- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
Teşekkür ederim canım. Listeyi bende çok beğendim. İlk iki güne uydum. Bakalım ay sonunda işe yaramış olacak mı liste? Ev işleri içinde günlük liste yapmayı düşünüyorum ama nasıl motive olurum tam çözemedim. Bir ara başka bir topiğe takılıyordum temizlik için ama şimdi oraya da uğramaz oldum. Ayrıca bugün Aralığın 12 si ve ben hiç kitap okuyamadım. Elimde Limon ağacı var sürünüyor. Sırada bir sürü kitap var okumam gereken ayyy çıldırıcağımBu arada inşallah yarın güzel bir kilo vermiş olursun. Çünkü listeye gireceksin
Tatlım daha önce yazmıştım dimi sana? Genel takım listesine diskalifiye olduğun için giremiyorsun ama takım içi listesine gireceksin zaten. Hatta bu hafta bende mezun olup takım içi listesiyle hedefe ulaşacağım. Takım içi listemizde ayrı bir takım çıkartıyor zaten ortayaya bazen oyle oluyor ebrucum bazı kıtaplar kaldıkca kalıyor benım elımdekı kıtap gıbıben bırseyı elıme aldıgımda hemen bıtırmelıyım bu huyumu hıc sevmıyorum yoksa surunuyor ayy inş listeye gırerım tartıya cıkmaya korkuyorumm :18:
Günaydın canım
Günaydın Nihal' cim kocaman tebrik ediyorum seni.
Günaydın canım hoş geldin
ben zeynepablamın geliniyim
ablam 1 haftadır bebekle hastanede
bebek rahatsızdı
kilosunu bildirmemi istedi
dün tartılmış
87.5 çıkmış
benden dün akşam gittiğimde bildirmemi istedi
hepinize iyi günler
Tatlım daha önce yazmıştım dimi sana? Genel takım listesine diskalifiye olduğun için giremiyorsun ama takım içi listesine gireceksin zaten. Hatta bu hafta bende mezun olup takım içi listesiyle hedefe ulaşacağım. Takım içi listemizde ayrı bir takım çıkartıyor zaten ortaya
İyiyim canım çok teşekkürlerhosbuldumm ebrucum nasılsın ıyısındır inş.yaa burayı ozlemısımm bu arada tıckerınde hedefıne ulasmıssın masallahhh
İyiyim canım çok teşekkürlerHedefime çok az kaldı. İlk hedef 60 eğer olursa 58 düşünüyorum ama acaba 58 de yüzüm çok mu kötü olur korkusu var. Bakalım hayırlısı. Önce bir süre 60 olarak kalmak istiyorum becerebilirsem.
Bildirim yapmayı unutma canım.bence 60 ıyı cnm cunku dedıgın gıbı yuzun cökerneyse ben cıkıyorum ebrucum hadı byyy...
Hiç yoktan iyidir canım. Eminim ki haftaya bomba bir sonuç alacaksın. Sakın bozma moraliniHerkese günaydın...benim moral çok bozuk yaa o kadar emek verdim kilom hiç iç acıcı değil şu hastalık geçerse acaba aynı kilomda mı kalırım yoksa düşermiyim.neyse kilo bildirimi yapayım.
Geçen hafta--->93.7
Bu hafta --->93.5
Fark ---------->200 gr
Bildirim yapmayı unutma canım.
Hiç yoktan iyidir canım. Eminim ki haftaya bomba bir sonuç alacaksın. Sakın bozma moralini
arkadaslar herkese günaydın.
kilo bildirimimi yapayım.
gecen hafta 65.8
bu hafta 64.8
yani bu bildirimimle hedef kiloma ulasmıs oluyorum cok sükür...
aksam ısten gelınce gorusuruz.
herkese ıyı gunler dılıyorum.
kılo veren herkesı sımdıden tebrık edıyorum
Eki Görüntüle 894261 Eki Görüntüle 894262
ben zeynepablamın geliniyim
ablam 1 haftadır bebekle hastanede
bebek rahatsızdı
kilosunu bildirmemi istedi
dün tartılmış
87.5 çıkmış
benden dün akşam gittiğimde bildirmemi istedi
hepinize iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?