Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de bugün iyiyim canım. Yeni yerime alıştım çok şükür. Şimdilik güzel gidiyor her şey. Dün çok yoğundu. Bugün o kadar değildi. İşi öğrenince de kolay geliyor zaten
Alışmana sevindim canım, insan herşeye alışıyor. Yeter ki bi işi severek yap, en zor şeyler bile kolay gelir 💐

Ellssa Ellssa cnm espressonun ne zararı varki sütsüz şekersiz kahve 🙈
İçinde eser miktarda krema şeker ve yağ asidi var canım. Yağ yakımını engeller. En güzeli türk kahvesi.. Sade içildiğinde acaip enerji verir yağ yakar. Ohh misss..
İftar sonrası herkese benden sade kahve gelsin.. Şifa olsun🌸🌸

Bana 4 gün verdi hurmayı sadece 1 tane
Son üç gün zeytinle açılacak
Şekeri çok canım ama benim dediğim protein alman yemelisin bence
İftarda yemiyorum hiç hurma. Doyana kadar sağlıklı menümden yiyorum ama.. Hurma Sadece sahurda..
Hurmada var zaten protein ve özellikle potasyum deposu..
Capture+_2021-04-21-18-18-25.png

Aslında ihtiyacım var ama hem korkuyorum hem de oruç ne bileyim ramazan sonrası yaptıracam galiba
Ben boyadım. Boya öncesi hindistan cevizi yağı ile masaj yaptım saçlarıma. Hemen üstüne dip boya yaptım. Beklerken işlerimi halletim. Yıka kremle kurut.. Misss oldu..
Misler gibi de yürüyüşümü yaptım. Ahenkle dans ettiler. Ayyy havam da 1500 dü. Sanırsın sahnede 90-60-90 manken yürüyordu. Şişkoydum ama olsundu. Ruhum gayet fitti😂😂

İçinde eser miktarda krema şeker ve yağ asidi var canım. Yağ yakımını engeller. En güzeli türk kahvesi.. Sade içildiğinde acaip enerji verir yağ yakar. Ohh misss..
İftar sonrası herkese benden sade kahve gelsin.. Şifa olsun🌸🌸
Türk kahvesiyle pek aram yok cnm espresso ve filtre kahve içiyorum genelde, ben kafein oranı yüksek olduğu için tam tersi diye biliyorum şimdi baktım internetten de içeriğinde şeker yok kalorisi de 6 kalori, kreması zaten kahvenin kendi kreması ☺️ ama bi detaylı araştırırım genede merak ettim 🙃

Derken ben cok anlamadim canim
Ayın evrelerine göre vücut bakım günleri oluyor balım. Ay aslan burcunda yarın 16:00 ya kadar. Bu dönemde yapılan boya veya kına hemen akmıyor uzun süre gidiyor. Uçlarından da olsa kesilen saçlar kuvvetleniyor çoğalıyor çabuk uzuyor.

Ben boyadım. Boya öncesi hindistan cevizi yağı ile masaj yaptım saçlarıma. Hemen üstüne dip boya yaptım. Beklerken işlerimi halletim. Yıka kremle kurut.. Misss oldu..
Misler gibi de yürüyüşümü yaptım. Ahenkle dans ettiler. Ayyy havam da 1500 dü. Sanırsın sahnede 90-60-90 manken yürüyordu. Şişkoydum ama olsundu. Ruhum gayet fitti😂😂
Benim saç çok fazla kuaförüm evde boyayinca küsüyo 😅😅 napalim sadece bakım yaparım ben de

İftarda yemiyorum hiç hurma. Doyana kadar sağlıklı menümden yiyorum ama.. Hurma Sadece sahurda..
Hurmada var zaten protein ve özellikle potasyum deposu..
Eki Görüntüle 2831289
Hurmayı ben de o kadar çok severim ki bi oturuşta 10-15 tane yiyebilirim, sahurda 3 tane ile kendimi sınırlıyorum😋

iyi akşamlar bütün gün migren ağrısıyla kıvrandım durdum :KK43: en son migren ilacı içtim sanki bulutların üzerinde yürüyorum nasıl yan etkidir böyle..

kahvaltı 11.30
1.5 dilim pide ile karışık tost

saat 15.30 da
1 avuç çiğ badem
7-8 antep fıstığı
5-6 fındık

iftar 19.55
yarım kase mercimek çorbası
5 köfte

20.15
2 çatal trileçe çay

3 litre su

Türk kahvesiyle pek aram yok cnm espresso ve filtre kahve içiyorum genelde, ben kafein oranı yüksek olduğu için tam tersi diye biliyorum şimdi baktım internetten de içeriğinde şeker yok kalorisi de 6 kalori, kreması zaten kahvenin kendi kreması ☺️ ama bi detaylı araştırırım genede merak ettim 🙃
Ellssa Ellssa
Ben de böyle biliyorum ya, filtre kahve içiyorum genelde, süt şeker katmadıkça sade türk kahvesi gibi bişey, sadece demleme stili farklı. Hatta biz çekirdek kahve alıp ondan çekiyoruz kendi keyfimizie göre :)

Selamlar canlar

Bugünki menüde iftarda çok yedim çok su içtim patlamak üzereyim:KK43: çok acıktığımı hissettim bugün saldırdım resmen o yüzden

Sahur
3 4 ısırık pide, yarım kk süzme peynir, 4 çizik zeyrin, 2 siyah zeytin
İftar
1.5 kepçe yayla çorbası, 4 yaprak sarma, 5 pırasa sarma, 2 yk yoğurt, kocaman tabak tonbalıklı bol yeşil salata

Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş(fotiler ektedir 💙), 30 dk denge yoga

Eklentiler

• IMG_20210421_144036.jpg
    IMG_20210421_144036.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210421_144014.jpg
    IMG_20210421_144014.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 23
X