Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler canım..Umarım hedefine biran önce ulaşırsın canım. Neden takımda devam etmiyosun peki

Ooo iddialı bir menüü az sonra benim menüm de geliyor. Laf aramızda Oldukça iddialı.. Tabii kaç günün abartısını telafi eder umarım

Her türlü teklife acigiz :)
E tamam o halde.. Bu hafta sizinkiler gelsin bizim takıma, seçsinler yarış eşlerini, haftaya da biz seçelim..
Buraya da yazarlar hem.. Paylaşım paylaşımı getirir.. Paylaşım zengini oluruz
Üstelik profilindeki dr. bize baktıkça iştahtan da kesiliriz iyice veririz kiloları bian önce

Menüm

10:00
Sade kahve

18:00
1 porsiyon yoğurtlu kabak
Kuzu kulağı,antep biberi

Su
3 litre

Spor
Tibet 19 tekrar
6000 adım
100 ip

Kitap
Ateşin Şarkısı/ Tess Gerritsen

Kimin doğum günüydü
Abimin doğum günüydü üstüne diğeri askere gidiyordu yapayım dedim
Geldim canım..
Bu ara sıkıntılarım vardı kendimle alakalı.. Menüler de iç açıcı olmadı tabii..
Bugün kendime geldim tekrardan ve burdayım
Teşekkürler alakan için
Olsunn tam gaz devam zaten her zaman güzel besleneceğiz diye birşey yok dengeleye dengeleye gideceğiz
Ne demekk

Akşam 8 e kadar 1 litre mi içtin suyu
Su gün içinde içilir, sabah aç karnına özellikle.. Akşama bırakma tatlım.. Wc ye çalışırsın
Kız cok zor içiyorum suyu. Bazen hiç içesim gelmiyor resmen su içmekten midem bulanıyor

Menüm

10:00
Sade kahve

18:00
1 porsiyon yoğurtlu kabak
Kuzu kulağı,antep biberi

Su
3 litre

Spor
Tibet 19 tekrar
6000 adım
100 ip

Kitap
Ateşin Şarkısı/ Tess Gerritsen
Bu da neee muhteşemin de ötesiii bu menülee bile yarın eksili gelirsin bacımm bu menünün üstüne gidip hemen mekik çekiyorum

Tibet egzersizii ve ip
Ozamn tibet egzersizini araştırayım ip atlamakta keyifli ama ipimi kızım sokuşturmuş biyere bulamıyorum nicedir.. Kendi kendime olduğum yerde zıplamakta bi anormal oluyor.. Kendinden sayaçlı bimden almıştım ipim atlayıp bakıyodum kaç olmuş diye ah bu kızçem yokmu kimbilir nerden çıkacak

Menüm
Kahvaltı 10.00
4 yk yumurtalı menemen
1 dilim köy ekmeği

Öğle 16.00
3 tane kuzu kalem
Köz sebzeler
Yarım dilim ekmek

Tabiki açıktım.. Eşim balık tutmuştu onu eve gelip lüplettim
Akşam 20.30
15 - 18 tane istavrit tava
Yarım dilim ekmek
Salata

Su dışarda olduğum için 1 lt kadar +içerim
Spor 10bin adım

Perşembe olduğunu unuttum yoksa balığı yemez açbilaç yatardım

Akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…