• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kiloma gelince çok korkuyordum ama sadece 800gr fazla çıkıyorum
saanırımm çabuk atlatırım
genelde hamurişi ve et ile beslendim ama miktarına çok dikkat ettim hep doymadan kalktım masadan..
tatlıyı ise sadece ilk gün yedim
arada misafir çikolatalarından kaçamaklarım oldu
ama genel olarak iiyim
dün akşam maça gittim şu an bacaklarım ağrıyo :((

bugün sabah klasik kahvaltım ile güne başladım ve böyle gider sanırım
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
ve çay
evde yeşilliğim yoktu... öğlenede salata yapamayabilirim
hava çok bozdu dışarı çıkasım yok

bir şey yazamadan kahvaltıya gittim:) kayınvalidem burda da.

dosbacım, bayram güzeldi. ben de şehir dışındaydım. cuma günü döndüm. haftasonu buralardaydım canım. kilo almamış gözüküyorum. bakalım cuma gününe duruamlar nasıl devam edecek. eski beslenme düzenime dönmeye çalışıyorum.

nihancım, sen de hoşgeldin. benden iyilik çok şükür. senden naber?

dosbacım, bayram güzeldi. ben de şehir dışındaydım. cuma günü döndüm. haftasonu buralardaydım canım. kilo almamış gözüküyorum. bakalım cuma gününe duruamlar nasıl devam edecek. eski beslenme düzenime dönmeye çalışıyorum.

iyiyim bende canım sağolasın:))

nihancım sana da günaydın
neysecim cuma dönmek mantıklı bi seçim...ama neyseki dün yollarda kimsecikler kalmamıştı bizde rahat geldik şükür
şimdi bende aramı yapayım sonra elbisemin provasını yapılacak sanırım
düğün telaşı başladı

günaydın kızlar kalkalı cok olduda anca bakabildim
cıldırmak üzereyimm ya benim kız tam bir canavara dönüştüü ev rezalet heryeri karıştırıyoo döküyo kırıyoo engel olamıyorum ben camaşr toplarken dolapları boşaltmış külotları kafasına takmış geziyoo:))))
surup veriyorum kan ilacı işgence her yer battı tükürdüü ve cıkmıyo lekesii halı felan berbatt
allahım büyüdükce akıllanacağına deliriyo bizimkii
sabah 6bucuktanberi ayaktayım biryerleri toplamaya calışırken o dağıtıyoo off off
ayy ne dertliymişimm herkes gelmişşş nerdeyse
ad,nihan,masal,neyse,dosba dombili nasılsınız kızlarrr
gecmişe bakabilirsem yazacağımm
sabah kahvaltım 2dilimden tost

selam canlar.
gününüzaydın olsun inşallah. aslında erken geldim ama işler yoğun olunca ancak yazabiliyorum.fırsat buldukça son yazılanlara göz atayım. buralarda olucam. öpüldünüz.

elacım adcım hoşgeldiniz nasılsınız??
elacım biraz dertli :)) bence tatlı telaş...tam karıştırma öğrenme yaşları Allah sabır versin canım

aramı yaptım
1 elma
1çay bardağı yy süt
su içmeye çalışıyorum bakalım bu soğuk havada ne kadar içebilcem
ancak 500cc olmuştur

öğle yemeğimi hazırlamadan önce bi bal maskesi yapayım diyorum
hoş düğünden önce cilt bakımına gideceğim fırsatım olursa...
öğle yemeğimi aslında etten sıkıldım ama protein olsun diye mecburen yiyeceğim
2 köfte
1çb yoğurt
1 dilim ekmek
salata var ama evde malzemem yok :(( çıkamayacağım sanırım :((
buralardayım kızlar

selamlar kızlar,

spora gittim geldim. 9 günlük aradan sonra süper oldu.

dosbacım, düğün telaşım başladı demişsin. kolay gelsin canım. hava biraz kapalı ankarada gerçekten. öğle yemeğin güzel olmuş afiyet olsun.

elacım, canım ben de kızıyorum karıştırınca ama bir düşününce normal bir şey yapıyor aslında:)) asıl yaramazlık yapmasa anormal olurdu bence:) ya sabır diyeceksin başka pek çaresi yok.

asumancım, kolay gelsin işlerinde. ya ben bu smilleri bir kaldırdım bir daha getiremedim:P nerden geliyor bunlar.

