Ah o fibromiyalji çok berbat. Aynı yaştayız benim de bu sorunum var. Fibromiyalji kaynaklı ödem de olusuyor vücudumda.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Carmeniko
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: işsiz uyku teknisyeni-ev hanımı
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.62
Kilonuz: 72
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : ikinci hamilelikle birlikte 20 kilo aldım. Zaman zaman diyet yapıp 13 kiloya kadar verip tekrar aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Her şeyden önce sağlığım için, fibrimiyalji hastasıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Yaa geçmiş olsunAh o fibromiyalji çok berbat. Aynı yaştayız benim de bu sorunum var. Fibromiyalji kaynaklı ödem de olusuyor vücudumda.
Size de çok geçmiş olsun. Benim derdim ödem ve ağrılar. İlacını kullanıyorum ama sadece şiddetini azaltıyor ve seyrekleştiriyor.Yaa geçmiş olsunbağırsaklarım da berbat durumda beslenmeyi değiştirmek çok işe yarıyor hem bağırsaklar toparlanıyor hem ağrılarım hafifliyor ama istikrarlı olamıyorum sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getiremiyorum
İlaçlar geçici çözüm olmaktan başka bir işe yaramıyor ne yazık kiSize de çok geçmiş olsun. Benim derdim ödem ve ağrılar. İlacını kullanıyorum ama sadece şiddetini azaltıyor ve seyrekleştiriyor.
Evet malesef öyle. Ama kullanmazsam daha şiddetli oluyor ağrı. Hastaneye gidip iğne veya serum yemeden geçmiyor. Hamile iken çok serum yedim bu ağrı yüzünden. İnsanı canından bezdiriyor. 4 gündür yediklerime dikkat ediyorum umarım bu sefer istikrarlı ilerlerimİlaçlar geçici çözüm olmaktan başka bir işe yaramıyor ne yazık kimecbur kalmadıkça ilaç almıyorum takviyelerle immün sistemi güçlendirmeye çalışıyorum en önemlisi bağırsaklar ve stres yönetimi. Bağırsak sağlığının fibromiyaljiyle direkt alakası var. Burda beslenme devreye giriyor haliyle. Glutensiz beslenme ve inek sütü ürünlerinden uzak durmak ciddi fayda sağlıyor. En azından tercih yapıp bir taraftan uzak durmak lazım.
Hadi inşallah hep birlikte güzel bir motivasyon yakalayıp istediğimiz kilolara inerizEvet malesef öyle. Ama kullanmazsam daha şiddetli oluyor ağrı. Hastaneye gidip iğne veya serum yemeden geçmiyor. Hamile iken çok serum yedim bu ağrı yüzünden. İnsanı canından bezdiriyor. 4 gündür yediklerime dikkat ediyorum umarım bu sefer istikrarlı ilerlerim
Herkese merhaba tekrardan harika motivasyon dolu bir pazar geçiriyorsunuzdur umarım.
Ben bugün güne ceviz suyuyla başladım her zaman iyi gelir bana.
Sabah kahvaltıda (11:00) 10 yemek kaşığı menemen 4 dilim kaşar 3 zeytin bir salatalık bir çavdar ekmeği yedim ve 1 bardak şekersiz çay içtim.
Arada (14:00)Bir tane hurma yedim.
Öğle yemeği olarak (15:00) yarım kase tarhana çorbası içtim bir kase yoğurt ve 8 yemek kaşığı makarna yedim.
Resmen su içmeyi unutuyorum onu fark ettim şimdi su içmeye gidiyorum. Market alışverişi yaptık çikolataları yağmalamak istedim resmen ama kendimi tuttum devamıda güzel olacak inanıyorum akşam yatmadan tekrar güncelleme yapacağım. Hepimize bol enerji dolu bir gün dilerim.
Biliyorum bugün ilk gün sadece kaşar peynirim vardı ve son makarna aradan çıksın diye hemen yaptım ondan böyle oldu bir de eşimde evde olduğu için biraz gevşek bir başlangıç oldu.Slm lar nacizane tavsiyem diyet listenizden kaşar peynirini çıkartın birde makarna ve menemenin miktari fazla olmuş . Bu arada bende 90 kg yum. Kilodaşız
İlk sayfada ki katılım formunu doldurarak burada paylaşıyorsunuzBende katılmak istiyorum. Nasıl yapıyoruz.