Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

niye bilmiyorum sahur yaptigim gunun sabahinda karnim gurul gurul 3 gun ac kalmisim gibi cok kotu oluyorum. sahur yapmayinca daha rahatim. gecen sene boyle 5 kilo vermistim.
Ramazanda 5 kilo vermek ne güzel.. Açlığa alışmak güzel bişey aslında ama bende iftar ve sahurd agözüm dönüyor futursuzca yiyorum artı5 kilo ile kapatmışlığım var ramazanı.. İnşllah bu yıl stabil çıkarsam şükredicem

niye bilmiyorum sahur yaptigim gunun sabahinda karnim gurul gurul 3 gun ac kalmisim gibi cok kotu oluyorum. sahur yapmayinca daha rahatim. gecen sene boyle 5 kilo vermistim.
İnsanın kendini bilmesi gerçekten güzel 😂 diyetisyenler mutlaka kalkın sahura diyor gün içinde daha enerjik olunuyormuş. Ama enerji mi mide rahatlığı mı tercih edilebilir bilmiyorum🤗

İnsanın kendini bilmesi gerçekten güzel 😂 diyetisyenler mutlaka kalkın sahura diyor gün içinde daha enerjik olunuyormuş. Ama enerji mi mide rahatlığı mı tercih edilebilir bilmiyorum🤗
Uyumamak ödeme sebep aynı zamanda yeyip yatmak da kilo sebebiymis sahur da yemek metobolizma yi hızlandırıyor aslında ve sağlıklı olan o:KK51: oruç tutmak aç kalmak değil sağlık için tutuyoruz

Uyumamak ödeme sebep aynı zamanda yeyip yatmak da kilo sebebiymis sahur da yemek metobolizma yi hızlandırıyor aslında ve sağlıklı olan o:KK51: oruç tutmak aç kalmak değil sağlık için tutuyoruz
Evet bende böyle düşünüyorum. Gerçi herkes nasıl rahat ediyosa öyle tutmalı kesinlikle 🤗

En guzeli erkenden yatip sahurdan sonra uyanik kalmak ama evdekiler uyumuyorsa da bu duzen zor

Günaydın kızlar, 1,2 gündür düzenli gelemiyorum buraya, dün zararını gördüm yedikçe yedim 🤦 bugün sporla telafi edicem inşallah

Bugünki mönüleri yazayım

Sahur elim kadar bi bazlama, 1 tk tereyağı, 2 kk peynir, 3 çizik zeytin
İftar 2 kepçe yayla çorbası, 4 yk mantar sote, 1 dilim ev yapimi pizza

Su 1.5 yaparım, spor 5bin adım kosturmaca
Pizza ve bazlama aynı gün olmamalıydı. Su çok az olmuş canım.

Selamlar arkadaşlar . Bugun biraz yorgunum uyuyakalmadan günün özetini paylasmak istedim.
Saat 12.00 /2 haslanmis yumurta ,peynir ,3 zeytin,2 kuru kayisi
Saat 18 .oo/ 6 kaşik bulgur plavi /3 kasik kuru fasulye / salata
Su 2 litreye yakin içtim
Spor:12.600 adim attim ( yaklasik 8 km yürüyüş)

Menün çok güzel olmuş :nazar:

Dünkü menüm

Sahur
Yarım elma+3 hurma+4 bardak su

İftar
19:33
3 bardak su

19:48
1 kase ıspanak çorbası
3 kaşık kuru fasulye
Kuru soğan
1 porsiyon sarma
2 tavuk but ızgara
Bol salata

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
Yürüyüş 3 saat

Ruhumun menüsü;

Kitap
Kuşatma (Başkomutan Uğurlu Dursun Paşa, büyük pembe çadırının önünde yalnız başına duruyordu.)

İyi geceler kızlar menüm
Sahur 03.00
3 haşlanmış yumurta ile salata
2 dilim çt ekmek
1 yk nuga

İftar 20.00
2 yaprak sarma
1 servis kaşığı makarna
10 tane istavrit tava
3 fıstıklı baklava
Mens dönemim geldi artık tatlılara bi son verebilirim inşallah.. İştahımıda kontrol edemiyorum herşeyden yiyesim geliyor menüme bakın balıklı makarnalı:))

Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş
E bende adalar manzaralı bi foto çektim dinlenirken
Manzara harika😍😍😍

Selamlar hanımlar şu an yoldayım önümüzdeki 3 hafta malatya'da olacağım menü bildiremezsem hoş görün :KK36: tartımı yanıma aldım ama merak etmeyin :KK48: ( kaynanam görünce diycek kızım evde vardı ne getirdin :KK70: ) orada daha bi dikkatli olurum dağ bayır yürüycem kendime taptaze kekikler toplıycam :KK36:

Son düzenleme:
Ben de yarın sabah yola çıkacağım, memlekette olacağım bayram sonuna kadar.
Oradaki tartı ile devam edebileceğim, evdekini götürme imkanım yok ne yazık ki. :KK43:
Eğer bu sıkıntı olacaksa 3 hafta falan izin verin bana hem memleketimin datlarına da yumulabilirim böylece :KK70:

X