ben geldim kızlar
öğle yemeğim
1 kase domates çorbası
3 yk patates yemeği
yarım dilim ekmek

yemeğimi yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum
bayramdan bu tarafa hiç içemedim özlemişim
başka şehire gidince her zaman bağırsak problemi yaşıyorum havadan mı sudan mı bilmem
bu nedenle bayram boyunca form çayı içmek zorunda kaldım
neyse şimdi çok daha iyiyim
neysecim canım evet düğün telaşı başladı ki sorma
hala elbisemi göremediğim için telaşlıyım
bi de ayakkabı ve çanta derdim var
ben hala toparlanamadım

nihancım afiyet olsun çok güzel az yiyorsun
bayram nasıl geçti

bayramı sormayın kızlar arada bi yedim tatlı
Allahtan fazla gezmedik aşırıya kaçmadım ama sabahları kavurmayı biraz kaçırdım
onun dışında bayram sıkıcıydı hep evdeydim eşim çalıştığı için senin nasıldı canım

bayramı sormayın kızlar arada bi yedim tatlı
Allahtan fazla gezmedik aşırıya kaçmadım ama sabahları kavurmayı biraz kaçırdım
onun dışında bayram sıkıcıydı hep evdeydim eşim çalıştığı için senin nasıldı canım

benimki güzeldi canım eşimin memleketine gittik...gezdik güzel vakit geçirdik
ama benimde kayınvalide hep hamur işi ve et yaptı..saolsun çokta güzel olmuştu ikram etmeyi de çok seviyor...
ben ilk 2 gün tıkabasa yedim sonra dur dosba çok pişman oluyosun dedim ve hep masadan doymadan kalktım
kendim yemek hazırlayarak kırmak istemedim
son 2 gün eşim sebze aldı kayınvalide pişirmiş saolsun yani benim bayramım güzel geçti...
tatlıyı sadece ilk gün yedim 2 kere onada diyetisyen 1 defa yiyebilirsin demişti benimki biri kaçamak oldu

[/SIZE]
günaydın kızlar kalkalı cok olduda anca bakabildim
cıldırmak üzereyimm ya benim kız tam bir canavara dönüştüü ev rezalet heryeri karıştırıyoo döküyo kırıyoo engel olamıyorum ben camaşr toplarken dolapları boşaltmış külotları kafasına takmış geziyoo:))))
surup veriyorum kan ilacı işgence her yer battı tükürdüü ve cıkmıyo lekesii halı felan berbatt
allahım büyüdükce akıllanacağına deliriyo bizimkii
sabah 6bucuktanberi ayaktayım biryerleri toplamaya calışırken o dağıtıyoo off off
ayy ne dertliymişimm herkes gelmişşş nerdeyse
ad,nihan,masal,neyse,dosba dombili nasılsınız kızlarrr
gecmişe bakabilirsem yazacağımm
sabah kahvaltım 2dilimden tost
merhaba elacım. canım sıkıntın çok,şöyle yada böyle yap diyemiyorum. ama mümkün olduğunca çok bağırma hayatım. konuşmaya çalış istersen ilgisini çekecek cümlelerle. bilemiyorum ki şimdi. ama şuda varki hayatım çocuk öyle öyle büyüyecek.herzaman senden kötü durumda olan anneleri düşün ve rahatla hayatım. çok sıkma kendini,tamam kızdığını belirt ama dükülmüş saçılmışla çok üzülme. oda toparlanır yavaş yavaş annesi. kendini keşvediyor artık. :70:

bugün sabah klasik kahvaltım ile güne başladım ve böyle gider sanırım
1 dilim peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
ve çay
evde yeşilliğim yoktu... öğlenede salata yapamayabilirim
hava çok bozdu dışarı çıkasım yok
günaydın canım. sorunsuz dönmüşsünüz sevindim. haberlerde yolları çok kalabalık gösterdiler,ben cesaret edip çıkabilirmiyim ki bu tatillerde diye düşündüm açıkçası. diyetine tekrar tam anlamıyla başladın sanırım afiyet olsun. diyetisyenin bu seferki verdiği listesi daha azdı. ama alışmışsındır diye düşünüyorum,hemen adapte olabiliyorsun. :29:
dosbacım bir 800 gr da bende var. cumaya kadar kurtuluruz inşallah. bende kaçamaklar çok oldu yazmaya utanıyorum. :))) bu arada ne maçına gittin hayatım. senmi oynadın yoksa gidiş dönüş yollarında yürümekmi yordu seni. :))
canım,telaşe başladı tabi. izin olayını tamamdır. düğünden sonra dönersin hayırlısı ile. hatta kilo vermiş olarak dönmeni dilerim canım.

