- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim az da olsa kafa dinleyebilirim umarım sen de mi tatile çıkıyorsun?pessinus iyi tatiller canım
Teşekkür ederim canım benim az da olsa kafa dinleyebilirim umarım sen de mi tatile çıkıyorsun?
Olsun canim sonrasında planın var sonuçta ne güzel biz önce Eskişehir yapıp oradan sideye geçeceğiz nasipse.geldikten sonra da birkaç günlüğune belki Sinop ve ordu taraflarını istiyoruz tabi ortalık ne durumda olur bilemiyoruz umarım çok eğlenir tüm stresini atarsınAynen canım. Bayramda çalışıyorum maalesef. Bayram sonrası da izne ayrılacağım inşallah. Güzel bir akdeniz, güney ege turu planladık. İnşallah harika bir tatil olacak Siz ne taraflara gideceksiniz?
Herkes izne ayrılmak istiyor kaptan biz 3 kisimi yarışacağız.*** 13. Takım 735. Etap ***
LAydLiNe (64.7/66.8/-2.1%-3.246) İzne ayrılmak istiyor.
Akrrep (79.6/78.9/0.7/%0.879)
aysenurt3991 (73.35///%) Kilosu sabit. İzne ayrılmak istiyor.
polokey2244 (67/66.8/0.2/%0.299)
Ikizannesi (77.4/77.2/0.2/%0.258)
13. Takım ortalaması: % -0.362
*** 13. Takım 734. Etap Free listesi ***
Aysegul 6666 (71///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (67.9//%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
13. Takım free liste ortalaması : %
Bende oyuzden dedim.3kisi kalmisiz diye.nasil olacakki 3 kişiyle.Kızlar maalesef bu haftada da benim yüzümden takım çok kötü bir sonuç aldı. Aslında diyetisyene göre kilo verdim bu hafta. Hatta yağdan da 700 gram gitti ama kendi tartım maalesef bana kötü bir sonuç yaşattı. Sebebi de büyük ihtimal regl. Haftaya bu ödemin tamamen gideceğine inanıyorum ama takıma bir etkisi olmayacak çünkü bayram nedeniyle iki etap birleştirildi. Bayram sonunda da senelik izne ayrılıyorum. Ağustosun 15 ine kadar izinde olacağım muhtemelen. Yaz dönemi her yıl maalesef bu sorunları yaşıyoruz yarışma olarak. Tatiller bizi birazcık yolumuzdan sapıtıyor ama inanıyorum ki bu yaz öyle olmayacak. Ben yokken takımla Ellssa cimmm ilgilenecek sağ olsun. Listede de 3 kişi kaldı maalesef. Tatil dönüşü herkesi tam gaz buraya bekliyorum. İzne ayrıldım diye uğramamazlık etmem zaten. Hepinizde telefon numaram var. İstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz.
Aa tabiki gelirim.. Nerde peki link verirmisin?Bu arada diyetisyenle koruma menüsüne geçtik. Yağ oranım şu an %26 seviyelerinde ve obezite durumum eksiye geçti. Ona göre ideal kiloma ulaştım aslında ama benim gönlümden geçen 58. Bunun için biraz çabalamam gerekiyor biliyorum. Yarından itibaren de inşallah sabah sporu yapmaya başlıyorum. Hedefim ve niyetim ömrümün sonuna kadar her sabah spor yapmak. İnşallah başarabilirim.
Ellssa canım 10 bin adım mesajını okudum da mesaj yazamadım. Tamamdır o konu. Yarından itibaren her gün 10 bin adım. Bu arada bizim birde 10 bin adım grubumuz var başka bir platformda. Oraya da gelebilirsin adım için
evet canım.. Yaz dönemi biraz ıssız geçiyor. Bayram sonu katılım çoğalır zaten.Herkes izne ayrılmak istiyor kaptan biz 3 kisimi yarışacağız.
Bişey olmaz canım. Paylaşım olduktan sonra bişey olmaz. Desteğimiz devam eder birbirimizeBende oyuzden dedim.3kisi kalmisiz diye.nasil olacakki 3 kişiyle.
Inş.canim.evet canım.. Yaz dönemi biraz ıssız geçiyor. Bayram sonu katılım çoğalır zaten.
Etaplar birleşecek derken canım.Kızlar nasıl gidiyor? 3oglanannesi bu hafta yenme sırası sende tabii etaplar birleşecek bu hafta. Diğer hafta diyelim
Bu hafta yenme ihtimalim sifir canım.bayramdan dolayı malesef.Kızlar nasıl gidiyor? 3oglanannesi bu hafta yenme sırası sende tabii etaplar birleşecek bu hafta. Diğer hafta diyelim