Yine istiyorum çok güzeldiİyi geceler kızlar menüm
Sahur 03.00
3 haşlanmış yumurta ile salata
2 dilim çt ekmek
1 yk nuga
İftar 20.00
2 yaprak sarma
1 servis kaşığı makarna
10 tane istavrit tava
3 fıstıklı baklava
Mens dönemim geldi artık tatlılara bi son verebilirim inşallah.. İştahımıda kontrol edemiyorum herşeyden yiyesim geliyor menüme bakın balıklı makarnalı:))
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş
E bende adalar manzaralı bi foto çektim dinlenirken
Ne güzel bende köye gitsem aslında çok özledim
O 1 saat bile dinçleştirir insanı. Yarımsaat kalsa bile uyurum.. Sen kendi düzenini kur balım.Eşim uyumuyor beni de uyutmuyordu şimdi niye uyuyon bir saat için diye diye alistirdi banada
Afiyet olsunn 1.5 su bardağı koyacağına 1.5 yemek kaşığı mı koymuşGünlük menüm 28.04.2021
Sahur: Yok
İftar: 2tane firinda but
1elma dilim patates
3kasik erişte pilavi
Salata
Bir bardak kefir
Ara: 21.00
Yesil cay
Yaninda 1.5 kaşık şekerle yapılmış magnolia esim tarifi yanlış anlamis 1.5kasik atmis tam bir diyet tatlıydı
Su: 1 lt su 2yapicam insallah
Spor: 30dk yürüyüş
Harika fikir mükemmelsin. Önce ruhumuzu neşelendirmemiz ona teşekkür etmemiz lazımDün kendime 3 elbise 1 pantolon aldım.
Bugün de 2 pantolon, iç çamaşırları, evde giymelik şirin kısa penye elbiseler, çok şirin çoraplar ve tokalar aldım.
2 haftadır kendime hediye vermemiştim. Eee kapanma haftaları da alamicam. Peşin peşin onları da aldımÖdüllerim peşin peşin olunca kilo vermek için heyecanlanıyorum
DimiHarika fikir mükemmelsin. Önce ruhumuzu neşelendirmemiz ona teşekkür etmemiz lazım
İp atlamayı çok seviyorum ama başlayamıyorum henüz. Kilom biraz dada insin ben de atlarım inşallahFTAR:
100 gram haşlanmış karnabahar
10 yk bezelye yemeği
Ara öğün :
1 su bardağı süt
3 gün kurusu
Sahur (olacak)
1 kase yoğurt
3 yk yulaf
Küçük muz
3 ceviz
Bugün dışarıda çok yürüdüm 450 kalori yakmışım
500 ip atlama
2.5 litre su (olacak)
10.000 adım tamamladım
Çok güzelmiş güle güle kullan akrebimm2 gündür fotoğraf çekmeyi unutuyorum. Bugün sadece 1 resim çektim o da aldığım tepsi.. Size de göstereyim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 2836654
Ya sporların çok iyi, özeniyorum sana düzenli ip atlıyosunFTAR:
100 gram haşlanmış karnabahar
10 yk bezelye yemeği
Ara öğün :
1 su bardağı süt
3 gün kurusu
Sahur (olacak)
1 kase yoğurt
3 yk yulaf
Küçük muz
3 ceviz
Bugün dışarıda çok yürüdüm 450 kalori yakmışım
500 ip atlama
2.5 litre su (olacak)
10.000 adım tamamladım
Baya bi cıs var aile evinde ama keşke bşraz daha su içebilsen, 1 litre çok az gerçektenHerkese selam, 2 gündür çok yoğundum. Bugün de aile evine geldimo yüzden biraz şımarttım kendimi.
Kahvaltı 09.30
4 5 tane küçük pişi
Yarım kalıp süzme peynir
1 tk çikolata
Domates
Salatalık
Çay
Öğlen 14.30
Fırında 3 köfte 1 patates
1 yk ketçap mayonez
Akşam 20.00
1 çikolata
1 kase cips
1 litre su
3bin adım
Teşekkürler balımÇok güzelmiş güle güle kullan akrebimm
Ya sporların çok iyi, özeniyorum sana düzenli ip atlıyosun
Baya bi cıs var aile evinde ama keşke bşraz daha su içebilsen, 1 litre çok az gerçekten
Tibet 4 olmaz balım. Ya 3 ya da 5 olur. Yanlış yazdın sanırım.Kızlarr
Sahur 400 ml su, 1 kuru kayısı
İftar 10 yk kuru fasulye, 2 yk jalapeno turşusu suyuyla beraber, 6 yk makarna, 4 yk mantar sote
21.00 iki kupa açık çay
Su 1.5 lt
Spor 4 tibet
5000 adım