Canım sen bi dön bakarızkızlar sadece valizim hazırlanacak
beslenme şeklim iyiyce bozuldu.. bu arada baktımda ocakta tam 2 yılımı doldurmuş olacağım( çok moralim bozuldu... dönüşte kaptanımla bi durum değerlendirmesi yapacağım... artık ayrılık vakti yaklaşıyor benim için... öyle hissediyorum
takımda yer almam sizi takip eder buralarda takılırım artık :))
masalcım bi dr. arkadaşım o masajlı kemerleri şiddetle reddiyor organlar arasındaki bağlara zarar veriyormuş ben bildiğimi söyleyeyim sen daha detaylı araştır derim
herkesin akşam yemeğini çok beğendim
artık 2 gün boyunca dışarda beslenirim herhalde..ereğlide en güzel balık yenir sanırım ama duruma göre bakarız artık
kızlar sizleri özleyeceğim görüşürüz
Geçmişe biraz göz attım ..
Yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler ..
Mücveri kızartma yerine alternatif olarak fırında yapılabilir ayrıca benim çok hoşuma gider.
Sanırım cevaplanmamış bir soruydu.
Bu yorki testi sadece alerjilerimi gösteriyormuş.
Veee SEDACIMM .. mükemmelsin ..
Bak gördün mü nasılda vermeye başladın.
Demiştim ben cumaya çok fark göreceksin hem spor hem dikkat etme diye
akşam yemeğinde sadece 5 kaşık yoğurda yarım dilim mısır ekmeği yedim,üzerine beşi bir arada form çayı içtim.birazdan normal çay içerim
belki ara olarak tekrar yarım elma yiyebilirim
bu arada annem bana sanki zayıflamışsın dedi ve tartılıp tartılmadığımı sordu.bunu söylemesi bile beni çok mutlu etti
biraz önce kardeşim geldi ve bana çikolata kaplı kek yermisin diye sordu ama reddettim,inşallah hep böyle olurum
Tebrikler cnm
gercekden guzel
reddedebılmek
Cnm sadece kendine yapacaksan tavsiyem hasla ama az suda vitamini gitmesin, ya da buharda pişir üstüne sarımsaklı yogurt al sana güzel bi öğünYArın meyve konusunda da daha dikkatli olacağım.
Hatta akşam geç gelmezsem karnıbahar falan yapabilirim.
Bugün konusu geçmiş galiba canım istedi.
Fırında nasıl yapabilirim ki?
canım heveslerinin ve hedeflerinin olması çok iyi. kilo verirken ona göre hareket edersin.
karnıbaharı annem zeytinyağlı bol limonlu yapar, süper olur. brokoliyi ise senin bahsettiğin gibi yapıyorum ben de. mücveri de fırında yağsız yapabilirsin. kızartma kadar olmasa da lezzetli olur.
şimdiden afiyet olsun.
su içmek iyidir bir de yeşil çay öneririm.
ad1 canım yaşım 30 , boyum 1.72 , kilom 63...umarım desteğinizle kilo veririm...
reyhan aynı boydaymışız.. sende benm gibisin sanırm.. bende de kalçaya gitmek yerine kilo direk göbekte.. herkes hamile diye dalga geciyor benimlevücudum iyi ama göbek derdi...göbeğim varrr.off çok üzülüyorum.hiç göbeğim yoktu ve kilo almaya başladım hepsi göbeğime yerleşti.ne yapmalıyım sedacım...tecrübelerinize ihtiyacım var
Geçmişe biraz göz attım ..
Yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler ..
Mücveri kızartma yerine alternatif olarak fırında yapılabilir ayrıca benim çok hoşuma gider.
Sanırım cevaplanmamış bir soruydu.
Bu yorki testi sadece alerjilerimi gösteriyormuş.
Veee SEDACIMM .. mükemmelsin ..
Bak gördün mü nasılda vermeye başladın.
Demiştim ben cumaya çok fark göreceksin hem spor hem dikkat etme diye
Bir de bu zayıflama kemerleri hakkında ne düşünüyorsunuz faydası olur mu acaba?
Hem ısıtıcı hem titreşimli olanları falan var.
Bu arada Ankarada olan arkadaş hangi üniversitede acaba?
hoşbulduk :) deneyecektim fırında ama arkds gelecek yarın bana oda mücver istedi..hatun bide işten çıkıp gelmiş olcak haliyle adam akıllı bi yemek olsun dedim:) ama yanına anlastık nar ekşili salata... mücveri de yukarıda yazdım yagı az kızartıcam teflonda.. tavsiye ederim..Tamam o zaman yarın unutmazsam zamanım da olursa karnıbahar yapıyorum tarif bulayım da
dosba mrb.. ben o kemerlerden kullandım hatta hala kullanıyorum.. tecrübelerime dayanarak sunu soyleyebilirim, en önemli kural asla kalbe yakın kullanmayacaksın.. bacak ve karın için iyi.. sıkı takmak lazım yoksa verdiği titreşim bir işe yaramıyor..kızlar sadece valizim hazırlanacak
beslenme şeklim iyiyce bozuldu.. bu arada baktımda ocakta tam 2 yılımı doldurmuş olacağım( çok moralim bozuldu... dönüşte kaptanımla bi durum değerlendirmesi yapacağım... artık ayrılık vakti yaklaşıyor benim için... öyle hissediyorum
takımda yer almam sizi takip eder buralarda takılırım artık :))
masalcım bi dr. arkadaşım o masajlı kemerleri şiddetle reddiyor organlar arasındaki bağlara zarar veriyormuş ben bildiğimi söyleyeyim sen daha detaylı araştır derim
herkesin akşam yemeğini çok beğendim
artık 2 gün boyunca dışarda beslenirim herhalde..ereğlide en güzel balık yenir sanırım ama duruma göre bakarız artık
kızlar sizleri özleyeceğim görüşürüz
60 kg için olanını da alsan bu listenin :)
Bu arada buralardayım ama yaklaşık 100 sayfalık ezberlenecek notlarım var dua edin bana :)
Tabı8kı masalcım
ama ben bugun cezayı hakettım dıyorum ya arkadasım yuzunden yarım cevızlıu sucuk yedım
Şimdi kendimi suya dayadım
Onunkınıde alırım ama dedıgım gıbı
olay aynı
ekmek kısmını ogrenırım sana benden ondan :)
Kac dılım ekmekse ona gore otekı kısmını ayarlarsın
Bugun kotu oldum mesela
Cunku cok az yedım fazla spor baya bır batırdı benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?