biraz ödem vardır belki diye düşümüştüm kaptan:26:Bi Canan kaldı bildirim yapmayan. Sabah buradaydı neden yapmadı acaba? Umarım 11:30 dan önce yapar bildirimini. :26:
bence bir avuç akşam vakti çok canım. kavrulmamış olanlar kabuklu fındık mesela. sen kırıp yiyorsun. tadı da miss
ay ben şu burcuya yazdığın hadisenin takımına istiyorum olayına koptum nur koptuuuuuuummallah iyiliğini versin emi
kavrulmuş benim bildiğim adı üstünde yağlanıp kavruluyor ya da fırınlanıyor gibi bir şey. çok daha kalorilli oluyor yani. işlem görmüş oluyor bu yüzden sağlıksız
ay çok güldüm orda biskrem var bana bulgur mu diyorsun canaaanısırırım yanaklarını
52:
listeleri nasıl yıkıyorsunuz?Önümüzdeki hafta listeleri yıkarız Canan sıkma canını ya da sık biraz haftaya için daha hevesli olursun
niye olmuyor yoksa kaçamak mı yapıyorsun acaba canaaanhiç üzülmek sızlanmak yok aynen devam
Canım bu hafta diyet menülerini iyice inceleyelim bir yanlış vardır elbet, ya da metabolizma hızın düşüktür. Bir çözüm buluruz merak etme, sonuçta vermiş misin vermişsin..
Hahaha zayıflayıp almak çok kötü bir şey ya.. Bu sefer önüme 2 yıl koydum ben, bir kaç ay değil.. 2 yıl diyete devam edeceğim, dolu dolu diyet menülerim olacak ama yasak yiyecekler olmayacak. Bir ömür boyu kilo al ver olmasın diyee...ay tamamen yanlış anlamışımöyleyse 9 ayda 13 kg almışsın. ben de 6 ayda 7 kg falan aldım sanırım. yani durmasam senin kadar alırdım. sanırım çok saldık kendimizi ondan böyle oldu venüs. hatta kendi adıma abartığımı söylesem doğru olur
bir bakıma da pişman değilimm çünkü zayıf ve istediğin yiyen bi insan olmayı da yaşamış oldum bu deneyimimle
Sen de iyi ki varsın :) Gelecek hafta hepimiz için mutluluk verici olacaaakSevgili takım arkadaşlarım iyiyiz değil mi? İyiyiz iyiyiz.Hedeflerine ulaşanlarımız oldu aradığını bulamayanlarımız da. Ama olsun önümüzdeki hafta daha iyi olacağız. Arada kaçamaklar yapmış olabiliriz ya da bazı beslenme hataları. Bu hafta daha da dikkatli olup haftaya mükemmel sonuçlar alacağız inşallah. Ben takımımıza güveniyorum. Yapabiliriz!
İyi ki varsınız.
Not: Benden motivasyon konuşmacısı ancak bu kadar çıkıyor. İdare edin.
Nedeni belli işte tatlım kaçamak.. Ama düzelmiş, spor da eklemişsin fakat kaçamaklar devam ederse durduğun yerde sayabilirsin. Seni tok tutan ama kalorisi düşük menülere alışırsın zamanla:13:valla lisede de tartıya çıktığımda 62 gelyodum
ünşvst de 65 civarı
mezun olduğum sene 69 ile kapattım ...bünyem kabullenmiş durumda sanırım bu atmışları.zorlanıyor.
ama benim de kaçamakalrım cok.menülerim düzeldi sayılır.spor da yapıyorum.ama karşıma börek ttlı çıkmasın((((
söz verip verip tutamıyorum Venüs
listeleri nasıl yıkıyorsunuz?
ben daha önce hiç yıkamadım da :)
ben miiiii!!!!!!
valla lisede de tartıya çıktığımda 62 gelyodum
ünşvst de 65 civarı
mezun olduğum sene 69 ile kapattım ...bünyem kabullenmiş durumda sanırım bu atmışları.zorlanıyor.
