Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu cuma bildirim yok canım. Bayramdan sonraki cuma günü bildirim yapılacak. Biz liste yaparken verilen kiloları ikiye böleceğiz. Alınan kilolar bölünmüyor ona göre kilo almayın sakın :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Şuan ekside gözüküyorum kaptanım ama inş.haftaya cumaya kadar dahada eksi olur....hayırlı bayramlar diliyorum sana ve tüm arkadaşlara...

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar 🤗, nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
3 haftadır memleketteyim, dün akşam döndüm. Tatilde ve bayramda yeme konusunda ne çok kastım, ne çok abarttım, özellikle 2-3 gün yoğun bayram temizliği derken şükür eksideyim🥰

3 hafta önce 71.0
Bugün 70.6
Fark:. -400gr

Darısı bundan sonraki - lere olsun inşallah, hepinizi öpüyorum canlar...😘

Merhabalar kızlar memlekette olduğum için fırsat bulamıyorum aranıza gelmeye haftaya da tatile başlayacağız ne çok ne az ortahalli yiyerek geçiriyorum günlerimi kabızlık oldu bende karnım şiş vaziyette geziyorum kilo almadım ama ödemlendim sanırım dikkat etmeye çalışsamda tuzlu yyecekler, asitli içecekler tatlılar derken kilo almaya meyillendim. Kaptanıma veridğim sözü tutmak istiyorum annemin tartısına göre geldiğim kilodayım ama inşallah annemin tartısı fazla gösteriyordur benim tartıya göre artı 1kg dayım 10 gündür stabilim.. Hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın 10 15 ağustos arası bomba gibi geleceğim takıma tam konsantre

Merhabalar kızlar memlekette olduğum için fırsat bulamıyorum aranıza gelmeye haftaya da tatile başlayacağız ne çok ne az ortahalli yiyerek geçiriyorum günlerimi kabızlık oldu bende karnım şiş vaziyette geziyorum kilo almadım ama ödemlendim sanırım dikkat etmeye çalışsamda tuzlu yyecekler, asitli içecekler tatlılar derken kilo almaya meyillendim. Kaptanıma veridğim sözü tutmak istiyorum annemin tartısına göre geldiğim kilodayım ama inşallah annemin tartısı fazla gösteriyordur benim tartıya göre artı 1kg dayım 10 gündür stabilim.. Hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın 10 15 ağustos arası bomba gibi geleceğim takıma tam konsantre
Suyu az mı içiyosun acaba canım neden kabızlık olduki.
İyi tatiller iyi eğlenceler canım.. Rnerji depola iyice öyle gel💖

Selam kızlar nasılsınız :KK36:
LAydLiNe LAydLiNe nasıl gidiyor diyet kaç oldun hala seni yakalama umudum var mı acaba :KK53:

Ellssa Ellssa sen nasılsın sen kaç oldun ben yine kilo aldım döndüm:olamaz:
Kaptanımız tatilde canım izne ayrıldı..
Ben de kaç oldum bilmiyorum Cuma görcez artık😁
Sen kaç olmuştun en son😁 yarışımız devam edebilir😁

Selam kızlar nasılsınız :KK36:
LAydLiNe LAydLiNe nasıl gidiyor diyet kaç oldun hala seni yakalama umudum var mı acaba :KK53:

Ellssa Ellssa sen nasılsın sen kaç oldun ben yine kilo aldım döndüm:olamaz:

Selam canım hoş geldin :KK68:

Bu sabah 65.4 tüm canım.

Sen kaç kilosun?

Tatile gidiyorum ben de bu arada bugün akşam. İzinliyim.

Kızlar ne var ne yok? Herkes iyi mi? Ben çok yoğunum maalesef. Hasta sayısı çok arttı. Dikkat edin kendinize lütfen. Aşı olmayan varsa aşılarınızı olun.

Kızlar ne var ne yok? Herkes iyi mi? Ben çok yoğunum maalesef. Hasta sayısı çok arttı. Dikkat edin kendinize lütfen. Aşı olmayan varsa aşılarınızı olun.
Eşim oldu asi ama ben bebeği emzirdigim icin korkuyorum açıkçası kaptan ya.bide daha önce virüs geçirdim.ins.bidaha bulaşmaz...ama korunmak imkansız.. Bugün sınıfımda bir ogrencinin dedesinde virüs çıkmış aynı evde yasiyorlar ve cocuk bugün dersteydi yanibasimda...yani insanlar virüs olduğunu anlayana kadar birsürü bulaş oluyor malesef..

X