- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Azim var da süreklilik yokkkkAzim varsa ilham da gelecek. O yüzden iradeni güçlü tutman lazım
Aaa bebeğin doğdu mu çok sevindimsağlıkla mutlu analı babalı büyüsün
Allah analı, babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Pişi de ne güzel yenir ayranlaSanırım evdekilerin bana garezi var.sabah kahvaltıda diyete başladım dedim. Daha üzerinden 5 saat geçti oğlum anne ıslak kek yapsana diyor. Eşimde pişi ve kısırda yaparsın aksama yemek yapmana gerek olmaz diyor .. İkiside yiyip yiyip fit kalanlardan.
Güzel günlere sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallahEvet canim zaten 50 günlük bebis var emziriyorum o yüzden sağlıklı süt yapacak diyete başladım.
Güzel günlere sağlıkla büyüsün bebeğiniz inşallah
Pişi de ne güzel yenir ayranla
Gel canım gelKilo vermeye takim ariyorum kizlar boş mu burasi
Merhaba hanımlar
Beni de alırsanız memnun olurum.
Sanırım evdekilerin bana garezi var.sabah kahvaltıda diyete başladım dedim. Daha üzerinden 5 saat geçti oğlum anne ıslak kek yapsana diyor. Eşimde pişi ve kısırda yaparsın aksama yemek yapmana gerek olmaz diyor .. İkiside yiyip yiyip fit kalanlardan.
LAydLiNe kadınlar kulübü zayıfladığımı kabullenemedi sanırım bildirim geldiğine göre bu sefer almıcam kilo valla inat ettim
Ben de zayıflamak istiyorum beni de alın
Benide Alan varmı takima
Hafta başımi baslicak diyet,nasil neler yenildi diye
Ya sen iste ben gelip menü bildirimi bile yaparım özledim burdaki sohbetleriSeni yeniden görmek mutlu etti ama beni arada bir uğra yaaaaaa