Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menumu yazayim
10.00 iki tane ispanakli borek, 2 dilim ekmek, biraz kavurma, 2 bardak cay
14.00 iki bardak sekerli cay
19.00 kereviz salatasi
2 lt su
1 saat yuruyus yapacaktim tam disari ciktim mesaj geldi kargonuz geldi diye bi hevesle eve dondum tam bi hayal kirikligi oldu. keske yuruseymisim

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1yumurtadan peynirli zeytinli maydanozlu kapya biberli omlet
Maydanoz nane marul salatalik dereotu
1fincan çay
1dilim tb ekmek

12.00 şekersiz türk kahvesi 2ceviz kurukayisi

15.00 Yesilcay..4cilek

17.30 Akşam
1kase tarhana çorbası
1kucuk tabak yogurtlu kıymalı kabak yemegi
Salata

2.5lt su+45dak leslie.

Kiraz sapı demleyip içebilirsin akşama. Yürüyüşün güzel. Bence ekstra spor yapma. Yarın yaparsın. Tartı öncesi yapılan spor da ödem yapabiliyor
Kiraz sapı evde yok, yeşil çay içtim ama, dışarı çıkınca ilk fırsatta alayım Kaptancım. O zaman eliptik de yarına kalsın, inşaallah yarın hepimiz güzel sonuçlar görürüz

En sevdiğim börektir ıspanaklı olan.79.9u göreyim , bir dilim yerim artık

Su az olmuş canım su iç. Neden bu kadar az içtin?

Kaptanım yatarak yapılanla rbeni çok yoruyor ayakta sumu squat falan yapılabilir birazdaha ben yatarak bişey yapamıyorum tv izlemekten başka yürüyüş candır katılıyorum
Yatarak yapmıyor canım. Squat tarzı ayakta yapılıyor. Sen incele bu kadının instagram profilini. Seda Altın adı.

Menü

8:30
Ceviz suyu

11:00
Sade kahve

18:00
2 porsiyon ıspanak çorbası
Yarım porsiyon kabak
2 kaşık humus
1 ceviz

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 7 tekrar
30 dk yürüyüş
Hafta içi kaçamak yaptım menüsü sanki bu. Neden bu kadar geç yedin canım?

Su az olmuş canım su iç. Neden bu kadar az içtin?
Adet olunca benim midem çok bulanıyor içemiyorum soğuk birsey bugün hassasım mideden sıcak şeyler içiyorum yarım gofret karam yav zenginler sizi diğer paketlerden değil

Yatarak yapmıyor canım. Squat tarzı ayakta yapılıyor. Sen incele bu kadının instagram profilini. Seda Altın adı.
Sedaya bende bayılıyorum çok kolay gibi duruyor ama etkili küçük bir hareketle hareketin bütününü değiştiriyor

Çikolataların kalorisini okuyunca insan yemekten soğuyor resmen ama yarısını yemiş anladığım kadarıyla
Ben zaten bir karesini bile yemiyorum, biliyorum çünkü arkası gelir bende. Sevdiğim yiyecekleri birsüre rafa kaldırdım. Şu çılgın iştahım biraz sakinleşirse , kilom da azdan normale dönerse, ucundan tatma eylemini öğrenmeye calisacsgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…