• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Masalcım,

hayırlı yolculuklar canım. makyaj yapmadığım için ben de bilmiyorum canım pudra sivilce yapar mı.. yalnız gözenekleri kapatma ihtimali var. o yüzden sivilce yapabilir. sanırım fondoten daha zararlı ama.. sonuç olarak pek de bilmiyorum.

canım jelatindeki iyi nokta siyah noktaları temizliyor diyorlar. benim cildimde çok siyah nokta var. ben o yüzden yapmayı düşünüyorum ama zararı olur mu bilmiyorum. sayfası da şurda:

siyah nokta

yumurta olayındaysa bu michelle phan yumurta akını yağlı ciltlere öneriyor. kuru ciltlere ise yumurta sarısı. cildi gerip beyazlatıyor falan yazmış. jelatini aktarlardan bulana kadar yumurta denemeyi düşünüyorum.

:)) iyiym çok şükür. bayramı toparlamaya çalışıyorum:)

bayram güzeldi çok şükür. hava da hoş olunca güzel gezdim.

sen nasılsın, senin bayramında ne var ne yoktu?

bayram güzeldi çok şükür. hava da hoş olunca güzel gezdim.

sen nasılsın, senin bayramında ne var ne yoktu?
bende iyiyim canım,ama benim bayram tam bir curcunaydı,güzel olan yanı tüm aile birleştik tabi fazlasıyla birlikte:))
güzel havanın tadını çıkartamadım desem yalan olmaz hep evdeydik çünkü.
ama olsun ben yinede ablalarım abim ve yiğenlerimle birlikte olmaktan çok zevk aldım..

selam canlar
inşallah herkesler iyidir ve güzel bir bayram geçirmişsinizdir.
bende iyiyim çok şükür.iyi bir bayram geçirdim. gidemediğim insanları ziyaret ettim. dün akşam arkaşın kız kardeşinin düğünü ile gezmeye son verdik. bugün evdeydik.biraz iş yaptım,oğlumla oynadım derken akşam oldu. oğlum şimdi uyuyor bende fırsattan istifade bakayım dedim. pc izin verdiğince geçmişi okurum.biliyorsunuz biraz dandik bir pc ye sahibim.
yarın iş başlıyor. onun sıkıntısı çöktü içime. alıştım gezmeye. sırtımda ve belimde de sebebini anlamadığım bir ağrı var. yerimde zor oturuyorum desem yeridir.eşimde dışarıya bazı işlerini halletmek için gitti.gelesiye kadar bakarım artık. öpüyorum hepinizi.

