• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi olmaya çalışıyorum canım Amasya aşıya geldik ve eşim için şimdi de geziyoruz iyi geldi☺️ diyet anlamında daha hazır hissetmiyorum değerlerim düşmüştü ilaç almaya başladım düzelsin yenibhir diyetisyene baslayacagim

Hem aşı olmana hem de gezmeye çıkmana çok sevindim canım :KK36: :KK36: :KK36:

Değerlerin düzelince her şey yoluna girecek emin ol. Ve sana tavsiyem online diyetisyen değil de birebir görebileceğin bir diyetisyene başlaman. En kısa sürede inşallah sen de aramızda olursun :KK200:

Günaydın kıxlar dünkü yani 7 Nisan menüm;
10:00 yumurta + söğüş
13:00 dışarda kahvaltıya gittik arkadaşlarla ve kendi yaptıkları küçük ekmekler vardı 3 tane yedim :KK43:( 1 tane de pacanga böreği yedim. Domates salatalık vs ile anca kendimi durdurdum.
15:00 1 saat doğa yürüyüşü yaptık.
19:00 tavuk şiş ve salata
Öğlen yediklerim olmasa iyiydi ama dayanamadım :KK43:

Günaydın kıxlar dünkü yani 7 Nisan menüm;
10:00 yumurta + söğüş
13:00 dışarda kahvaltıya gittik arkadaşlarla ve kendi yaptıkları küçük ekmekler vardı 3 tane yedim :KK43:( 1 tane de pacanga böreği yedim. Domates salatalık vs ile anca kendimi durdurdum.
15:00 1 saat doğa yürüyüşü yaptık.
19:00 tavuk şiş ve salata
Öğlen yediklerim olmasa iyiydi ama dayanamadım :KK43:
evet iyi olmamış ama akşam sıfır karbonhidrat, bence güzel toparlamışsın canını sıkma. bugün ekstra dikkat edersin <3

ivet canlar, size gaz vermek istiyorum bu mesajımla. Bugün perşembe biliyosunuz, yani yarın sabah tartı var.
O zaman bol su içmeyi unutmayalım.
Eğer kaçamaklarımız olduysa dün veya bugün, telafi etmek için bi öğünü çok hafif geçirelim.
Ödem atmak isteyenler yeşil çay içmeyi unutmasınlar.(ben akşam yeşil çay,soda limon üçlüsünü yapacağım)

Yemekhanede yine karbonhidrat bombaları var, herhalde paraları az nedir bu anlamadım makarna mantı verip duruyolar. Öğlen açık salata ve çorba yiyeceğim ben de almayacağım cıslı yemeklerden. Eğer ayrıca vejeteryan sebze varsa ondan alırım.

Akşam da inşallah yoğurt ve karnabahar sote yicem.

Sonra da ödem attıran içecek.

İnş yarın tartıda hedefimin de altında olurum, hatta 63'leri görsem ne güzel olur. Bunu düşünerek boğazımı tutmak daha kolay olacak bugün.

Kendime yazdıklarım hepimiz için geçerli, o yüzden hep beraber gaza gelelim, en az 5bin adım atalım bugün, hadi bakalım kızlar, takımı birinci yabacooouk :D

şakamı.png

yani kendim oturup bugün hissettiklerimi ve yaptıklarımı günlük yazsam bu kadar olur şaka gibi

bu arada diyetisyene gitmeye karar verdim ve aradım ama açmadı :KK51:

Eki Görüntüle 2820135

yani kendim oturup bugün hissettiklerimi ve yaptıklarımı günlük yazsam bu kadar olur şaka gibi

Canım sadece diyetisyen değil. Dahiliye doktoruna gidip diyetisyene başlayacağınızı ve genel bir check up yapılmasını iste. Torid, d ve B12 vitamini, kolestrol ve bir de şekere baktır kesinlikle. Eğer bunlar varsa ilaçlarını kullanmadan kilo vermek çok zor olur ve yarıda birakma ihtimalin olur.

