Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel bir menü olmuş. Sarmayı bu kadar az yiyebildiğin için ayrıca tebrik ediyorum seni ben çok severim o yüzden sık yapmıyorum.
Çok tuttum kendimi ya
Dün sararken anneme takıldım biraz hani çok iradeli bir insan değilim neden önüme önüme koyuyorsun gibisinden
Abim askere gidecek 2 3 güne onun için evde yemekler havada uçuşuyor

Bugün menüm oldukça cıslı

10:00
Sade kahve+çokomel 1 tane

12:00
2 dilim pizza
1 simit
3 kalem böreği
Yarım haşlanmış yumurta

13:30
1 gazoz

18:00
Lahmacun
Köz patlican
Ayran

Su
3 litre

Spor
Tibet 17 tekrar
30 dk yürüyüş
100 ip

Çok tuttum kendimi ya
Dün sararken anneme takıldım biraz hani çok iradeli bir insan değilim neden önüme önüme koyuyorsun gibisinden
Abim askere gidecek 2 3 güne onun için evde yemekler havada uçuşuyor
Allah kavuştursun canım..
Haklısın takılmakta sarma bu irade dinlemez..
Senin ip atlayışlarına bayılıyordum ben. Bıraktın mı? Ben başladım bu hafta bakalım.

Allah kavuştursun canım..
Haklısın takılmakta sarma bu irade dinlemez..
Senin ip atlayışlarına bayılıyordum ben. Bıraktın mı? Ben başladım bu hafta bakalım.
Amin amin
Sınavıma çok az kaldı (14 güncük) ondan sonra başlayacağım tekrar şimdi arada elime alıyorum 300 den sonra tıkanıyorum nasıl hamlamışım o kadar 1000 atlıyordum zamanındaa
Üzülüyor insan

İyi akşamlar kızlar dün menüm hatırlayamayacağım kadar çoktu ve koşuşturmaktan ne yedim nekadar yedim hatırlayamadım bile kalori sayacınada giremedim. Bugün ise
Kahvaltı 10.30
1 tereyağda yumurta
3 zeytin
1 dilim süzme peynir
Yeşillikler domates salatalık

Ara14.00
2 kase kiraz

Ara 17.00
2 hurma
2 ceviz

Akşam 19.00
1 pors adana
3 dilim lavaş
Salata
300 ml ayran

Su 1 lt
Spor yok

Kaptanım çok güzel bi fikir. Bugünde kaçtı sanki kirazı çok yedim akşam yemeğimde kaçtı yarın sabahtan başlıyorum.. 0 kaçamak çok dikkatli menüler oluşturacağım

Kızlar ben bugün menü paylasmayacagim malesef ne yedim ne içtim okadar karisikki. Hep cizz..kayinvalidemdeydim görümceme gectik falan.genel anlamda.pasta poğaça çiğ köfte makarna yedim.

Geçen hafta başlamıştık canım.. Geçen Cuma yendiğimi yazmıştım hatta, senden ses çıkmamıştı.

Çok haklısın canım.. Uzak kaldıkça artılar çoğalıyor malesef..
Annende misin şu an?
Evet canım anneme geldim evde olsam bu kadar uzak kalmazdım sizlerden inan ki. Temmuzda kız kardeşimin düğünü var şimdiden onun koşuşturması sardı bizi

Açılış benden...

Kahvaltı 10.30
2 çatal menemen
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 yk yogurt ( canım istedi )
Bol çay

Saat 15.30
1 kase ayranlı çorba
3 yk kuru fasulye

Saat 15.45 te
1 dilim karpuz

Saat 16 da
1 avuç çekirdek
1 avuç fıstık

1.5 litre su
Akşama çay içerim.
Günü kapattım çok şükür. İnşallah annem yine zorlamaz akşamı da ye öyle gününü kapat diye ☺
Sporu akşam bildiririm..

İyi akşamlar kızlar. Kaptanıma verdiğim sözü tuttum hiç kaçamak yapmadım
Kahvaltı 10.00
1 yağda yumurta
1 dilim tb ekmeği
60 gr süzme peynir
Domates salatalık yeşillikler
7 zeytin

Öğle 15.00
2 dilim tb ekmeği ile karışık tost

Ara 17.30
3 hurma

Akşam 20.00
1 kase yayla çorbası
3 dilim karpuz

Su 2 lt
Spor 5bin adım+ tempolu ev temizliği 3 saat kadar

Anne evinde müthiş bir menü olmuş.. Anneler hep ensevdiğimiz şeyleri yapar, yapma desekte bişekilde bol kalorili menüler çıkar az yiyebilmek ne müthiş başarmışsın akşamı sakın yeme çekirdekle fıstık olmasaymış yerdin ama yeter bence de bukadar tut kendini

O kadar zor duruyorum ki anlatamam canısı. Kadıncağız düzenim bozulmasın diye akşam yemeği saatini bile 5 e çekti evdekiler diyo anne bunu yiycez ama akşama ne yiycez Yarın gideceğim diye kalkmış çayın yanına un helvası yapmış.. sen seviyosun diye yaptım diyo. Şimdi ye bi deeert yeme bi dertt.. çok çok konuşmam lazım ki konuşurken onlar anlamadan bi yandan kendi payımı cocugun ağzına tıkıştırayım zavallı evladım

Selam arkadaşlar .
Günün raporunu hemen yazayim . Zira geç saat olmuş :)
Sabah 10.00 /mantarli omlet ,peynir , domates ,1 dilim glutensiz ekmek
Ara ogun saat 14.30 / 1 bardak kefir 2 kayisi 4 kiraz
Aksam 18.00 / salata ,zeytin yagli barbunya , 4 kasik yogurt
Su 1.5 litre .
Yasaklar vardi disarda yuruyemedim evde 45 dakika egzersiz yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…