Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sadece valizim hazırlanacak
beslenme şeklim iyiyce bozuldu.. bu arada baktımda ocakta tam 2 yılımı doldurmuş olacağım ( çok moralim bozuldu... dönüşte kaptanımla bi durum değerlendirmesi yapacağım... artık ayrılık vakti yaklaşıyor benim için... öyle hissediyorum
takımda yer almam sizi takip eder buralarda takılırım artık :))
masalcım bi dr. arkadaşım o masajlı kemerleri şiddetle reddiyor organlar arasındaki bağlara zarar veriyormuş ben bildiğimi söyleyeyim sen daha detaylı araştır derim
herkesin akşam yemeğini çok beğendim
artık 2 gün boyunca dışarda beslenirim herhalde..ereğlide en güzel balık yenir sanırım ama duruma göre bakarız artık
kızlar sizleri özleyeceğim görüşürüz

Canım sen bi dön bakarız
bizden zor kurtulursun
iyi yolculuklar
şimdiden hayırlı olsun bizim içinde eğlen

Çooook teşekkur ederim MASALCIM
Bakalım nasıl olcak
bu arada o test hersey ıcın yanıo test sayesınde vucudunun nelere karsı oldugunu gosterıyor
ne yersek bızım vucudumuza gore ne olur dıye
bu arada bugun daha demın arkadasım geldı ona mıs gıbı yemekler hazırladım ama agzıma surmedım
Fakat en kotusu cevızlı sucuk getırmısdı Bır buyuk onun yarısını yedım
Ceza ıstıyorum
Hakettım sanırım

Kızlar bu arada arkadasım gıtsın sıze muthıs bır haberım var
Super bır dıyet
hemde burda ayda 160 Tl verılıp ozel hazırlatılan ozel bır dıyetısyen dıyetı sızınle paylasıcam :)
85 KG olanlar ıcın hazırlanmıs
Az sonraaa :44:

akşam yemeğinde sadece 5 kaşık yoğurda yarım dilim mısır ekmeği yedim,üzerine beşi bir arada form çayı içtim.birazdan normal çay içerim
belki ara olarak tekrar yarım elma yiyebilirim
bu arada annem bana sanki zayıflamışsın dedi ve tartılıp tartılmadığımı sordu.bunu söylemesi bile beni çok mutlu etti
biraz önce kardeşim geldi ve bana çikolata kaplı kek yermisin diye sordu ama reddettim,inşallah hep böyle olurum

Tebrikler cnm
gercekden guzel
reddedebılmek

Kızlar arkadfaşım gitti ve ben diyet baslıklarına baslıyayım hemen :)
Aylar once arkadasımın patronu burda ozel bır dıyetısyen klınıgıne gıdıyor.
Aylık 160 ve 180 tl arası para oduyor. Arkadasım zayıf olmasına ragmen sırf gobegı ıcın oda gıttı
Ben pek ınanmadım dedım bı ton para verılırmı kız spor yok bırsey yok dıye.
Sonra arkadasım hergun dıyor bır ton yıyoruz ama kgde verıyoruz dıye.
Bugun konusdum patronu ıkı ay gıbı bır zamanda 13 kg vermıs.
Hemde cıddı cıddı yemek yıyerek
Ama ısın puf noktası yıyebıldıgını hesaplamak.
Şimdi ben size onun bana yazdırdıklarını yazıcam kısa surede patronu8nun dıyetının orjınalını bana getırcek fotokopısını. Patronu 85 90 cıvarlarıydı yanı benle :)
Buda demek oluyorkı 85 Kılolar ıcın uygun bır dıyet. Ama onumuzde ıkı ornek var arkadasımda 60 kg cıvarıydı.
Oda dıyorkı benım dıyetımde gunde 8 dilim ekmekse patronumda 12. Çünkü o daha kilolu ve bundan dolayı vucudunun besıne daha ıhtıyacı var
Cok uzattım gelelım dıyete.

GÜNLÜK
12 dilim ekmek (UNONUN PAKET EKMEKLERINDEN)
16 kaşık sebze yemeği
5 adet kofte kadar et (tavuk vs olabılır)
4 tane zeytın
3 kase yogurt(1 kase yogurt=1 bardak ayran )
günde 3 meyve
Ama 3 mandalina 1 meyve oluyoır porsıyon olarak yanı

Şimdi gelelim menüyü nasıl olusturcaz 12 dilim ekmek yersek noluruz dıyenlere :)
MEsela canınız tatlı cektı ve bır brownmı yedınız :) bu brownı =4 dilim ekmek
Yada partıye gıttınız dogum gunu var pasta yedınız ıcecek ıctınız (ama pasta kocca bır dılım ınce degıl )
Bu sefer durum şu
pasta+içecek = 1 meyve ve 4 dilim ekmek

