Albümümü sildim canım eskisini şimdi yeni yüklüyorum cepten yüklemeye çalışıyorum inşallah yükleyebilirim çünkü netbook un şarz aleti kırıldı. Masa üstünde de Bluetooth yok.canım albumlerını neden goremıyorum:44:
onceden görürdüm:44:
tamam,anladım canımAlbümümü sildim canım eskisini şimdi yeni yüklüyorum cepten yüklemeye çalışıyorum inşallah yükleyebilirim çünkü netbook un şarz aleti kırıldı. Masa üstünde de Bluetooth yok.
Canim hosgeldin.ya yeterince kacamak yapiliyorr zaten bence hic bulasma bittere:) yogurt ye yogurt da yag yakiyor:)
hem lahmacun hem poğaça:44:
biraz fazla karbonhidratlı olmuş galiba canım
leslie akşamları benim de cok uykumu getirir.iyi düşnmüşsün:)
kahvaltısız cok zor.kahvaltı metabolizmayı inanılmaz hızlandırıyor.
güzel menü aralada özellikle mi birşeyler yemiyorsun???
böyle deyip kendimizi koyvermeyelim lütfen yaaaaaa
inanmıyorum ben onlara anca ödem attırıyorlar bence. o da metabolizmayı yorabiliyor. en güzeli sğlıklı beslenmek
maşallah ne güzel
kaçamaklaaaaaaarrrrrrrrtakım gene fenalarda sanırım :18:
ben büyük pazar seviyorum ıncık cıncıkların bol olduğu o pazarda bana çok uzak gidemedim bu soğukta haftaya gidebilirim belki
valla knor un analı kızlı diye köfteli bi corbasıydı. evde yemek yoktu corba yaptım ben de onu içtim ama gofret e hayır diyemedim. ve şuanda evde neler var bir bilsen. annem sağ olsun dolduruyor eve çikolata vs. ne bulursa. kendimi zor tutuyorum suan :18:
güzel menüü, afiyet olsun deryaa
valla az oldu ama ben tartıda daha da + çıktım venüs. bu hafta battım ben
pogaça ve lahmacun gibi unlu yağlılardan uzak durmalıyız canım. onun doşında güzel menülahmacun yerine 4 köfte, poğaça yerine de yağsız ya da susuz bir sebze yemeği güzel olurdu bence
kedi dili olmamış nur. ve o gün cok süt içmişsin o da olamış. sütü bir de nasıl içiyorsun? yağsızsa sorun olmayabilir. burda pınarınyağsız sütü var ben ondan ya da %1,5 yağlı süt içiyorum. onu da günde 2 en fazla bardağı geçirmiyorum.
dünkü menünde çok az olmuş. kahvaltı olmaması hiç iyi olmamış. bugün daha güzel bi menün olur umarım
finaller 2. sınav oluyor canım. 1 dönemde 2 sınav yapıyorlar. ilki %30 etkileyen vize, ikinci de %70 etkileyen final
valla canı pazar çekmek çok kötü haftaya giderim umarım
ooo süper fikir zaten gofret falan yiyorum bari bitter yiyeyim
şaka şaka tehlikeli bence yaa durmazsak falan
sağlık olsun hilalim. yine verirsin ve almazsın bu defa umarımsen de mi dukan yapmıştın bir de? ben niye hatırlayamıyorum onu :44: ama dukanda iyi kilo veriliyor. ben de düşünüyorum suan tekrar yapmayı. bu şekilde ben pek basarılı değilim hep kaçamak oluyor
ben de geçen sefer diyetteyken bıraktım sigarayı haarika bir şeydi sonra 3 ay sonra falan 1-2 derken geri başladımyine bırakmak istiyorum. mis gibi kokuyordum şimdi yine leş gibi oldum oooff
aynen öyleeeehayatımızın en güzel dönemlerini şişko geçiriyoruz. yaşlılıkta fit olucaz anca heralde
Canım biraz sağlıksız ve yağlı bir menü olmuş. Yürüyüş yapmışsın iyi ki
Afiyet olsun su çok az gibi geldi bana bir de metabolizmanı yavaşlatabilecek bir menü gibi geldi bana..
Bölümümü söylemiyorum canım forumda ama beşeri bilimler okuyorum, Almanya'da da bir üniversite daha okuyacağım Psikoloji bölümünde.
Bebeğim sen metabolizmanı yavaşlatmış olabilirsin biraz
bu kilolu olan herkese cazip gelri
Arkadaşlar. benim 3-4 gündür ayıptır söylemesi kabızlığım var. Tuvalete çok zor çıkıyorum. Suyu artırdım işin tuhaf tarafı suyu çok içmeye başladım kabızlık başladı :26: Ne yapayım ben önerisi olan var mı?
Selam kızlar, bugun kendime kaban aldım 38 bedeeeeennnnnnn:))
Kayısı kurusu ve ılık su.
Kilo vermenin hazzı 100 gr larda gizli.
Cumayi niye beklemedin erken tartilmak pek iyi olmuyor.
