Eş çok önemli kızlar ...vallahı doğru diyorsun ..bekarlara duyurulurahahha dimiii
Ay ben de üzülüyorum valla aldatılmak çok kötü bişey gerçekten evi bir görseniz resmen harebeye dönmüş evsizler gibi dolaşıyoruz evde
Bende brokoliyı havuçlarını hafif haşlıyorum ,biraz zeytın yağı bol limon. ,tuz sarımsakla sollayın yiyorum ...oda güzel oluyor kızlar
Bende aldatıldım. Geçiyor canım.. Arkadaşına söyle üzülmesin zaman herşeyin ilacı yakında hatırlamaz bile...
iyi çıkmışsın lavaboya yaaa ben de öyleyimHerkese iyi aksamlar az once geldim eve brokoli yapacam nasil yapsam onerisi olan? Haslayip yogurtla yemeyivdusundum baska da nolur ki bilmiyorum.
Menumu yazayim.
Sabah
1 yumurta haslanmis
1 domates
1 kk peynir
4 yesil zeytin kucuklerden
1 salatalik
Ogle yumurta disinda ayni
1 turk kahvesi
Aksam
Ara
Ananasssssss ne lezzetli meyve toksin atiomus hem
Brokoli
Yogurt 1 kase
Belki 1 dilim cavdar
2 litre su ictim is yerinde 8 kere lavobaya gittim
Daha da su icmemis gibiyim bugun rekor kiracam heralde 1 lt daha icerim cunku.
Ben hala hiçbişey yemedim ya hala arkadaşımdayım depresyonuna eşlik ediyorum
cok doğru yazmışsın be canım.Eş çok önemli kızlar ...vallahı doğru diyorsun ..bekarlara duyurulureş seçerken maddi manevi çok çok dıkkat edin ...çunku evlendiğinde geçer dıye bısıy yok ,küçücük alışkanlıklar minicik kötü bir huy bile evlenınce gözünde büyüyor ınsanın ...birde fıkrıyatınızın bir olmasına dıkkat edın ...ben şimdi eşim için diyorumkı ,hangı ıyı amel için Rabbim bana eşimin nasip ettı ,ben çok hassasım ,Rabbim kaldıramayacakımız yük vermiyor işte ...
Allah size sizi sizden daha çok seven hayırli eşleri nasip etsın
ben yiyorum mevsim sebzesi de meyve hiç yemiyorum gerçekten.normalde akşamları yerdik biz meyve eşimle,ya da akşam yemeği hazırlarken aç aç bi meyve yerdim.takımda 15.00 den sonra kilo aldırıyor diye onu kestim.Kızlar mevsım sebzzelerı yemıyoruz sankı ...:)bnde dahıl ... Pırasa ıspanak brokolı havuç:)ayrıca nden meyve yemıyoruz:)
sonra hasta oluruz haa
ay pazara gitmek istiyorum. sene oldu gitmedim canım pazar çekti
ah o gofret ahhh be busecim:125:menüm
sabah 09:30
nesfit
öğle 14.00
çorba
akşam 17.45
çorba
gofret 100 kalorilik
2 lt su
akşam batırdım. yine akşamki kaçamaklarım başlıyor sanırım ooooff
Herkese iyi aksamlar az once geldim eve brokoli yapacam nasil yapsam onerisi olan? Haslayip yogurtla yemeyivdusundum baska da nolur ki bilmiyorum.
.
inşALLAH yaparsın tabi niye yapmayasın..yani bu ağustos????teeee öbürkü ağustos değildir inşallah çok uzun bi süre çünküü
Tebriklerrr güllllllçatır çatır gidecek inşallah kilolar.sen gamze deyince gülümsedim.Eskilerden bi fotom var ona bakarken ki tepkim " anaaa benim gamzem varmış ya laaa" okadar ki boş yer bırakmamışız vücutta caanım gamzelerde gitmiş.ağustos 20 doğum günüm o tarihte öyle bi kutlama yapacam kiii Allah kısmet ederse:)
burası hala kapalı..Herkesee günaydınnnnnnnnnn ne güzel bir gün güneş yüzünü gösterdi azıcık hemen psikolojim düzeldi hadi gel güneşli günler bu yaz başka gececek:):118::118::118::118::118::118::118::118::118:
oğlumla aynı gün doğmuşsun..Ohhh bende 16 temmuz doğumluyum hesaplarıma göre temmuzda istediğim kiloda olcam bende mi parti versem
Ankara'dan geldim ankaraya dönmeye niyetim yok..orada doğdum büyüdüm ama sıkıldım..Ben de atanıp gitmek istiyorum. Ankara memur şehridir. Geçinmek kolay ama ayazı ağırdır.Annemde babam da ankaralı benim. Burada doğdum büyüdüm ama bende daha ılıman bir şehire gitmek istiyorum..
