))
Hayırdır ?Moralim sifiiiiiiiiiiiiir
Oh çoğunluğu sevdiğim ve tüketmeye çalıştığım malzemeler.paylasim icin teşekkür.Metabolizma Hızlandıran Çay
1 limon
1 elma
1 portakal kabuğu
1 dal tarçın
1 tutam zencefil
1 çay kaşığı karabiber
2-4 adet karanfi
1 lt su
Metabolizmayı Hızlandıran Yiyecekler
Nohut
Hindi eti
Tavuk eti
Dana eti
Tam tahıllı ekmek
Ispanak
Maydanoz
Bamya
Yoğurt
Yumurta
Metabolizmayı Hızlandıran İçecekler
Ayran
Yeşilçay
Türk kahvesi
Su
Tamam canim..canim eskiden baskalariydi simdi sensin benim birebir rakibim, dayanismali rakip tabiki :
Menü guzel sporda var..bugün menüm
9:00
1 kase nesfit + süt 1,5%yag
14:00
1 kahve + süt 1,5%
1 avuc leblebi findik karisk
17:30
1 kocaman tabak ispanak yemegi
1 büyük kase cacik 3,5%yag
1,5lt su
0,7ml papatya cayi (sakinlesiyorummmm)
bugün dünki olayi dahada telafi etmek icin dünkinden daha cok yürüdüm.
yokus ciktim biraz bu arada.
toplam 3 metro ve 2 otobüs duragi yürüdüm
Teşekkür ederim.Fundacım tebrik ederiiiiimmmmm, kızlar kilo veren herkesede tebrikleeerrrrr
Tebrikler canım. .Bi an once almam lazimmmmmm:)
Layik olmaya calisiyorum efenimmmmm:) tesekkur ederim.ya kaptan ben ne yazacam regl haftasi 200 gr vermistim ondan bu hafta fazla cikti die dusunuyom.boyle bol sporlu felan bisi olmadi ki ne yazsam bilemedim:26:
Teşekkür ederim.herkese merhaba
gecmısı okudum.
ıs arkadaslarımla dısarda bulusacagız.şimdilik cıkıyorum kılo veren herkesı tebrık ederım.
ozellıkle fundacım senı
eve gelınce gorusuruz arkadaslar
Anlaşıldı kaptan. .Kızlar evde misafir var çok fazla yazamıyorum. Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta takım olarak çok iyi bir durumda olmasak da diğer takımlar düşük ortalamada olduğu için üçüncü olabildik. Haftaya hepinizden daha güzel sonuçlar bekliyorum. Geçmişteki mesajlara da ilerleyen saatlerde cevap yazacağım. Şimdilik kaçıyorum.
Kesinlikle al laptopun başında okuyorum ne sizden ne ondan vazgeçemedim. istediğimiz herşeyi yiyebiliyoruz ama ölçüsüne göre sayarak 5333 mesela bana uyan diyet. ÜStelik kaçamaklı günler için ertesigün listesi bile var
Başarı hikayesi derken sadece yediklerin içtiklerin ve yaptıkların değil diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla kalemin oldukça güçlü yani kendini çok güzel ifade edebiliyorsun. Mesela neden diyet yapmaya karar verdiğini, KK ile nasıl tanıştığını, 13. takımda yaşadıklarını vs anlatabilirsin. Bence bunların hepsinden çarpıcı bir başarı hikayesi çıkar
Menün gayet güzel canım. Saatleri yerinde. Sporunda harika. Tebrik ediyorum seni.
O zaman en kısa zamanda bekliyorum fotoğraflarını ama aynı kıyafetle çektirmene gerek yok. Sadece vücut hatların belirgin olsun yeter. Yani bol kıyafetler giyme fotoğraf çektirirken. Bu arada listeye ne zaman istersen girebilirsin. Mesaj saymaya başlarsın önce. İstiyorsan haftaya gir. Bir sakıncası yok benim için. Çünkü şuan oldukça eksi kilolardasın.
Ben baktım canım da yorum yapmayı unuttum. Daha doğrusu çok vaktim olmadı yazmaya. Öncelikle bu kiloda gayet güzel görünüyorsun ama bence daha da incelmen lazım. Birde eski fotoğraflarını görmediğimiz için tam yorum yapma şansımız yok. Normal bilgisayardan bağlanınca albümüne ekle eski yeni fotoğraflarını net bir yorum yapalım.
Hayırdır Nur neden moralin sıfır?
Tuba' cım bu halinle çok şık olmuşsun. Kabanında çok güzel güle güle giy. Ayrıca belinde incecik görünüyor
Aynen yaaaa nerde bu millet nerde bu devlet. Nerdesiniz kızlar? İllaki azar mı işiteceksiniz.
Dikkat et canım sen yine de kendine. Gerçekten yüzün oldukça zayıf. Maşallah pekte güzelsin Eminim hedef kilona ulaşınca bomba gibi bir hatun olacaksın. X aşkının bitmesi de iyi mi olmuş kötü mü olmuş pek bilemedim. :26:Hayırlısı olsun bakalım hakkında. Bu arada Almanya' da okullar gerçekten ucuzmuş.
Ayyy çok kötü olmuş yaaaa nasıl kaybettin? Çalındı mı daha doğrusu?
Hoş geldin canım. Beni de meraklandırdın şu kitap konusunda, kaç liraya almıştın kitabı?
Dünkü menü
sabah 09:10
4 kasik musli
1 cay bardağı süt le
1adet portakal
Öğle 13:00
Tavuklu salata
Öğleden sonra rahatsizlandim aksam yemedim erkenden yattım
su 1.5 litre anca icebildim
spor sabah oğlan i okula birakinca yürüyüş yaptım 5 km yürü dum :)
menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeği
bir parça peynir
şekersiz çay
öğlen
4 yemek kaşığı etli patates yemeği
1 su bardağı ayran
yarım dilim ekmek
ikindi
1 portakal
1 bardak ayran
akşam