Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yine istiyorum çok güzeldi

Günlük menüm 28.04.2021
Sahur: Yok
İftar: 2tane firinda but
1elma dilim patates
3kasik erişte pilavi
Salata
Bir bardak kefir
Ara: 21.00
Yesil cay
Yaninda 1.5 kaşık şekerle yapılmış magnolia esim tarifi yanlış anlamis 1.5kasik atmis tam bir diyet tatlıydı

Su: 1 lt su 2yapicam insallah
Spor: 30dk yürüyüş

Dün kendime 3 elbise 1 pantolon aldım.
Bugün de 2 pantolon, iç çamaşırları, evde giymelik şirin kısa penye elbiseler, çok şirin çoraplar ve tokalar aldım.
2 haftadır kendime hediye vermemiştim. Eee kapanma haftaları da alamicam. Peşin peşin onları da aldım Ödüllerim peşin peşin olunca kilo vermek için heyecanlanıyorum

Afiyet olsunn 1.5 su bardağı koyacağına 1.5 yemek kaşığı mı koymuş bahaneyle diyet tatlısı olmuş valla süper

Harika fikir mükemmelsin. Önce ruhumuzu neşelendirmemiz ona teşekkür etmemiz lazım

FTAR:
100 gram haşlanmış karnabahar
10 yk bezelye yemeği

Ara öğün :
1 su bardağı süt
3 gün kurusu

Sahur (olacak)
1 kase yoğurt
3 yk yulaf
Küçük muz
3 ceviz

Bugün dışarıda çok yürüdüm 450 kalori yakmışım
500 ip atlama
2.5 litre su (olacak)
10.000 adım tamamladım

Menüm
Sahur 03:55
5 hurma+4 bardak su

İftar 19:34
3 bardak su

19:50
1 kase ıspanak çorbası
1 porsiyon domatesli köfte
1 porsiyon yaprak sarma
1 kase yoğurt
1 tavuk but ızgara
Bol salata

Su
3 bile olur yatana kadar. Bugün çok su içmek istiyorum. Çok yürüdüm ondan sanırım.

Spor
Tibet 5 tekrar
3,5 saat yürüyüş

Mutluluk veren menüm;

=Sabah, öğle ve akşam namazı(yatsıyı da kılarım inşallah. Bir türlü oturtamıyorum. Kaçıyor unutuyorum hep. Niyetim taze, ondan belkide.Tam kılanlara selam olsun)
=21 günlük esma tesbihine başladım bugün. (Dolunayla başladı)

=Örgü (kendime kazak örüyorum. İsterseniz resim atabilirim. Çok zevkli.)

=Kitap; Kuşatma (Kalenin kilisesinin tepesindeki haça baktı. Ardından ana hatlarını güçlükle seçebildiği iki başlı kara kartaldan oluşan bayrağa çevirdi gözlerini. Doğu kulesinin ardındaki dik yokuş, darağacının etrafındaki ıssız toprak, mazgallı siperler...her şey yavaşça karanlığa gömüldü. Kafasını kaldırıp, ona ürperti veren haça birkez daha baktı.)

Harika fikir mükemmelsin. Önce ruhumuzu neşelendirmemiz ona teşekkür etmemiz lazım
Dimi 85 ile başladığımdan bu yana her kilo verişimde ödülüm oldu kendime. Tabiki bu ödüller cıslı gıdalar olmadı. Onlar ancak ceza olabilir. Bu kadar kilo almamdaki katkıları yeterince oldu çünkü.
Geçiş döneminde yazlık efil efil beli lastikli pantolonlardan aldım. Kışa kadar epey iner inşallah kilom. Ben de kot kumaş veya etek aldığımda kemerli olanlardan alırım artık. İnşallah.. Çok amin

İp atlamayı çok seviyorum ama başlayamıyorum henüz. Kilom biraz dada insin ben de atlarım inşallah

Herkese selam, 2 gündür çok yoğundum. Bugün de aile evine geldim o yüzden biraz şımarttım kendimi.

Kahvaltı 09.30
4 5 tane küçük pişi
Yarım kalıp süzme peynir
1 tk çikolata
Domates
Salatalık
Çay

Öğlen 14.30
Fırında 3 köfte 1 patates
1 yk ketçap mayonez

Akşam 20.00
1 çikolata
1 kase cips

1 litre su
3bin adım

2 gündür fotoğraf çekmeyi unutuyorum. Bugün sadece 1 resim çektim o da aldığım tepsi.. Size de göstereyim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 2836654
Çok güzelmiş güle güle kullan akrebimm
Ya sporların çok iyi, özeniyorum sana düzenli ip atlıyosun
Baya bi cıs var aile evinde ama keşke bşraz daha su içebilsen, 1 litre çok az gerçekten

Bu akşam iftardan önce tartıldım 61.5 çıktım, yarın yola çıkıyorum bakalım memleket tartısı beni kaç çıkaracak. Yarın niyetli olmayacağım o yüzden bildirimi cuma sabahtan yaparım diye düşünüyorum, muhtemelen cuma sabahu sahuru hafif yaparım yine bu sebeple.

Çok güzelmiş güle güle kullan akrebimm

Ya sporların çok iyi, özeniyorum sana düzenli ip atlıyosun

Baya bi cıs var aile evinde ama keşke bşraz daha su içebilsen, 1 litre çok az gerçekten
Teşekkürler balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…