Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gunaydin arkadaslar ben az once koca bir bardak ilik su ictim biirazdan da hafif bir kahvalti yapacagim sabah yine 5 dakika bisiklet surdum bu nivea cd sini bende indirdim ve acamadim

canim günde kac tane aliyorsun ben 1 tane aliyorum ve ne zaman aliyorsun

canım gunde bır tane ne alıyorsun onu anlamadım ben o yazıyı sppor ıcın yazmıstım hergun yaparsan faydasını gorursun dıye sen l carnıtıneyı sandın sanırım ben daha onu kullanmıyorum sadece kullanan varmı faydasını goren varmı dıye sordum.ha nıveayı ındırdık ama acamadık demısınız dosya sıkıstırılmıs dosya once onu normal dosya seklıne cevırmenız gerek ve gom playerde yuklu olması gerek acabılmenız ıcın bunları bı yapan yıne acamazsanız yardımcı olurum ok

arkadaşlar merhaba:)tebrikler birinci olmuşuz:))haftasonu giremedim.oğluşum rahatsızdı:KK43:ateşlendi çokça:KK43:hep onunla ilgilendik çok şükür akşam normale döndü.çocuklar gül gibi hasta olduklarında hemen soluyorlar,süzülüyorlar:KK43:(
benim de moralim bozuk:KK43:akşam oğlumun da stresinden böreği kaçırdım ve üç-dört gündür gram veremiyorum.bu beni olumsuz etkilemiyor değil açıkçası:KK43:bir de şu niveanın cd sini ben de indirdim ama bir türlü açamadım:KK43:(
yani bugün canım sıkkın arkadaşlar

defınyacıgım canım benım cok ama cok gecmıs olsun ınsan bebegı hasta olunca keyfı olmuyor bızımk8ıde dıs cıkarıyor sureklı mızırdanıyor bı patlatsaydı oda bızde rahatlıcaz.allahım acıl sıfa versın canım opt

sağol sevcancım.diş çıkarmak da çok sancılı bir dönemdir hem bebiş için hem aile için:KK43:umarım bir an önce çıkarır.bebeğin kız mı erkek mi? kaç aylıktı??

arkadaşlar nasıl gidiyo.1. olmuşuz çok mutlu oldum.bu bana çok iyi geldi.umarım devam eder. hepinize sevgiler

oyoy busecim gelmiş canım bu haftada seni 1. görmek istiyoruz yoksa karışmam bakk:)))

kzlar 1.liginizi kutlarım
iki kardeş takımın dereceye girmesi harika
haftaya bakalım durum ne olcak
hepnize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

sağol sevcancım.diş çıkarmak da çok sancılı bir dönemdir hem bebiş için hem aile için:KK43:umarım bir an önce çıkarır.bebeğin kız mı erkek mi? kaç aylıktı??

CANIM SAOLASIN KUSURA BAKMA GEC CEVAP VERDIM SPOR YAPIYORDUMDAsüprizzzzzsüprizzzzzCANIM OGLUM DUN TAM 13. AYINI DOLDURDU ERKEK ISMI ALPEREN.SENIN BEBIS NE KADARLIK .BU ARADA KILO VERME ISI NASIL GIDIYOR VARMI BI GELISME

Allah bağışlasın güzelim:)benim de bir oğlum var ablası:)19 ocakta 36 aylık olacak üç oldu diyelim:))
sevcancım benim kilo vermem durdu:KK43:günlerdir 81.100 hatta bu sabah 81.200 gördüm tartıda:KK43:moralim çok bozuldu.bugün tekrar yürüyüşlerime başlamak istiyorum ama burası o kadar soğuk ve ben o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi şaşırdım ne yapacağımı ne düşüneceğimi:KK43:(senin kilo vermen durakladığında neler yapıyorsun?

kzlar 1.liginizi kutlarım
iki kardeş takımın dereceye girmesi harika
haftaya bakalım durum ne olcak
hepnize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

EVET GECENLERDE YINE KARDES TAKIM OLARAK ILK UCE GIRMISTIK INSAN MORAL OLUYOR VALLAHI TAM GAZ DEVAM EDIYORUZ BAKALIM HAYATIMDA YAPTIGIM EN UZUN DIYET VE HIC UC HAFTA BOYUNCA SPOR YAPMAMISTIM SAYENIZDE MOTIVE OLUYORUM IYI GAZA GELIYORUZ
ARKADASLAR BAKALIM HEDEFIME NE ZAMAN ULASICAM ASLINDA BEN BU AYIN SONUNA ULASIRIM DIYE DUSUNUYORDUM AMA NEDEN BILMIYORUM KILO VERMEM DURDU ALMIYORUM AMA VEREMIYORUMDA YINE SPORUMA VE YEDIKLERIME DIKKAT ETMEME RAGMEN.ESIM YANIMDA YASPASTALARI KOLALARI CIPSLARI CEKIRDEKLERI GOTURUYOR YAZIK YEMEDEN ONCEDE BANA SORUYOR YESEM KIZARMISIN DIYE UZULECEM SANIYOR AMA ASLINDA IRADEME SAHIP OLDUGUMU GORDUKCE MUTLU OLUYORUM GECENDE HAMUR KIZARTMASI YAPTIM VE YINE AGZIMA BIR LOKMA BILE KOYMADIM BEN SUPERIM YA:teytey:
AMA BIRDE AZALSA KILO BU HAFTA TIK YOK BAKALIM CUMAYA KADAR INSALLAH VERIRIM YOKSA YUZUNUZE NASIL BAKARIM :eek::eek:senağlama