bende iyiyim canım,ama benim bayram tam bir curcunaydı,güzel olan yanı tüm aile birleştik tabi fazlasıyla birlikte:))
güzel havanın tadını çıkartamadım desem yalan olmaz hep evdeydik çünkü.
ama olsun ben yinede ablalarım abim ve yiğenlerimle birlikte olmaktan çok zevk aldım..
canım hoşgeldin.iyi olmana sevindim. dışarı çıkamasanda sevdiklerinle bir arada olarak daha iiyi vakit geçirmişsin. :64:
bayram güzeldi çok şükür. hava da hoş olunca güzel gezdim.sen nasılsın, senin bayramında ne var ne yoktu?
bu bayram gerçekten mükemmel bir hava oldu. bu sayede rahatlıkla gezdik. çok hoş oldu gerçekten. her mevsimin tadı başka ama bayramlar sıcak havalara denk gelicek diye seviniyorum açıkçası. tabi biz görürmüyüüz nasip.
slm kızlar nasılsınız
bayram nasıl gecti?
amma cok yazdım gecmişe bakamıcam misafirler gelir ortalık toplayayım hiçte halimde yok belimde ağrıyoo ay ne biçim ağrıysa asırı kanamam var nedenki??
canım çok geçmişolsun,dilerim iyisindir. neden aşırı kanaman oluyorki anlamadım. baban içinde Allah kavuştursun hayatım. inşallah sevdiklerinle tekrar bir araya gelirsin hayırlısı ile. ne kadar bizim için önemli olsalarda çocuklar için uzak akrabalarımız yabancı oluyor.üzülme canım birazdaha büyüyünce dedesinde kalmak onunla gitmek isteyecektir. :128:
Beni de durdurun lütfen pazartesinden itibaren.
Ve irade değildi cidden canım bir şey yemek istemiyordu.
Şimdi ne bulursam yiyorum resmen.
Spora da nasıl başlayacağım bilmiyorum ama başlamam lazım.
Bu arada anketörlük olayı çok güzel gitti Ankaradayken.
İçime de sindi çok da güzel oldu.
Cidden trekking çok güzel oluyor hele ki doğayı seviyorsan ve biraz da fazla meraklı olunca.
Konuşmam ve merakım direk dikkat çekiyor artık her gördüklerini bana da gösteriyorlar :=)
Tabi konuşma konusunda ufak uyarılar alıyorum ama ben susamayınca onlar konuşmaya başlıyor ..
Çocuk esirgeme harikaydı ..
Huzur evi de güzeldi ama hepsinin gözü yaşlıydı bayramda çocukları gelmemiş.
uzun uzun konuştuk ..
Ama çocuk esirgeme daha da güzeldi.
Bir çocuğun gözündeki parlamayı şu hayatta hiç bir şeye değişmem.
O kadar ufak şeylerden mutlu oluyorlar ki.
Biraz oyun oynuyorsun biraz konuşuyorsun onlarla gözlerine öyle bir parıltı yerleşiyor ki.
Ufacık şeylerden mutsuz olmaya yere aradığımız için utandım kendime ..
O kadar zorluğun içinde bile mutlu olmayı biliyorlar.
Bir melek vardı adı da melek kendisi gibi.
O kadar mı güzeldi
Kıvır kıvır saçlar ..
Onunla baya oynadık konuştuk.
5 yaşında bir çocuk nasıl o kadar şey bilebilir hayat hakkında.
Gözlerim doldu zor topladım kendimi.
fotoğraf çekecektim sözde orada da ama aklıma bile gelmemiş ..

Nasıl oldu anlamadımdün hiç bir şeyim yoktu bugün bir uyandım hastayım
geçmişolsun hayatım dilerim daha iyisindir.
merhaba takımcım,
çok çok uzun süreden sonra bu mübarek günde sizlerle bayramlaşmak istedim.şöyle bir kaç sayfa geriye gittim dosbamla adcımdan başka tanıdık isim göremedim bayaa bir sirkülasyon olmuş. Adcımın şarkısında beni de unutmadığını gördüm :9: yeni arkadaşlar (bana göre yeni belki eskimişsinizdir :)) hepinizi selamlıyorum.
.
melisim gelmişsin ama karşılaşamadık hayatım. seninde geçmiş bayramın mübarek olsun. yazını görünce çok sevindim. canım ben iyiyim çok şükür az önceki tansiyon düşüklüğümü saymaksak tabi. oğlum iyi,maşallahı var teyzesi. artık bizimnle sohbet ediyor kendi kıyafetlerini seçiyor kendi işini yapmak istiyor. tek sıkıntımız hala bezden kurtulamadık. sanırım yaşgününü bekliyor yada ben öyle ümid ediyorum.:))
canım melisin kabızlık derdinden kurtulmasına,okuluna,bezden kurtulmasına çok sevindim. maşallah kuzucuğuma.darısı başımıza. canım uzun zamndır görüşemedik.çağla geçenlerde uğradı,hal hatır sordu sağolsun ama onunda işleri yoğun. melzeyit ile msn de görüştük. onunda başından sıkıntılı bir olay geçti faceden gördüğüm kadarıyla ama epey oluyor tabi. dosbamda kiloları atar atmaz bebiş istiyor,çağlada istiyor. e bizde tekrar teyzeler olmak istiyoruz artık değilmi. :))) bu arada senin yoğunluk ne zaman biter bilemiyorum hayatım ama sanırım hiç bitmeyecek sen en iyisi sınavları falan bekleme biran önce diyete ve spora başla,biliyorsun kadın milleti saldımı gerisi geliyor. tedbiri elden bırakma derim hayatım. kitabının bitmesine az kalmış madem,ozaman şimdiden hayırlı olsun. inşallah tekrar fırsat bulduğunda gelirsin. işlerinde kolay gelsin seni ve melisimi çok öpüyorum.
selam kızlar
kayserideyim çok girmem sanırım ama özledim szleri
hepinize hayrlı bayramlar diliyorum
çok öpldünüz
bu arada istemeden kaçamaklarım oluyoooo
canım inşallah iyisindir ve güzel vakit geçiriyorsundur gerçi ben öyle olduğuna kesinlikle eminim,hayırlısı ile dönersin inşallah çok öpüyorum hayatım.
asumancım,
hala gitmediysen.. ben de seni gördüm canım aslında ama oğlanı dışarı çıkaracaktım. kısa da olsa bir bakayım diye girmiştim. sonra mecburen bilgisayarı kapattım. canım inşallah sen de iyisindir. iyi bayramlar geçir inşallah.
canım bu yazını görmemiştim zaten patron izin verince apar topar çıktım işten. :70:
ad dosba neneyse canlarım sizinde kurban bayramınız mubarek olsun
bugunde orucluydum
ıftarda 1 kaase çorba
1 tabak mantı
5 tane yaprak sarması ceyrek simit
cay ıle cerez
Allah kabul etsin hayatım. seninde bayramın mübarek olsun canım. çok sağol.
bu arada iftar bol karbonhidratlı olmuş canım. afiyet olsun. :79:

canlar yukarıdaki yazıyı yazmam çok uzun sürdü. biraz tansiyon sorunu yaşadım. zaten bıktım ben bu tansiyondan. haliyle oğlumda uyandı. ona çorba yedirecem.şimdi biraz daha iyiyim. ODA ŞUAN KUCAĞIMDA VE İNMİYOR SÜREKLİ YAZIMI MAHVEDİYOR. michael jackson hayranıdır kendisi ve klip açmamı bekliyor. yoksa pc yi kapatacakmış. pc yi kapatmazsa buralarda olucam.ay deli etti beni,sırtım ağrıdı valla. :))))

asumancım hoşgeldin canım. ben de yarın görücez anca asumanı diyordum ki sen bize süpriz yapmışsın. güzel bir tatil geçirmene sevindim canım. bebişine de açsaydın bir yandan bir michael jackson:))

herkese iyi akşamlar :)

uzun bi aradan sonra sitey gelebildim. bilgisayarım uzun süre tamirdeydi sonra sınavlar falan derken..

ama artık uzun süreli ve aktif olarak sitede olma niyetindeyim..

herkes nasıl? :) umarım her şey yolundadır herkes için:)

sitede de değişiklikler olmuş galiba.. yani benim bilgisayarımdan kaynaklanan bir sorun sebebiyle değilse :)

Kızlar bugün hareketlenmeye başlamış burası ne güzel ..
Kaptancığım da uğramış hoşgelmiş ..
Neyneyse cidden çok güzel duruyor bu jelatin.
Benim de birazcık burnumun üstünde var siyah noktalar yarın en geç salı denemeyi düşünüyorum.

Ben de dün yazmıştım bir şeyler
ama silinmiş dediğin gibi .
sanırım forumun stilini değiştirirken olmuş.
Nurucum sınavın ne oldu?
Merak etmiştim geçen sordum hatta kızlara

Canım sınav yine fiyasko
Baya yazmıştım hatta ama hepsi gitmiş

Nasıl oldu anlamadımdün hiç bir şeyim yoktu bugün bir uyandım hastayım.
Gözlerim yanıyor kıpkırmızı..
Burnum akıyor, boğazlarım ağrıyor ..
Ne oldu anlayamadım ..
O yüzden pijamalarımı hiç çıkartmadan oturmayı planlıyorum bugün bilgisayar başında :)

Canım havalardandır eminim
Çok geçmiş olsun kendine dikkat et

selam canlar
inşallah herkesler iyidir ve güzel bir bayram geçirmişsinizdir.
bende iyiyim çok şükür.iyi bir bayram geçirdim. gidemediğim insanları ziyaret ettim. dün akşam arkaşın kız kardeşinin düğünü ile gezmeye son verdik. bugün evdeydik.biraz iş yaptım,oğlumla oynadım derken akşam oldu. oğlum şimdi uyuyor bende fırsattan istifade bakayım dedim. pc izin verdiğince geçmişi okurum.biliyorsunuz biraz dandik bir pc ye sahibim.
yarın iş başlıyor. onun sıkıntısı çöktü içime. alıştım gezmeye. sırtımda ve belimde de sebebini anlamadığım bir ağrı var. yerimde zor oturuyorum desem yeridir.eşimde dışarıya bazı işlerini halletmek için gitti.gelesiye kadar bakarım artık. öpüyorum hepinizi.

