- 4 Şubat 2020
- 102
- 349
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle olmusAfiyet olsunn 1.5 su bardağı koyacağına 1.5 yemek kaşığı mı koymuş bahaneyle diyet tatlısı olmuş valla süper
TesekkurlerMenün çok güzel olmuş
Çok güzelmiş bunda servis yapılmaz heralde süs tepsisi mi2 gündür fotoğraf çekmeyi unutuyorum. Bugün sadece 1 resim çektim o da aldığım tepsi.. Size de göstereyim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 2836654
Akrepcim çok merak ettim yazdıysanda hatırlayamadım evlimiydin çocuk varmıydı ne güzel herşeye yetişebiliyorsun namazı da bence halledersin. Telefon uygulamaları var hatırlatma olarak kullanabilirsin.. Bende namaz elbisesi aldım daha birkez kıldım hatim yapacaktım olmadı hayatım bi savsaklamalarla ilerliyor.. Kızım 4 yaşınd aaz daha büyüsün diye diye tüm hobilerimi yapacaklarımı erteliyorum.. Okula gitain sabah 8 akşam 6 ohh tamamım diyorum okullarda açılmıyorMenüm
Sahur 03:55
5 hurma+4 bardak su
İftar 19:34
3 bardak su
19:50
1 kase ıspanak çorbası
1 porsiyon domatesli köfte
1 porsiyon yaprak sarma
1 kase yoğurt
1 tavuk but ızgara
Bol salata
Su
3 bile olur yatana kadar. Bugün çok su içmek istiyorum. Çok yürüdüm ondan sanırım.
Spor
Tibet 5 tekrar
3,5 saat yürüyüş
Mutluluk veren menüm;
=Sabah, öğle ve akşam namazı(yatsıyı da kılarım inşallah. Bir türlü oturtamıyorum. Kaçıyor unutuyorum hep. Niyetim taze, ondan belkide.Tam kılanlara selam olsun)
=21 günlük esma tesbihine başladım bugün. (Dolunayla başladı)
=Örgü (kendime kazak örüyorum. İsterseniz resim atabilirim. Çok zevkli.)
=Kitap; Kuşatma (Kalenin kilisesinin tepesindeki haça baktı. Ardından ana hatlarını güçlükle seçebildiği iki başlı kara kartaldan oluşan bayrağa çevirdi gözlerini. Doğu kulesinin ardındaki dik yokuş, darağacının etrafındaki ıssız toprak, mazgallı siperler...her şey yavaşça karanlığa gömüldü. Kafasını kaldırıp, ona ürperti veren haça birkez daha baktı.)
Keşke gidebilsem hergün maalesefki kapanmayla birlikte sitenin bahçesine ancak çıkarım.. Balkondan gördüğüm kadarıylada deniz sefası yaparım :)) manzaramın 7 de biri falan deniz olsundu genede görüyodum 7 8 tane gemi mavi sular adalar enson içanadoluda yaşamış biri olarak çok özlemiştim denizi kısmi manzaramla tam kapanmalı balkon sefası yapcamYine istiyorum çok güzeldi
Napayım arşivlerdeki fotolrdan gidecem artıkAkrepcim çok merak ettim yazdıysanda hatırlayamadım evlimiydin çocuk varmıydı ne güzel herşeye yetişebiliyorsun namazı da bence halledersin. Telefon uygulamaları var hatırlatma olarak kullanabilirsin.. Bende namaz elbisesi aldım daha birkez kıldım hatim yapacaktım olmadı hayatım bi savsaklamalarla ilerliyor.. Kızım 4 yaşınd aaz daha büyüsün diye diye tüm hobilerimi yapacaklarımı erteliyorum.. Okula gitain sabah 8 akşam 6 ohh tamamım diyorum okullarda açılmıyor
Keşke gidebilsem hergün maalesefki kapanmayla birlikte sitenin bahçesine ancak çıkarım.. Balkondan gördüğüm kadarıylada deniz sefası yaparım :)) manzaramın 7 de biri falan deniz olsundu genede görüyodum 7 8 tane gemi mavi sular adalar enson içanadoluda yaşamış biri olarak çok özlemiştim denizi kısmi manzaramla tam kapanmalı balkon sefası yapcam