Kolay gelsin
Hosgeldin canım ..
Günaydın nnnn.
Yoğurt favorimdir.
20 gr la kalabiliceksen olabilir.
Ceeeee haftaya bekliyoruz
Süt kahve meteo hızlandırır. Papatya çayı cok degilmi...
Poğaça lahmacun yarasin diyeceğim olmayacak..
Sağol canım spor yapamadım. .
Arkadaşınıza üzüldümzor bir durum..
menü için teşekkürler.
Dostlar kocamla ben deliyiz duyrulurya bi kac gun once maddi acidan sıkıstigimizi ve dikkat etmemiz gerektigi konusunda karar aldik ertesi gun evden sıkıldigimizi ve yemek odasi gibi kullandigim yeri oturma odasi yapma dusuncesini konustuk bi gun once bellonaya baktik bugunde istikbale ve aldik ciktik bu ne yaman celiski hani maddi acidan zorlaniyoduk kose takimi da nerden cikti bi an dusunup hemen uygulamaya koyuyoruz ufff iyi mi yaptik kotumu bilmiyom ikimizde evlenmeden once daha tutumlu ve kararsiz insanlardik bi haller oldu bize.bugun bi karar daha aldim heralde onun da etkisi var mobilya almamda 6 ocak sigarayi birakma tarihim ilan ediyorummmm.en az 300 lira cebimde kalacak.isim baya zorlasacak hem diyet hem sigara o zamanlarimda destek bekliyorum sizden.biraz asabi olabilirim idare edersiniz artik
Tuba 38 beden montuna çok sevindim. Eşimde bana doğum günü hediyesi deri ceket almış. O da 38 beden hatta birazdan bir iki fotoğraf ekleyeyim. Gerçekten süper oluyor küçük beden giymek.
Tamam bakacam hemen:)Canım zaten evdeyken hep yayılmış vaziyette oluyoruz salon takımım var ayrıca otrma odası yapmamıştım misafir gelince orda otursun ay napim :)Yalnız mobilya da kriterimiz perdeye uymasıydı ahahahahha millet mobilyaya perde arar ben perdeye mobilya aradım.acıkmadım canım.artık bı sey yıyemıyorum kı..mıdem kuculdu.ben genelede dıkkat edersen kahvaltıdan sonrakı ılk aramda cay ıcıyorum ış yerımde.o benı oğlene kadar tutuyor
canım hosgeldın..ben nihal.umarım hedefıne ulasırsın
1.kuru kayısı ye
veya
2.rezene çayı iç
veya
3.bır cay bardagı ılık suya 1 tatlı kasıgı keten tohumu yagı koy (burnunu tıka ve ıç)
bosveeeeerr en ıyısını yapmıssınız.ara sıra ınsan degısıklık ıstıyor.bundan sonra bır sure bısey almazsınız olur bıter.
benım evde de L koltuk var.mısafır gelınce kullanıslı olmuyor dıp dıbe oturuyorsun cay servısı falan aralara zıgonlar gırınce zor oluyor,sen her zaman sandalye cekıp oturuyorsun ama esınle keyıf yapman ıcın bırebır.bırınız bı yere bırınız bı yere uzanırsınız.hem uzak kalmamıs olursunuzsanırım salonda cekılmıs bır resmım vav albumlerımde,bakabılırsın
sıgara konusunda ben ünivde basladım 6-7 sene ıctım.bır gun bır anda yenı yaktıgım sıgarayı arabanın camından dısarı attım ve bıraktım.3 gün sürdü,sebat edersen 3 gun sabredersen bu ıs bıter.
bana gelınce 1 sene ıcmedım,sonra yenıden basladım bu sene
Funda' cım sigarayı tam 2,5 sene önce bıraktım. Nisanda 3 yıl olacak. Emin ol sigarasız hayat çok ama çok güzel. Kendi başına yapamayacaksan yardım al lütfen ama önce kesinlikle kafanda bitir. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten. Canın ne zaman isterse bu konu hakkında konuşabiliriz.
Kızlar evdeyim iki gündür ama minik kuşla ilgilenmekten ayrıca temizlik yapmaktan yazamıyorum. Arada bir okuyorum ama bugün geçmişi okumaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi
hemen bakıyorum fotoyaa.38 nedir ya siz iice minnak olmuşunuzzzzzzz yuppiiiiTuba 38 beden montuna çok sevindim. Eşimde bana doğum günü hediyesi deri ceket almış. O da 38 beden hatta birazdan bir iki fotoğraf ekleyeyim. Gerçekten süper oluyor küçük beden giymek.
