Yarın sabah geliyorum bekleyin beni de kızlar.Önce bir aç karnıma tartılayım sonrada bismillah diyelim.Kaptanımmmm beni de alırmısın yeniden:18: listeye girmenin bir yolu varsa daha çok isterim tabiki ama olmuyorsa da napalım.
Ben de atanıp gitmek istiyorum. Ankara memur şehridir. Geçinmek kolay ama ayazı ağırdır.Annemde babam da ankaralı benim. Burada doğdum büyüdüm ama bende daha ılıman bir şehire gitmek istiyorum..
Ben beğenmiştim daha önce yediğimdeilk kez goah yedim pek beğendim ama +900 oldum geçen haftaya göre. 2 gün cozutmanın bedeli işte
eyvah eyvah hemen toparlar düzeltirsin
var
Afiyet olsun canım güzel menünHerkese iyi aksamlar az once geldim eve brokoli yapacam nasil yapsam onerisi olan? Haslayip yogurtla yemeyivdusundum baska da nolur ki bilmiyorum.
Menumu yazayim.
Sabah
1 yumurta haslanmis
1 domates
1 kk peynir
4 yesil zeytin kucuklerden
1 salatalik
Ogle yumurta disinda ayni
1 turk kahvesi
Aksam
Ara
Ananasssssss ne lezzetli meyve toksin atiomus hem
Brokoli
Yogurt 1 kase
Belki 1 dilim cavdar
2 litre su ictim is yerinde 8 kere lavobaya gittim
Daha da su icmemis gibiyim bugun rekor kiracam heralde 1 lt daha icerim cunku.
Kızlar mevsım sebzzelerı yemıyoruz sankı ...:)bnde dahıl ... Pırasa ıspanak brokolı havuç:)ayrıca nden meyve yemıyoruz:)
sonra hasta oluruz haa
Ben beğenmiştim daha önce yediğimde
Toparlıycam bugün kalori hesabı yapıyorum diyetkolikten hihihi
Herkese iyi aksamlar az once geldim eve brokoli yapacam nasil yapsam onerisi olan? Haslayip yogurtla yemeyivdusundum baska da nolur ki bilmiyorum.
Menumu yazayim.
Sabah
1 yumurta haslanmis
1 domates
1 kk peynir
4 yesil zeytin kucuklerden
1 salatalik
Ogle yumurta disinda ayni
1 turk kahvesi
Aksam
Ara
Ananasssssss ne lezzetli meyve toksin atiomus hem
Brokoli
Yogurt 1 kase
Belki 1 dilim cavdar
2 litre su ictim is yerinde 8 kere lavobaya gittim
Daha da su icmemis gibiyim bugun rekor kiracam heralde 1 lt daha icerim cunku.
Kaç kaloriymiş ki? Yağ ne kadar var acaba?az önce gofret yedimmm :18:
Ben hala hiçbişey yemedim ya hala arkadaşımdayım depresyonuna eşlik ediyorum
Ay ben de üzülüyorum valla aldatılmak çok kötü bişey gerçekten evi bir görseniz resmen harebeye dönmüş evsizler gibi dolaşıyoruz evdeay kendin depresyona girmede venüs ya
Ben hala hiçbişey yemedim ya hala arkadaşımdayım depresyonuna eşlik ediyorum
Kaç kaloriymiş ki? Yağ ne kadar var acaba?
Ay ben de üzülüyorum valla aldatılmak çok kötü bişey gerçekten evi bir görseniz resmen harebeye dönmüş evsizler gibi dolaşıyoruz evde
erkek milleti hep aynı bea gülüm hepsi başka şeyin peşinde öle olmayanı bulunca evlenioz işte
menüm
sabah 09:30
nesfit
öğle 14.00
çorba
akşam 17.45
çorba
gofret 100 kalorilik
2 lt su
akşam batırdım. yine akşamki kaçamaklarım başlıyor sanırım ooooff
Kızlar mevsım sebzzelerı yemıyoruz sankı ...:)bnde dahıl ... Pırasa ıspanak brokolı havuç:)ayrıca nden meyve yemıyoruz:)
sonra hasta oluruz haa
Bnde Ankarayı cok severım :)Ankara başkadır ..havası ınsanı herseyı başka ınan cok ozluyorum ... Ankarada ogrencılıgım gectı..ılkten sevemedim ama sonrada ayrılmak ıstemedım bır turlu ...ızmırde guzeldır bak aılem ızmırde bnm ...Izmırden sonra ankarada denız arar olmuştu gozlerım ama sonra alışmıştım :)
İstanbuldada yasadım ...Ankarada ısler okadar yavaş yururkı ...zamanın yavaş gectıgını hıssedersın,sokakta aheste gezen ınsanlarda gorebılırsın ..
ama ıstanbulda farklıdır ...sen yavaşlasan arkadan ıterler senı ...durmak yavaşlamak yoktur ...kaos ortamı bıldıgın ...ama aynı zamandada alışkanlık yapıyor :)ıstanbula gıden başka yerde mutlu olamıyor bnm bıldıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?