• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada dün akşam yediklerimi yazamamıştım
bir kepçe tarhana çorbası
6 kaşık kuru fasulye ve 5 kaşıkta yoğurt
akşam halama gittik ailecek halam merdivenden düşüp iki kolunu kırmış ve kaşını yarmış :43: ailece çok üzüldük :43:
orda ikram olarak baklava verdiler ama ben yemedim( nazar boncuğumu isterim :1:) sadece şekersiz çay içtim,eve gelince suyumuda içtim ve yattımm....
bugün ise neler yedim yazayım
kahvaltıda ;
2 bardak su
2 dilim ekmekle kaşarlı tost(yağsız) ve şekeriz çay
ara 2 kepekli galeta ve beşi bir yerde form çayı
öğlen yemeğimide şimdi yiycem
çok yoruldum bugüb nedense:44:

öğretmenlik mesleğinin kadınlara daha uygun olduğunu düşünmüşümdür. sebebi de dediğin gibi ev ve işi dengede tutabilmek aslında, yoksa tabiki erkeği kadını farketmez.
rabiacım, keşke öyle söylediğin gibi,kutu içine bağıırıp rahatlayabilecek kadar özgür bir insan olsam. yemek yemeği seviyorum,(kim sevmez ki) ve de çok rahatlıyorum. canım benim,ben 2 senedir burdayım,sizler daha yenisiniz. yeniler azimli olur bende bir zamanlar siz gibiydim. ama yavaş yavaş köreldim. sorunumu ve çaresini biliyorum bunu gerçekleştiremiyor olmak beni üzüyor. ama birazcık daha zaman verdim kendime. o yüzdende bunu gerçeklerştirebilmek adına yaza kadar buradayım.ondan sonrada sonucum ne olursa olsun ayrılmak istiyorum. sohbet amaçlı burda olurum,tabi tanıdıklar olursa. ama iyiyim şuan gerçekten iyiyim. :)) belkide önümüzdeki günlerde sürpriz yaparım (kilo bakımından) :))
eşinin fazla kilosu yoksa iyi,benim eşiminde yok,ama göbek erkeklerin kaderi,kadınlar içinde aynı.ama biz eritmek için çok çaba sarfediyoruz onlar kılını kıpırdatmıyor. :))

eğitimci bir eşe sahip olmak nasıl birşey bilemem ama şanslı olduğunu düşünüyorum,ne bileyim günümüzde eğitimin öneminin vurgulandığı şu zamanda bir eğitimci ile yanyana olmak avantaj olur diye düşündüm açıkçası. :26:
canım, ben de kendimi senin yerine koyunca o kadar vakitten sonra bıkardım eminim. ama ben bizden enerji alın istiyorum. bırakmak bir çözüm değil. yalnız bugün daha iyi gibisin. inandım iyi olduğuna:))
o göbüş için mekik çekmekten benim anam ağladı, eşim askere gitti göbek kalmadı ki şınav falan çekmiş değil:))
ben de şanslı olduğumu düşünüyorum:78::78: evlenirken çok göz önünde bulundurmamıştım ama eşimin mesleğini ben de seviyorum, beni de özendiriyor o derece:)

öğle yemeğimi yedim rahatladım. huzura kavuştum resmen çok acıkmıştım.
1 tabakdan birazcık az havuçlu bezelye.
200 gr yoğurt,2 dilim kepek ekmeği. :))

dün akşam yediklerimide yazayım.
evde 1 tabak tarhana çorbası
arkadaşda 1 kase patates salatası ve çay.

güzel beslenmişsin canım, tebrik ederim.:71::71:

Kızlar merhabalar nasılsınız ben çok kötüyüm başım ağrıyor o yüzden bilgisayara bakamıyorum akşam uğramaya çalışacağım
geçmiş olsun canım.
yemek sonrası nerden geldiğini anlayamadığım aşırı bastıran tatlı isteğime,1 fincan salep ile karşılık veriyorum şuanda. inşallah keser.
keser keser:47:

davet sayfasına yazdığım yazıyı kopyaladım..
Herkese merhaba:71:

Adım Firuze yarışmaya ankaradan katılıyorum:1:
ne yazsam bilemedim şimdi... 1-2yıl önce 12.takımdaydım ve yine 68kg falandım başladığımda en son 58 görmüştüm gruptayken... simdi tekrar eski halime dönmek istiyorum.
Drumun dedigine göre 2yılda ancak vücut kendini topluyormuş haliyle metabolizmam normal insan vücudu gibi işleyene kadar resmen yediklerimi depo ediyor olucam görünüyor,tek şansım 3ayda düzelme oldukca yüksekti...
beni de gruba davet ettiğiniz icin teşekkür ederim. Hedefim (ki aslında bi arkdsmla fena iddiaya girdik ondan dolayı daha istikrarlı olmak zorundayım) şubat ayında 60kgya inmek..hatta 10kg vermiş olmak. evet biliyorum fazla görünüyor fakat bayramdan önce 65kg falandım 3kilo zaten gidici olcak sanırım o yüzden böyle düsünüyorum. Aynı zamanda yalnız yaşadığım icin kendi yediklerimi ayarlamak cok kolay olacak, tek problemim önümde 1gün ben yemek daveti vericem(bezelye, pilav,salata, glutensiz yaş pasta) umarım pastada abartmamayı başarabilirim, bir de arkdslar aynı şekilde yemege cagırıcak... baska engelim olacagını sanmıyorum...
Hastalığım protein eksikliği yaptıgı icin biraz fazla protein tüketmem gerekiyor.Bu yüzden her sabah kahvaltıda 1 yumurta mutlaka yiyorum...

Şuan 1.72boy sabah itibariyle 68.2kg geldim başlangıc bilgilerim bunlar...

Kahvaltım (ki yarım saat once yaptım malesef gece gec yatmıstım)
1haslanmıs yumurta
1domates -1salatalık >> çok az zeytinyagı ve limon gezidirdim üstüne tuz yok
yarım kibrit kutusu kadar beyaz peynir(tuzu burdan alıyorum)
1ince dilim glutensiz ekmek ve 1tatlı kaşığı turunç reçeli
doğuş form bitki çayım da elimde...
hoşgeldin firuze aramıza. kahvaltın da güzel olmuş.
bende aranıza katılmak istiyorum.desteğe ihtiyacım var rejim konusunda.spor yapmaya vakit bulamıyorum 62-63 kilo oldum ve 58 olmak istiyorum ama boğazıma sabredemiyorum.kararlı olmam lazım
bugün yediklerim
sabah
1 dilim çavdar ekmegi biraz tereyap (bıçak ucuyla) , pekmez (çok seviyorum napiim) ,5 küçük zeytin 2 dilim çok ince kaşar
öğle
yarım dilim ekmek
kıymalı soğan ve biber kavurma (çok az yağda)
1 kase yoğurt
40 dk yürüyüş
acaba çok mu yemek yedim bugün
3 fincanda yeşil çay içtim
hoşgeldin reyhantuana. pekmezi çok seviyorsan 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin sanıyorum. bilen arkadaşlar paylaşsın farklıysa. bence beslenmen güzel, yürüyüş de var. kiloları verirsin inşallah.
bu arada dün akşam yediklerimi yazamamıştım
6 kaşık kuru fasulye ve 5 kaşıkta yoğurt
akşam halama gittik ailecek halam merdivenden düşüp iki kolunu kırmış ve kaşını yarmış :43: ailece çok üzüldük :43:
orda ikram olarak baklava verdiler ama ben yemedim( nazar boncuğumu isterim :1:) sadece şekersiz çay içtim,eve gelince suyumuda içtim ve yattımm....
bugün ise neler yedim yazayım
kahvaltıda ;
2 bardak su
2 dilim ekmekle kaşarlı tost(yağsız) ve şekeriz çay
ara 2 kepekli galeta ve beşi bir yerde form çayı
öğlen yemeğimide şimdi yiycem
çok yoruldum bugüb nedense:44:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nazar boncukların geldi:)) iraden için tebrik ederim. menün de güzel, maşallah.

:
yulaf çok güzel bağırsak çalıştırıyor. ben saf yulaf bulamadım ama yulaf ezmesi diye bir şey buldum. ben de salatama muhakkak atıyorum ve günlük tuvalete çıkabiliyorum. malum diyette bu çok önemli. pilavla ekmek alışkanlık mı? yani ikisi olmaz biliyorsun:)

Pilavla ekmek aliskanlik mi diye sormussun. Zaten aliskanliklarimi birakmak icin burdayim:)

Bu arada arkadaslar sebebini bilmedigim muthis bir sislik var ustumde. yarin dr a gidecegim. 15 gunu gecti regl devam etti. dusuk yasamistim ondan supheleniyorum.4 aylikti.belki hala duzene giremedim.
yarin kilo bildirim gunu saat kacta olacak?
herkese kolay gele.

deryacım, ben pilavla ekmek yenmemesi gerektiğini yazmaya utandım yani:1: ancak alışkanlıksa bunu sürdürüyorsun diye yazdım. pilav zaten ekmek. özetle pilav varsa ekmek yok:)

bu arada geçmiş olsun, başından bir düşük geçmiş. dr'dan olumsuz bir şeyle dönmezsin inşallah.

kilo bildirimi 11.30'dan çnce oluyor ama siz deneme haftasındasınız, bildirim yapmayacaksınız diye biliyorum. ad'a sorun istersen.

herkese selam arkadaşlar asumancım canım sende bi ricam olacak yarın kızımı hastaneye götürecem saat 11 de randevu muz var olaki eğer geç kalırsam bizim listeylede ilgilenebilirmisin canım adigenisse var kaptan yardımcısı ama daha yapmadı hiç onada söylüycem ferihan da var ama onun işleri yoğun bakabilirmi bilmiyorum ben hepsine söylüycem ama seninde haberin olsun canım olaki yapamazlarsa bizim listeyede bakabilirmisin canım :????

firuzecim hoşgeldin. canım 12.takımdan 61.5 kg ile ayrılmışsın. 6.700 gr almış görünüyorsun. 1 hafta deneme süren var.paylaşımın iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınacaksın hayatım. biraz dikkat ve azimle istediğin kiloya gelirsin canım. Ankara da yaşayan arkadaşlar da var burada. öğünlerin güzel olmuş afiyet olsun canım.

reyhan hoşgeldin canım. bol paylaşım yaparım dersen tabiki katılabilirsin. seninde 1 hafta deneme süren olacak. paylaşımlara göre listeye alınacaksın hayatım.çok fazla kilon yok aslında,sende biraz dikkatle istediğin kiloya gelirsin. masal arkadaşımız da seninle aynı kilodaydı,spor ve diyetle 2 haftada 5 kg verdi. sende yapabilirsin. net kilonu,yaşını ve boyunu belirtirsen sevinirim.
yediklerin bana çok fazla gelmedi.afiyet olsun.

melankoli canım nazar boncuğunu ayrıca alkışı hakettin. :nazar: :46: güne iyi başlamışsın afiyet olsun.

rabiacım,daha iyi olacam inşallah. tatlı olarak bundan sonra sütlü,tarçınlı salep tüketmeye karar verdim. :)) işten çıkmadan önce 1 porsiyon salatam var,onu tüketicem ara öğün olarak. evde de 3-4 kaşık 1 dilim çavdar ekmeğiyle nohut yerim belki. sonrasında meyve ve yeşil çay 1 lt su. (Allah'ım lütfen yüzümü kara çıkartma) canım inan yeni gelen arkadaşlar sayesinde bu kadar zamandır buradayım,yoksa mümkün olurmuydu bilmem. yeni arkadaşlar geldikçede devam ederim ama bu yaza kadar müddet verdim kendime bu sefer olacak inşallah başka yolu yok,mart ayına kadar bütçemide hazırlamaya çalışacam,inşallah bu sefer salona gideceğim. anacım burdada 3 gün için 90 lira istiyorlar. ama burda sendika yeni bir yer yaptırıyor,sinema salonu,fitness,kapalı havuz, vs. olacakmış sendika üyelerine %50 indirimli diyorlar gerçi biraz uzak ama bi şansımı denicem inşallah. böyle umutlanıyorum ama inşallah yine hayatl kırıklığına uğramam. :(

