günaydınlar nihan, masal ve dosba.
iyiyim bende canım sağolasın:))bir şey yazamadan kahvaltıya gittim:) kayınvalidem burda da.
dosbacım, bayram güzeldi. ben de şehir dışındaydım. cuma günü döndüm. haftasonu buralardaydım canım. kilo almamış gözüküyorum. bakalım cuma gününe duruamlar nasıl devam edecek. eski beslenme düzenime dönmeye çalışıyorum.
nihancım, sen de hoşgeldin. benden iyilik çok şükür. senden naber?
nihancım afiyet olsun çok güzel az yiyorsun
bayram nasıl geçti
bayramı sormayın kızlar arada bi yedim tatlı
Allahtan fazla gezmedik aşırıya kaçmadım ama sabahları kavurmayı biraz kaçırdım
onun dışında bayram sıkıcıydı hep evdeydim eşim çalıştığı için senin nasıldı canım
merhaba elacım. canım sıkıntın çok,şöyle yada böyle yap diyemiyorum. ama mümkün olduğunca çok bağırma hayatım. konuşmaya çalış istersen ilgisini çekecek cümlelerle. bilemiyorum ki şimdi. ama şuda varki hayatım çocuk öyle öyle büyüyecek.herzaman senden kötü durumda olan anneleri düşün ve rahatla hayatım. çok sıkma kendini,tamam kızdığını belirt ama dükülmüş saçılmışla çok üzülme. oda toparlanır yavaş yavaş annesi. kendini keşvediyor artık.günaydın kızlar kalkalı cok olduda anca bakabildim
cıldırmak üzereyimm ya benim kız tam bir canavara dönüştüü ev rezalet heryeri karıştırıyoo döküyo kırıyoo engel olamıyorum ben camaşr toplarken dolapları boşaltmış külotları kafasına takmış geziyoo:))))
surup veriyorum kan ilacı işgence her yer battı tükürdüü ve cıkmıyo lekesii halı felan berbatt
allahım büyüdükce akıllanacağına deliriyo bizimkii
sabah 6bucuktanberi ayaktayım biryerleri toplamaya calışırken o dağıtıyoo off off
ayy ne dertliymişimm herkes gelmişşş nerdeyse
ad,nihan,masal,neyse,dosba dombili nasılsınız kızlarrr
gecmişe bakabilirsem yazacağımm
sabah kahvaltım 2dilimden tost
bir şey yazamadan kahvaltıya gittim:) kayınvalidem burda da.
dosbacım, bayram güzeldi. ben de şehir dışındaydım. cuma günü döndüm. haftasonu buralardaydım canım. kilo almamış gözüküyorum. bakalım cuma gününe duruamlar nasıl devam edecek. eski beslenme düzenime dönmeye çalışıyorum.
nihancım, sen de hoşgeldin. benden iyilik çok şükür. senden naber?
günaydın canım. sorunsuz dönmüşsünüz sevindim. haberlerde yolları çok kalabalık gösterdiler,ben cesaret edip çıkabilirmiyim ki bu tatillerde diye düşündüm açıkçası. diyetine tekrar tam anlamıyla başladın sanırım afiyet olsun. diyetisyenin bu seferki verdiği listesi daha azdı. ama alışmışsındır diye düşünüyorum,hemen adapte olabiliyorsun.bugün sabah klasik kahvaltım ile güne başladım ve böyle gider sanırım
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
ve çay
evde yeşilliğim yoktu... öğlenede salata yapamayabilirim
hava çok bozdu dışarı çıkasım yok
günaydın. tekrar geçmiş olsun canım. iyi dersler.Günaydın kızlar hepinize ..
Dosbacığımı görüyorum aşağı da hoşgelmiş ..
Hastayım ve bugün bütün gün girmem gereken derslerim var.
Uygulama olduğu için devamsızlıkta problem oluyor o yüzden kendimi zorlayıp gideceğim.
Hepinize iyi günler.
günaydın canım,teşekkürederim. seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.afiyet olsun. güzel bir kahvaltı olmuş.günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
sabah kahvaltımdan başlıyım artık düzenli olarak yazarım
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
1 bardak 1 şekerli çay
canım benim, gönül isterdiki şu bunaldığın günlerinde yanında olabileyim. hani kafa dağıtırdık biraz. :) canım, şunu hiçbirzaman unutma;bir söz vardır,hasta istemezse yedi kapı bir araya gelse onu iyileştiremez.gerçektende öyle vede kendi kendinin doktoru olmaktan hiçbir zaman vazgeçme. bende psikoloğa gittim, o kadar anlattı banamısın demedim,ne zamanki tamam artık bundan sonra böyle olacak dedim ve rahatladım. ayrıca, Mevlam yaşadığın bu sıkıntılarından başka sıkıntı göstermesin. biliyorum şuan bunalıyorsun,ama beterin beteri vardır hayatım her zaman böyle düşün ve lütfen güzel yavrunuda kendinide üzme artık. sınavı kazanamamış olman evet bi bakımdan önemli ama hiçbir şey senin ve ailenin huzurundan önemli değil. ben inanıyorumki zamanı geldiğinde beklentilerin gerçekleşecek. bunun için sana sabır ve mücadele gücü diliyorum ve de inancını hiçbirzaman kaybetme lütfen.Canım zaman çok gibi ama yetiştiremiyorum, psikolog konusunda eşim destek değil bana haliyle maddi yöndende bağımlı olduğum için onun desteğini bekliyorum.
