Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynı sözü ısırdığımda kendime demiştim hatta eşimde o kadar da değil yani demişti :KK70: :KK70: asıl ben yarından sonra korkuyorum bacım... yarın annem babam kız kardeşim anneannem geliyorlar. Ertesi gün de bende onlarla beraber annemlere dönüyorum 1 haftalığına... üstüne birde ay döngüm.... bakalım düzenimi bozmamaya çalışacağım.
Ne olursa olsun hedefine odaklan balım..
Açlık konudunda da haftada 2 gün yapabilirsin sadece sıvı tüketerek.. Mesela pazartesi perşembe.. İster oruç tutarak ister açlık yaparak..

Bugünkü menüm
Sabah saat 12 de kahvaltı
1 bucuk haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 salata domates

Saat 4 buçukta
4 Tane ceviz

Saat 6 da
1 kase çorba
1 tabak yumurtalı kaldırek
4 kasık makarna

Şu 2bucuk lt
Spor yapmadim daha ama 30 dk.zumba yapar oynarım yine yatmadan egzersiz falanda yaparım inş.. yazarım yine gece .biliyosunuz hayat gece başlıyor bana
LAydLiNe LAydLiNe
Kaldırek nedir?
Umarım cıslı bişii değildir zira menü güzel diyorum😀

2 Haziran Çarşamba menü kontrolü

polokey2244 polokey2244 menü+spor
Bravequeen Bravequeen menü güzel+spor
aysenurt3991 aysenurt3991 menü çok ekmekli+spor
ekhion ekhion menü güzel
bi-zuzu bi-zuzu menü güzel+spor
Ellssa Ellssa menü güzel+spor
3oglanannesi 3oglanannesi menü güzel+spor

Bildirimde Bulunmayanlar
LAydLiNe LAydLiNe
N narinolmayanpapatya
K kahvevekitapsever
@knickerbockerbonde
@TanteRosaDenise
Malesef farkina varmadan cok ekmek yemişim onun disinda bu hafta dikkat etmeye çalıştım sporada ağırlık veriyorum ama bugun tartıldım +200gorunuyorum moralim cok bozuldu 😞

Malesef farkina varmadan cok ekmek yemişim onun disinda bu hafta dikkat etmeye çalıştım sporada ağırlık veriyorum ama bugun tartıldım +200gorunuyorum moralim cok bozuldu 😞

Günlük menü yazılmadığı zaman maalesef öyle oluyor. Bugün hafif beslenirsen eğer yarın eksiye geçer ama bundan sonra her gün menü yaz lütfen.

Onun dışında ne dikkati anlayamadım. Zaten fazla yenen ekmek batırıyor tüm menüyü.. Buna dikkat ettim denmezki.. Ekmekten uzak dur.. O zaman gör eksileri canım.. Artı gelmişsin zaten.
İstediğin kadar Spor yap, dikkatli beslenmez isen sonuç seni mutlu etmez.. Emeğine yazık..
Kendini sev biraz, kendine saygı duy önem ver.. Nereye kadar bu çıkmazlarda bocalıyacaksın.. Dimi???

02.06.2021 tarihli menum.

Kahvaltı saat 12'de

2 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yaprak wasa.

Aksam yemeği 16'da
ciğer şiş
Salata
Az bulgur
Bir avuçtan az daha genis lavaş
Ayran

Akşam kek yedim.
Spor yoktu akşam odamı toplamak zorunda oldugumdan. Kötü bir menüydü. Spor yapmamam ekstra utanç verici. Bugun hem yuruyus hem de eliptik bisiklet yapmayi dusunuyorum ceza olarak

Onun dışında ne dikkati anlayamadım. Zaten fazla yenen ekmek batırıyor tüm menüyü.. Buna dikkat ettim denmezki.. Ekmekten uzak dur.. O zaman gör eksileri canım.. Artı gelmişsin zaten.
İstediğin kadar Spor yap, dikkatli beslenmez isen sonuç seni mutlu etmez.. Emeğine yazık..
Kendini sev biraz, kendine saygı duy önem ver.. Nereye kadar bu çıkmazlarda bocalıyacaksın.. Dimi???
Çok haklısın canim canima tak etti bu kilolar artik 😞

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK36:

Eğer sağlıklı beslenirsen doğumdan sonra verecek fazla kilon olmaz. Ona göre ye lütfen yiyeceklerini :KK39:

Suyu biraz daha çoğaltman lazım canım. Az olmuş bugün.

Gördüm canım merak etme, kaçmak benim gözümden böyle şeyler ama o menülere öyle devam edersen 59 u görmen zor biraz. İki gün var önünde dikkat et lütfen. Menülerin kötüydü çünkü.

Akşamı iyi kaçırmışsın yalnız. Bu iki gün bol su iç ve dengele lütfen.

Aynen böyle kötü de olsa menü yazman iyi olmuş. Böyle böyle güzelleşecek menüler.

Sezaryanla ve regl ile alakalı değil canım kilolar. Tamamen sağlıksız beslenmeyle alakalı. Sağlıklı beslenir ve spor yaparsan eğer vücudun eski sağlıklı haline yeniden dönüyor.
Sağol canım Allah razı olsun .
zaten fazla kilo almıyorum kusmaktan yani doğumdan sonra bir korkum yok . Hemen veririm inşAllah. 🥰

Kızlar bugün nöbetçiyim, hastanedeyim. Geçen hafta iptal olan kamp bu hafta olacak o yüzden yarın evden erken çıkmam lazım. Lütfen herkes saat 10:00 a kadar bildirimlerini tamamlasın.

Ellssa Ellssa canım bu hafta yine sonuç hazırlama sırası bizde. İnternetin çekmediği bir yerde olacağım. Listeyi hazırlayabilir misin yarın?

Takım listemizi ben hazırlayacağım.

*** 13. Takım 729. Etap ***

LAydLiNe (65///%)
bi-zuzu(57.6///%)
Bravequeen (69.2///%)
Akrrep (76.8///%)
ekhion (60.35///%)
kahvevekitapsever (66.6///%) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü.
aysenurt3991 (75.4///%)
knickerbockerbande (83.15///%) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin kilosu 2'ye bölündü.

13. Takım ortalaması: % 0.010

*** 13. Takım 729. Etap Free listesi ***

Aysegul 6666 (70.1///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
pessinus (68.2///%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
polokey2244 (69.2///%) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
krtp86 (53.2///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
begum75 (65.1///%)
Yeni Üye Baş. Tarihi: 18 Mart 2021 Baş. Kilosu: 66.6 Hedef :58
Tante Rosa Denise (74.1///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 25 Nisan 2021 Baş. Kilosu: 74.8 Hedef:60
jtaime020626 (66.2///%) Yeni Üye Baş. Tarihi: 18 Mayıs 2021 Baş. Kilosu: 67.5 Hedef: 58
Ikizannesi (78.95///%) 670. Etapta 65 kilo ile hamilelik iznine ayrılan üye

13. Takım free liste ortalaması : %

Selamlar hepinize canlar misafirim var sabah beri yemek yapıyorum ama hiçbirini yiyemeyeceğim :KK57:

Bugün hiçbir şey yemedim. Sadece saat 1 de 1 tane maden suyu içtim.
Yarım saate kadar1 kase mercimek çorbası ve Mor lahana salatası yiyeceğim. Bide paçanga böreğinin tadına bakarım sadece. Su da 1.5 litre içebildim artırabilirim. Şimdilik benden bu kadar.. değişik bir menü bildirimi oldu ama bugün menü yazmak için başka fırsat bulamayabilirim

X