Merhaba
Ben de araniza yeni katildim.Kolay gelsin.Basarilar..
adcım kolay gelsin,tatil sonrası iş hiç çekilmiyor ama alışırız birkaç güne :))
bu arada ben geri dönüş yapmak istiyorum takımda yer var mı?
yoksada ben bireysel olarak takılırm problem olmaz şeker yani :))
ama tabi takım ayrı bir heyecanlı oluyor:)))
melankolim şuan takımda yerimiz var hayatım. ama bol paylaşım isterim ona göre. :)))
1 hafta deneme süren olsun seninde bu hafta iyi gidersen listedesin hayatım.
ayrıca işe alışmak gerçekten zor geldi. anacım alıştım rahatlığa.işe yetişecem telaşesi yok,oğlumu yedir telaşesi yok. ay çok güzeldi. keşke hep bayram olsa.
ben geldim kızlar
öğle yemeğim
1 kase domates çorbası
3 yk patates yemeği
yarım dilim ekmek
yemeğimi yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum
bayramdan bu tarafa hiç içemedim özlemişim
başka şehire gidince her zaman bağırsak problemi yaşıyorum havadan mı sudan mı bilmem
bu nedenle bayram boyunca form çayı içmek zorunda kaldım
neyse şimdi çok daha iyiyim
neysecim canım evet düğün telaşı başladı ki sorma
hala elbisemi göremediğim için telaşlıyım
bi de ayakkabı ve çanta derdim var
ben hala toparlanamadım
Merhaba
Ben de araniza yeni katildim.Kolay gelsin.Basarilar..
nihan bomba gibi dönmüş:)) yine çok hafif öğünler, maşallah. buraya bir nazar boncuğu eklenirdi ama yeni forum sağolsun:)
güzel olmuştur inşallah elbisen dosbacım. düğün telaşelerini özlemişim ben de ya:)) en son yaz aylarında bir akraba düğünümüz oldu daha da yok. tatlı telaşların çabucak geçer inşallah canım.
benim de yeşil çayım demleniyor. kayınvaldeme de ikram ediyorum. acı geliyor tadı ona:))
merhabalar fderya. hoşgeldin.
hoşbulduk canım. iyiyim dosbacım çok şükür,sadece pazartesi sendromunu atlatmaya çalışıyorum. :)))elacım adcım hoşgeldiniz nasılsınız??
elacım biraz dertli :)) bence tatlı telaş...tam karıştırma öğrenme yaşları Allah sabır versin canım
afiyet olsun. yoğunluk nedeniyle su olayını askıya aldım ama akşama evde tamamdır bu iş kızlar. :))aramı yaptım
1 elma
1çay bardağı yy süt
su içmeye çalışıyorum bakalım bu soğuk havada ne kadar içebilcem
ancak 500cc olmuştur
afiyet olsun canım. valla bakıyorum da ne bakımlı takımız biz. maskeler falan. :)) amanın varmı bizim gibisiiii....öğle yemeğimi hazırlamadan önce bi bal maskesi yapayım diyorum
hoş düğünden önce cilt bakımına gideceğim fırsatım olursa...
öğle yemeğimi aslında etten sıkıldım ama protein olsun diye mecburen yiyeceğim
2 köfte
1çb yoğurt
1 dilim ekmek
salata var ama evde malzemem yok( çıkamayacağım sanırım (
buralardayım kızlar
selam rabiacım. spor konusunda tebrik ederim.bayram sonrası açılışını yapmışsın. havalar burdada kapalı,ama ılık.dışarıda olmayı isterdim. kuzuların yaptıkları kesinlikle çok normal. yeni yeni keşfediyorlar herşeyi,merak içindeler öyle öyle yetişip şekil alacaklar. onlardan uslu olmalarını beklemek haksızlık olurdu. valla ne bileyim bir çocuğun uykusu yerindeyse yemeğini biraz da olsun yiyorsa gerisi önemsiz,çocuktur illa karıştıracak,dökecek saçacak. şimdi yaptıklarından ziyade ileride nasıl olacaklar. güzel dönemlerini yaşıyoruz tadını çıkarın hatunlar.selamlar kızlar,
spora gittim geldim. 9 günlük aradan sonra süper oldu.
dosbacım, düğün telaşım başladı demişsin. kolay gelsin canım. hava biraz kapalı ankarada gerçekten. öğle yemeğin güzel olmuş afiyet olsun.
elacım, canım ben de kızıyorum karıştırınca ama bir düşününce normal bir şey yapıyor aslında:)) asıl yaramazlık yapmasa anormal olurdu bence:) ya sabır diyeceksin başka pek çaresi yok.
asumancım, kolay gelsin işlerinde. ya ben bu smilleri bir kaldırdım bir daha getiremedimnerden geliyor bunlar.
bende epeydir yeşilçay içmiyorum.bu akşam açılışı yapayım. düğün telaşende kolay gelsin canım. valla kardeş olarak en çok sen koşturacaksın işin zor. ben ablamın düğününde cd de görünmüyorum bile sadece '' asuman asuman''diye sesler var. iyiki düz ayakkabı getirmiştim yanımda yoksa mahvolmuştum. tavsiyem kıyafetine uygun muhakkak düz ayakkabın olsun yanında hayatım. :)))yemeğimi yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum
bayramdan bu tarafa hiç içemedim özlemişim
başka şehire gidince her zaman bağırsak problemi yaşıyorum havadan mı sudan mı bilmem
bu nedenle bayram boyunca form çayı içmek zorunda kaldım
neyse şimdi çok daha iyiyim
neysecim canım evet düğün telaşı başladı ki sorma
hala elbisemi göremediğim için telaşlıyım
bi de ayakkabı ve çanta derdim var
ben hala toparlanamadım
paylaşım olursa süper hayatım.biliyorsun paylaşım olmayınca motivasyon olmuyor. hep söylüyorum,illa burada birilerinin olmasını beklemeyin hayatım,aklına ne gelirse yaz. sıkıntın olur yaz,yazın yani. böylelikle bir bütün oluruz.uzuuuun süreden sonra heyecanlandım şimdi ben :))
paylaşım tabiki olur,sıkıntı olmaz kaptanım :))
bugün bende aynı şeyleri düşündüm şu tatil konusunda,neyseki bugünden sonra düzene girer.
haklısın hayatım,eşine daha zor. o birçok özlemi yaşıyor,baştada senin ve yavrusunun özlemi.asumancım, eşlere daha zor askerlik bence de. hem çocuktan da ayrı kalıyorlar. Allah vermesin ben şimdi evladımdan birkaç saat ayrılamıyorum. çocuk o giderken konuşmuyordu, şimdiyse nerdeyse cümle kuracak düzeye geldi. bir anne-baba için kaçırılmayacak dönemler bunlar. ama maalesef biz bir 6 ay açık vereceğiz. Allah daha uzun dönem yapanlar ve ailelerine sabır versin.
bak bak sen şu tatlı kelebeğe demek klibe bakıp da dans ediyor:)) yerim ben onun dansını:)
kızlar aranızda sigara kullanan varmııı.???
sadece merak melankolim.ben kullanıyorum acaba dedim topikte tek kullanan benmiyim diye. :))
anladım hayatım.aslında bende senin gibi sayılırım günde 2-yada 3 tane tüketiyorum. işyerimde yasak eve gidincede oğlumdan rahat yok,o görmesin diye balkonlardayım ama yinede beni arıyor inadına. :))
merhabalar ben gruba yeni alındım ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok. beni bilgilendirirseniz sevinirim aranızda olmaktan çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?