kız sevcan bende veremiyorum diyordum hatırlarsan ve bir çıktım tartıya 2 kilo inşallah bu haftada 66 olurum üzme kendini buhafta da zayıflicaksın canım görürsün

Definya canım geçmiş olsun en kısa zamanda toparlar inşallah. Benim bebeğimde 5 ay 10 günlük oldu, o kadar huzursuz ki bu günlerde. Geceleri 2 defa uyanan çocuk 6-7 kez uyanıyor her seferinde o kadar çok ağlıyorki zor sakinleştiriyorum. Sevcan tecrübelisin diş mi acaba? Bunun dışında genel durumu çok iyi, problem yok. Salya da yok, salyasız diş çıkarmı ki? Anlamadım gitti, gece uykumu almayınca gündüz perişanım.

Allah bağışlasın güzelim:)benim de bir oğlum var ablası:)19 ocakta 36 aylık olacak üç oldu diyelim:))
sevcancım benim kilo vermem durdu:KK43:günlerdir 81.100 hatta bu sabah 81.200 gördüm tartıda:KK43:moralim çok bozuldu.bugün tekrar yürüyüşlerime başlamak istiyorum ama burası o kadar soğuk ve ben o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi şaşırdım ne yapacağımı ne düşüneceğimi:KK43:(senin kilo vermen durakladığında neler yapıyorsun?

CANIM SAOLASIN MASALLAH SEN BUYUTMUSUN.VALLAHI GULUM BENDEDE DURAKSAMA VAR BEN ARTIKSPORU IKI KATINA CIKARMAYI DUSUNUYORUM BIR YERDE OKUDUM VUCUT O HAREKETLERE ALISTIGI ICIN O HAREKETLERDE EN AZ EFORLA VUCUDU CIKARMAYI OGRENIRMIS BELKIDE ONDAN YAVASLAMISTIR DIYE SPORU ARTIRCAM BIRAZ ONCE YAPTIM BIDE AKSAM YAPICAM BAKALIM ARTIK HALA VEREMEZSEM VURUCAM KAFAMI DUVARLARA:eek:klava::eek:klava:VALLAHI CUMAYA 100GRDA OLSA VERMELIYIM VALLAHI YUZUNUZE BAKAMAM

kız sevcan bende veremiyorum diyordum hatırlarsan ve bir çıktım tartıya 2 kilo inşallah bu haftada 66 olurum üzme kendini buhafta da zayıflicaksın canım görürsün

ay canım ınsallah dedıgın gıbı olurda ben dayanamıyorum hergun kac kere tartıldıgımı bılmıyorum acta tokta aynı kıloda cıkıyorum gercı tok halımde ac sayılır ama neyse.bu kez dıyorum cumaya kadar tartılmasammı acaba

arkadaşlar 5. takıma bir yazın isterseniz onlar daha tecrübeli. Kilo vermenin durduğu dönemlerde metobolizmayı kandırmak gerektiğini söylemişlerdi, bir gün kalorili şeyler yemek gibi. Vücud diyetteyim, açım diye önlem alıyor ne kadar az yerseniz depoluyor sanırım. Belki bu durum bir şekilde aşılır ya da devam edin aynı şekilde bir hafta direnç gösterir sonra zayıflamaya devam edersiniz.

meliscim bebeğin daha çok küçükmüş:)gece uykusuzluğunu iyi bilirim:)gerçekten de annelerin hakkı ödenmez!umarım ki melisçim biran önce huzursuzluğu geçer bebeğinin!belki diş çıkarma hazırlıkları başlamıştır.genelde 6.aylarındayken bebekler ilk dişlerini çıkarıyorlar.veya gaz sancısı da olabilir

bi de bir yerde okumuştum metobolizmayı hızlandırmak için spor olarak örneğin hergün 1 saat yürüyorsanız 3 gün 1 saat 4. gün 20 dk. yürüyün gibi. Ama çok kilo verenler bunların sırlarını öğrenmişlerdir. Bence danışalım.

bu arada üstteki yazımda kilomu 81.100 diye yazmışım aman kızlar yanlış o:))80.100 aaaaaaaaaa:))o bir kilo için neler yapıyoruz bir yazım yanlışlığına heba etmeyeyim çabalarımı:)))

X