Allahım Allahım darısı bizlereeeee m bedennn süpper.ust bedenım xxL den M ye dondu..allahım cok mutluyum.
alt beden 38 de olan var 40 da
ki , benım problemım ust bedendı
Aynen canım:)kendim icin bisey istediysem namerdim
evet haklisin
evet haklisin kahvalti konusunda. eskiden hep böyle olurdu ama artik aslitim 9:00da kahvalti mutlaka yapiyorum o gün olmadi ama.
yok canim arada acikirsam 1 avuc kadar leblebi findik karisk yiyorum.
evet kedi dili konusunda haklisin bugün hemen kendime ceki düzen verdim.
sütü nesfitte ve kahvede hep 1,5% yagli kullaniyorum, olmadigi vakit 3,5% kullaniyorum bu coook nadir oluyor.
ve artik 3,5%yagli sütten tad alamiyorum cok agir geliyor tadi nedenseo gün 1,5%yagliydi sütlerim.
hadi bakalim Allah kolaylik versin canim, finaller daha önemli demekki orada daha da basarili olursun insallah.
ipin ucu kacabilir bitterde yemek en güzeli benimde düsüncem öyle
hayirlisi olsun canim, peki neden Almanya?
sen si cözmüssün canim
dün kime yazmistim hatirlamiyorum ama bende tek ise yarayam sey gün kurusu yemek.
tam 5 tane yiyorum, biraz cok ama daha azinida denemistim o ise yaramiyor bende. benim ölcüm 5 belki sende 3 tanedede ise yarayabilir bir dene istersen ara ögün olarak yada sabah kahvaltidan önce. ac karina daha iiy etki ediyor.
birde ac karina ilik su veya herhangi bir bitki cayi ic oda ise yariyor. hatta ikisini ayni anda deneyebilirsin.
woooow süperhayirli olsunnn bu kutlanmaliii getirin pastalari saka tabiki
cok gzl bir duygu eminim, benimde bedenim 38 olsun bende sok geciririm burda
dogru
bu ne perhiz, bu ne lahana tursusubu konuyu bile yemege bagladimya
hayirli olsun canim, her serde bir hayir var bak sayesinde daha bir gaz verecek sana sigara icmeyi birakmak konusunda.
hemen bakayim eklemissindir simdi belkihayirli olsun bu arada 38 beden montlariniz
Ben arkandayımDostlar kocamla ben deliyiz duyrulurya bi kac gun once maddi acidan sıkıstigimizi ve dikkat etmemiz gerektigi konusunda karar aldik ertesi gun evden sıkıldigimizi ve yemek odasi gibi kullandigim yeri oturma odasi yapma dusuncesini konustuk bi gun once bellonaya baktik bugunde istikbale ve aldik ciktik bu ne yaman celiski hani maddi acidan zorlaniyoduk kose takimi da nerden cikti bi an dusunup hemen uygulamaya koyuyoruz ufff iyi mi yaptik kotumu bilmiyom ikimizde evlenmeden once daha tutumlu ve kararsiz insanlardik bi haller oldu bize.bugun bi karar daha aldim heralde onun da etkisi var mobilya almamda 6 ocak sigarayi birakma tarihim ilan ediyorummmm.en az 300 lira cebimde kalacak.isim baya zorlasacak hem diyet hem sigara o zamanlarimda destek bekliyorum sizden.biraz asabi olabilirim idare edersiniz artik
O saatlerde bende bi telden yokladımpiştt ziyaretçi incin sen ben başka kimse yok 1 saattir kimsecikler yok bizden başka
Bugünkü menü
sabah 07:25
1yumurta
3 zeytin
2dilim kızarmış cavdar ekmek
2parmak peynir
ara 10:35
10 badem 1 mandalina
öğle 12:30
Omlet
2 kaşık yumurta
ara 14:45
3 kaşık yoğurt
1.5 kaşık yulaf kepegi
akşam 18:30
4 adet ızgara kanat
1dilim ekmek
6 zeytin
su 2.5 lt
spor 3.5 km yürüyüş ..
sabah
hoşbeş 40 gr.
öğle
fırında sebzeli köfte
2 kaşık bulgur pilavı
akşam
hindi etli menenmen
2 dilim çavdar ekmeği
1,5 lt su
cnm menun cok guzel ama akşam ekmek yeme yerıne salata yeseydın dahada ıyı olurduBugünkü menü
sabah 07:25
1yumurta
3 zeytin
2dilim kızarmış cavdar ekmek
2parmak peynir
ara 10:35
10 badem 1 mandalina
öğle 12:30
Omlet
2 kaşık yumurta
ara 14:45
3 kaşık yoğurt
1.5 kaşık yulaf kepegi
akşam 18:30
4 adet ızgara kanat
1dilim ekmek
6 zeytin
su 2.5 lt
spor 3.5 km yürüyüş ..
aaaammiiiinGecen sene kışın bi kaban almıstım, 2 ayda tüylenmişti bende geri vermiştim, o magazadan alacagım vardı yani, bugum sonunda gidip aldım bir yıl üstüne. Ama iyiki o aldıgın tuyleenmiş de vermişim, cunku onu 75 kilo halime almıstım 44 beden filandı galliba:)simdi bugun aldıgım 38 beden, darısı 44lerin basına:))
kızlar gelmiyorsunuz galıba ben kahvaltı yapıp duşa gırcem daha kahvaltı hazırlayıp gelıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?