ebru iskenderun? hayırdır inşALLAH..Ben tam bir İzmir aşığıyım. Ya İzmir' de yaşamalıyım ya İstanbul. Bana deniz lazım kokusu bile yeter.Konya hiç bana göre değil İklim olarak Ankara'yla aynı hemen hemen
bende artık deniz kenarı diyorum
Ben daha önce Adana' da yaşadım. Şimdi öyle pişmanım ki orayı bırakıp Konya' ya geldiğim için anlatamam. Bu arada Ocak tan sonra İskenderun da yaşamaya başlayabiliriz. Sıcak memleketleri hep daha çok sevmişimdir. Senin hakkında da hayırlısı olsun ama Ankara sanki sana göre değil :26:Başka hiç mi seçeneğiniz yok:44:
]
Çok değilmiş canım ya
110 kalori yazıyodu ama yağı falan bilmiom :26:
aynen canım valla arkadaşımıza da çok sevdiğimiz başka bir arkadaşımızı ayarlıycaz doktor falan çocukerkek milleti hep aynı bea gülüm hepsi başka şeyin peşinde öle olmayanı bulunca evlenioz işte
Çok az yemişsin bebeğim beemenüm
sabah 09:30
nesfit
öğle 14.00
çorba
akşam 17.45
çorba
gofret 100 kalorilik
2 lt su
akşam batırdım. yine akşamki kaçamaklarım başlıyor sanırım ooooff
Öyle canım valla biz tam ona göre biri var arkadaşımız onu da görüştüreceğizBende aldatıldım. Geçiyor canım.. Arkadaşına söyle üzülmesin zaman herşeyin ilacı yakında hatırlamaz bile...
Minicik mii :)sabah
simit
su
öğlen
çorba
yoğurtlu ıspanak
minicik kazan dibi
akşam
kereviz yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
2 litre su
20 dk yürüyüş
Ara öğün olmasa süpermiş canım afiyet olsunselam kızlar
menüm
sabah08.20
1 yumurta haşlama
3 kaşık kuru peynir(tavsiye etmem pek tuzluymuş bi dahakine lor alacağım)
içine dereotu maydonoz ve 5 zeytin koydum
1 ç b süt içine biraz nescafe koydum .şekersizdi
ara 10.00
1 çb süt
öğle12.00
1 tavuk göğsünden salata yaptımyağsız ve azıcık tuzlu
ara 15.00
1parça kek ve 2 sarma((
akşam
6 kaşık bezelye y.
2 kaşık bulgur pilavı
salata
3 kaşık yoğurt
40 dk yürüyüş
1.5 lt içtim yatana kadar 2.5 yaparım.
kızlar menü yapmayı pek beceremediim için ayça kayanın listesine uydurmaya çalışacağım.inşallah bana örnek teşkil eder.tabi onunkinde kek yok biliyom
akşam gelen giden olmaza 10 gibi 20 dk lık lesli yapıcam.tammetabolizmanın yavaşladığı zaman.iyi gelir inşallah.artık bu cuma adam gibi kilo vermek istiyorummmm
Afiyet olsun süper menüniyi akşamlar..nasılsınız? dizim başladı hemen menümü paylaşayım..
menü
sabah 08:15
2 kaşık nesfit
1 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
ara 11:00
1 adet elma
öğle 13:00
yarım portakal
2 dilim mandalina
2 dilim çavdar ekeği
2 dilim peynir..
akşam 18:30
tavuklu bulgurlu salata..
3 kaşık yoğurt
su 2.3 litre
spor yok..
iyi akşamlar..nasılsınız? dizim başladı hemen menümü paylaşayım..
menü
sabah 08:15
2 kaşık nesfit
1 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
ara 11:00
1 adet elma
öğle 13:00
yarım portakal
2 dilim mandalina
2 dilim çavdar ekeği
2 dilim peynir..
akşam 18:30
tavuklu bulgurlu salata..
3 kaşık yoğurt
su 2.3 litre
spor yok..
selam kızlar
menüm
sabah08.20
1 yumurta haşlama
3 kaşık kuru peynir(tavsiye etmem pek tuzluymuş bi dahakine lor alacağım)
içine dereotu maydonoz ve 5 zeytin koydum
1 ç b süt içine biraz nescafe koydum .şekersizdi
ara 10.00
1 çb süt
öğle12.00
1 tavuk göğsünden salata yaptımyağsız ve azıcık tuzl
ara 15.00
1parça kek ve 2 sarma((
akşam
6 kaşık bezelye y.
2 kaşık bulgur pilavı
salata
3 kaşık yoğurt
40 dk yürüyüş
1.5 lt içtim yatana kadar 2.5 yaparım.
kızlar menü yapmayı pek beceremediim için ayça kayanın listesine uydurmaya çalışacağım.inşallah bana örnek teşkil eder.tabi onunkinde kek yok biliyom
akşam gelen giden olmaza 10 gibi 20 dk lık lesli yapıcam.tammetabolizmanın yavaşladığı zaman.iyi gelir inşallah.artık bu cuma adam gibi kilo vermek istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?