- 1 Aralık 2021
- 13.625
- 47.888
- 548
- 34
Tabiki de gel canımbana da vardı. beni unutmuşsun. 10 kişi olduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki de gel canımbana da vardı. beni unutmuşsun. 10 kişi olduk![]()
ben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.Ben almadım, ama alan kimse sorun yaşamadı benim bildiğim kadarıyla, ilk zamanlar daha iyiydi dediler ,simdi limite falan dikkat etmek gerekiyormuş
ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.Kıyafetlwr sorunlu geliyor diğer ürünler iyi
Ama yorumları iyi okumak lazım tr çevirirken ürün içeriği yanlış olabiliyor
Ben çocuklara okul çantası vb şeyler aldım kız birşeyler aldı mutfak ürünleri de iyi geliyor ben vergi ucuzken alıyordum uzun zamandır bir şey almadımben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.
ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.
Alacağın ürünler genelde sorunsuz geliyor denenlerden, sadece boyutlara dikkat et ,minyatür önlük gelirse çocukların bebeklere takarsinben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.
ben kıyafet almayacağım canım. mutfak önlüğü, alışveriş çantası, mutfak eşyaları vs almak istiyorum.
ben de zaten o kısmı merak ediyorum. alışverişte TL olarak en az 500 TL şartı var. uyarı veriyor. bütün ürünleri genelde tek kargoyla gönderiyor. ama mesela nette diyor ki bir ayda 5 kere alışveriş yapılabiliyor, 150 euroyu geçmeyin falan. o kısmı merak ediyorum. bir üründen 2 adetten fazla almayın deniyor.
Evet biri küçük fincan takımı almıştı büyük sanıpAlacağın ürünler genelde sorunsuz geliyor denenlerden, sadece boyutlara dikkat et ,minyatür önlük gelirse çocukların bebeklere takarsin![]()
Bende okudum öyle şeyler, ilk zamanlarında alanlar sıkıntı yaşamadı,limitler de yüksekti,millete yaramasın diye limit koydular sonradanEvet biri küçük fincan takımı almıştı büyük sanıp
Evet ben vergi düşükken çok şey aldım bir çoğu hediye olarakBende okudum öyle şeyler, ilk zamanlarında alanlar sıkıntı yaşamadı,limitler de yüksekti,millete yaramasın diye limit koydular sonradanucuz alıp mutlu olmayalım diye
O dönem alanlar şanslı işte, iyi olmuşEvet ben vergi düşükken çok şey aldım bir çoğu hediye olarak
Sorun olmaz aynı üründen çok sayı da almayacaksanben aslında dün sipariş verdim. ama sonradan ihtiyaç gördüğüm, almak istediğim şeyler de oldu. hani gümrük sorunu olmasın diye merak ediyorum.
Uyarı verirdi sorun olacak olsaydı, zaten limit uyarısı yapıyor bildiğim kadarıylaben aslında dün sipariş verdim. ama sonradan ihtiyaç gördüğüm, almak istediğim şeyler de oldu. hani gümrük sorunu olmasın diye merak ediyorum.
vergiyi acayip arttırmışlarEvet ben vergi düşükken çok şey aldım bir çoğu hediye olarak
Aşkom oturmaya fırsat bulduğum anda yapalım
Tamam aşkom oylama bitmeden oku üfleAşkom oturmaya fırsat bulduğum anda yapalım![]()