- 24 Eylül 2018
- 99.904
- 297.665
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyükler evde olunca öyleAnca gelebildim bugün ve evet yeni oturdum![]()
Evet canım onlar için de gelen oldu
Büyükler evde olunca öyle![]()
Yarına iş çıkarma, tarif için pusuda olacağım ben deBenim 9 kişiye sözüm var(çiğ köfte) li cay saati bu ara davet etsem mi yoksa biraz daha mı erteleyim bayram yoğunluğu yaşıyor herkes zaten işe dönecek arkadaşlar için de bu ara iyi olur gibi de
Cuma veya daha sonrası olabilir. Tabi şehir dışına bir yerlere falan gitmedilerseBenim 9 kişiye sözüm var(çiğ köfte) li cay saati bu ara davet etsem mi yoksa biraz daha mı erteleyim bayram yoğunluğu yaşıyor herkes zaten işe dönecek arkadaşlar için de bu ara iyi olur gibi de
Aynen yarın başlayabilirizYarına iş çıkarma, tarif için pusuda olacağım ben de![]()
Hadi hayırlı olsun aşkom,yeni heyecanAynen yarın başlayabiliriz![]()
Ben birinci olduğum da gelmişti teşekkür bildirimi sonrasıBirde şey deniyor.Hep aynı kişiler alıyor,
yenilerin şansı yok
@Eslinna bölüme geleli 1.5 yıl henüz olmadı ve fasulye olmak üzere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yarına iş çıkarma, tarif için pusuda olacağım ben de![]()
Ben bilmiyordum iyi oldu hatırlattığınızAynen yarın başlayabiliriz![]()
Yazardık zaten canım,yine yazarız etiket yapıp bugündenBen birinci olduğum da gelmişti teşekkür bildirimi sonrası
Ben bilmiyordum iyi oldu hatırlattığınız![]()
Evet canım iyi ki varsınYazardık zaten canım,yine yazarız etiket yapıp bugünden![]()
Sen de iyi ki varsin canimEvet canım iyi ki varsın![]()
2023 kasım ayı olması lazımBen birinci olduğum da gelmişti teşekkür bildirimi sonrası
Ben bilmiyordum iyi oldu hatırlattığınız![]()
Hayırlı BayramlarJanım jeyooom![]()
![]()
Kayip kızJanım jeyooom![]()
![]()
bana da vardı. beni unutmuşsun. 10 kişi oldukBenim 9 kişiye sözüm var(çiğ köfte) li cay saati bu ara davet etsem mi yoksa biraz daha mı erteleyim bayram yoğunluğu yaşıyor herkes zaten işe dönecek arkadaşlar için de bu ara iyi olur gibi de
Ben almadım, ama alan kimse sorun yaşamadı benim bildiğim kadarıyla, ilk zamanlar daha iyiydi dediler ,simdi limite falan dikkat etmek gerekiyormuşarkadaşlar size birşey sorsam. temudan alışveriş eden var mı? nelere dikkat etmeliyiz? nete yazdım birşeyler okudum ama sizden de fikir alayım dedim.
Kıyafetlwr sorunlu geliyor diğer ürünler iyiarkadaşlar size birşey sorsam. temudan alışveriş eden var mı? nelere dikkat etmeliyiz? nete yazdım birşeyler okudum ama sizden de fikir alayım dedim.