canım heveslerinin ve hedeflerinin olması çok iyi. kilo verirken ona göre hareket edersin.Baya hevesliyim ya...Çenem düştü:26: Heveslerim var, elbiselerime giremiyorum, kollar kalınlaştıgı icin kabanım bile sıkıyor kollardan, ayrıca 26ocakta kim daha cok kilo verdiyse(ki anlaşma 10kg ve bi erkek karşımdaki umarım kazanırım:)) 50tl alısveris iddiamız var kazanmak istiyorum...sonra kendimi de iyi hissederim sanırm.. umarım grup gecen seferki gibi işe yarar...
Bide bloknotuma ne yediysem günlük yazıcam.. böyle daha kolay olacak sanırm.. en büyük avantajım buğdayın bana zaten yasak olması... haliyle dürüm,hamburger,pizza,kebaplar,bisküvi vb.. biton şey yasak...ama arada kendi gofretimden çikolatamdan kaçamağım olur mazur görün olur mu
Alışverise gittim az önce...karnıbahar aldım tavsiye ederim...brokoli ile karnıbaharı haşlıyorum az suda üstüne sarımsaklı yoğurt belki az bişi zeytinyağı tuzsuz süper oluyor bence...
Bide bişi sorcam fikir verebilr misiniz... Mücver icin malzeme almıstım gecen gün canım istedi diye.. kızartmak yerine ne yapabilrm ki daha hafif olsun önerisi olan var mı?
Şimdilik kaçıyorum mutfağı toplayıp ders çalışmam lazım...Herkese kolay gelsin
[/COLOR]
Acıktımmm nie bukadar çabuk anlamadım ama
1 kırmızı elma
1 mandalina
2kaşık yoğurt
kesmedi... suya dadanıcam
güzel kilo vermişsin tebrikler.
Bugunkı menumu yazayım
Sabah
1 adet yumurta ve azıcık peynır kıbrıt kutusundanda az
Öğlen yarım kase cacık
Daha sonra yedıklerımı cıkardım
Nıye oldu bende anlamadım.
Sonrasında bır bardak meyve suyu (Cıkardıgım ıcın enerjı olsun dedım )
Bol bır sporr hemde deli gibi yapdım bugun sırf 3 alette 420 Kalorı yaktım :) ve daha bır suru aletımde oldu :)
Spor cıkısı bır adet ayran
Şimdi ise light makarna haslıcam bır tabak yıcem yanındada lıght yogurttan cacık gecede havuc felan yerım
İşte sıze bugunum
Bu arada Bomba olayı yazıcam :)
Salı gunu spora baslarken spordakı tartıda 87.1 kg geldim
Bugun tartıldım ve sonuc 85.5 kg
:)
Yanı 1.600 gr vermısım
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlar nasılsınız ?
Ben geldim ..
ad1 canım yaşım 30 , boyum 1.72 , kilom 63...umarım desteğinizle kilo veririm...
mekik çekemiyorum canım belim ve sırtım ağrıyo,ya da çekmeyi başaramıyorum.bilemiyorum.o sebeple mekik bana uzak ancak kilo vererek göbekten kurtulurum sanırım.bu arada çok kemiklerim kalın olmadığından sanırım baya etli bi bayanım :) boyum 175 değil 172 ,diyorum ya arkadaşım sadece şu göbeği istemiyorum.sana iyi sporlar.kolay gelsin
york testi ile ilgili bir link vereyim. bu arkadaş hüsrana uğramış, senin için de dikkat etmen gereken noktalar konusunda yardımcı olabilir:Kızlar york testı dıye bır test varmıs
Kan testı tum alerjıler ortaya cıkıyormus kı normalde derıde yapılan testlere gorede cok ıyı sonuc verıyormus
derıde cıkmayan test york testınde cıkıyor !
BEn oldugum bolgede hemen arastırmaya baslıcam
Bır sıte buldum onlar kıt gonderıyormus sızde bır damla kanınızı o kıtın ıcındekı yolla onla gonderıyormussunuz onlarda sonucu maıle gonderıyorlar sanırım
Antalyada bulamassam o sıte ıle yapıcam.
Çünkü bi yorki testı bır cok seyı gosterıyormus
Haberınız olsun ıstedım :)
yarın 11.30 akadar dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?