deryacım, ben pilavla ekmek yenmemesi gerektiğini yazmaya utandım yani:1: ancak alışkanlıksa bunu sürdürüyorsun diye yazdım. pilav zaten ekmek. özetle pilav varsa ekmek yok:)

bu arada geçmiş olsun, başından bir düşük geçmiş. dr'dan olumsuz bir şeyle dönmezsin inşallah.

kilo bildirimi 11.30'dan çnce oluyor ama siz deneme haftasındasınız, bildirim yapmayacaksınız diye biliyorum. ad'a sorun istersen.

tesekkurler.insallah . polistik over send.(pos) tan supheleniorum. bakalim.hayirlisi

adcım ve neyneysecim nazar boncuklarım için teşekkür ederim :82: şimdi öğlen yemeğimide yedim dünkü il aynı (dünkü yemekler bitmedi de )
öncesi 2 bardak su
5 kaşık kuru fasulye ve 5 kaşık yoğurt
babamda dondurma getirdi ve yiyeli dedi ama ben yemedim,belki yarın öğlen bir top kadar yiyebilirim,sanırım sakıncası olmaz,kardeşimde dün bana çubuk fıstıklı çikolata aldı ama çantamda duruyo onuda yemedim ki düşünmüyorumda :45:
kilo verdiğim zaman az bir parçasıyla kendimi ödüllendirmek için saklıycam:9:
şimdi az uyumak istiyorum belimde ağrı var birkaç gündür ve yorgunluktan sanırım bir halsizlik var:31:

rabiacım,daha iyi olacam inşallah. tatlı olarak bundan sonra sütlü,tarçınlı salep tüketmeye karar verdim. :)) işten çıkmadan önce 1 porsiyon salatam var,onu tüketicem ara öğün olarak. evde de 3-4 kaşık 1 dilim çavdar ekmeğiyle nohut yerim belki. sonrasında meyve ve yeşil çay 1 lt su. (Allah'ım lütfen yüzümü kara çıkartma) canım inan yeni gelen arkadaşlar sayesinde bu kadar zamandır buradayım,yoksa mümkün olurmuydu bilmem. yeni arkadaşlar geldikçede devam ederim ama bu yaza kadar müddet verdim kendime bu sefer olacak inşallah başka yolu yok,mart ayına kadar bütçemide hazırlamaya çalışacam,inşallah bu sefer salona gideceğim. anacım burdada 3 gün için 90 lira istiyorlar. ama burda sendika yeni bir yer yaptırıyor,sinema salonu,fitness,kapalı havuz, vs. olacakmış sendika üyelerine %50 indirimli diyorlar gerçi biraz uzak ama bi şansımı denicem inşallah. böyle umutlanıyorum ama inşallah yine hayatl kırıklığına uğramam. :(
çok güzel canım, tatlın salep olsun. bende de nohut var bugün ama ben salatama katarım muhtemelen. spor ile ilgili hedeflerine ulaşırsın inşallah canım.

adcım ve neyneysecim nazar boncuklarım için teşekkür ederim :82: şimdi öğlen yemeğimide yedim dünkü il aynı (dünkü yemekler bitmedi de )
öncesi 2 bardak su
babamda dondurma getirdi ve yiyeli dedi ama ben yemedim,belki yarın öğlen bir top kadar yiyebilirim,sanırım sakıncası olmaz,kardeşimde dün bana çubuk fıstıklı çikolata aldı ama çantamda duruyo onuda yemedim ki düşünmüyorumda :45:
şimdi az uyumak istiyorum belimde ağrı var birkaç gündür ve yorgunluktan sanırım bir halsizlik var:31:
dondurma çok zararlı olmaz ama tabi 1 top ile kalması şartıyla. iyi uykular canım.

