Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

11:00
Sade kahve

18:30
1 porsiyon yumurtalı köfte
Bol yeşillik( marul,tere,nane,reyhan)
1 porsiyon taze fasulye

Su
3 litre

Spor
Tibet 15 tekrar
4000 adım
Tek öğün beslenmeye alışman ne kadar zamanını aldı? Ben de tek öğüne geçmek istiyorum ama cesaret edemiyorum biraz tüyo verir misin

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.00
2 yumurta tereyağında
2 dilim hindi füme
1 yk bal kaymak
3 zeytin
1 dilim tb ekmek
Yeşillikler

Ara 13.00
Okulda sinema keyfi yaptık 65.5 hedefi tutturmanın ödülü olsun dedim yedim🙊
1 kase cips
2 tane eti hoşbeş çilekli
2 tane ekler

Akşam 17.00
2 kepçe şehriye çorbası
50 gr ton balık
1/2 tb ekmek

Su 2 lt
Spor 10.000 adım
Günü 1400 kalori ile kapattım..

Kızlar biliyosunuz 1.5 aydır diyeti hafiften salmıştım 56 57 bandında kaldım belki iyide oldu bu kiloyu vücudum benimser :))) koruma gibi ara koruma. 54 olunc tam koruma yaparım artık. Bedenim hoşuma gitmeye başladı ama boğazımın ayarı olmamasından dolayı ömür boyu diyet yapmaya karar verdim. İrademe hakim olamıyorum yemek yemek en büyük zevkimmiş gibi.. duygusal açlığımmı var bilemiyorum.. neyaparımda iştahım kapanır dostlar bi yol gösterin... Seviyorum yemeyi, yemeğin hemen peşine tatlı yemeyi... şerbetli sütlü hepsini çok seviyorum menemene sıcak somun ekmek banmayı.. Kahvltı yaparken öğlene ne yesemi düşünmeyi.. Kitap almayı düşünüyorum can boğazdan çıkar tadında.. Fikirlerinize ihtiyacım var..

Kızlar biliyosunuz 1.5 aydır diyeti hafiften salmıştım 56 57 bandında kaldım belki iyide oldu bu kiloyu vücudum benimser :))) koruma gibi ara koruma. 54 olunc tam koruma yaparım artık. Bedenim hoşuma gitmeye başladı ama boğazımın ayarı olmamasından dolayı ömür boyu diyet yapmaya karar verdim. İrademe hakim olamıyorum yemek yemek en büyük zevkimmiş gibi.. duygusal açlığımmı var bilemiyorum.. neyaparımda iştahım kapanır dostlar bi yol gösterin... Seviyorum yemeyi, yemeğin hemen peşine tatlı yemeyi... şerbetli sütlü hepsini çok seviyorum menemene sıcak somun ekmek banmayı.. Kahvltı yaparken öğlene ne yesemi düşünmeyi.. Kitap almayı düşünüyorum can boğazdan çıkar tadında.. Fikirlerinize ihtiyacım var..
Tatlıyı ve menemene ekmek banmayı okuduktan sonrasını hatırlamıyorum. Ay acıktım ya kız bende simdi

Tamam simdi sağlıklı bir şekilde okudum bi bardak su içtim ve açlığımı bastırdım. Şimdi canısı boyun kaç göremiyorum ama kilon maşallah gaaayet güzel. Ömür boyu diyet ne kız geçen ömre yazık.. Bende aynı senin gibiyim bi ayarım yok yedimmi canını okuyorum o yemeklerin. Ama nereye kadar... yine yiycez yine korumaya çalışcaz elbet yine kilo alıcaz ve kürkçü dükkanımıza geri döneceğiz :halay::dondurma: insanız bizde canıımm.. canısı artık herşeyin kontrollüsü çıktı. Kontrollü normalleşme kontrolcü ebeveyn kontrolcü kişilik kontrollü kilo alımı kontrollü beslenme... bizde bu kontrol akımına ayak uyduracağız yapacak bişey yok

Bugünkü menüm
Kahvaltı sabah 11 de
1 dilim peynir
4 zeytin
2 tane patates köftesi
1 parca ekmek ve reçel

Saat 4 buçukta
1 elma
5 kayısı

Saat 6 da
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kuskus
1 parca ekmek ve biber kızartması
2dilim kavun karpuz

Saat 11 de 1 bardak ayran

Saat 12 de 1 bardak papatya cayi

Şu 2 lt
Spor yok ev temizligi

LAydLiNe LAydLiNe

Kızlar bu hafta çok güzel kilolar verenler var. Ellssa Ellssa bi-zuzu bi-zuzu ekhion ekhion Bravequeen Bravequeen sizleri kocaman tebrik ediyorum. Haftaya biz veremeyenlerin de çok iyi vereceğine inanıyorum. Hafta sonu yokum. Lütfen kaçamak yapmayın. Öpüyorum hepinizi. :KK200::KK200:

Not: Ben biraz kaçırabilirim kampta :KK48::KK48::KK48:
Valla hayat sana güzel kaptan.ooo kamp falan.cocuklari napiyorusn onalarla beraber mı kamptasın.cadir mı karavan falan mı merak ettim gider msjimi alınca merakımı 😅😅😅

X