- 24 Temmuz 2013
- 536
- 4
- 118
menüme yorum yaptığın icin tesekkur ederım canım.sagol,sen de olmasan...ssercecik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menüme yorum yaptığın icin tesekkur ederım canım.sagol,sen de olmasan...ssercecik
hımm oyle mı..ya benım duzenlıdır genelde.bılmıyorum ne oldu ıkı aydır
canım sanırım mesaj kutun dolu mesajlarım gıtmedı sana.ysfmir
canim menün güzel fakat meyveleri aksam degilde 15-16ya kadar yemen gerekirdi.
afiyet olsun
aminn
ben de olmalıyım ama olamadım bi türlü
kavrulmuş kuruyemişler ve su hariç güzel canım.
evet sonunda
poğaça ve börek hiç yakışmamış nazar mı değdi sana:26:
saatlerce girmeyi denedim olmadı evt :26:
tamam canım sınavında başarılar. ben de akşam aktif olmaya karar verdim. sabahları bakmıycam elimden geldiğince canım. başarılar dilerim sınavda sana da
canım kalori olarak çok az besin tüketiyorsun. iyi değil bence bu. akşamları meyve yemiyoruz bunu daha önce de söylemişizdir. meyve yağa dönüşüp depolanıyor ona çok dikkat et.
cennet hurmasını ben bilmiyorum canım. genel olarak menü protein açısından fakir olmuş. proteinsiz kilo verilmesi çok zor malesef su da diyet için yeterli değil
kızla rban ahala özelden msj sayııs geliyor am aben listeyi çoktan yayınladımm
ve bu hafta kime atıcaz kaçırdıım
güanydın kızlarrr dünki menümü yazayım
kahvaltı
1 sütlü neccafe
öglen
2 dlm ekmek
1 dlm peynirdne tost
ara
tarçınlı yogurt kuruyemiş
akşam
3 yk ıspanak 4 yk yogurt
2,5 lt su
3 fincna bitki çayı
canım ben sizin menuleri baz alıyorum daha iyi oturtmuşssunuzdur die arkadaşlar yediklerimin az oldugunu söylüyolar seninki de az değil mi aşşagı yukarı senin kadar yemişimdirr.meyveyi akşam yiyodum bugun öğlen yicem ve akşam kapatacam ağzımı.güanydın kızlarrr dünki menümü yazayım
kahvaltı
1 sütlü neccafe
öglen
2 dlm ekmek
1 dlm peynirdne tost
ara
tarçınlı yogurt kuruyemiş
akşam
3 yk ıspanak 4 yk yogurt
2,5 lt su
3 fincna bitki çayı
dünk menüm
sabah 09.00
1 yumrta haşlama,3 ceviz
öğle 12.00
ciğer kavurma 1 porsiyon ve salata yağsız
ara 15.00 3 tane kuru incir
saat 17.00 1 parça börek
akşam 17.30
mantar sote 4 kaşık,2 kaşık ciğer ve salata
su 2.5 litre içtim.spor yok yani 15 dk yürüyüşüm var ama sayılmaz herhalde.
canım ben sizin menuleri baz alıyorum daha iyi oturtmuşssunuzdur die arkadaşlar yediklerimin az oldugunu söylüyolar seninki de az değil mi aşşagı yukarı senin kadar yemişimdirr.meyveyi akşam yiyodum bugun öğlen yicem ve akşam kapatacam ağzımı.
böreeeeeeeeeeekkkkkkkkkk
öyle düşünme canım çalışmak güzel şey.ama biz parayı kendi rahatımız için kazandığımızı unutuyoruz.gerektiğinde bir yardımcı ayarlamak lazım.bir araştır istersen.:) Yok canım o öyle olmuyo 2 yıl üniden sonra ailemle kaldım her gün isyan o da ayrı mutsuzluk onu da yaşamış biri olarak çalışıyor veya okuyor olmamız daha iyi bence.ben şunun eksikliğini yaşıyorum 1 yıl oldu ben evleneli şu evde 4 gün üst üste kaldığımı evi şöyle adam akıllı köşe bucak temizlediğimi kendime vakit ayırdığımı hatırlamıyorum bunun özlemi var hep içimdeizin aldığımızda da koşa koşa memlekete gidioruz hep koşturmaca hep yorgunluk enerjim tükeniyor benimde istemesemde çok az uyuyorum dediğin gibi 24 saat yetmiyor. ya da ben beceriksizim:)hem çalışıp hem evini temizleyip hem yemek yapıp üstüne bide bakımlı kadınlara tuhaf bakıyorum onlar kesinlikle mucizeyi gerçekleştiriyor:)
artık çok geç canım menü konusunda. boylarımız aynıymış bu arada 68 le başlamıştım ben diyete. gerçekten 64 kilo bizim boyumuz için çok fazla. 40 beden falansın sanırım dimi
düşün ben şuan 54 kiloyum desek annem de bana yeme yeme yine şişko oldun zaten popon büyüdü diyo o benden istekli benim zayıf olmama. hiç sevmiyor kilo almamı. kendisi de 1.62 boyunda 85 kg falan yani bana bunları diyen kadın
:
böreeeeeeeeeeekkkkkkkkkk