Şimdi diğer eşleşmeleri yazayım
mesela 3 zeytın 1 yumurtaya eşdeğer

ET YERİNE GEÇENLER
Yumurta
Peynir
Salam sucuk sosis
3 yemek kaşığı kurufasülye Örneğin 9 yemek kaşığı kurufasulye yersek ogun 2 adet daha et yeme hakkımız var
YAni işin özü kızlar ne yersek ne olur
Emin olun patronunu bende ıyı tanıyorum gercekden kısa ve kıloluydu 13 kılo verdı 70kusurlerde suan
Doktor 1 ay sonra spora baslıcaz demısdı
talıhsızlık 1 ay dolmadan kucuk bır ayak yaralanması gecırdıgınden sporada baslayamadı
ben bu dıyete baslıcam vede yanında spor yapıcam
tekrar soluyorum hersey hesap işi.
Hele bir liste elime ulaşsın ozaman daha guzel olucak

60 kg için olanını da alsan bu listenin :)
Bu arada buralardayım ama yaklaşık 100 sayfalık ezberlenecek notlarım var dua edin bana :)

Bende sevdım
dusunsene brownı bıle yıyebılıyorsun
cunku o sana kalmıs
ekmegınden verebılırsen ye

YArın meyve konusunda da daha dikkatli olacağım.
Hatta akşam geç gelmezsem karnıbahar falan yapabilirim.
Bugün konusu geçmiş galiba canım istedi.
Fırında nasıl yapabilirim ki?
Cnm sadece kendine yapacaksan tavsiyem hasla ama az suda vitamini gitmesin, ya da buharda pişir üstüne sarımsaklı yogurt al sana güzel bi öğün
ama benm yarın arkdsm gelicekmiş ben mücver yapıcam.. bi sitede yazıyordu teflon tavada az yağla pişirilebilir diye oyle yapıcam...

mücveri bikere fırında denemiştim resmen katliamdı üstü pişti altı çiğ kaldı falan ama azimliyim tekrar denicem:)
ama yeşilçay berbat bişi ya yok yani napsam içemiyorum.. ki ben kahveyi de çayı da 18yasından beri şekersiz içen biriyim..ama o mahvediyo midemi..onun yerine doguş marka bitki çayı aldım bi kırmızı meyveler miydi neydi..bide cilekli form çayı var,hic olmadı aktar hayranıyım resmen evim aktar gibi kekik ıhlamur cubuk tarçın ki tarcını tavsiye ederim çok işe yarıyor iştah ve şeker istegi konusunda..idare ediyorum bunlarla...

ad1 canım yaşım 30 , boyum 1.72 , kilom 63...umarım desteğinizle kilo veririm...
vücudum iyi ama göbek derdi...göbeğim varrr.off çok üzülüyorum.hiç göbeğim yoktu ve kilo almaya başladım hepsi göbeğime yerleşti.ne yapmalıyım sedacım...tecrübelerinize ihtiyacım var
reyhan aynı boydaymışız.. sende benm gibisin sanırm.. bende de kalçaya gitmek yerine kilo direk göbekte.. herkes hamile diye dalga geciyor benimle
ama mekik gerçekten işe yarıyor.. mekikte yanlıs hareket yapmamak önemli.. mesela benim gibi yapabilrsin
yarım mekik çekiyorum tam mekik yerine..http://www.diyetvakti.net/wp-content/resim/kar%C4%B1n-germe-egzersizi.jpg
çapraz mekikte yanlar eriyor http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_3015/%5B4%5D73200816230_3015.jpg
bu resimdeki gibi..
ters mekikte ise belin arkası eriyor http://www.harikayiz.biz/wp-content/uploads/2010/01/a14.jpg
tavsiye ederim..

Bir de bu zayıflama kemerleri hakkında ne düşünüyorsunuz faydası olur mu acaba?
Hem ısıtıcı hem titreşimli olanları falan var.

Bu arada Ankarada olan arkadaş hangi üniversitede acaba?
Tamam o zaman yarın unutmazsam zamanım da olursa karnıbahar yapıyorum tarif bulayım da
hoşbulduk :) deneyecektim fırında ama arkds gelecek yarın bana oda mücver istedi..hatun bide işten çıkıp gelmiş olcak haliyle adam akıllı bi yemek olsun dedim:) ama yanına anlastık nar ekşili salata... mücveri de yukarıda yazdım yagı az kızartıcam teflonda.. tavsiye ederim..
ben normalde mücvere beyaz peynir koyuyorm ama agır olmasın yagı diye lor aldım.. bu arada bi öneri kabartma tozu 1paket icine koyunca hafif kabarıyor pişerken daha güzel oluyor..

cnm ben ankda hala :26: öğrenciyim ankara üniversitesi fizik mühendisliği..temmuzda mezuniyete 3ders sınavına girmistim ama saolsun hocalar bıraktı..saglık problemi falan anlamıyorlar 2dersten tekrar uzadı.. suan işte 2.uzatma yılındayım umarım şubatta biter sende mi ögrencisin?