:
Pilavla ekmek aliskanlik mi diye sormussun. Zaten aliskanliklarimi birakmak icin burdayim:)
Bu arada arkadaslar sebebini bilmedigim muthis bir sislik var ustumde. yarin dr a gidecegim. 15 gunu gecti regl devam etti. dusuk yasamistim ondan supheleniyorum.4 aylikti.belki hala duzene giremedim.
yarin kilo bildirim gunu saat kacta olacak?
herkese kolay gele.
alışkanlıklarınızı bırakmak için lütfen 3 ü tuşlayınız. deryacım bir müddet sonra bizde alışkanlık yapıyoruz haberin olsun. :))
buarada çok çok geçmişolsun canım. hakkında hayırlısını dilerim ama inşallah olması gereken birşeydir yani seni yormaz. :70:
canım kilo bildirimi rabianın dediği gibi 11.30 a kadar yapılıyor normalde 1 hafta deneme süreniz var ama seda ve sen pazartesi geldiniz,e paylaşımlarınızda fena değil,isterseniz listeye alalım sizi. hafta başı geldidiğiniz için beklemenize gerek yok diye düşünüyorum.

herkese selam arkadaşlar asumancım canım sende bi ricam olacak yarın kızımı hastaneye götürecem saat 11 de randevu muz var olaki eğer geç kalırsam bizim listeylede ilgilenebilirmisin canım adigenisse var kaptan yardımcısı ama daha yapmadı hiç onada söylüycem ferihan da var ama onun işleri yoğun bakabilirmi bilmiyorum ben hepsine söylüycem ama seninde haberin olsun canım olaki yapamazlarsa bizim listeyede bakabilirmisin canım :????
tamam canım ben buralarda olucam. sorun olmaz. bu arada geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah.

tamam canım ben buralarda olucam. sorun olmaz. bu arada geçmiş olsun önemli birşey yoktur inşallah.
sağol canım astım bronşiti var kızımın alerjik havalar kuruduğu zaman yineliyor ilaçları felan kullandık kar etmedi yarın tekrar götürecem
bu arada maşallah çok iyisiniz kalabalıklaşmışsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

hoşgeldin firuze aramıza. kahvaltın da güzel olmuş.
Fiyuce ve reyhan hosgeldiniz.

Teşekkür ederim neyneyse ve fderya:) kahvaltıyı adam gibi yaparsam güçlü hissediyorum kendimi o yüzden elimden geldiğince aksatmayacağım,diğer türlü kilo vermekte çok zorlanıyorum biliyorum çünkü akşam yükleniyorum...geç yatan biri olduğum için de bu fena oluyor benim için..:43:

firuzecim hoşgeldin. canım 12.takımdan 61.5 kg ile ayrılmışsın. 6.700 gr almış görünüyorsun. 1 hafta deneme süren var.paylaşımın iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınacaksın hayatım. biraz dikkat ve azimle istediğin kiloya gelirsin canım. Ankara da yaşayan arkadaşlar da var burada. öğünlerin güzel olmuş afiyet olsun canım.

Ad1 evet yüksekti kilom ayrılırken, bi ara 58e düşebilmiştim..sonra kilo almaya başlayınca resmen pes ettim ve bıraktım...aslında hayalim 55 biliyorum imkansız ama hayal işte...ortaokul2.sınıftan beri 58kg nun altını görememiş biriyim..biliyorum boyum uzun kilo az görünüyor ama vücut yapım çok orantısız..kilo ilk bacaklardan gidiyor bende,basen kalca zaten yok..göbek ve omuz mahvediyor beni... abartı geniş omuzlarım 58kg oldugum zaman ilkkez small bi tshirt almıştım onun bile bedeni oluyordu omuzları yarı omzumda duruyordu:77:
haftaya cuma bildirim yapıcam yani kabul edilirsem:) süper bakalım 1haftada neler olacak bu hafta baya gider diye düşünüyorum, dogrusu regl de yaklaşıyor bakalım...bu arada cuma günleri sabah 7:30da cıkmam gerekiyor okula uyuya kalmadığım zamanlar.. o yüzden bildirimleri ya çok erken yaparım ya da pers gününden problem olmaz umarım.. öğle vaktinde evde olursam eğer hesaplamalarınıza yardım edebilirim bu konuda bilgim var:77:

Arkadaşlar ben spora baslayamıyorum malesef, havalar çok soğuk...ama geçen sefer yaptıgımı yapıcam her aksam 50yarım 50çapraz 50 ayaklar havada90derece kırık mekik çekicem..ayrıca elimde vibroshape var, olanlara tavsiye ederim..kilo tabi ki verdirmez ama feci sıkılaşmaya yardımcı ve selülite de...

