Gayet dengeli bir menü olmuş. Yoğurdu mutlaka yemelisin çünkü sağlıklı beslenmede karbonhidrat ve protein dengesi çok önemli. Su ne kadar içiyorsun? Spor var mı?Sabah yarım gevrek domates, salatalık, peynir
Ara da 1 tane muz
Akşam salata
Eğer acıkırsam yoğurt yerim.
Kahvaltımı zor bitirdim. Ama salatamı akşam bitiremedim. Bu sefer çok azimliyim. Bir de kafama göre yapıyorum bu diyeti. Mesela gevrek yemem lazım ama canım istedi diye yedim. Tatlı hiç yemiyorum. Kahve 3 tane içerim onu da sade
Bence aldığını bitirdikten sonra devam etme canım. Sağlıklı beslenebilmek için bence hiçbir takviyeye ihtiyaç yok.Yok canım ilaç olmadığı için arkadaş tavsiyesiyle aldım. Ama kullanmak isteyen varsa doktorunuza sorabilirsiniz.
Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşman yeterli.Herkese merhaba hanımlar. Ben de katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor acaba?
Hoş geldin canım. Sen de takımın ilk sayfasındaki formu doldurup burada paylaş lütfen.Ben de katılmak istiyorum
Suyu ölçmedim ama 2 litreden fazla içiyorum. Spor yapmıyorum malesef. Zaten 20 günlük artı benim ağrılarıma da faydası var. Bitince bir daha almayacağım. Ama kolojen hapına başlıcamGayet dengeli bir menü olmuş. Yoğurdu mutlaka yemelisin çünkü sağlıklı beslenmede karbonhidrat ve protein dengesi çok önemli. Su ne kadar içiyorsun? Spor var mı?
Bence aldığını bitirdikten sonra devam etme canım. Sağlıklı beslenebilmek için bence hiçbir takviyeye ihtiyaç yok.
Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında katılım formumuz var. Onu doldurup paylaşman yeterli.
Hoş geldin canım. Sen de takımın ilk sayfasındaki formu doldurup burada paylaş lütfen.
İlk güne göre harika bir menü olmuş. Cevizi akşam yememeye çalış. Ayran yeterli olur bence
52 kiloyum şu an, 2 ayda 11 civarı verdim diyetisyenle. Ben de haftanın 3 günü hit Cardio, 2 gün pilates yapıyorum. Evde tabi ki. Kilo vermek sıkıntı olmuyor da bende, koruma biraz zorluyor olacak ki, 4 yılda eskiye döndüm. Beslenme konusunda kapınızı çalarımKaç kilodasın. Emzirme var mı?
Ben geçen sene doğumdan sonra 2 aylıkken oğlumda diyete başladım ve 9. Takımda bildirim geldi orda devam ettim ama ondan önce 8 kilo verdim 3-4 aylık bir sürede 56 kiloya düştüm. Ben aralıklı oruç diyeti yaptım. Emzirmede etkili.
Oğlum 17aylık halen emziriyorum.
Korumada şunları yaptım
Herşeyi yiyorum ama az ve yemekten sonra hareket halindeym.
Diyetin verdiği alışkanlık olsa gerek o gün karbonhidrat fazla tükettiysem sonraki gün sebze ve spor yapıyorum zaten hareket halindeym 2 çocuk olunca. Haftada 2-3 gün de zumba yapıyorum 20-30 dakika. Kısacası böyle yapıyorum. Günde de 7 bin adım atıyorum.
Harika vermişsiniz52 kiloyum şu an, 2 ayda 11 civarı verdim diyetisyenle. Ben de haftanın 3 günü hit Cardio, 2 gün pilates yapıyorum. Evde tabi ki. Kilo vermek sıkıntı olmuyor da bende, koruma biraz zorluyor olacak ki, 4 yılda eskiye döndüm. Beslenme konusunda kapınızı çalarım
Merhabalar arkadaşlar, ben de beraber diyet yapacağım bir grup arkadaş arıyordum. 40 gün oldu doğum yapalı ve ben kendi irademle sadece 1 kilo verebildimNasıl bir yol uyguluyoruz beraber diyet takımı kurunca? WhatsApp grubu olsa ne güzel olurdu birbirimize diyet yemek tarifleri ve motivasyon gönderirdik. Beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim