- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 40
❤Günaydın kızlar. Şu an acayip büyük bir şok yaşıyorum. İnşallah çok önemli bir şey değildir. Canım çok sıkkın. Biliyorsunuz ki hepinizden iletişim için telefon numarası alıyorum.Ellssa in whatsaap durumunda yoğun bakım fotoğrafı gördüm. Dua edin lütfen yazmışlar. En son dün yazmış paylaşım alanına. Arayan arkadaşlar olmuş. Telefon açılmamış. Çok kötü hissediyorum şu an.
Ben de tam durumumu izah edip listeden çıkarmanı istemek için gelmiştim ama haberin olmuş zaten balım.. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için*** 13. Takım 742. Etap ***
Akrrep (78.8///%) Sağlık problemi nedeniyle izinli.
Ikizannesi (76.85/76.95/-0.1/%-0.130) Geçen hafta bildirim yapmadığı halde kilosu + olduğu için bölünmedi.
Bravequeen (65.5/65.05/0.45/%0.687)
LAydLiNe (64.9/68/-3.1/%-4.777)
13. Takım ortalaması: % -1.055
Canımmmm hoş geldin. Nasılsın şimdi? Çok korkuttun beniBen de tam durumumu izah edip listeden çıkarmanı istemek için gelmiştim ama haberin olmuş zaten balım.. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Canım benim naislsin.seni çok merak ettik çok ta uzuldukBen de tam durumumu izah edip listeden çıkarmanı istemek için gelmiştim ama haberin olmuş zaten balım.. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için