ama benim de kaçamakalrım cok.menülerim düzeldi sayılır.spor da yapıyorum.ama karşıma börek ttlı çıkmasın((((
biraz ödem vardır belki diye düşümüştüm kaptan:26:
bi dakkaaaaaaaaa bebeyimmmm
bi kere cuma öncesi
hem dur biraz ,biskrem mi daha cok etkiler kilonu yoksa bulgur mu?:44:bunu gerçekten merak diyorum.o kadarcık biskremle 4 kaşık bulguru kıyaslarsaaaaak:44:aman cok zor en iyisi biskrem yemeyip.bulguru da başka gün yemek galiba
bu arada ben önemli olmaz diye düşünüştüm ama belki de o etkilemiştir kilomu.
ben niyetliyim bugün.
sahurda 1 yumurta,10 fındık,2 kuru kayısı,1 domates ve 1/2 lt su içtim.ama 11 .30 a kadar da bekledim.belki bir 200 daha gider miydi ki ????
kilo veren herkesi cok cok tebrik ediyorum.
önce kendimi sonra yasfmir i kınım kınım kınıyorum.
Sevgili takım arkadaşlarım iyiyiz değil mi? İyiyiz iyiyiz.Hedeflerine ulaşanlarımız oldu aradığını bulamayanlarımız da. Ama olsun önümüzdeki hafta daha iyi olacağız. Arada kaçamaklar yapmış olabiliriz ya da bazı beslenme hataları. Bu hafta daha da dikkatli olup haftaya mükemmel sonuçlar alacağız inşallah. Ben takımımıza güveniyorum. Yapabiliriz!
İyi ki varsınız.
Not: Benden motivasyon konuşmacısı ancak bu kadar çıkıyor. İdare edin.
***4. TAKIM 338.ETAP***
gogo2405: (68/ 68/ 0/ %0) kilosu sabit
cimcimesude: (64,5/ / /% )izne ayrılmak istiyor
defne2222 : (61.5 / 60.6/ 0.9/ % 1.46)
sponge_bop : (65,4/ / / % )bildirimde bulunmadı
SsSiMqE72.0/ / / % )bildirimde bulunmadı
yellowmelon67/66.7 / 0.3/ % 0.44)
nueva4896.5 / / / %)bildirimde bulunmadı
dcetiner61.9 /61.7 /0.2 / % 0.32)
pozitif57.6/57.3 / 0.3/ %0.52)
4. Takım Ortalaması % 0.30
lütfen kontrol edermisiniz. Şimdiden teşekkürler.
listeleri nasıl yıkıyorsunuz?
ben daha önce hiç yıkamadım da :)
ben miiiii!!!!!!
valla lisede de tartıya çıktığımda 62 gelyodum
ünşvst de 65 civarı
Hahaha zayıflayıp almak çok kötü bir şey ya.. Bu sefer önüme 2 yıl koydum ben, bir kaç ay değil.. 2 yıl diyete devam edeceğim, dolu dolu diyet menülerim olacak ama yasak yiyecekler olmayacak. Bir ömür boyu kilo al ver olmasın diyee...
Sen de iyi ki varsın :) Gelecek hafta hepimiz için mutluluk verici olacaaak
Nedeni belli işte tatlım kaçamak.. Ama düzelmiş, spor da eklemişsin fakat kaçamaklar devam ederse durduğun yerde sayabilirsin. Seni tok tutan ama kalorisi düşük menülere alışırsın zamanla:13:
Ben derse gidiyorum kendinize iyi bakınAkşam otobüsteyken yine gelmeye çalışırım.
Ben de yemek hazırlamaya başlayayım bari. Hafif müzik eşliğinde oooh
***13. TAKIM 338. ETAP ***
akassha ( 76///% )
burcugncy (60.2/60.1/0.1/%0.17)
cerenberen16 (88.7/87.5/1.2/%1.35)
fndkkrdu (56.7///%)Bildirim yapmadı kendi isteğiyle ayrıldı.
kar_beyazi (75///%)
ssercecik (69/68.6/0.4/%0.58)
VasthaNerada (///%)
venuskadini (///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:
Gelelim benim bildirimime
Geçen hafta : 61.5
Bu hafta : 61.2
Fark : 0.3
Hedefimi veriyorum kızlar 1 kiloyla olmayacak bu çok motiveyim bu azimle veririm bence 2 kilo??Hedef olabilmesi için biraz uğraş olması gerek bu hafta korkun benden yağlar koşu bandında yoğuracam sizi düşün üstümden patır patıırrr
bugüne not düşelim lütfen hedef 2 kg
aralıksız spor spor spor:122::124: :122::124:
gunaydın kızlargecmişe bakmadan once bıldırımımı yapıyım daha az beklıyordum
baslangıc: 77.0
gecen hafta: 75.0
bu hafta: 74.8
kızlar adet olamıyorum bı 10 gun falan gectı bıde cok afedersınız kabızlık var sankı bugunlerde bunlardandanda kaynaklanıyor dıye dusunuyorum :26:
4 - 5 Aralık 2013 canan456
6 - 7 Aralık 2013 buseb
9 - 10 Aralık evamaria
11- 12 Aralık glmscs
13 - 14 Aralık gubsej
16 - 17 Aralık mavera87
18- 19 Aralık ysfmir
Kızlar yeni mesaj listemiz bu. Lütfen herkes not alsın.
Buse' cim listemizi kontrol edebilir misin canım?
Canan' cım kurallara göre en son bildirim saatimiz 11:30 canım. Bugün seninkisi biraz gecikmiş ama bundan sonra dikkat et lütfen. Yoksa bildirim yapmadı olarak geçmem lazım.
Bu hafta verdiğin kilo çok az canım. Ortalamamız zaten çok düşük. Eğer seni listeye alsaydım çok daha düşük olacaktı ve 0,30 un altına düşecektik. O nedenle seni bir hafta daha bekletme kararı aldım. Takım için en uygunu buydu.ebrucum lısteye gıremedım mı yıneama haftaya gırecegım sana soz verıyorum 73 olacagımmm
kaptan bunun 8i yok ya ben yeni farkettim.tatilmiyiz yoksa o gün
***13. TAKIM 338. ETAP ***
buseb (53.4/53.2/0.2/%0.37)
canan456 (64.2/63.9/0.3/%0.47)
evamaria (66.1/65.8/0.3/%0.45)
glmscs (96.1/95/1.1/%1.14)
gubsej (94.8/93.7/1.1/%1.16)
LAydLiNe (61.5/61.2/0.3/%0.49)
masumm (68.7///%) Bildirim yapmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
mavera87 (63.9/63.4/0.5/%0.78)
ysfmir (66.8/67.2/-0.4/%-0.60)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.47
Canan' cım kurallara göre en son bildirim saatimiz 11:30 canım. Bugün seninkisi biraz gecikmiş ama bundan sonra dikkat et lütfen. Yoksa bildirim yapmadı olarak geçmem lazım.
Bu hafta verdiğin kilo çok az canım. Ortalamamız zaten çok düşük. Eğer seni listeye alsaydım çok daha düşük olacaktı ve 0,30 un altına düşecektik. O nedenle seni bir hafta daha bekletme kararı aldım. Takım için en uygunu buydu.Ayrıca bu seni daha da hırslandırmış bu da beni mutlu etti. Haftaya senden iyi bir sonuç bekliyorum o zaman.
yani belki de değildir.kalori olarak hesabını yapmadım.ama gözüme cok gözüktüya bulgur bu kadar fena bir şey mi ya :26: çok saf görünmüştü gözüme valla pirinç değil oh dedim yedim :18: bulgura karşı baya dikkat etmem gerek demek ki :44:
evet canım. 8 i pazar gününe denk geliyor. o gün menümüzü paylaşıyoruz tabi. ama paylaşım zorunluluğu yok. o günleri bildirmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?