Günaydın kızlar hepinize ..
Dosbacığımı görüyorum aşağı da hoşgelmiş ..
Hastayım ve bugün bütün gün girmem gereken derslerim var.
Uygulama olduğu için devamsızlıkta problem oluyor o yüzden kendimi zorlayıp gideceğim.
Hepinize iyi günler.
günaydın. tekrar geçmiş olsun canım. iyi dersler.
günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
sabah kahvaltımdan başlıyım artık düzenli olarak yazarım
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
1 bardak 1 şekerli çay
günaydın canım,teşekkürederim. seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.afiyet olsun. güzel bir kahvaltı olmuş.
Canım zaman çok gibi ama yetiştiremiyorum, psikolog konusunda eşim destek değil bana haliyle maddi yöndende bağımlı olduğum için onun desteğini bekliyorum.
Allahtan ki prensesim var ama onada bazen zarar veriyorum farkında olmadan bağırıyorum onuda üzüyorum kendime gelince onu kırmış oluyorum bi kere çok çaresizim
canım benim, gönül isterdiki şu bunaldığın günlerinde yanında olabileyim. hani kafa dağıtırdık biraz. :) canım, şunu hiçbirzaman unutma;bir söz vardır,hasta istemezse yedi kapı bir araya gelse onu iyileştiremez.gerçektende öyle vede kendi kendinin doktoru olmaktan hiçbir zaman vazgeçme. bende psikoloğa gittim, o kadar anlattı banamısın demedim,ne zamanki tamam artık bundan sonra böyle olacak dedim ve rahatladım. ayrıca, Mevlam yaşadığın bu sıkıntılarından başka sıkıntı göstermesin. biliyorum şuan bunalıyorsun,ama beterin beteri vardır hayatım her zaman böyle düşün ve lütfen güzel yavrunuda kendinide üzme artık. sınavı kazanamamış olman evet bi bakımdan önemli ama hiçbir şey senin ve ailenin huzurundan önemli değil. ben inanıyorumki zamanı geldiğinde beklentilerin gerçekleşecek. bunun için sana sabır ve mücadele gücü diliyorum ve de inancını hiçbirzaman kaybetme lütfen. :70:
Ve en önemlisi çok tatlı bir kızın var.
Ondan destek al ..
İnsanı en mutlu eden şeydir heralde

masalın bu sözü çok hoşuma gitti. her ne kadar bazen bunaltsalarda iyi ki varlar. Rabbim yavrularımızın yokluğunu acısını göstermesin dilerim. onların acısıyla bizi terbiye etmesin. (amin)
Güzel bi bayram geçirmene sevindim canım
ne güzel oğluşunlada vakit geçirmişin
senin için güzel bi doping olmuş Canım geçmiş olsun ya çok dikkatli ol kontrol altında tutmaya çalış
sağol canım.tansiyon arada sorun oluyor böyle. bayramda iyi geldi gerçekten. seninde iyi bir bayram geçirmiş olmanı diliyorum.

Kaptancığım da uğramış hoşgelmiş .
hoşbuldum canım.
herkese iyi akşamlar :)uzun bi aradan sonra sitey gelebildim. bilgisayarım uzun süre tamirdeydi sonra sınavlar falan derken..
ama artık uzun süreli ve aktif olarak sitede olma niyetindeyim..herkes nasıl? :) umarım her şey yolundadır herkes için:)
hoşgeldin celudar.bende nereye kayboldu bu kız diyordum. inşalah iyisindir. ben iyiyim canım,sağol. :))

