Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de yediklerimi yazayım o zaman Neyneyse de buralardayken :)
Sabah: kepekli ekmekli tost
Ara: Yeşil çay
Öğle : Yarım poğaça
Ara:4 bardak çay ( şekersiz içiyorum)
1 sade türk kahvesi
Akşam: 5 tane sarma 1 dilim kepekli ekmek.

dosbacım neyneysecim masalcım merhaba :))
bir saat önce uyandım ve hemen ara yaptım yarım elma yedim
akşam yemeğinde ise az mısır ekmeğiyle yoğurt (çoook güzel olur
birde alinazikti sanırım patlıcan köz ama ben fırında közliycem
çok yoğurtlu oldu zararı olurmu ki acaba?:44:

Son düzenleme:
ben de yazayım,

kahvaltı: pazı kavurma, peynir, 4 zeytin ve 1 dilim kadar ekmek. 2 bardak çay
ara: elma spor öncesi
spor sonrası 2 mandalina, 1 muz ve 1 hurma.
öğle: 1 kase yerelması çorbası, 1 kaşık kepekli erişte ve 1 kaşık da nohut.
yeşil çay 2 kupa
ara: elma, armut ve mandalina(annem, ben ve kayınvaldem üçlüsü)

bir de aralarda 3-4 fındık ve 2 ceviz yedim. yalnız tek sourn hala açlık hissediyorum. spora gittiğim günler böyle oluyor. iştahım çok açık ve enerji harcadığım için de aç meyve desen yedim, fındık ceviz de yedim. salatayı akşam yerim inşallah. ee şimdi ne yiyeceğim:)) 1 lt de su içtim.

Senden bunu duydum ya olay bitmiştir canım
YArın kendimi bir aynı kilomda görebilsem ..
yazmazsam olmazdı yaw, beni de şaşırttın:) sınavlardan önce menü pek gelişme fırsatı bulmaz diye düşünüyordum. yarın da inşallah istediğin gibi olur. ben de heyecanlıyım ama çok beklenti içine girersem sonra üzülme olabiliyor. ne olursa sağlık olsun:)

merhaba canım, hoşgeldin. yoğurdun zararlı olacağını sanmıyorum. mısır ekmeğiyle ne kadar yoğurt yedin?

YArın meyve konusunda da daha dikkatli olacağım.
Hatta akşam geç gelmezsem karnıbahar falan yapabilirim.
Bugün konusu geçmiş galiba canım istedi.
Fırında nasıl yapabilirim ki?

Bir de bu zayıflama kemerleri hakkında ne düşünüyorsunuz faydası olur mu acaba?
Hem ısıtıcı hem titreşimli olanları falan var.

Çok güldüm buna :)
Bence yeşil çay şimdi de hem açlığını giderir ..

sen öyle yazınca ben de güldüm komik olmuş:114:

YArın meyve konusunda da daha dikkatli olacağım.
Hatta akşam geç gelmezsem karnıbahar falan yapabilirim.
Bugün konusu geçmiş galiba canım istedi.
Fırında nasıl yapabilirim ki?
karnıbahar benim de canım çekti.:125:fırında ben bilmiyorum canım. ocakta havuçlu falan pişiriyor annem. bol limon çok yakışıyor.

bu arada ayran içtim, açlığımı bastırdı. bugün çok az süt ürünü oldu, belki de vücut onun eksikliğini sinyal verdi.:114:

afiyet olsun masalcım. ben de pazardan almayı düşünüyorum karnıbahar ama en yakın pazar cumartesi günü:)) benimki bekler 1-2 gün artık.:97:

neyneysecim daha yemedim ama şimdi yiycem ne kadar 5 kaşık yoğurda yarım dilim ekmek civarında da mısır ekmeği anca yerim
fırında patlıcanlarım daha pişmediler yarım saate de olar pişer azda ondan yerim böylelikle gün bitmiş olur.
kendime yeşil çay yaparım beşi bir yerde form çayımıda içerim akşamda böyle geçer :))

Hmm Ayran güzel olmuş .
Ben de bugün alışverişte ne almadım diyordum yoğurtla ayranmış bak buldum :)
Bakalım ben becerebilecek miyim ilk kez deneyeceğim

melankoli canım gayet güzel planların. dosba da bir kere yazmıştı, diyetisyen 1 çay bardağı yoğurda müsaade ediyor diye. artık ona göre ayarlarsın.

masalcım, önemli 2 maddeyi unutmuşsun:)) benim de ayranım yoktu kaç gündür. dün aldım kurtuldum:) bu seferki aldığım light yogurdun tadını beğenmedim: çiftlik almıştım. yarım yağlı bulamadım, mecburen light aldım.

Selam canlarım
benim yine migren ayağa kalktı o yüzden bugün gelemedim hatta şu anda geçmişide okuyamadım sayfaları kaydırınca kötüleşiyorum
Bugünki menüm
sabah baş ağrısıyla kalktığım için öncelikle küçük şişe su içtim
bu arada damacana ile su alırken yanında küçük 350 ml. su getiriyorlar hediye olarak genelde o şişelerle içiyorum
sonra 2 dilim kepek ekmeği ve çok az peynirle tost yaptım (eşim olmadığı zamanlar kahvaltı masasına oturmaktan nefret ederim )
2 tane zeytin ve çay
arada 1 elma
sonra çay ve kahve
canım bişey istemedi
2 kaşık yoğurt yedim
akşam:
küçük bir kase çorba
ve küçük porsiyon yeşil fasülye yanında turşu
suyumda 3 litreyi buldu
kızım uuyunca bi kahve daha içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…