Güzel bi bayram geçirmene sevindim canım
ne güzel oğluşunlada vakit geçirmişin
senin için güzel bi doping olmuş

canlar yukarıdaki yazıyı yazmam çok uzun sürdü. biraz tansiyon sorunu yaşadım. zaten bıktım ben bu tansiyondan. haliyle oğlumda uyandı. ona çorba yedirecem.şimdi biraz daha iyiyim. ODA ŞUAN KUCAĞIMDA VE İNMİYOR SÜREKLİ YAZIMI MAHVEDİYOR. michael jackson hayranıdır kendisi ve klip açmamı bekliyor. yoksa pc yi kapatacakmış. pc yi kapatmazsa buralarda olucam.ay deli etti beni,sırtım ağrıdı valla. :))))
Canım geçmiş olsun ya çok dikkatli ol kontrol altında tutmaya çalış

Arkadaşlar masalcığımada yazdım sınavım yine fiyasko ile sonuçlandı. Moralmen çökmüş durumdayım, sınav sonucunu öğrendiğim günden itibaren giremedim açıkçası canım hiçbir şey yapmak istemedi.
Ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmez durumdayım.:14::14:
Psikolojim çok kötü sürekli ağlamak istiyorum zannedersem bi psikoloğa ihtiyacım var bu durumda...:19:
Eşim sağolsun destek olmak için uğraşıyor ama sorunlarım ona küçük geliyor ve çoğu durumda beni suçluyor.
hayatta hiçbirşeyim yolunda gitmiyor hayatımı düzene katamıyorum ve bu yüzden kızımlada yeterince ilgilenemiyorum.
Bu sorunu kendim çözümlemeye çalışıyorum ama sanki bi labirentteyim içinde dönüp duruyorum.
Yeniden ders çalışmaya başlayacağım ama çok yoruldum hiçbir şeye gücüm ve tahammülüm yok...
Kızlar bu konuda bana yardımcı olun lütfen çok kötüyüm:43::43::43:

Bence ders çalışmaya başlamadan önce kendine biraz zaman vermelisin.
Kafanı dağıtıp kendine gelmelisin ki çalışmaların verimli olsun.
Bir öğrenci olarak ben biliyorum ki canım sıkkın olunca bütün gün kitabın başında olsam da hiç bir işe yaramıyor
Oysa kendimi iyi hissettiğimde ki 1 saatlik çalışma bile çok şey farkettiriyor.
Bence psikoloğa gitmeyi ciddi anlamda düşünmelisin.
Ciddi anlamda faydası olduğuna inanıyorum ben.
Daha önceden aman bir arkadaşıma anlatsam da ona anlatsam da farketmez diye düşünürdüm.
Ama fark ediyormuş ..
Senin konuşurken bir şeyleri fark etmeni ve karar vermeni sağlıyor ..
Ve en önemlisi çok tatlı bir kızın var.
Ondan destek al ..
İnsanı en mutlu eden şeydir heralde ..

Bence ders çalışmaya başlamadan önce kendine biraz zaman vermelisin.
Kafanı dağıtıp kendine gelmelisin ki çalışmaların verimli olsun.
Bir öğrenci olarak ben biliyorum ki canım sıkkın olunca bütün gün kitabın başında olsam da hiç bir işe yaramıyor
Oysa kendimi iyi hissettiğimde ki 1 saatlik çalışma bile çok şey farkettiriyor.
Bence psikoloğa gitmeyi ciddi anlamda düşünmelisin.
Ciddi anlamda faydası olduğuna inanıyorum ben.
Daha önceden aman bir arkadaşıma anlatsam da ona anlatsam da farketmez diye düşünürdüm.
Ama fark ediyormuş ..
Senin konuşurken bir şeyleri fark etmeni ve karar vermeni sağlıyor ..
Ve en önemlisi çok tatlı bir kızın var.
Ondan destek al ..
İnsanı en mutlu eden şeydir heralde ..