Baya hevesliyim ya...Çenem düştü:26: Heveslerim var, elbiselerime giremiyorum, kollar kalınlaştıgı icin kabanım bile sıkıyor kollardan, ayrıca 26ocakta kim daha cok kilo verdiyse(ki anlaşma 10kg ve bi erkek karşımdaki umarım kazanırım:)) 50tl alısveris iddiamız var kazanmak istiyorum...sonra kendimi de iyi hissederim sanırm.. umarım grup gecen seferki gibi işe yarar...

Bide bloknotuma ne yediysem günlük yazıcam.. böyle daha kolay olacak sanırm.. en büyük avantajım buğdayın bana zaten yasak olması... haliyle dürüm,hamburger,pizza,kebaplar,bisküvi vb.. biton şey yasak...ama arada kendi gofretimden çikolatamdan kaçamağım olur mazur görün olur mu:77:

Alışverise gittim az önce...karnıbahar aldım tavsiye ederim...brokoli ile karnıbaharı haşlıyorum az suda üstüne sarımsaklı yoğurt belki az bişi zeytinyağı tuzsuz süper oluyor bence...

Bide bişi sorcam fikir verebilr misiniz... Mücver icin malzeme almıstım gecen gün canım istedi diye.. kızartmak yerine ne yapabilrm ki daha hafif olsun önerisi olan var mı?

Şimdilik kaçıyorum mutfağı toplayıp ders çalışmam lazım...Herkese kolay gelsin

öncesi 2 bardak su
afiyet olsuun... ricaederim canım hakettin nazarboncuklarını ama yine konuşturmuşsun iradeni tebrik ederim. bu gidişle güzel sonuçlar gelecektir,tabi böyle devam edersen.
o bel ağrısı bendede vardı geçti çok şükür,geçmişolsun canım iyi uykular.
çok güzel canım, tatlın salep olsun. bende de nohut var bugün ama ben salatama katarım muhtemelen. spor ile ilgili hedeflerine ulaşırsın inşallah canım.
tamam canım,giderken evde alıcam bu akşam. :)) amiin inşallah Rabiacım. sanada şimdiden afiyet olsun.

Acıktımmm nie bukadar çabuk anlamadım ama:77:
1 kırmızı elma
1 mandalina
2kaşık yoğurt

kesmedi... suya dadanıcam:(

Kızlarrrrr ben geldım
baya gec oldu tabı
dunden berı gıremedım :(
Anca işlerim bitti.
Evet dun aksam arkadasıma gıttım ekstradan ıkımandalına yedım :(

Bugunkı menumu yazayım
Sabah
1 adet yumurta ve azıcık peynır kıbrıt kutusundanda az :42: :42:
Öğlen yarım kase cacık

Daha sonra yedıklerımı cıkardım :(
Nıye oldu bende anlamadım.
Sonrasında bır bardak meyve suyu (Cıkardıgım ıcın enerjı olsun dedım )
Bol bır sporr hemde deli gibi yapdım bugun sırf 3 alette 420 Kalorı yaktım :) ve daha bır suru aletımde oldu :)
Spor cıkısı bır adet ayran
Şimdi ise light makarna haslıcam bır tabak yıcem yanındada lıght yogurttan cacık gecede havuc felan yerım :D
İşte sıze bugunum

Bu arada Bomba olayı yazıcam :)
Salı gunu spora baslarken spordakı tartıda 87.1 kg geldim
Bugun tartıldım ve sonuc 85.5 kg
:)

Yanı 1.600 gr vermısım
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii :52:

Back