- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
Ben nasıl bir diyet uyguladığını bilmiyorum ama diyete başlayınca sabah iki tane(akşamdan suya konulmuş) gün kurusu kayısı yer bir bardak su içerim.Yarım saat,1 saat sonrada kahvaltı.Öğlen olmadan içerde bişey kalmazAma gün kurusu olması şart.Diğerinide denedim onda aynı etki olmuyor.
Darısı başımıza ne diyelim.Güle güle giy.
Bende hep kızımı okula giderken hayal ediyorum:18::18::18:Korkuyorum
Gecen sene kışın bi kaban almıstım, 2 ayda tüylenmişti bende geri vermiştim, o magazadan alacagım vardı yani, bugum sonunda gidip aldım bir yıl üstüne. Ama iyiki o aldıgın tuyleenmiş de vermişim, cunku onu 75 kilo halime almıstım 44 beden filandı galliba:)simdi bugun aldıgım 38 beden, darısı 44lerin basına:))
Dostlar kocamla ben deliyiz duyrulurya bi kac gun once maddi acidan sıkıstigimizi ve dikkat etmemiz gerektigi konusunda karar aldik ertesi gun evden sıkıldigimizi ve yemek odasi gibi kullandigim yeri oturma odasi yapma dusuncesini konustuk bi gun once bellonaya baktik bugunde istikbale ve aldik ciktik bu ne yaman celiski hani maddi acidan zorlaniyoduk kose takimi da nerden cikti bi an dusunup hemen uygulamaya koyuyoruz ufff iyi mi yaptik kotumu bilmiyom ikimizde evlenmeden once daha tutumlu ve kararsiz insanlardik bi haller oldu bize.bugun bi karar daha aldim heralde onun da etkisi var mobilya almamda 6 ocak sigarayi birakma tarihim ilan ediyorummmm.en az 300 lira cebimde kalacak.isim baya zorlasacak hem diyet hem sigara o zamanlarimda destek bekliyorum sizden.biraz asabi olabilirim idare edersiniz artik
Canim her saat olabilirim artik kime denk geldiyse:)6 ocak vatana millete hayırlı olsunHangi saatlerde burada oluyorsun genelde o aralar ayak altında dolaşmayalım bizz
Ay yavrum ya yalniz mi kaldin ben varim bak:)piştt ziyaretçi incin sen ben başka kimse yok 1 saattir kimsecikler yok bizden başka
sabah
hoşbeş 40 gr.
öğle
fırında sebzeli köfte
2 kaşık bulgur pilavı
akşam
hindi etli menenmen
2 dilim çavdar ekmeği
1,5 lt su
offf şiştim şiştim patlıycam. Yıllardır kabız olmadım ben. Az yağlı yiyorum tabi artıkNe diyeyim inşallah yarın geçer de cumaya madara olmam :26:
Canim her saat olabilirim artik kime denk geldiyse:)
Ay yavrum ya yalniz mi kaldin ben varim bak:)
acıkmadım canım.artık bı sey yıyemıyorum kı..mıdem kuculdu.ben genelede dıkkat edersen kahvaltıdan sonrakı ılk aramda cay ıcıyorum ış yerımde.o benı oğlene kadar tutuyorGünaydın kızlaaar. Ben şimdi uyandım malesefHepimiz için güzel diyetli bir gün olsuuun
Ediyorum canım her gün en az 2 litre içiyorum, en çok 3 litre
Patates bol karbonhidrata neden olmuş ama genel olarak pek sakıncalı bir menü değil afiyet olsun
Afiyet olsun canım süper menün
Afiyet olsun mükemmel olmuş sporla birlikte
Dün arkadaşımızın moralini düzelteceğiz diye rakı masasında buldum kendimi yaaa
Goah çok leziz evet ama olmasaymış süper menüymüş hihihi
Afiyet olsun canım sporunu da eklemişsin çok iyi olmuş
Kahvaltı acıktırmadı mı seni canım? Afiyet olsun güzel menün
Patates, pogaça, bulgur pilavı aynı menüde olmamış tabı leslie ile biraz düzelmiştir afiyet olsun canım
Aaaa ben bunla karıştırmışım demekki diskalifiye olayını
canım hosgeldın..ben nihal.umarım hedefıne ulasırsınGünaydınnn..Tartıldım geldim kızlar.Geçen yıl ilk başladığımda 103,1 kg daydım.Biraz diyet yaptıktan sonra 90 larda da buraya gelmiştim.Şimdi yine berbat durumda geri geldim.102.5.
Başlangıç 102.5
İlk hedef 80Hadi bismillah kızlar.
1.kuru kayısı yeArkadaşlar. benim 3-4 gündür ayıptır söylemesi kabızlığım var. Tuvalete çok zor çıkıyorum. Suyu artırdım işin tuhaf tarafı suyu çok içmeye başladım kabızlık başladı :26: Ne yapayım ben önerisi olan var mı?
bosveeeeerr en ıyısını yapmıssınız.ara sıra ınsan degısıklık ıstıyor.bundan sonra bır sure bısey almazsınız olur bıter.Dostlar kocamla ben deliyiz duyrulurya bi kac gun once maddi acidan sıkıstigimizi ve dikkat etmemiz gerektigi konusunda karar aldik ertesi gun evden sıkıldigimizi ve yemek odasi gibi kullandigim yeri oturma odasi yapma dusuncesini konustuk bi gun once bellonaya baktik bugunde istikbale ve aldik ciktik bu ne yaman celiski hani maddi acidan zorlaniyoduk kose takimi da nerden cikti bi an dusunup hemen uygulamaya koyuyoruz ufff iyi mi yaptik kotumu bilmiyom ikimizde evlenmeden once daha tutumlu ve kararsiz insanlardik bi haller oldu bize.bugun bi karar daha aldim heralde onun da etkisi var mobilya almamda 6 ocak sigarayi birakma tarihim ilan ediyorummmm.en az 300 lira cebimde kalacak.isim baya zorlasacak hem diyet hem sigara o zamanlarimda destek bekliyorum sizden.biraz asabi olabilirim idare edersiniz artik
beklıyooruuuzzzzTuba 38 beden montuna çok sevindim. Eşimde bana doğum günü hediyesi deri ceket almış. O da 38 beden hatta birazdan bir iki fotoğraf ekleyeyim. Gerçekten süper oluyor küçük beden giymek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?