Hem aşı olmana hem de gezmeye çıkmana çok sevindim canım :KK36: :KK36: :KK36:

Değerlerin düzelince her şey yoluna girecek emin ol. Ve sana tavsiyem online diyetisyen değil de birebir görebileceğin bir diyetisyene başlaman. En kısa sürede inşallah sen de aramızda olursun :KK200:
Eşim aşı oldu canım ben hala öncelik sıralamasında değilmişim maaelsef ayrıca dün eşim baya kötü oldu akşam çok korkuttu beni🥺 diyetisyen online değil yeni bir diyetisyen özel bir klinik mi diyeyim ne diyeyim bilemedim bir yer açılmış arkadaşım devam ediyormuş çok memnun olduğunu söyledi. Uzun uzun sürelerdir kilo veremeyen arkadaşımda değişimi gözümle görünce denemek istedim. İnşallah biraz toparlayinca gideceğim

Canım sadece diyetisyen değil. Dahiliye doktoruna gidip diyetisyene başlayacağınızı ve genel bir check up yapılmasını iste. Torid, d ve B12 vitamini, kolestrol ve bir de şekere baktır kesinlikle. Eğer bunlar varsa ilaçlarını kullanmadan kilo vermek çok zor olur ve yarıda birakma ihtimalin olur.

ona yeni gittim b12 iğnesi verdi vuruluyorum her hafta. troid iyi, d vitaminine bakmamış ama düşük benim her 6 ayda bir yaptırıyorum d vit takviyesi alıyorum o yüzden. insülin direnci çıktı, açlık şekerim iyi ama tokluk ve 3 aylık şekere bakmadı onlar için gidicem mutlaka. insülin direnci için de ilaç verdi. demir eksikliği anemisi teşhisi koymuş demir takviyesi alıyorum yani almıyorum da almam lazım düzenli hiçbir ilacımı içemiyorum :işsiz:

dikkat etmeye çalışıcam bundan sonra ilaçlarıma da :KK51:

diyetisyenim dönüş yaptı yarın sabah gidicem bakalım bir yerden başlamam gerek kendi başıma olmuyor :KK43: belki boş olsam, çalışmasam yada kafam sürekli birşeylerle meşgul olmasa tek işim bu olsa olurdu ama böyle olmuyor :KK14:

ona yeni gittim b12 iğnesi verdi vuruluyorum her hafta. troid iyi, d vitaminine bakmamış ama düşük benim her 6 ayda bir yaptırıyorum d vit takviyesi alıyorum o yüzden. insülin direnci çıktı, açlık şekerim iyi ama tokluk ve 3 aylık şekere bakmadı onlar için gidicem mutlaka. insülin direnci için de ilaç verdi. demir eksikliği anemisi teşhisi koymuş demir takviyesi alıyorum yani almıyorum da almam lazım düzenli hiçbir ilacımı içemiyorum :işsiz:

diyetisyenim dönüş yaptı yarın sabah gidicem bakalım bir yerden başlamam gerek kendi başıma olmuyor :KK43: belki boş olsam, çalışmasam yada kafam sürekli birşeylerle meşgul olmasa tek işim bu olsa olurdu ama böyle olmuyor :KK14:

çok geçmiş olsun, covid zamanı eksikliklerin giderilmesi önemli vücudumuzu güçlü tutmalıyız
diyetisyeniniz yapılmayan tahlilleri ister mutlaka
ama eksiklik olan değerlerde ilaçları düzenli kullanmak çok önemli, yoksa fayda görmeniz zorlaşır

ilaçlar için telefonuma saat alarmı kuruyorum, tavsiye ederim
bazı ilaçlarımın bir kısmı işte bir kısmı evde, yoksa evde hepsini içemiyorum
yani biraz plan programlı gidince zamanla alışıyor insan

Aslında bugün güzel bir gelişmede yaşandı bu konuda eşim benimle istersem her akşam saat 10'da yürüyüşe çıkabileceğini söyledi :KK57: ki yıllardır savaşını verdiğim bir konudur kendisi :KK51: ama ben bu teklife ne sevinebildim ne heveslendim ne mutlu olabildim çünkü kendime güvenim yok ben saat 9da kızları yatırmaya girdiğimde onlarla uyuyorum eşimin teklifi kızları uyuttuktan sonra geçerli ve ben yapamayacakmışım gibi geliyor. yani uyumadan kızları uyutucam bu kadar, yapmam gereken sadece bu ama yapabileceğime dair inancım yok hiç :KK64:

ben bi bittim ama neden niye bilmiyorum aslında bugüne kadar hiç olmadığı kadar desteğe sahibim bu aralar hem eşimden hem çevremden çünkü onlar da benim çok kötü bıraktığımın farkındalar