Canım zaman çok gibi ama yetiştiremiyorum, psikolog konusunda eşim destek değil bana haliyle maddi yöndende bağımlı olduğum için onun desteğini bekliyorum.
Allahtan ki prensesim var ama onada bazen zarar veriyorum farkında olmadan bağırıyorum onuda üzüyorum kendime gelince onu kırmış oluyorum bi kere çok çaresizim

herkese iyi akşamlar :)

uzun bi aradan sonra sitey gelebildim. bilgisayarım uzun süre tamirdeydi sonra sınavlar falan derken..

ama artık uzun süreli ve aktif olarak sitede olma niyetindeyim..

herkes nasıl? :) umarım her şey yolundadır herkes için:)

canım, hoşgeldin. kendini çok özlettin. aktif olarak buralarda bulunabileceğine çok sevindim. sınavların nasıldı? erasmus hazırlıklar ne alemde?

sitede de değişiklikler olmuş galiba.. yani benim bilgisayarımdan kaynaklanan bir sorun sebebiyle değilse :)

site bayramda değişmiş, ben de tatil dönüşü şoke oldum:))

Kızlar bugün hareketlenmeye başlamış burası ne güzel ..
Kaptancığım da uğramış hoşgelmiş ..
Neyneyse cidden çok güzel duruyor bu jelatin.
Benim de birazcık burnumun üstünde var siyah noktalar yarın en geç salı denemeyi düşünüyorum.

ben de jelatine bir şans vereceğim. ama bitkisel bir şey bulmam lazım. hayvansal jelatine sıcak bakamıyorum. senden gelişmeleri bekliyorum canım.

Arkadaşlar masalcığımada yazdım sınavım yine fiyasko ile sonuçlandı. Moralmen çökmüş durumdayım, sınav sonucunu öğrendiğim günden itibaren giremedim açıkçası canım hiçbir şey yapmak istemedi.
Ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmez durumdayım.:14::14:
Psikolojim çok kötü sürekli ağlamak istiyorum zannedersem bi psikoloğa ihtiyacım var bu durumda...:19:
Eşim sağolsun destek olmak için uğraşıyor ama sorunlarım ona küçük geliyor ve çoğu durumda beni suçluyor.
hayatta hiçbirşeyim yolunda gitmiyor hayatımı düzene katamıyorum ve bu yüzden kızımlada yeterince ilgilenemiyorum.
Bu sorunu kendim çözümlemeye çalışıyorum ama sanki bi labirentteyim içinde dönüp duruyorum.
Yeniden ders çalışmaya başlayacağım ama çok yoruldum hiçbir şeye gücüm ve tahammülüm yok...
Kızlar bu konuda bana yardımcı olun lütfen çok kötüyüm:43::43::43:

canım, sınavının iyi geçmemesine üzüldüm. yeni sınav hazırlıklarını yapmadan önce kendinle ilgili durumları aşman lazım bence. psikologa gidemiyorsan güvenebileceğin arkadaşlarınla otur konuş. fikir alışverişi yap. ben insanın kendi kendine de çok şeyi aşabileceğine inanıyorum. dışardan yardım alamıyorsan kendin bu durumları geride bırakmak için uğraşmalısın. umarım aşarsın sorunlarını.

günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun

sabah kahvaltımdan başlıyım artık düzenli olarak yazarım

2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
1 bardak 1 şekerli çay

Günaydın kızlar hepinize ..
Dosbacığımı görüyorum aşağı da hoşgelmiş ..
Hastayım ve bugün bütün gün girmem gereken derslerim var.
Uygulama olduğu için devamsızlıkta problem oluyor o yüzden kendimi zorlayıp gideceğim.
Hepinize iyi günler.

günaydıııınnnnn kızlarrr
nasılsınız??
hoşbulduk masalcım
evet döndüm ve evimdeyim
dün gece geldim saat 2 gibi...
herkes yavaş yavaş dönüyor ama ben çok yoğun olduğum için kaptancığımdan 3 hafta izin istiyorum :((
ama buralarda olacağım bu hafta elimden geldiğince

Back