Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar 😇 Bugünüm de yollarda geçti ama yazayım menümü:

Saat 11:
1 simit

Saat 13:
3 dilim pizza
1 bardak ayran

Saat 17:
4 ceviz 3 hurma

Artık evimdeyim çok şükür 😅Yollar bana yaramıyor anlaşılan🤤

Iyi geceler sevgili takim arkadaşlarim . Günün planini yazmakda geciktim . Oneline bir atölye çalismam vardi anca bitti. Hemen günün özetini geçiyorum.
Saat 10 .00 / 1 ince dilim su böreği ,haslanmis yumurta , salatalik domates ,bir dilim peynir
Ara ogun / 1 tabak semiz otu
Saat 20.00 / bir ince dilim izgara tavuk gögsü + salata
Su 1.5 icildi
Adim sayim 6000
Iyi geceler 🥰

Sahur
Yumurta salatası 3 zeytin 2 kesim pide bal
İftar
2 kepçe Kurufasulye salata yoğurt
Ara Türk kahvesi trilice ( bugün sondu tatlı ödülü 😭 )
Ara misir püskülü
Ara limonata ev yapımı (serbest diyetimde) kolojen ayrıca 1 bardak
Spor yürüyüş 1 saat
Tibeti bugün yapamadım haftada bir gün yapmayabiliyoruz diye

Menüm
Sahur 03:55
5 hurma+4 bardak su

İftar 19:34
3 bardak su

19:50
1 kase ıspanak çorbası
1 porsiyon domatesli köfte
1 porsiyon yaprak sarma
1 kase yoğurt
1 tavuk but ızgara
Bol salata

Su
3 bile olur yatana kadar. Bugün çok su içmek istiyorum. Çok yürüdüm ondan sanırım.

Spor
Tibet 5 tekrar
3,5 saat yürüyüş

Mutluluk veren menüm;

=Sabah, öğle ve akşam namazı(yatsıyı da kılarım inşallah. Bir türlü oturtamıyorum. Kaçıyor unutuyorum hep. Niyetim taze, ondan belkide.Tam kılanlara selam olsun🌿)
=21 günlük esma tesbihine başladım bugün. (Dolunayla başladı)

=Örgü (kendime kazak örüyorum. İsterseniz resim atabilirim. Çok zevkli.)

=Kitap; Kuşatma (Kalenin kilisesinin tepesindeki haça baktı. Ardından ana hatlarını güçlükle seçebildiği iki başlı kara kartaldan oluşan bayrağa çevirdi gözlerini. Doğu kulesinin ardındaki dik yokuş, darağacının etrafındaki ıssız toprak, mazgallı siperler...her şey yavaşça karanlığa gömüldü. Kafasını kaldırıp, ona ürperti veren haça birkez daha baktı.)
Akrepcim çok merak ettim yazdıysanda hatırlayamadım evlimiydin çocuk varmıydı ne güzel herşeye yetişebiliyorsun namazı da bence halledersin. Telefon uygulamaları var hatırlatma olarak kullanabilirsin.. Bende namaz elbisesi aldım daha birkez kıldım hatim yapacaktım olmadı hayatım bi savsaklamalarla ilerliyor.. Kızım 4 yaşınd aaz daha büyüsün diye diye tüm hobilerimi yapacaklarımı erteliyorum.. Okula gitain sabah 8 akşam 6 ohh tamamım diyorum okullarda açılmıyor🙈
Yine istiyorum çok güzeldi 😍😍😍😍
Keşke gidebilsem hergün maalesefki kapanmayla birlikte sitenin bahçesine ancak çıkarım.. Balkondan gördüğüm kadarıylada deniz sefası yaparım :)) manzaramın 7 de biri falan deniz 😁😁 olsundu genede görüyodum 7 8 tane gemi mavi sular adalar enson içanadoluda yaşamış biri olarak çok özlemiştim denizi kısmi manzaramla tam kapanmalı balkon sefası yapcam

Bu da dünden dolunay fotosu ❤️

Eklentiler

• IMG20210427213223.jpg
    IMG20210427213223.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 19
Menüm
Sahur 03.00
1 yumurta ile omlet
1 dilim çt ekmek
Domates salatalık roka
6 zeytin
1 yk süzme peynir

