• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Baya hevesliyim ya...Çenem düştü:26: Heveslerim var, elbiselerime giremiyorum, kollar kalınlaştıgı icin kabanım bile sıkıyor kollardan, ayrıca 26ocakta kim daha cok kilo verdiyse(ki anlaşma 10kg ve bi erkek karşımdaki umarım kazanırım:)) 50tl alısveris iddiamız var kazanmak istiyorum...sonra kendimi de iyi hissederim sanırm.. umarım grup gecen seferki gibi işe yarar...

Bide bloknotuma ne yediysem günlük yazıcam.. böyle daha kolay olacak sanırm.. en büyük avantajım buğdayın bana zaten yasak olması... haliyle dürüm,hamburger,pizza,kebaplar,bisküvi vb.. biton şey yasak...ama arada kendi gofretimden çikolatamdan kaçamağım olur mazur görün olur mu:77:
Alışverise gittim az önce...karnıbahar aldım tavsiye ederim...brokoli ile karnıbaharı haşlıyorum az suda üstüne sarımsaklı yoğurt belki az bişi zeytinyağı tuzsuz süper oluyor bence...
Bide bişi sorcam fikir verebilr misiniz... Mücver icin malzeme almıstım gecen gün canım istedi diye.. kızartmak yerine ne yapabilrm ki daha hafif olsun önerisi olan var mı?

Şimdilik kaçıyorum mutfağı toplayıp ders çalışmam lazım...Herkese kolay gelsin
[/COLOR]
canım heveslerinin ve hedeflerinin olması çok iyi. kilo verirken ona göre hareket edersin.
karnıbaharı annem zeytinyağlı bol limonlu yapar, süper olur. brokoliyi ise senin bahsettiğin gibi yapıyorum ben de. mücveri de fırında yağsız yapabilirsin. kızartma kadar olmasa da lezzetli olur.
şimdiden afiyet olsun.
Acıktımmm nie bukadar çabuk anlamadım ama:77:
1 kırmızı elma
1 mandalina
2kaşık yoğurt

kesmedi... suya dadanıcam:(

su içmek iyidir bir de yeşil çay öneririm.

Bugunkı menumu yazayım
Sabah
1 adet yumurta ve azıcık peynır kıbrıt kutusundanda az :42: :42:
Öğlen yarım kase cacık

Daha sonra yedıklerımı cıkardım :(
Nıye oldu bende anlamadım.
Sonrasında bır bardak meyve suyu (Cıkardıgım ıcın enerjı olsun dedım )
Bol bır sporr hemde deli gibi yapdım bugun sırf 3 alette 420 Kalorı yaktım :) ve daha bır suru aletımde oldu :)
Spor cıkısı bır adet ayran
Şimdi ise light makarna haslıcam bır tabak yıcem yanındada lıght yogurttan cacık gecede havuc felan yerım :D
İşte sıze bugunum

Bu arada Bomba olayı yazıcam :)
Salı gunu spora baslarken spordakı tartıda 87.1 kg geldim
Bugun tartıldım ve sonuc 85.5 kg
:)

Yanı 1.600 gr vermısım
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :52:
güzel kilo vermişsin tebrikler.

Kızlar york testı dıye bır test varmıs
Kan testı tum alerjıler ortaya cıkıyormus kı normalde derıde yapılan testlere gorede cok ıyı sonuc verıyormus
derıde cıkmayan test york testınde cıkıyor !
BEn oldugum bolgede hemen arastırmaya baslıcam
Bır sıte buldum onlar kıt gonderıyormus sızde bır damla kanınızı o kıtın ıcındekı yolla onla gonderıyormussunuz onlarda sonucu maıle gonderıyorlar sanırım
Antalyada bulamassam o sıte ıle yapıcam.
Çünkü bi yorki testı bır cok seyı gosterıyormus
Haberınız olsun ıstedım :)

vücudum iyi ama göbek derdi...göbeğim varrr.off çok üzülüyorum.hiç göbeğim yoktu ve kilo almaya başladım hepsi göbeğime yerleşti.ne yapmalıyım sedacım...tecrübelerinize ihtiyacım var

BEn spora gıdıyorum cnm
sadece gobekse sorunun MEKİK en ıyısı
ama ben sanmıyorum 1,75 boyda 63 fazla olsun :D
Bir fotografını merak ettım bak sımdı :D

mekik çekemiyorum canım belim ve sırtım ağrıyo,ya da çekmeyi başaramıyorum.bilemiyorum.o sebeple mekik bana uzak ancak kilo vererek göbekten kurtulurum sanırım.bu arada çok kemiklerim kalın olmadığından sanırım baya etli bi bayanım :) boyum 175 değil 172 ,diyorum ya arkadaşım sadece şu göbeği istemiyorum.sana iyi sporlar.kolay gelsin

mekik çekemiyorum canım belim ve sırtım ağrıyo,ya da çekmeyi başaramıyorum.bilemiyorum.o sebeple mekik bana uzak ancak kilo vererek göbekten kurtulurum sanırım.bu arada çok kemiklerim kalın olmadığından sanırım baya etli bi bayanım :) boyum 175 değil 172 ,diyorum ya arkadaşım sadece şu göbeği istemiyorum.sana iyi sporlar.kolay gelsin

Sana sımdıden kolay gelsın
az az sık sık yıyerek
ıstedıgın kıloya tabıkı ulasırsın
Bu arada benımde bel ve kuyruk sokumumda cıddı problem var
yarım mekıkle bır sorun yasamadım
yıonede doktoruna danısman en ıyısı :3:

selam kızlar,benim çıkış vaktim yaklaşıyor elimde işler var onları halledeyim. yazamazsam eğer hepinizi öpüyorum.iyiakşamlar.
bildirimler 11.30 kadardır hatırlatılır.
sevgilerle.

Kızlar york testı dıye bır test varmıs
Kan testı tum alerjıler ortaya cıkıyormus kı normalde derıde yapılan testlere gorede cok ıyı sonuc verıyormus
derıde cıkmayan test york testınde cıkıyor !
BEn oldugum bolgede hemen arastırmaya baslıcam
Bır sıte buldum onlar kıt gonderıyormus sızde bır damla kanınızı o kıtın ıcındekı yolla onla gonderıyormussunuz onlarda sonucu maıle gonderıyorlar sanırım
Antalyada bulamassam o sıte ıle yapıcam.
Çünkü bi yorki testı bır cok seyı gosterıyormus
Haberınız olsun ıstedım :)
york testi ile ilgili bir link vereyim. bu arkadaş hüsrana uğramış, senin için de dikkat etmen gereken noktalar konusunda yardımcı olabilir:
york testi

yarın 11.30 akadar dımı :D

:9: bu konular baya ciddi, yarın 11.30'a kadar. hatta ne kadar erken o kadar iyi, ad'ın işleri daha hızlı olur.

sabahtan bir işin falan varsa zaten perşembe akşamı da verebiliyorsun. ben sabah kalkıp vermeyi tercih ediyorum. sürekli o şekilde tartılıyorum.

Geçmişe biraz göz attım ..
Yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler ..
Mücveri kızartma yerine alternatif olarak fırında yapılabilir ayrıca benim çok hoşuma gider.
Sanırım cevaplanmamış bir soruydu.
Bu yorki testi sadece alerjilerimi gösteriyormuş.
Veee SEDACIMM .. mükemmelsin ..
Bak gördün mü nasılda vermeye başladın.
Demiştim ben cumaya çok fark göreceksin hem spor hem dikkat etme diye

Back