@Akrrep cim bu akşam erkenden yazıcam menümü inşallah :KK53: beter bi menü gene ama o kısma takılmayın o düzelecek inşallah :dua: şu yürüyüş işini de yaparsam inşallah bugün kızları yatırırken yatmicam koltukta oturucam :KK51: inşallah yaparım yaa yürüyüş + hafif ve dengeli menüler beni hiç zorlamadan 90lı kilolara götürür :KK5:

8 gün önce kendi kendime günlük 10 bin atma sözü verdim ve sözü verdiğim günden beridir her gün mutlaka en az 10 bin adım atıyorum. Bazen çok yorgun oluyorum, bazen içimden hiç yürümek gelmiyor ama hadi diyorum kendime; kalk yürü, 10 bin adımı tamamlaman lazım. Sen de lütfen bu fırsatı kaçırma. Hatta ben kendi kendime yürüyorum. Eşim benimle gelirse daha güzel oluyor. Bazen köpeğimizi dolaştırmaya çıktığımda onunla birlikte yürüyorum. Ama şu an kendimi çok mutlu ve huzurlu hissediyorum. Çünkü 8 gündür hedefime ulaşıyorum. Hatta yavaş yavaş 10 bin adım az gelmeye başladı. Mesela bugün öğle arası arkadaşlarla yürüdük. Şu an 7500 adımdayım. Yürümek şu an yapabileceğin en güzel spor. Lütfen bu akşam uyuma :KK39:

Eki Görüntüle 2820135

Ara ara bir kez daha ara. Diyetisyen çok önemli. Benden yola çık yine. Diyetisyene başlamadan önce 75 li rakamları görmüştüm tartıda. Ama geçen cuma kilo bildirimim 68.4 tü. Arada harika bir fark var bence. Ben yapabiliyorsam sen de yapabilirsin. Ama doğru bir diyetisyen bulabilmen lazım. İyice araştırdın mı diyetisyeni?

Eşim aşı oldu canım ben hala öncelik sıralamasında değilmişim maaelsef ayrıca dün eşim baya kötü oldu akşam çok korkuttu beni🥺 diyetisyen online değil yeni bir diyetisyen özel bir klinik mi diyeyim ne diyeyim bilemedim bir yer açılmış arkadaşım devam ediyormuş çok memnun olduğunu söyledi. Uzun uzun sürelerdir kilo veremeyen arkadaşımda değişimi gözümle görünce denemek istedim. İnşallah biraz toparlayinca gideceğim

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi iyidir inşallah eşin? Maalesef aşıların yan etkileri olabiliyor ama çok çabuk düzeliyor. Biontech mi yaptırdı, sinovac mı? Biontech ise diğerine göre biraz daha zorluyor vücudu. Diyetisyen konusun harika olmuş. İnşallah bir an önce toparlanırsın :KK36:

Candycimmmm yaaaaa kendine günlük bir to do list yapsana. Gününü planlarsan sanki daha iyi ilerleyecekmişsin gibi hissettim bir anda. Mesela içmen gereken ilaçların saatini, yapman gereken işlerin saatlerini ayarlarsan senin için daha iyi olmaz mı? Her tamamladığın işte bir tık atarsın yanına. Ne dersin?

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi iyidir inşallah eşin? Maalesef aşıların yan etkileri olabiliyor ama çok çabuk düzeliyor. Biontech mi yaptırdı, sinovac mı? Biontech ise diğerine göre biraz daha zorluyor vücudu. Diyetisyen konusun harika olmuş. İnşallah bir an önce toparlanırsın :KK36:
Biontech yaptırdı canım gece tansiyonu yükseldi baya. Sonra Allah'tan toparladı birazcık. İnşallah bir daha olmaz ikimiz de çok endişelendik. İnşallah canım.

42 bedenim kaptancim

O 38 beden pijama takımını hep görebileceğin bir yere koy canım olur mu? Mümkünse yatak odasına her girdiğinde gör ve bir gün zayıflayıp o pijamanın içine gireceğini düşün. Hatta kendini pijamanın içinde hayal et :KK39: Bu bahsettiğim yöntem harika bir yöntemdir. İnsanlar hayatlarını istedikleri gibi yaşayabilmek için vision board'lar hazırlıyorlar. Bu da onun gibi olacak. Ama dediğim gibi her gördüğünde ben seni giyeceğim diye düşün.

Back