Kahvaltı 12.00
1 yum ile sucuklu yumurta
2 dilim hindi füme
1 dilim çt ekmek

Ara 15.00
Kızımdan kalan 3 tane yaprak sarma

Ara 16.00
1 tane magnum mini bademli

Akşam 20.00
Eşimin iftarından dolayı bende o saatte yedim.
2 yk pirinç pilavı
2 yk musakka
1 kase cacık
100 ml ev yapımı limonata

Su 3lt
Spor 30 dk yürüyüş

Akrepcim çok merak ettim yazdıysanda hatırlayamadım evlimiydin çocuk varmıydı ne güzel herşeye yetişebiliyorsun namazı da bence halledersin. Telefon uygulamaları var hatırlatma olarak kullanabilirsin.. Bende namaz elbisesi aldım daha birkez kıldım hatim yapacaktım olmadı hayatım bi savsaklamalarla ilerliyor.. Kızım 4 yaşınd aaz daha büyüsün diye diye tüm hobilerimi yapacaklarımı erteliyorum.. Okula gitain sabah 8 akşam 6 ohh tamamım diyorum okullarda açılmıyor🙈

Keşke gidebilsem hergün maalesefki kapanmayla birlikte sitenin bahçesine ancak çıkarım.. Balkondan gördüğüm kadarıylada deniz sefası yaparım :)) manzaramın 7 de biri falan deniz 😁😁 olsundu genede görüyodum 7 8 tane gemi mavi sular adalar enson içanadoluda yaşamış biri olarak çok özlemiştim denizi kısmi manzaramla tam kapanmalı balkon sefası yapcam
Napayım arşivlerdeki fotolrdan gidecem artık 😂😂😂

Sahur
Yumurta salatası 3 zeytin 2 kesim pide bal
İftar
2 kepçe Kurufasulye salata yoğurt
Ara Türk kahvesi trilice ( bugün sondu tatlı ödülü 😭 )
Ara misir püskülü
Ara limonata ev yapımı (serbest diyetimde) kolojen ayrıca 1 bardak
Spor yürüyüş 1 saat
Tibeti bugün yapamadım haftada bir gün yapmayabiliyoruz diye
Kolojen mi başladın? Neden? Ve ne marka? Soru yağmuruu😀

Çoluklu çocuklu evli işli bir insan kişisiyim 😀
Erteleyerek hiç bir hedefine hiç bir hayaline ulaşamıyosun maalesef balım..
Giden kilolar yerini enerjiye bırakınca, zamanı daha dolu değerlendirmeye çalışıyorum.
Son 2 gündür saatlerce yürümemi ve şu saatlere kadar çalışmamı, yaşadığım kaybımın acısına borçluyum.. Acıları sindirme şeklini değiştirdim artık. Ağlamak ve ne bulursam tıkınmak kendime zarar..
Öyle işte😢

Menüm
Sahur 03:55
5 hurma+4 bardak su

İftar 19:34
3 bardak su

19:50
1 kase ıspanak çorbası
1 porsiyon domatesli köfte
1 porsiyon yaprak sarma
1 kase yoğurt
1 tavuk but ızgara
Bol salata

Su
3 bile olur yatana kadar. Bugün çok su içmek istiyorum. Çok yürüdüm ondan sanırım.

Spor
Tibet 5 tekrar
3,5 saat yürüyüş

Mutluluk veren menüm;

=Sabah, öğle ve akşam namazı(yatsıyı da kılarım inşallah. Bir türlü oturtamıyorum. Kaçıyor unutuyorum hep. Niyetim taze, ondan belkide.Tam kılanlara selam olsun🌿)
=21 günlük esma tesbihine başladım bugün. (Dolunayla başladı)

=Örgü (kendime kazak örüyorum. İsterseniz resim atabilirim. Çok zevkli.)

=Kitap; Kuşatma (Kalenin kilisesinin tepesindeki haça baktı. Ardından ana hatlarını güçlükle seçebildiği iki başlı kara kartaldan oluşan bayrağa çevirdi gözlerini. Doğu kulesinin ardındaki dik yokuş, darağacının etrafındaki ıssız toprak, mazgallı siperler...her şey yavaşça karanlığa gömüldü. Kafasını kaldırıp, ona ürperti veren haça birkez daha baktı.)
Sahur da yediğin hurmalarla vücudun öyle bir çalışıyordur ki hele ki bağırsakların sana teşekkür ediyodur kesin 😂 afiyetler olsun. Allah kabul etsin💐

X