Popüler Konu Ramazan Sofraları OYLAMA (2025)

En başarılı bulduğunuz 'Ramazan Sofraları'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Tavuklu Sebze Kebabı ve Kakaolu Kek ile İftar Sofrası

• Tavuk Kebabı ve Güllaç ile İftar Sofrası

• Sultan Kebabı ve Soğuk Kadayıf ile İftar Sofrası

• Köfteli Hünkar Beğendi ve Dondurmalı İrmik Helvası ile İftar Sofrası

• Adana Kebap ve Künefe ile İftar Sofrası

• Çöp Şiş Ve Profiterol ile İftar Sofrası

• Tavada Soslu Kanat ve Supangle ile İftar Sofrası

• İnegöl Köfte ve Mozaik Pasta ile İftar Sofrası

• Söğürtme Kebabı ve Lotus Tatlısı ile İftar Sofrası

• Beyti Sarma ve Taş Kadayıf ile İftar Sofrası

• İskender ve Padişah Yastığı Tatlısı ile İftar Sofrası

• Karnıyarık - Fırın Sütlaç ile İftar Sofrası

• Çökertme Kebabı ve Aşure ile İftar Sofrası

• Sac Kavurma ve Şekerpare ile İftar Sofrası

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben almadım, ama alan kimse sorun yaşamadı benim bildiğim kadarıyla, ilk zamanlar daha iyiydi dediler ,simdi limite falan dikkat etmek gerekiyormuş
ben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.
Kıyafetlwr sorunlu geliyor diğer ürünler iyi
Ama yorumları iyi okumak lazım tr çevirirken ürün içeriği yanlış olabiliyor
ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.

ben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.

ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.
Ben çocuklara okul çantası vb şeyler aldım kız birşeyler aldı mutfak ürünleri de iyi geliyor ben vergi ucuzken alıyordum uzun zamandır bir şey almadım

Alacağın ürünler genelde sorunsuz geliyor denenlerden, sadece boyutlara dikkat et ,minyatür önlük gelirse çocukların bebeklere takarsin😅

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir almisti en son,o yazar görünce 🥰

ben aslında dün sipariş verdim. ama sonradan ihtiyaç gördüğüm, almak istediğim şeyler de oldu. hani gümrük sorunu olmasın diye merak ediyorum.

Back
X