Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etaplar birleşecek derken canım.
Zaten bu hafta bayramdan dolayı kilo bildirimi olmayacak canım. Etap birleşecek.Bu hafta yenme ihtimalim sifir canım.bayramdan dolayı malesef.
İyi Bayramlar canım❤❤❤Günaydın kızlar
Herkese huzurlu, mutlu ve sağlıklı bayramlar
Şuan ekside gözüküyorum kaptanım ama inş.haftaya cumaya kadar dahada eksi olur....hayırlı bayramlar diliyorum sana ve tüm arkadaşlara...Bu cuma bildirim yok canım. Bayramdan sonraki cuma günü bildirim yapılacak. Biz liste yaparken verilen kiloları ikiye böleceğiz. Alınan kilolar bölünmüyor ona göre kilo almayın sakın
Anladım canım kaptanda yazmış.. ozman bildirim yapmayacağız bu hafta inş.. haftaya kadar bakalım nekadar düşeceğiz...bu hafta beni yendin.varmisin haftaya..zamanda epey uzun..Zaten bu hafta bayramdan dolayı kilo bildirimi olmayacak canım. Etap birleşecek.
Mutlu bayramlar kızlar Allah ağız tadıyla ve sağlıkla nice bayramlar nasip etsinAnladım canım kaptanda yazmış.. ozman bildirim yapmayacağız bu hafta inş.. haftaya kadar bakalım nekadar düşeceğiz...bu hafta beni yendin.varmisin haftaya..zamanda epey uzun..
Ooo süpersinŞuan ekside gözüküyorum kaptanım ama inş.haftaya cumaya kadar dahada eksi olur....hayırlı bayramlar diliyorum sana ve tüm arkadaşlara...
Varım canım. Bakalım haftaya Cuma neler olacak☺Anladım canım kaptanda yazmış.. ozman bildirim yapmayacağız bu hafta inş.. haftaya kadar bakalım nekadar düşeceğiz...bu hafta beni yendin.varmisin haftaya..zamanda epey uzun..
Amin inşallah canımMutlu bayramlar kızlar Allah ağız tadıyla ve sağlıkla nice bayramlar nasip etsin
Suyu az mı içiyosun acaba canım neden kabızlık olduki.Merhabalar kızlar memlekette olduğum için fırsat bulamıyorum aranıza gelmeye haftaya da tatile başlayacağız ne çok ne az ortahalli yiyerek geçiriyorum günlerimi kabızlık oldu bende karnım şiş vaziyette geziyorum kilo almadım ama ödemlendim sanırım dikkat etmeye çalışsamda tuzlu yyecekler, asitli içecekler tatlılar derken kilo almaya meyillendim. Kaptanıma veridğim sözü tutmak istiyorum annemin tartısına göre geldiğim kilodayım ama inşallah annemin tartısı fazla gösteriyordur benim tartıya göre artı 1kg dayım 10 gündür stabilim.. Hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın 10 15 ağustos arası bomba gibi geleceğim takıma tam konsantre
Ben işte senin gruptan çıkarken 72,5 falandım sanırım Pazartesi 77,7 geldim geçmedin beni inşallahKaptanımız tatilde canım izne ayrıldı..
Ben de kaç oldum bilmiyorum Cuma görcez artık
Sen kaç olmuştun en son yarışımız devam edebilir
Eşim oldu asi ama ben bebeği emzirdigim icin korkuyorum açıkçası kaptan ya.bide daha önce virüs geçirdim.ins.bidaha bulaşmaz...ama korunmak imkansız.. Bugün sınıfımda bir ogrencinin dedesinde virüs çıkmış aynı evde yasiyorlar ve cocuk bugün dersteydi yanibasimda...yani insanlar virüs olduğunu anlayana kadar birsürü bulaş oluyor malesef..Kızlar ne var ne yok? Herkes iyi mi? Ben çok yoğunum maalesef. Hasta sayısı çok arttı. Dikkat edin kendinize lütfen. Aşı olmayan varsa aşılarınızı olun.