• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hmm nasıl yapsan ki ..
Acaba perşembeden tartılıp hep spor salonundakini mi kullansan?
Cidden sessiz ders çalışırken bakmaya çalışıyorum arada..

Çok daha kolay olur hem dimi haşlama :)
Tamam o kadar uğraşmaya gerek yok haşlayayım ben en iyisi ..
Yeşil çay konusunda ben de aynıydım içemiyordum iğrenç geliyordu.
1 hafta sıktım kendimi artık problemsiz içebiliyorum.
Benim de aksine belimde ve üst tarafımda hiç bir şey yok ama basenlerim .. :(
Mücveri yapamıyorum ben ..
Neden bilmiyorum ma beğenmiyorum kendi yaptıklarımı bir türlü..
Evet ben de Ankarada öğrenciyim .. Ama 2. sınıf daha ..
35 tl ye falan gitti gidiyorda hem ısıtıcı hem titreştirici özelliğe sahip bir kemer buldum.
Almayı düşünüyorum.
Kilo verme konusunda değil sıkılaştırma konusunda yararının olması yeterli.
Ama sporları aksattım ben tekrar başlamalıyım ..
evet cnm haslama hem daha kolay hemde hafif oluyor ama dedigim gibi suyunu az koy vitamini gitmesin... yeşilçay çok denedim ya yok ben pes ettim belkide sigara ictigim icin agzımın icini mahvedio resmen tadı bozuluyor...
basende kilo aslında biraz avantajlı resimlerde ince cıkıyorsunuz:9: ama ben her daim maşallah badi yapmıs gibi gorunuyorum:(:(
mücver tarifi verebilirim istersen dene bi...

4tane falan kabak ben kucuk kabak alıyorum bazen 5-6tane katıyorum fazlasını buzluga baska bi gun öğün oluyor.
2yumurta (normalde 1 koyarlarda benim kullandıgım unum pek yapısmıyor ondan)
1kabartma tozu
peynir ben biraz bol koyuyorum tercihen beyaz peynir yoksa lor..eger varsa az bisi icine kasar katabilirsin iyi oluyor
bunları karıstır sonra kıvamlı olana kadar un kat icine boyle tavaya koydugunda ayrılmayacak hale getir kek hamuru kadar sert degil ama kıvamlı olsun
dere otu seviyorsan ekleyebilirsin

pişirirken dagılmasını istemiyorsan kucuk kucuk kızart ayrıca bi taraf pişmeden diger tarafa cevirme...dagılma olayı tamamen un miktarı ve pişirme sekliyle alakalı... sonra havlu pecete ustune koyarsan fazla yag da cekilir hem:17:
biliyorum tarif biraz karısık oldu ama göz kararı modundayımdır bende:34:

sen nerde okuyorsun? valla ısıtmalı kemerleri bilmiyorum acıkcası onlar hakkında bisey soyleyemem ama sunu duymustum en kalitelisi vibroshape..bende memnunum bikac kere icindeki aksanın vidaları gevsemisti titresimden onu da kendim acıp sıktım baska derdim olmadı bi dene istersen...

anam ne çok yazmışım öyle:53::53: yazdım yazdım da ne yediğimi yazmadım:52:

arkdsm ugradı onunla muhabbet ederken 1 sıcak çikolata içtim 70kalori falan..ama yanında farketmemişim karabugdaydan yapılmış kete vardı parçalanmış un pek tutmuyorda 1-2derken biraz fazla tırtıkladım sanırım...sonra akşam yemeği 1kase taze mısırla yapılmış yogurt çorbası ve etiform cubuk krakeri boyutunda mısır unlu grissinim var ondan 3-4tane yedim..akşam yemeğim bu oldu saat8de yemek olayını kapadım.. suan bi bardak nescafe ictim şekersiz süttozu var icinde sadece okadar;)
tabi günü kaynattım ödev yapmam lazım yarın artk anca ögleden sonra ugrarım nasıl olsa bildirim yapmıcam bu hafta.. görüşürüz hepiniz kendinize iyi bakın

Peki bu tarif yağsız olur mu miflon tavada?
Ayy canım nasl istedi gece gece.
Yoğurt ve pilavla..
Kolay gelsin iyi çalışmalar ..

off yemeklerden bahsetmeyın :)
Bu geceden bıldırım yapabılırmıtyım yarın belkı aksam gıremeyebılırım cunku
yada sabahda gıremeyebılırım :(

Peki bu tarif yağsız olur mu miflon tavada?
Ayy canım nasl istedi gece gece.
Yoğurt ve pilavla..
Kolay gelsin iyi çalışmalar ..

yagı az koyun demişler biyerde ben normalde patates kızartır gibi kızartıyordum.. ama şimdi tavanın heryerine dolcak kadar yag koycam yuksekliğini az tutup bilmiyorum valla yarın denicem aksam 8de arkds bende yemekte olcak umarım kıza rezil olmam dagılmazda:):)
pilav yok pilav yasak yok o kötü bişi :):):) ben pilav görünce sizin gibi öle 3-4kasıkla duramam anacım tencereyi bitirme yetenegim var yani :):)

valla ödev kalcak kalkamadım pc basından:p

bide lanet gastrit 2saatte bi acıktıım dercesine yanıyor..dayanıcam olmadı az bi lokma bisi atarım agzıma...tmm bu son msjdı bu gunluk ii geceler:76:

Bu akşamdan bildirim yapabilirsin sedacım.
Ad1 listede bulunacaksın demişti değil mi?
YArın en geç 11.e kadar uygun olmayanlar perşembeden yazabiliyor.
Bende sabah erkenden yazarım gündüz giremeyebilirm

Bu akşamdan bildirim yapabilirsin sedacım.
Ad1 listede bulunacaksın demişti değil mi?
YArın en geç 11.e kadar uygun olmayanlar perşembeden yazabiliyor.
Bende sabah erkenden yazarım gündüz giremeyebilirm

Tanmam cnm ozaman baslagıc kg mıde degıstıreyım ve ad1 e acıklamamı yapıp kg bıldırımımı yapayı
off cnm nasıl ekmek cekdı ya :D
bugun cok delırdım heralde su su su delırcem yemek yememek ıcın :D
evde kıymalı yumurta yapdım sımdı ekmekde sıcacık off off off :D

Ad1
Arkadaşımın tartısında tartılarak buraya yazmıstım spor salonunda ve evımde tartılınca hep 87.1 cıkınca ve suanda 85.5 hem salonda hemde evımde aynı cıkınca kılo cızelgemın baslangıcını 87 yapdım
Bildirimimi yapıyorum. Tabiki sende kabul edersen.
BAşlangıç 87.1
Cuma günü 85.5 :3: :3::33: :33:

günaydın kızlar

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
2 dilim ekmek
hamsi buğulama
salata

sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı

akşam 1 saat yürüyüş

kilom: 58.5

günaydınnnnn...
25.11.201
sabah
1 dilim çavdar ekmegi biraz tereyap (bıçak ucuyla) , pekmez ,5 küçük zeytin 2 dilim çok ince kaşar
öğle
yarım dilim ekmek
kıymalı soğan ve biber kavurma (çok az yağda)
1 kase yoğurt
40 dk yürüyüş
3 fincanda yeşil çay içtim
ara
1 elma
akşam1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
domates,salatalık,biber
1 kase yoğurt (yatarken)

26.11.2010
sabah
yarım dilim kaşarlı tost
6 minik zeytin
1 kaşık pekmez
1 bardak çay
şimdide yeşil çay içiyorum
henüz birkaç gün olduğu için diyete başlayalı hala aynı kilodayım
63 kg
umarım haftaya 61 yazarım

günaydın kızlar dün yazamadım baktım yazmaya vktim olmadı yorucu bir gündü
sabaha kahve günü vardı kura cekildi haftaya bana 1. cıktım:)) 1gibi gittiler ben hemen yemeğe başladım akşama misafir geldi gittiğinde 10du evi topluyoduk ben oyuncakları felan eşimde kzımla solonndaydı orta sehpam cam koltuğun tepesindeymiş atlamış sehpanın kenarına gelmiş sese koştum hemen allah korumuş yarılmamış o düşüşe ama içine çökmüş gibiydi anlı sonra şişmeye başladı buz tuttuk ama daha kötüleşti hastane lojmanın içinde var hemen acile koştuk
röntgen cektiler bişey yok dediler ama halla şiş gözetim altında tutun dediler cam sehpaya carpıp yarılmaması mucize dediler ALLAHIM KORUDU çok hareketli bide cok sevdiler dün nazardı oldu okudumm nazar olmuş gözlerimden yaşlar geldii :nazar:

yediklerimide yazayım
sabah 1dilim baklava ,küçük börek sigara böreği kadar
öğlen 1köfte 1dilim ekmek
akşam 2 tane islim kebabı,mercimek corba,1kaşık rus salatası,3kaşık pilav
fazla yemedimm ama şiş gibiyim

KİLOM: 59.900

günaydın kızlar dün yazamadım baktım yazmaya vktim olmadı yorucu bir gündü
sabaha kahve günü vardı kura cekildi haftaya bana 1. cıktım:)) 1gibi gittiler ben hemen yemeğe başladım akşama misafir geldi gittiğinde 10du evi topluyoduk ben oyuncakları felan eşimde kzımla solonndaydı orta sehpam cam koltuğun tepesindeymiş atlamış sehpanın kenarına gelmiş sese koştum hemen allah korumuş yarılmamış o düşüşe ama içine çökmüş gibiydi anlı sonra şişmeye başladı buz tuttuk ama daha kötüleşti hastane lojmanın içinde var hemen acile koştuk
röntgen cektiler bişey yok dediler ama halla şiş gözetim altında tutun dediler cam sehpaya carpıp yarılmaması mucize dediler ALLAHIM KORUDU çok hareketli bide cok sevdiler dün nazardı oldu okudumm nazar olmuş gözlerimden yaşlar geldii :nazar:

yediklerimide yazayım
sabah 1dilim baklava ,küçük börek sigara böreği kadar
öğlen 1köfte 1dilim ekmek
akşam 2 tane islim kebabı,mercimek corba,1kaşık rus salatası,3kaşık pilav
fazla yemedimm ama şiş gibiyim

KİLOM: 59.900
geçmiş olsun canım ya Allah korumuş valla

Back