- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
Kiraz sapı evde yok, yeşil çay içtim ama, dışarı çıkınca ilk fırsatta alayım Kaptancım. O zaman eliptik de yarına kalsın, inşaallah yarın hepimiz güzel sonuçlar görürüzKiraz sapı demleyip içebilirsin akşama. Yürüyüşün güzel. Bence ekstra spor yapma. Yarın yaparsın. Tartı öncesi yapılan spor da ödem yapabiliyor
Yarım karam derken, paketin yarısı değil sanırımSabah
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin kapya biber tere
Ara 2 neskafe kahve yarım karam çikolata
Ara elma
Akşam 2 kase mercimek çorbası 2 grisini yeşil soğan
Su 1 lt
Spor biraz yürüyüş
Tibet egzersizleri 5 tekrar
En sevdiğim börektir ıspanaklı olan.79.9u göreyim , bir dilim yerim artıkmenumu yazayim
10.00 iki tane ispanakli borek, 2 dilim ekmek, biraz kavurma, 2 bardak cay
14.00 iki bardak sekerli cay
19.00 kereviz salatasi
2 lt su
1 saat yuruyus yapacaktim tam disari ciktim mesaj geldi kargonuz geldi diye bi hevesle eve dondum tam bi hayal kirikligi oldu. keske yuruseymisim
Tibet egzersizlerinden hangisini izliyorsun canım, you tube dan baktım bir sürü çıktıOhh ne güzel bu kardeşler çok şanslıbu arada çok mutluyum adet oldum ve bunu Tibet egzersizlerine bağlıyorum ben bana çok iyi geldi gerçekten
Su az olmuş canım su iç. Neden bu kadar az içtin?Sabah
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin kapya biber tere
Ara 2 neskafe kahve yarım karam çikolata
Ara elma
Akşam 2 kase mercimek çorbası 2 grisini yeşil soğan
Su 1 lt
Spor biraz yürüyüş
Tibet egzersizleri 5 tekrar
Çikolataların kalorisini okuyunca insan yemekten soğuyor resmen ama yarısını yemiş anladığım kadarıylaYarım karam derken, paketin yarısı değil sanırım
Yatarak yapmıyor canım. Squat tarzı ayakta yapılıyor. Sen incele bu kadının instagram profilini. Seda Altın adı.Kaptanım yatarak yapılanla rbeni çok yoruyor ayakta sumu squat falan yapılabilir birazdaha ben yatarak bişey yapamıyorum tv izlemekten başkayürüyüş candır katılıyorum
Gofret olandan canım arkadaşla bolustukYarım karam derken, paketin yarısı değil sanırım
Hafta içi kaçamak yaptım menüsü sanki bu. Neden bu kadar geç yedin canım?Menü
8:30
Ceviz suyu
11:00
Sade kahve
18:00
2 porsiyon ıspanak çorbası
Yarım porsiyon kabak
2 kaşık humus
1 ceviz
Su
2,5 litre
Spor
Tibet 7 tekrar
30 dk yürüyüş
Adet olunca benim midem çok bulanıyor içemiyorum soğuk birsey bugün hassasım mideden sıcak şeyler içiyorum yarım gofret karam yav zenginler sizi diğer paketlerden değilSu az olmuş canım su iç. Neden bu kadar az içtin?
Sedaya bende bayılıyorum çok kolay gibi duruyor ama etkili küçük bir hareketle hareketin bütününü değiştiriyorYatarak yapmıyor canım. Squat tarzı ayakta yapılıyor. Sen incele bu kadının instagram profilini. Seda Altın adı.
Hazırlık yapmış ya yorgunluktan yiyemedim demiş yaHafta içi kaçamak yaptım menüsü sanki bu. Neden bu kadar geç yedin canım?
Ben zaten bir karesini bile yemiyorum, biliyorum çünkü arkası gelir bende. Sevdiğim yiyecekleri birsüre rafa kaldırdım. Şu çılgın iştahım biraz sakinleşirse , kilom da azdan normale dönerse, ucundan tatma eylemini öğrenmeye calisacsgimÇikolataların kalorisini okuyunca insan yemekten soğuyor resmen ama yarısını yemiş anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?