Kaptan bende yıllar oldu daha yapamadım demeden başlim bence en iyisi
Bizde de öyle ya tek çeşit olur ana yemek salata vs iki kişiyiz zaten hem birini yapabilmişim o yorgunlukta bi de ikinci ceşidimi yapacam
Aynen bende hayatımı düzene sokmak istiyorum öss üni kpss hep ders çok boşladım aman şu geçsin aman bu geçsin yok yeter dedim diyetle başladım ama en azından akşam o halle gelip yemek yapıyorum öncden onu bile savsaklıodum dışardan yiyoduk kahveyi de bıraktım bu mucize benim için emin ol:)
Kaptaaaaaan liste süperrrr teşekkür ederim:)Ya adam da adam haaa annesi çok şımartmış yemek konusunda gerçi bana sen yap koy önüne yiyecek mecbur dedi ama kıyamıyom ki çalışıo o kadar,zaten bi akşam vakit geçirioz onda da sofradan mutlu kalksın istiyorum:)Sağlıklı yemiyo işte karnıbahar,pırasa,brokoli,barbunya,taze fasulye,patates sulusu bunların hiçbirini yemiyo.Ancak yoğurt ve türevleri sade yoğurt koy onu bile yer ama pırasa asla,lahmacun pide,kızartma yuvalama adam bunlara hasta e ben okadar kiloyu boşa mı aldım suçluyu bulduk işte.zorlicam ama ya sonuçta beslenme tarzımızın değişmesi gerek.
Ebru bi de buaralar şu çok takılıo kafama eğer sizde öyle yapıosanız o işi de bırakacam.Çevremde bi çok kişi sen delimisin bu mevsimde domates salatalık yenir mi dedi
İlk başlarda karşımdaki insanın kafayı bozdugunu düşündüm sağlıklı beslenmeyle sonra bi kişi daha sonra bi kişi daha,bi 10 kişi rahat aslaaaa evime sokmuyorum dedi.Sorunun bende oldugunu düşündüm gerçekten çok mu sağlıksız ya bu mevsimde domates vs...