Tebrikler canım..Umarım hedefine biran önce ulaşırsın canım. Neden takımda devam etmiyosun pekiSelam kızlar, 87,7 ile Nisan ayında sizlerle diyete başlamıştım bugün 79lari gördüm insülin direnci ve hasimatom sağolsun süreç yavaş ilerliyor. Daha yolum çok uzun ama yine de sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşır ve daha sağlıklı hayat süreriz.
Ooo iddialı bir menüüSelam kızlar burayı günlük gibi kullanıyorum bu aralar.. menümü bildireyim
Kahvaltı 9.15
3 çatl menemen
Çay
Saat 11 de
2 yk kuymak
Saat 11.30 da
3 kayısı
Saat 16.30 da
1 kase yoğurt
Saat 16.45 te
1 kase yogurtlu kabak salatası
Spor yok.
Su 2 litre
E tamam o halde.. Bu hafta sizinkiler gelsin bizim takıma, seçsinler yarış eşlerini, haftaya da biz seçelim..Her türlü teklife acigiz :)
Abimin doğum günüydü üstüne diğeri askere gidiyordu yapayım dedimKimin doğum günüydü
Olsunn tam gaz devam zaten her zaman güzel besleneceğiz diye birşey yok dengeleye dengeleye gideceğizGeldim canım..
Bu ara sıkıntılarım vardı kendimle alakalı.. Menüler de iç açıcı olmadı tabii..
Bugün kendime geldim tekrardan ve burdayım
Teşekkürler alakan için
Kız cok zor içiyorum suyu. Bazen hiç içesim gelmiyor resmen su içmekten midem bulanıyorAkşam 8 e kadar 1 litre mi içtin suyu
Su gün içinde içilir, sabah aç karnına özellikle.. Akşama bırakma tatlım.. Wc ye çalışırsın
Bu da neee muhteşemin de ötesiiiMenüm
10:00
Sade kahve
18:00
1 porsiyon yoğurtlu kabak
Kuzu kulağı,antep biberi
Su
3 litre
Spor
Tibet 19 tekrar
6000 adım
100 ip
Kitap
Ateşin Şarkısı/ Tess Gerritsen
Ooo üstelik sen yaptın.. Ev yapımı pasta candırAbimin doğum günüydü üstüne diğeri askere gidiyordu yapayım dedim
Olsunn tam gaz devam zaten her zaman güzel besleneceğiz diye birşey yok dengeleye dengeleye gideceğiz
Ne demekk
Öyle deme.. Su cildi tazeler.. İkindiye kadar bol bol tazelen balımKız cok zor içiyorum suyu. Bazen hiç içesim gelmiyor resmen su içmekten midem bulanıyor
Ay inşallah tatlişkom yaaa.. Ağzın bal yesinBu da neee muhteşemin de ötesiiibu menülee bile yarın eksili gelirsin bacımm bu menünün üstüne gidip hemen mekik çekiyorum
Ozamn tibet egzersizini araştırayım ip atlamakta keyifli ama ipimi kızım sokuşturmuş biyere bulamıyorum nicedir.. Kendi kendime olduğum yerde zıplamakta bi anormal oluyor.. Kendinden sayaçlı bimden almıştım ipim atlayıp bakıyodum kaç olmuş diye ah bu kızçem yokmu kimbilir nerden çıkacakTibet egzersizii ve ip
1 yıldır bütün yaş pastalar bendenOoo üstelik sen yaptın.. Ev yapımı pasta candır
Allah kavuştursun canım.
Günaydın canım benim işlerim var daha tartilamadim birazdan tartilip atacağım. Belki diğerlerinin de işleri falan vardirKızlar cuma tartısı unutuldu muu
Kimsecikler atmamış dahaa
Gözümü daha yeni açtımKızlar cuma tartısı unutuldu muu
Kimsecikler atmamış dahaa