Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım heveslerinin ve hedeflerinin olması çok iyi. kilo verirken ona göre hareket edersin.
karnıbaharı annem zeytinyağlı bol limonlu yapar, süper olur. brokoliyi ise senin bahsettiğin gibi yapıyorum ben de. mücveri de fırında yağsız yapabilirsin. kızartma kadar olmasa da lezzetli olur.
şimdiden afiyet olsun.
Acıktımmm nie bukadar çabuk anlamadım ama
1 kırmızı elma
1 mandalina
2kaşık yoğurt

kesmedi... suya dadanıcam

su içmek iyidir bir de yeşil çay öneririm.

güzel kilo vermişsin tebrikler.

Kızlar york testı dıye bır test varmıs
Kan testı tum alerjıler ortaya cıkıyormus kı normalde derıde yapılan testlere gorede cok ıyı sonuc verıyormus
derıde cıkmayan test york testınde cıkıyor !
BEn oldugum bolgede hemen arastırmaya baslıcam
Bır sıte buldum onlar kıt gonderıyormus sızde bır damla kanınızı o kıtın ıcındekı yolla onla gonderıyormussunuz onlarda sonucu maıle gonderıyorlar sanırım
Antalyada bulamassam o sıte ıle yapıcam.
Çünkü bi yorki testı bır cok seyı gosterıyormus
Haberınız olsun ıstedım :)

vücudum iyi ama göbek derdi...göbeğim varrr.off çok üzülüyorum.hiç göbeğim yoktu ve kilo almaya başladım hepsi göbeğime yerleşti.ne yapmalıyım sedacım...tecrübelerinize ihtiyacım var

BEn spora gıdıyorum cnm
sadece gobekse sorunun MEKİK en ıyısı
ama ben sanmıyorum 1,75 boyda 63 fazla olsun
Bir fotografını merak ettım bak sımdı

mekik çekemiyorum canım belim ve sırtım ağrıyo,ya da çekmeyi başaramıyorum.bilemiyorum.o sebeple mekik bana uzak ancak kilo vererek göbekten kurtulurum sanırım.bu arada çok kemiklerim kalın olmadığından sanırım baya etli bi bayanım :) boyum 175 değil 172 ,diyorum ya arkadaşım sadece şu göbeği istemiyorum.sana iyi sporlar.kolay gelsin

Sana sımdıden kolay gelsın
az az sık sık yıyerek
ıstedıgın kıloya tabıkı ulasırsın
Bu arada benımde bel ve kuyruk sokumumda cıddı problem var
yarım mekıkle bır sorun yasamadım
yıonede doktoruna danısman en ıyısı

selam kızlar,benim çıkış vaktim yaklaşıyor elimde işler var onları halledeyim. yazamazsam eğer hepinizi öpüyorum.iyiakşamlar.
bildirimler 11.30 kadardır hatırlatılır.
sevgilerle.

york testi ile ilgili bir link vereyim. bu arkadaş hüsrana uğramış, senin için de dikkat etmen gereken noktalar konusunda yardımcı olabilir:
york testi

yarın 11.30 akadar dımı

bu konular baya ciddi, yarın 11.30'a kadar. hatta ne kadar erken o kadar iyi, ad'ın işleri daha hızlı olur.

sabahtan bir işin falan varsa zaten perşembe akşamı da verebiliyorsun. ben sabah kalkıp vermeyi tercih ediyorum. sürekli o şekilde tartılıyorum.

Geçmişe biraz göz attım ..
Yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler ..
Mücveri kızartma yerine alternatif olarak fırında yapılabilir ayrıca benim çok hoşuma gider.
Sanırım cevaplanmamış bir soruydu.
Bu yorki testi sadece alerjilerimi gösteriyormuş.
Veee SEDACIMM .. mükemmelsin ..
Bak gördün mü nasılda vermeye başladın.
Demiştim ben cumaya çok fark göreceksin hem spor hem dikkat etme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…