- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
Çok tuttum kendimi yaGüzel bir menü olmuş. Sarmayı bu kadar az yiyebildiğin için ayrıca tebrik ediyorum seniben çok severim o yüzden sık yapmıyorum.
Allah kavuştursun canım..Çok tuttum kendimi ya
Dün sararken anneme takıldım biraz hani çok iradeli bir insan değilim neden önüme önüme koyuyorsun gibisinden
Abim askere gidecek 2 3 güne onun için evde yemekler havada uçuşuyor
Amin aminAllah kavuştursun canım..
Haklısın takılmaktasarma bu irade dinlemez..
Senin ip atlayışlarına bayılıyordum ben. Bıraktın mı? Ben başladım bu hafta bakalım.
Kaptanım çok güzel bi fikir. Bugünde kaçtı sanki kirazı çok yedim akşam yemeğimde kaçtı yarın sabahtan başlıyorum.. 0 kaçamak çok dikkatli menüler oluşturacağımGünaydın kızlar
Günaydın diyorum çünkü ben yeni kalktım
Kaç günün yorgunluğu bugün çıktı. Birkaç kez kalktım sonra yeniden uyudum. Şimdi bile esniyorum
Bugün için güzel bir projem vardı ama size söylemeden önce kendim katlettim. O yüzden şimdi söylüyorum ki hep birlikte cumaya kadar başaralım. Yarından itibaren, hatta bugün hiç kaçamak yapmamış olanlar varsa şimdiye kadar bugünden başlayabilir. Tek lokma kaçamak yapmadan bakalım bir haftada neler başaracağız. Kimler var benimle? Ben bu sabah kaçırdım biraz. O yüzden yarın sabahtan başlıyorum. Anlaştık mı?
Geçen hafta başlamıştık canım.. Geçen Cuma yendiğimi yazmıştım hatta, senden ses çıkmamıştı.Tatlım mesajlari okursan eger biz yarisa gecen başladık bu hafta ilk yani. Ben hain miyim ki takim arkadaşımın tokezlemesini bekleyim. Tatli bir rekabet olsun istedim sadece ama malesef bu üslubunu hic begenmedim.Gaza getireyim derken karşındakini kırabileceğini unutma bence.Takim genel olarak sessiz ve bu beni menu paylaşma konusunda zorluyor cunku sanki hic kimse yokmus ve ben kendi kendime yazısıyormuş hissi veriyor.
Bende bugün 100 200 atlayayımGünaydın 13.takım
100 iple güne başladım. Şimdi kahve içme zamanı
Hadi bakalım..Bende bugün 100 200 atlayayım
AyyBugün herkesler menü paylaşsın şekerler..
Dün menü paylaşanlar
Bravequeen
bi-zuzu
Ellssa
3oglanannesi
Bugün paylaşacak olanlar
LAydLiNe
Bravequeen
bi-zuzu
aysenurt3991
K kahvevekitapsever
polokey2244
Ellssa
3oglanannesi
@TanteRosaDenise
Çok haklısın canım.. Uzak kaldıkça artılar çoğalıyor malesef..Ayybugün tekrar başlamalıyım yazmaya. Uzak kaldıkça artılar artıştaaa.. Yarın evime geri döneceğim inşallah menü düzenimi de aksatmam..
Evet canım anneme geldim evde olsam bu kadar uzak kalmazdım sizlerden inan ki. Temmuzda kız kardeşimin düğünü var şimdiden onun koşuşturması sardı biziÇok haklısın canım.. Uzak kaldıkça artılar çoğalıyor malesef..
Annende misin şu an?
Anne evinde müthiş bir menü olmuş.. Anneler hep ensevdiğimiz şeyleri yapar, yapma desekte bişekilde bol kalorili menüler çıkar az yiyebilmek ne müthiş başarmışsın akşamı sakın yeme çekirdekle fıstık olmasaymış yerdin ama yeter bence de bukadar tut kendiniAçılış benden...
Kahvaltı 10.30
2 çatal menemen
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 yk yogurt ( canım istedi )
Bol çay
Saat 15.30
1 kase ayranlı çorba
3 yk kuru fasulye
Saat 15.45 te
1 dilim karpuz
Saat 16 da
1 avuç çekirdek
1 avuç fıstık
1.5 litre su
Akşama çay içerim.
Günü kapattım çok şükür. İnşallah annem yine zorlamaz akşamı da ye öyle gününü kapat diye ☺
Sporu akşam bildiririm..
O kadar zor duruyorum ki anlatamam canısı. Kadıncağız düzenim bozulmasın diye akşam yemeği saatini bile 5 e çekti evdekiler diyo anne bunu yiycez ama akşama ne yiycezAnne evinde müthiş bir menü olmuş.. Anneler hep ensevdiğimiz şeyleri yapar, yapma desekte bişekilde bol kalorili menüler çıkar az yiyebilmek ne müthiş başarmışsın akşamı sakın yeme çekirdekle fıstık olmasaymış yerdin ama yeter bence de bukadar tut kendini