Unutmadım canım. Yine uyuyakalmışım güya öncesi yürüyüş yapıcaktım.. Tartı resmini atıp çıkıcam yürüyüşe.. Söndüğümde tekrar tartılırımKızlar cuma tartısı unutuldu muu
Kimsecikler atmamış dahaa
Günaydın güzellikleer
Cumamız mübarek olsun hepimizeee
Selam kizlarben 4. Takimdan🖐
benimle yarismak isteyen varmi? Bile bile yenilmek olacak bu size ama isterseniz deneyin
Geçen hafta 68.3
Bu hafta 67.9
fark -400 gr.
Artık listedeyimmm dimi canımmLAydLiNe
Eki Görüntüle 2872845
Şimdilik burda dursun. Umarım yürüyüş sonrası gider bu fazlalık.
Eki Görüntüle 2872915
Merhabalar ben yeni geldim
11 Haziran cuma gunu tartilmistim
Boy:1.60
Kilo:63
Basen:105
Kilom daha çok basenimde olduğu için basenimi olcmustum. 15 temmuzda cemiyet var daha önce içinde yuzdugum kıyafetin içine giremedimsnra 14 Haziran'dan itibaren ekmeği kolayı aburcuburu kesip porsiyonlarimi kuculttum. Günde iki bardak anca su içerdim 3lt tarçınlı su icmeye başladım 5 gündür Leslie 3mil yapıyorum iki gündürde bacak hareketleri yapmaya basladim evde baskulum yok bugün tartılıp sonucu görmek çok isterdim amaaaa basenimi ölçtüm ve 103cm çıktı beldende inceldigimi düşünüyorum aslnda beden fotosu atmak istiyorum ama tanıdık çıkmasından tırsıyorum bu arada hedefim 15 temmuza kadar 57 olmak olurmuyum acaba
Anladım teşekkür ederimHoş geldin canım aramıza.Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan formu doldurup burada paylaş lütfen. Ayrıca bugün kilo bildirim günümüz. Tartılıp tartı fotoğrafımızı paylaşıyoruz. Bir kağıda bugünün tarihini ve kullanıcı adını yazıp tartının üzerine koyup fotoğraf çekmen lazım.
Olsun ben beklerimmmBir tane sarı kartımız var canım. Takımın durumuna göre alacağım bugün seni ana listeye. Bu hafta olmazsa haftaya kesin listedesin. Şu sarı kart olayından kurtulmamız lazım.
Merhabalar herkese,
Geçen hafta: 70.0
Bugün :70.5
fark + 500 Gr..
Üzgünüm, ama kendime gelicem inş..
Merhaba kızlar adet olamadım sisiyorum
Geçen hafta 68.45
Bugün
Yok canım gebelik testi yaptım negatif ama bu ay bir degisik oldum ben. Adet bitiminden 14-15 gün sonra 5 gün lekelenmem oldu şimdi de olmadım adet.bilemedim neden böyleNeden olamadın acaba bir fikrin var mı?