• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ara ara bir kez daha ara. Diyetisyen çok önemli. Benden yola çık yine. Diyetisyene başlamadan önce 75 li rakamları görmüştüm tartıda. Ama geçen cuma kilo bildirimim 68.4 tü. Arada harika bir fark var bence. Ben yapabiliyorsam sen de yapabilirsin. Ama doğru bir diyetisyen bulabilmen lazım. İyice araştırdın mı diyetisyeni?

canım pandemiden önce çalıştığım diyetisyenime gidicem pandemide bana 3 aylık idari izin vermişlerdi o yüzden bırakmıştım eve kapandığın için şimdi diyorum keşke online devam etseymişim bırakmasaymışım benim de işime gelmiş:KK11:
Candycimmmm yaaaaa kendine günlük bir to do list yapsana. Gününü planlarsan sanki daha iyi ilerleyecekmişsin gibi hissettim bir anda. Mesela içmen gereken ilaçların saatini, yapman gereken işlerin saatlerini ayarlarsan senin için daha iyi olmaz mı? Her tamamladığın işte bir tık atarsın yanına. Ne dersin?

ay çok iyi fikir kaptanım yaaa:rolleyes: to do listin en başında da düzenli takıma uğramak ve menü paylaşımı olacak :KK36:

canım pandemiden önce çalıştığım diyetisyenime gidicem pandemide bana 3 aylık idari izin vermişlerdi o yüzden bırakmıştım eve kapandığın için şimdi diyorum keşke online devam etseymişim bırakmasaymışım benim de işime gelmiş:KK11:

ay çok iyi fikir kaptanım yaaa:rolleyes: to do listin en başında da düzenli takıma uğramak ve menü paylaşımı olacak :KK36:
:KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

Listeyi atmaya fırsat bulamadım bugün.
Düm akşam erken yattım. Bugün de kız kardeşimin doğum günüydü.. Erkenden hazırlıklar yaptım. Sürpriz doğum günü yaptım ona. Şu an gözlerim kapanıyor yorgunluktan. Oturmak ne güzelmiş😍

Senin metabolizmanın isyanı bence canım o. Bundan sonra bu düzende gidersen ben inanıyorum ki her şey daha güzel olacak. Zayıfladıkça hem metabolizma, hem vücut normaline dönüyor. Ama biraz zaman lazım :KK39:
Olabilir canım bu arada biraz önce adet oldum 💃💃💃 gerçekten çok mutluyum 😍😍😍

Düm akşam erken yattım. Bugün de kız kardeşimin doğum günüydü.. Erkenden hazırlıklar yaptım. Sürpriz doğum günü yaptım ona. Şu an gözlerim kapanıyor yorgunluktan. Oturmak ne güzelmiş😍
Ohh ne güzel bu kardeşler çok şanslı ☺️ bu arada çok mutluyum adet oldum ve bunu Tibet egzersizlerine bağlıyorum ben bana çok iyi geldi gerçekten

Merhaba arkadaşlar
Bugün tartıda ödem gördüm resmen, diyeti bozmamama rağmen sabah fazla çıktım, bu yüzden kabak detoksu yaptım bugün
10.00 3 yemek kaşığı yoğurda 1 yk yulaf kepegi 1 salatalık nane pulbiber zerdecal karışımı yaptım
13.00 1 kabak haşlama ile 3 yemek kaşığı baharatlı yoğurt karışımı
16.30 oglenin aynısı
2.5 lt su
30 dk açık hava yürüyüşü
Belki ilerleyen saatlerde eliptik yaparım
Ellssa Ellssa

Mutlu yıllar canım kardeşine :KK200:
Pasta yemedin inşallah 🙊

08.04.2021 Perşembe menüm
Ellssa Ellssa

09:00 Kahvaltı
2 yumurta
peynir
5 zeytin
5 badem

13:00 Öğlen Yemeği
mercimek çorbası
1 avuç leblebi

17:00 Son Öğün
yoğurt+muz+keten tohumu+tarçın karışımı

Spor: 50 dakika eliptik planlıyorum

Su : 2 litre
Menün harika olmuş canım. Sporunu yap mutlaka ama su az. Biraz daha içmeye çalış

Merhaba arkadaşlar
Bugün tartıda ödem gördüm resmen, diyeti bozmamama rağmen sabah fazla çıktım, bu yüzden kabak detoksu yaptım bugün
10.00 3 yemek kaşığı yoğurda 1 yk yulaf kepegi 1 salatalık nane pulbiber zerdecal karışımı yaptım
13.00 1 kabak haşlama ile 3 yemek kaşığı baharatlı yoğurt karışımı
16.30 oglenin aynısı
2.5 lt su
30 dk açık hava yürüyüşü
Belki ilerleyen saatlerde eliptik yaparım
Ellssa Ellssa
Kiraz sapı demleyip içebilirsin akşama. Yürüyüşün güzel. Bence ekstra spor yapma. Yarın yaparsın. Tartı öncesi yapılan spor da ödem yapabiliyor

Canım instagramda bir sürü egzersiz yapan, yaptıran kişi var. Seda Altın diye bir kadın sık sık iç bacak egzersizi yaptırıyor. İncele istersen sayfasını. Ama benim hala şahsi düşüncem bol bol yürüyüş. Yürüyüş ve yüzme vücudun her yerini çalıştıran sporlardan.
Kaptanım yatarak yapılanla rbeni çok yoruyor ayakta sumu squat falan yapılabilir birazdaha ben yatarak bişey yapamıyorum tv izlemekten başka😂😂😂 yürüyüş candır katılıyorum

Keşke hemen menümü yazsaydım okadar güzel giden günümü ne yaptım bakın

Kahvaltı
2 dilim hindi füme
80 gr tonbalığı
5 zeytin
1 dilim tb ekmek

Ara 15.00
2 yk çhia
1 kase yoğurt

Akşam 16.30
Kabak detoksu
1 kase tarhana çorbası

18.00
3 çatal çikolatalı pasta :((

Su 3 lt
Spor yok

Mutlu yıllar canım kardeşine :KK200:
Pasta yemedin inşallah 🙊
Teşekkürler balım..
Hayır yemedim balım. Koşturmadan öğlen kahvaltımı da yiyemedim. E pasta da cıss.. Dün akşamki yediğimle dolandım. Az önce akşam menümü yedim.

Vücudun enerji akışını düzeltiyor.. Şifa olsun balım🌸
Ben de öyle düşünüyorum inşallah hepimize şifa olsun normalde ilaç alırım derken adet olmam gerçekten çok iyi geldi
Teşekkürler canım sebep oldugun için 🤲🤲

O 38 beden pijama takımını hep görebileceğin bir yere koy canım olur mu? Mümkünse yatak odasına her girdiğinde gör ve bir gün zayıflayıp o pijamanın içine gireceğini düşün. Hatta kendini pijamanın içinde hayal et :KK39: Bu bahsettiğim yöntem harika bir yöntemdir. İnsanlar hayatlarını istedikleri gibi yaşayabilmek için vision board'lar hazırlıyorlar. Bu da onun gibi olacak. Ama dediğim gibi her gördüğünde ben seni giyeceğim diye düşün.
geldi siparisim ya az kalmis 38 olmama herseyi tam oldu azicik daha versem super olacak. ama siparis defolu geldi. tadim kacti iade edicem mecbur. kolunda kocaman bir yirtik ve bu yirtigi da siyah kalin iple dikmisler. o dikis bile koca deligi kapatamamis. nasil insanlar bunlar anlamiyorum.

Eklentiler

• IMG_20210408_153504.jpg
    IMG_20210408_153504.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 42
Back