- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Ooooo süper bişey bu geç gördüm ama şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım. Sanırım perşembeden kastın yarın 12.12 mi yaptınız? Elbisen çok hoş. Çok yakışmış. Basen felan yok ama ben rengini beğenmedim. Daha güzel bir renk olabilir di bence. Bu arada şu ne giysem yakışır mı ne diye bir program var ya . Orda haftanın konsepti nişan. Çok güzel abiyeler gördüm. Seninkisinin de etek modeline bayıldım. Güle güle giy inşallah.kızlar ben geldim bugün baya kaçamaklı bigün oldu desem yeridir bu hafta dikkat edersem zaten perşembe isteme olayım var heyecan bastı bugün elbise aldım bide nişan elbisemi aldım çok sevdim bırakmak istemedim onlarda aldılar 2 ay var ama elbise korseli alsamda versemde bi sıkıntı olmıcak tabiki jillian ı bırakmıcam basenlerim biraz toparlansın diye ama bugün yapamıcam çok yoruldum hemen resmi ekliyorum bakın
Acelem var canım biran önce bitirmek istiyorum diyet işini. Bu arada ben hedefi 58 e çektim ama eşim problem çıkartmaya başladı. Çok oldu yeter bu kadar şuan çok iyisin diye. İnsan zayıfladıkça zayıflayası geliyor Bende kararsızım ama en fazla iki hafta içinde 59,9 u göreceğim. Kesin kararlıyım.Kaptancım sen acele etme
Daha çoookk yolun var yavaş yavaş ver
Geçmiş olsun Gül' cüm Diyaliz çok zor. Allah yardımcınız olsun. Periton diyaliz mi? Hastaneye mi gidiyorsunuz her seferinde? Yoksa evde mi yapıyorsunuz?Ebrucum annem ameliyat oldu. Şükür diyalize girdiği fistülü ameliyatla açtılar. Şu anda iyi ama ben ancak bu saatte girebildim. Bu ara ailemde bir hastalıktır aldı gitti. Şükür sıkıntısız atlattık...
Bu elbisenin modeli de çok hoş canım. Üzerinde görmeyi çok isterim. Şu basenler bunda belli olabilir gibi geldi bana :26:canım bizde bi 20 25 kişi olcaz sanırım ben kuaföre gtmicem arkadaşım çok güzel saç makyaj yapıyo o yapcak bide o kadar kalabalığa kahve yapılmaz yaa bizim adetlerde vişne şerbeti verilirmiş küçük shot bardaklarında kuzenimdede öle oldu hiç uğraşmadık sonra bi ara aile arası olunca yaparım kahve şükür herşeyim hazır bi elbisem tadilatta onuda yarın alcam bu arada hiç aklımda olmayan bi elbise aldım Eki Görüntüle 886380 etek kısmı böyle üstü yeşil ve tül yarın alıp foto çekince göstercem tekrar ama model bu
Çok teşekkürler canım. Sanırım salgın var dikkat etmek lazımgeçmiş olsun ebrucum hepinize hastalık bi eve girince herkesi vuruyo çok geçmiş olsun
sağol busecim
Amin canım çok teşekkürler.ay ebruuu nolmuş size böyle ya resmen nazar değmiş aileye çok dikkat edin kendinize. özellikle sen kendine çok iyi bak iyileş o yavrular falan hepsiyle ilgilenmen gerek yük annelere kalıyor bilirsin
hepinize çook geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
Parke yaptırdığınıza göre ev aldınız sanırım. Hayırlı uğurlu olsun inşallahay kızlar bugün yeni evimizin parkeleri yapılıyor. taşınmaya 1 aydan az kaldı umarım her şey yolunda gider de annemin morali bozulmaz parke rengi beğenmek çok zor valla kaç kez fikir değiştirdik karar verene kadar. şimdi döşenince annemin düşüncesi değişmez inşallah yaa. zaten ustalarla uğraşmaktan bi sürü aksilikten kadının morali iyice çöktü gücü tükendi valla
Çok teşekkürler Venüs' cüm
Ay kaptancığım çok geçmiş olsun resmen nazar değmiş hepten..