Tibet yaşam pınarı diye bir kitap var ama internete yazarsan göreceksin hareketleri eğer yapmak istersen yardımcı oluruz canımBu Tibet nasil birseu ilk defa duydum
Yoo servis tepsisi.. Bayıldım desenine ki kolay kolay beğenmem. Züccaciye bölümüm değil zaten.Çok güzelmiş bunda servis yapılmaz heralde süs tepsisi mi
Kolojen mi başladın? Neden? Ve ne marka? Soru yağmuruuSahur
Yumurta salatası 3 zeytin 2 kesim pide bal
İftar
2 kepçe Kurufasulye salata yoğurt
Ara Türk kahvesi trilice ( bugün sondu tatlı ödülü )
Ara misir püskülü
Ara limonata ev yapımı (serbest diyetimde) kolojen ayrıca 1 bardak
Spor yürüyüş 1 saat
Tibeti bugün yapamadım haftada bir gün yapmayabiliyoruz diye
Çoluklu çocuklu evli işli bir insan kişisiyimAkrepcim çok merak ettim yazdıysanda hatırlayamadım evlimiydin çocuk varmıydı ne güzel herşeye yetişebiliyorsun namazı da bence halledersin. Telefon uygulamaları var hatırlatma olarak kullanabilirsin.. Bende namaz elbisesi aldım daha birkez kıldım hatim yapacaktım olmadı hayatım bi savsaklamalarla ilerliyor.. Kızım 4 yaşınd aaz daha büyüsün diye diye tüm hobilerimi yapacaklarımı erteliyorum.. Okula gitain sabah 8 akşam 6 ohh tamamım diyorum okullarda açılmıyor
Keşke gidebilsem hergün maalesefki kapanmayla birlikte sitenin bahçesine ancak çıkarım.. Balkondan gördüğüm kadarıylada deniz sefası yaparım :)) manzaramın 7 de biri falan deniz olsundu genede görüyodum 7 8 tane gemi mavi sular adalar enson içanadoluda yaşamış biri olarak çok özlemiştim denizi kısmi manzaramla tam kapanmalı balkon sefası yapcam
MüthişBu da dünden dolunay fotosu
Sahur da yediğin hurmalarla vücudun öyle bir çalışıyordur ki hele ki bağırsakların sana teşekkür ediyodur kesin afiyetler olsun. Allah kabul etsinMenüm
Sahur 03:55
5 hurma+4 bardak su
İftar 19:34
3 bardak su
19:50
1 kase ıspanak çorbası
1 porsiyon domatesli köfte
1 porsiyon yaprak sarma
1 kase yoğurt
1 tavuk but ızgara
Bol salata
Su
3 bile olur yatana kadar. Bugün çok su içmek istiyorum. Çok yürüdüm ondan sanırım.
Spor
Tibet 5 tekrar
3,5 saat yürüyüş
Mutluluk veren menüm;
=Sabah, öğle ve akşam namazı(yatsıyı da kılarım inşallah. Bir türlü oturtamıyorum. Kaçıyor unutuyorum hep. Niyetim taze, ondan belkide.Tam kılanlara selam olsun)
=21 günlük esma tesbihine başladım bugün. (Dolunayla başladı)
=Örgü (kendime kazak örüyorum. İsterseniz resim atabilirim. Çok zevkli.)
=Kitap; Kuşatma (Kalenin kilisesinin tepesindeki haça baktı. Ardından ana hatlarını güçlükle seçebildiği iki başlı kara kartaldan oluşan bayrağa çevirdi gözlerini. Doğu kulesinin ardındaki dik yokuş, darağacının etrafındaki ıssız toprak, mazgallı siperler...her şey yavaşça karanlığa gömüldü. Kafasını kaldırıp, ona ürperti veren haça birkez daha baktı.)
Çok iyi olur. İp atlamaya başladın mı bırakamıyosun. Geceleri yorgunluktan ölsem de 500 tane atlamadan uyuyamıyorumİp atlamayı çok seviyorum ama başlayamıyorum henüz. Kilom biraz dada insin ben de atlarım inşallah