Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hangi gruba yazacağımı tam bilmiyorum kaptanım

Bu iki sayfaya yazacaksın canım. Linkleri tıklarsan sayfalara gidersin. Bir tanesine nerede hata yaptığını, diğerine de sağlıklı bir yemek tarifi yazman lazım.

Başınız sağ olsun canım, allah rahmet eylesin. Haftaya maalesef kilon ikiye bölünecek. O yüzden bu hafta daha dikkatli olman lazım. Cuma bildirimi takım için çok önemli. Lütfen daha dikkatli ol bundan sonra
3 Kepçe yayla çorbası çok, et miktarı çok fazla. Porsiyon ayarı yapman lazım. Su çok az olmuş. Daha çok içmeye çalış lütfen.
Diyetisyenim şimdiye kadar bana hiç musakka yedirmedi canım. Senin de aklında olsun. Miktarını güzel ayarlamışsın ama yağ yakımı için tehlikeli bir yemek. Bu güzel menünün üzerine spor da eklesen harika olurdu.
Herkese iyi geceler

Sabah 10.30
5 sarma

Kahvaltı 12.00
1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği

Ara 15.30
Kahve
Şekersiz çilolata

Akşam 18.40
Menemen
2 dilim tb ekmeği

1 lt su
2bin adım
Menü oldukça güzel ama adım sayısı ve su çok az canım. Daha çok hareket edip, daha çok su içmelisin.
Çok çok özür dilerim hepinizden maalesef sağlık problemim oldu bildirim yapamadim yoksa foto çekmiştim
Geçmiş olsun canım önemli bir durum yoktur inşallah. Bildirim yapabilsen bu hafta seni listeye alacaktım ama maalesef alamadım.
selam kizlar
sahurda bisey yemedim
iftar: kabakli yogurt, 1 parca firinda tavuk but
1 kupa limonlu sekerli cay, bir tane canga cikolata, biraz da cekirdek
1 lt su

Çok az yemişsin. Çikolata ve çekirdek pek sağlıklı olmamış ama kalori hesabına göre sorun yok. Su yine çok az. Hareketsiz yaşamamak lazım. Biraz spor ekle menülerine.

Epilepsi hastasıyım nöbet gecirdim malesef insallah bu hafta daha dikkatli olup guzel sonuclar ile gruba dahil olurum

berceste_ canım son tartıldığımız kilo geçerli olan bilgin olsun
Bu hafta hedefin nedir?

berceste_ canım son tartıldığımız kilo geçerli olan bilgin olsun
Bu hafta hedefin nedir?

İftara yakın bir saatte güncelledim canım listeyi. O yüzden size yazmaya vaktim kalmadı. Bundan sonra fotoğrafı paylaşmadan dikkat ederseniz okunup okunmadığına son ana kalmamış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…