asumancım hoşgeldin canım. ben de yarın görücez anca asumanı diyordum ki sen bize süpriz yapmışsın. güzel bir tatil geçirmene sevindim canım. bebişine de açsaydın bir yandan bir michael jackson:))
hoşbulduk rabiacım. aslında bende öyle düşündüm,pc sıkıntı yaratsaydı öylede olacaktı,neyseki dün akşam iyiydi. :)) tatil iyiydi gerçekten.sağol canım. sende gittin geldin.Allah kavuştursun tekrar. 2 ay kalmış sayılı gün çabuk geçer derler. gerçi eşine daha zordur malum askerlik kolay değil(yapmış gibi konuştum bende) canım michael ı açıyorum ama klibi görecek illaki baka baka dans ediyor. :)))
kızlar herkes gelmış tatıl donusu yıne senlıklı
bızımnet sorunu cozuldugunde ebnde buradayım
kaptancıgımbenı yıne ızınlı yazasan sevınırım
dombili canım sanırım iznin devam ediyordu. döndüğünde görüşürüz.işlerinde kolay gelsin.
menümü yazmaya başlıyorum artık kızlar. kaçtı biraz ama siz de bakın bakalım:
kahvaltı: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin ve 1 dilimden biraz fazla ekmek. 3 bardak çay
ara: 1 elma ve 1 mandalina
kaçamak: çikolata, 4 küçük kare kadar
öğle: patatesli tavuk ve haşlanmış tavuk
ara: 1 bardak ayran
1 bardak kahve karışım
akşam: 1 kase barbunya etli, 1 kase yoğurt, salata ve 3-4 çatal et kavurma ve 3-4 kaşık bulgur pilavı.
1 form çayı içtim biraz önce.
akşam yemeği çook fazla oldu. bu kadar şeyi aynı anda yememeliydim.
akşam yemeği biraz fazla olmuş,birde kaçamak var. onların haricinde gayet iyi göründü. afiyet olsun canım.
herkeze güzel günler.... :)))
sağol melankolim sanada güzel günler dilerim.
Beni de durdurun lütfen pazartesinden itibaren.
Ve irade değildi cidden canım bir şey yemek istemiyordu.
Şimdi ne bulursam yiyorum resmen.
Spora da nasıl başlayacağım bilmiyorum ama başlamam lazım.
Bu arada anketörlük olayı çok güzel gitti Ankaradayken.
İçime de sindi çok da güzel oldu.
Cidden trekking çok güzel oluyor hele ki doğayı seviyorsan ve biraz da fazla meraklı olunca.
Konuşmam ve merakım direk dikkat çekiyor artık her gördüklerini bana da gösteriyorlar :=)
Tabi konuşma konusunda ufak uyarılar alıyorum ama ben susamayınca onlar konuşmaya başlıyor ..
Çocuk esirgeme harikaydı ..
Huzur evi de güzeldi ama hepsinin gözü yaşlıydı bayramda çocukları gelmemiş.
uzun uzun konuştuk ..
Ama çocuk esirgeme daha da güzeldi.
Bir çocuğun gözündeki parlamayı şu hayatta hiç bir şeye değişmem.
O kadar ufak şeylerden mutlu oluyorlar ki.
Biraz oyun oynuyorsun biraz konuşuyorsun onlarla gözlerine öyle bir parıltı yerleşiyor ki.
Ufacık şeylerden mutsuz olmaya yere aradığımız için utandım kendime ..
O kadar zorluğun içinde bile mutlu olmayı biliyorlar.
Bir melek vardı adı da melek kendisi gibi.
O kadar mı güzeldi
Kıvır kıvır saçlar ..
Onunla baya oynadık konuştuk.
5 yaşında bir çocuk nasıl o kadar şey bilebilir hayat hakkında.
Gözlerim doldu zor topladım kendimi.
fotoğraf çekecektim sözde orada da ama aklıma bile gelmemiş ..
canım aslında bu yazına cevap yazmıştım ama çıkmamış sildim sanırım.
sanırım,topikte kimse olmayınca yokluğumuzu fırsat bilip yemeğe saldırmışsın. ee artık döndük sende toparlanırsın değilmi masalım. :16:
laf aramızda o yeme hissini bende yaşıyorum nasıl duracağım bilmiyorum ama frene bastım, şimdilik tutuyor. :)))
sevilerek yapılan işin tadı birbaşka oluyor tabi. anketörlük işine davam edecekmisin masalım,yoksa belirli bir süremiydi canım.
bu trekking olayını geçen akşam çocuklar duymasın dizisinde konuştular,hemen aklıma sen geldin. ama onlar alışveriş olayı konusunu abattılar sanırım.yoksa doğrumu yani herayrıntısını almak gerekiyormu. trekking ayakkabısı vs.
keşke benimde öyle bir imkanım olsaydı yada o imkanı yaratıp bende gidebilseydim ziyaretlere. dilerim birgün nasip olur. ama senin anlatmanla bile çok duygulandım.oraya gidince neler hissederim tahmin ediyorum. sevdiklerini bekleyen büyükler için çok zor bir durum. Rabbim kimseyi sahipsiz kimsesiz bırakmasın,yollara bakıtmasın dilerim. o minicik yavrularımada Rabbim huzur dolu yuvalar nasip eylesin dilerim. kurban olayım hepsine. inan çok duygulandım. Allah senden de razı olsun hayatım,o insanlara bir nebze de olsa mutluluk verdin. melekle beraberdim diyorsun ama hiç aynaya baktınmı masalım. :70:

Back