- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 44
Kolay gelsin canım Allah oruclarimizi kabul etsin inşallahBu arada nöbetçiyim bugün ben de. Uzun zamandan sonra ilk kez iftara hastanede kalacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım Allah oruclarimizi kabul etsin inşallahBu arada nöbetçiyim bugün ben de. Uzun zamandan sonra ilk kez iftara hastanede kalacağım
Kolay gelsin canım Allah oruclarimizi kabul etsin inşallah
Güzel gunlerde kullaninUzun zaman sonra kendime yeni ciciler aldım kızlar. Trendyol'da Mavi' de anneler gününe özel indirim var. Mavi sevenler koşsun hemen. 150 liraya 50 lira indirim oluyor. Bir tane kot, iki tane de tshirt aldım.
Yeni üyelerde haftalik hedef bildiriyor mu arkadaşlar ?7 Mayıs Cuma hedeflerimiz
K kahvevekitapsever 65,8 (67,1)
bi-zuzu 55,9 (57,2)
yeninesilsosyolog 82 (83,6)
Ellssa 76 (76,9)
@ekhion 61 (61,9)
BildirebilirsinizYeni üyelerde haftalik hedef bildiriyor mu arkadaşlar ?
Tatlım baktım, okuyabildiğim için attımdıİftara yakın bir saatte güncelledim canım listeyi. O yüzden size yazmaya vaktim kalmadı. Bundan sonra fotoğrafı paylaşmadan dikkat ederseniz okunup okunmadığına son ana kalmamış oluruz
Nasıl koşucaz. Kapatma varUzun zaman sonra kendime yeni ciciler aldım kızlar. Trendyol'da Mavi' de anneler gününe özel indirim var. Mavi sevenler koşsun hemen. 150 liraya 50 lira indirim oluyor. Bir tane kot, iki tane de tshirt aldım.
Tabiki..Yeni üyelerde haftalik hedef bildiriyor mu arkadaşlar ?
Evet tabiiki burası motivasyon için varYeni üyelerde haftalik hedef bildiriyor mu arkadaşlar ?
Trendyol da canımNasıl koşucaz. Kapatma var
Kolay gelsin canım. Bende birara amigurumi işine sarmıştım mantığını kavrayınca çok basit oluyor sepet örmedim ama amigurumiden kızıma çeşit çeşit oyuncaklar ördüm. Sende bikaç deneme daha yaptınmı buişin ustası olursun pes etmePenye ipten sepet örme çalışmalarındayım. 3 kez başlayıp 3 kez söktüm.. Yan yana oturuyoruz iple, çay eşliğinde
Afiyet olsun canım. Çikolata sanırım bir kare bitter bu menüye o yakışır.. Çok dikkatli olmuş menün suyu arttırmalısınSelamlar
Kahvaltı 11.00
2 dilim tb ile tost
2 yumurtalı omlet
Ara 14.30
Türk kahvesi
Çikolata
Akşam 18.45
Börülce salatası
1,5 lt su
1 mil leslie
Trendyol’dan aldım canım, internettenNasıl koşucaz. Kapatma var
Yapınca at buraya da bakalımPenye ipten sepet örme çalışmalarındayım. 3 kez başlayıp 3 kez söktüm.. Yan yana oturuyoruz iple, çay eşliğinde
teşekkürler canım. bitter değil, bimde satılan şekersiz sütlü çikolatadan 1 kare.Afiyet olsun canım. Çikolata sanırım bir kare bitter bu menüye o yakışır.. Çok dikkatli olmuş menün suyu arttırmalısın