Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emın ol duzenlı kullanırsan faydasını gorursun ben 3 haftadır kullanıyorum ve vucudum cok sıkılastı
canim günde kac tane aliyorsun ben 1 tane aliyorum ve ne zaman aliyorsun
arkadaşlar merhaba:)tebrikler birinci olmuşuz:))haftasonu giremedim.oğluşum rahatsızdıateşlendi çokçahep onunla ilgilendik çok şükür akşam normale döndü.çocuklar gül gibi hasta olduklarında hemen soluyorlar,süzülüyorlar(
benim de moralim bozukakşam oğlumun da stresinden böreği kaçırdım ve üç-dört gündür gram veremiyorum.bu beni olumsuz etkilemiyor değil açıkçasıbir de şu niveanın cd sini ben de indirdim ama bir türlü açamadım(
yani bugün canım sıkkın arkadaşlar
sağol sevcancım.diş çıkarmak da çok sancılı bir dönemdir hem bebiş için hem aile içinumarım bir an önce çıkarır.bebeğin kız mı erkek mi? kaç aylıktı??
kzlar 1.liginizi kutlarım
iki kardeş takımın dereceye girmesi harika
haftaya bakalım durum ne olcak
hepnize sağlıklı kilo vermeler diliyorum
Allah bağışlasın güzelim:)benim de bir oğlum var ablası:)19 ocakta 36 aylık olacak üç oldu diyelim:))
sevcancım benim kilo vermem durdugünlerdir 81.100 hatta bu sabah 81.200 gördüm tartıdamoralim çok bozuldu.bugün tekrar yürüyüşlerime başlamak istiyorum ama burası o kadar soğuk ve ben o kadar güçsüz hissediyorum ki kendimi şaşırdım ne yapacağımı ne düşüneceğimi(senin kilo vermen durakladığında neler yapıyorsun?
kız sevcan bende veremiyorum diyordum hatırlarsan ve bir çıktım tartıya 2 kilo inşallah bu haftada 66 olurum üzme kendini buhafta da zayıflicaksın canım görürsün