titreşim kemerlerini sormuşsun zayıflamaya bir faydası yok ama ben gecen sefer kilo verirken dijital tartıyla beraber bide vibroshape almıstım..belime ve bacaklarıma uyguluyordum 10ar dk özellikle mekikten sonra.. kilo verdirmez tabiki ama şiddetli bi titreşim..benim gibi vucudun sıkı diilse ve selülit varsa ki benim göbegimde bile var çok işe yarıyor...tavsiye ederim ama biton para bayılmayın derim...vibroshapeler ben alırken 100tl falandı..ben gittigidiyorda adamın biri yurtdısından almıs cantasıyla satıyordu 55e mi ne almıştım..sadece selulit ve sıkılaştırma icin kullanılabilir

dosba mrb.. ben o kemerlerden kullandım hatta hala kullanıyorum.. tecrübelerime dayanarak sunu soyleyebilirim, en önemli kural asla kalbe yakın kullanmayacaksın.. bacak ve karın için iyi.. sıkı takmak lazım yoksa verdiği titreşim bir işe yaramıyor..
bigun merak edip açmıstım icini, icinde 2agırlık var dondukce o agırlık sana vurmaya baslıyor böylece titresim oluyor ama bu kemerlerde zaten hız ayarı da var,ben kullanmıyorum dogrusu hız ayarını otomatik modda azalıp yavaslayarak calısıyor böylece daha etkili oluyor. yani bu kemerler aslında masajla selülit azaltme ve sıkılastırma işlemlerinin daha şiddetli versiyoru... bir de 58-60kg iken yatarak kullanırdım ben genelde bu kilodayken kalca kemiklerim çıkık oldugu icin belimde o kısmı acıtıyordu..yani kemiklere yakın da calıstırmamak lazım ama ette daha dogrusu yagda tavsiye ederim olmadı dusuk siddet kullanırsınız

60 kg için olanını da alsan bu listenin :)
Bu arada buralardayım ama yaklaşık 100 sayfalık ezberlenecek notlarım var dua edin bana :)

Tabı8kı masalcım
ama ben bugun cezayı hakettım dıyorum ya arkadasım yuzunden yarım cevızlıu sucuk yedım
Şimdi kendimi suya dayadım

Onunkınıde alırım ama dedıgım gıbı
olay aynı
ekmek kısmını ogrenırım sana benden ondan :)
Kac dılım ekmekse ona gore otekı kısmını ayarlarsın
Bugun kotu oldum mesela
Cunku cok az yedım fazla spor baya bır batırdı benı

Çok daha kolay olur hem dimi haşlama :)
Tamam o kadar uğraşmaya gerek yok haşlayayım ben en iyisi ..
Yeşil çay konusunda ben de aynıydım içemiyordum iğrenç geliyordu.
1 hafta sıktım kendimi artık problemsiz içebiliyorum.
Benim de aksine belimde ve üst tarafımda hiç bir şey yok ama basenlerim ..
Mücveri yapamıyorum ben ..
Neden bilmiyorum ma beğenmiyorum kendi yaptıklarımı bir türlü..
Evet ben de Ankarada öğrenciyim .. Ama 2. sınıf daha ..
35 tl ye falan gitti gidiyorda hem ısıtıcı hem titreştirici özelliğe sahip bir kemer buldum.
Almayı düşünüyorum.
Kilo verme konusunda değil sıkılaştırma konusunda yararının olması yeterli.
Ama sporları aksattım ben tekrar başlamalıyım ..

Tabı8kı masalcım
ama ben bugun cezayı hakettım dıyorum ya arkadasım yuzunden yarım cevızlıu sucuk yedım
Şimdi kendimi suya dayadım

Evet ya istiyorum ben de biraz hızlandırmam lazım kilo olayını ..
Bu hafta aynı kilomda bulabilsem kendimi yetecek zaten bayramdan sonra tartılmadım.
Eğer aynı kilomda olursam haftaya 55 olacağım kararlıyım.
Zaten vizeler falan derken stresten gider birazda
Sucuk tabiki kaçamak ama sen çok güzel başladın sporun harikaydı çok güzel kilo verdin o yüzden bir şey demedim sana ..
Ama yatmadan önce 1 litre suyu bitir bence

ooo kesın 3.5 tamamlıcam su ısını bu gece
Bu arada delı oldum kızlar
evımdekı tartıda hıc tartılmamısdım ben yanı baya olmusdu 85dı arkadasımda tartılıp ona gore cızelgeme yazmısdım :)
Salı gunu salonda 87.1 cıkdım ve bugun 85.5 cıkdım
Sımdı evde tartıldım 85.5
demekkı ben 87 kıloymusum :)
Ozaman cızelgemı bozmıyım dımı ?
Ama bu hafta hıc kılo verememıs gozukcem nasıl olcak bu kafam karıstı sımdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…