Allahtan ki prensesim var ama onada bazen zarar veriyorum farkında olmadan bağırıyorum onuda üzüyorum kendime gelince onu kırmış oluyorum bi kere çok çaresizim
sağol canım.tansiyon arada sorun oluyor böyle. bayramda iyi geldi gerçekten. seninde iyi bir bayram geçirmiş olmanı diliyorum.Güzel bi bayram geçirmene sevindim canım
ne güzel oğluşunlada vakit geçirmişin
senin için güzel bi doping olmuş Canım geçmiş olsun ya çok dikkatli ol kontrol altında tutmaya çalış
hoşbuldum canım.Kaptancığım da uğramış hoşgelmiş .
hoşgeldin celudar.bende nereye kayboldu bu kız diyordum. inşalah iyisindir. ben iyiyim canım,sağol. :))herkese iyi akşamlar :)uzun bi aradan sonra sitey gelebildim. bilgisayarım uzun süre tamirdeydi sonra sınavlar falan derken..
ama artık uzun süreli ve aktif olarak sitede olma niyetindeyim..herkes nasıl? :) umarım her şey yolundadır herkes için:)
hoşbulduk rabiacım. aslında bende öyle düşündüm,pc sıkıntı yaratsaydı öylede olacaktı,neyseki dün akşam iyiydi. :)) tatil iyiydi gerçekten.sağol canım. sende gittin geldin.Allah kavuştursun tekrar. 2 ay kalmış sayılı gün çabuk geçer derler. gerçi eşine daha zordur malum askerlik kolay değil(yapmış gibi konuştum bende) canım michael ı açıyorum ama klibi görecek illaki baka baka dans ediyor. :)))asumancım hoşgeldin canım. ben de yarın görücez anca asumanı diyordum ki sen bize süpriz yapmışsın. güzel bir tatil geçirmene sevindim canım. bebişine de açsaydın bir yandan bir michael jackson:))
dombili canım sanırım iznin devam ediyordu. döndüğünde görüşürüz.işlerinde kolay gelsin.kızlar herkes gelmış tatıl donusu yıne senlıklı
bızımnet sorunu cozuldugunde ebnde buradayım
kaptancıgımbenı yıne ızınlı yazasan sevınırım
akşam yemeği biraz fazla olmuş,birde kaçamak var. onların haricinde gayet iyi göründü. afiyet olsun canım.menümü yazmaya başlıyorum artık kızlar. kaçtı biraz ama siz de bakın bakalım:
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin ve 1 dilimden biraz fazla ekmek. 3 bardak çay
ara: 1 elma ve 1 mandalina
kaçamak: çikolata, 4 küçük kare kadar
öğle: patatesli tavuk ve haşlanmış tavuk
ara: 1 bardak ayran
1 bardak kahve karışım
akşam: 1 kase barbunya etli, 1 kase yoğurt, salata ve 3-4 çatal et kavurma ve 3-4 kaşık bulgur pilavı.
1 form çayı içtim biraz önce.
akşam yemeği çook fazla oldu. bu kadar şeyi aynı anda yememeliydim.
sağol melankolim sanada güzel günler dilerim.herkeze güzel günler.... :)))
canım aslında bu yazına cevap yazmıştım ama çıkmamış sildim sanırım.Beni de durdurun lütfen pazartesinden itibaren.
Ve irade değildi cidden canım bir şey yemek istemiyordu.
Şimdi ne bulursam yiyorum resmen.
Spora da nasıl başlayacağım bilmiyorum ama başlamam lazım.
Bu arada anketörlük olayı çok güzel gitti Ankaradayken.
İçime de sindi çok da güzel oldu.
Cidden trekking çok güzel oluyor hele ki doğayı seviyorsan ve biraz da fazla meraklı olunca.
Konuşmam ve merakım direk dikkat çekiyor artık her gördüklerini bana da gösteriyorlar :=)
Tabi konuşma konusunda ufak uyarılar alıyorum ama ben susamayınca onlar konuşmaya başlıyor ..
Çocuk esirgeme harikaydı ..
Huzur evi de güzeldi ama hepsinin gözü yaşlıydı bayramda çocukları gelmemiş.
uzun uzun konuştuk ..
Ama çocuk esirgeme daha da güzeldi.
Bir çocuğun gözündeki parlamayı şu hayatta hiç bir şeye değişmem.
O kadar ufak şeylerden mutlu oluyorlar ki.
Biraz oyun oynuyorsun biraz konuşuyorsun onlarla gözlerine öyle bir parıltı yerleşiyor ki.
Ufacık şeylerden mutsuz olmaya yere aradığımız için utandım kendime ..
O kadar zorluğun içinde bile mutlu olmayı biliyorlar.
Bir melek vardı adı da melek kendisi gibi.
O kadar mı güzeldi
Kıvır kıvır saçlar ..
Onunla baya oynadık konuştuk.
5 yaşında bir çocuk nasıl o kadar şey bilebilir hayat hakkında.
Gözlerim doldu zor topladım kendimi.
fotoğraf çekecektim sözde orada da ama aklıma bile gelmemiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?