• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar ben gruba yeni alındım ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok. beni bilgilendirirseniz sevinirim aranızda olmaktan çok mutluyum
canım hoşgeldin. bugün takıma katılan 2. arkadaşımızsın. öncelikli kuralımız bol paylaşımdır. yediğin,içtiğin yaptığın aktiviteleri bizimle paylaşmanı ve bizim paylaştıklarımızada yorum yazmanı bekliyoruz. böylelikle motivasyonumuz bol olacak emin ol hayatım. 1 hafta deneme süren var. paylaşım iyi olursa listeye alınıyorsun. senden ricam bize kısaca kendini tanırmandır. boy kilo,hedef kilo,yaşınıda yazarsan sevinirim.
adcım sen ereğlide oturuyordun dimi?
ereğlideyim hayatım.

bugün aramıza 2 arkadaşımız katıldı, fderya ve female.
tekrar hoşgeldiniz kızlar. kendinizi kısaca,yaş boy kilo hedef kilo ve kilo alma öyküsü olarak tanıtmanızı rica ediyorum.tabi başka eklemek istedikleriniz varsa seve seve dinleriz. burada günlerimiz nasıl beslendiğimizi yediklerimizi yazarak geçiyor. ne yedik ne içtik hepsini yazıyoruz,kaçamaklarımızıda yazıyoruz tabiki. buraya gelen çoğu insan kendine şans vermeden gidiyor,mücadeleyi sevenler kalıyor. ne kadar çok paylaşımınız olursa burayı o kadar çok seversiniz emin olun. 1 hafta deneme süreniz var,paylaşımınız bol olursa asıl üye olup listeye giriyorsunuz ama olmazsa isteğe göre tekrar deneme süreniz olabilir. hercuma kilo bildirimi yapıyoruz en geç saat 11.30 a kadar. eğer işiniz olursa perşembe akşamıda yazabilirsiniz.
çok öpüyorum.

ad1 canım sık sık uğruyorum ama katılmak isteyenler bölümüne Sizin takım sayı olarak fazla zaten 6-7 kişi olan takımlara biraz öncelik tanıyabilirseniz sevinirim Bir arkadaşı davet etmiştik zaten sizin takıma gelmiş

Bende aranıza bugün katıldım
İlk başta kendimi tanıtayım tabiki sizlere :)

Seda ben. Tamı tamına 85 kg olup 1,65 cm boyum var. Yanı namıdeğer şişko bir insanım Bır cok kez denedım. İlaçlar rejımler. Sonuçlarında hep verdim ama daha sonra tekrar geri aldım.
Ama bu sefer cok azimliyim ne yapıp edip şu üstümdeki 20 kg den kurtulmak istiyorum
Normalde bugün spora baslıyordum ama hastalıgımın 2. günü agrılarımdan ancak yarın baslıcam. Diyet olark diyetısyene gıttım ve bır dıyet lıstesı aldım kendıme 3 ana 3 ara öğün toplam 6 öğünlük bir liste. Fakat tamamen uymam ıcın sureklı evde olmam lazım. Spor hocam ekmegı ve cıkolatayı kesıtıgım surece hem gozumun hemde karnımın doyacagını soyledı :)
Cunku nıyeyse bır kıbrıt kutusu lafları benı oldukca sıkıyorrr :)
Bakalım 1 hafta sonra umarım aranızda olur ve sureklı hep beraber kılolarımızdan kurtulabılırızzzz :)

valla bakıyorum da ne bakımlı takımız biz. maskeler falan. :)) amanın varmı bizim gibisiiii.... :8:

selam rabiacım. spor konusunda tebrik ederim.bayram sonrası açılışını yapmışsın. havalar burdada kapalı,ama ılık.dışarıda olmayı isterdim. kuzuların yaptıkları kesinlikle çok normal. yeni yeni keşfediyorlar herşeyi,merak içindeler öyle öyle yetişip şekil alacaklar. onlardan uslu olmalarını beklemek haksızlık olurdu. valla ne bileyim bir çocuğun uykusu yerindeyse yemeğini biraz da olsun yiyorsa gerisi önemsiz,çocuktur illa karıştıracak,dökecek saçacak. şimdi yaptıklarından ziyade ileride nasıl olacaklar. güzel dönemlerini yaşıyoruz tadını çıkarın hatunlar.

haklısın hayatım,eşine daha zor. o birçok özlemi yaşıyor,baştada senin ve yavrusunun özlemi.
canım herşeyin hayırlısını dilerim. insan yavrusunun,ilk kelimesini,ilk adımını görmeyi heves ediyor ama olsun hayatım. Rabbim bundan sonraki bütün ilklerini yaşamayı nasip etsin sizlere vede cümlemize.

maşallah takım bence de çok bakımlı. sizlerin sayesinde ben de acayip gaza geldim:)) her gece bir maske uyguluyorum:33:

canım, bazen ben de çok kızıyorum oğluşa ama sonra aklıma geliyor benden daha zor durumda olan anneler. belki fiziksel veya ruhsal bir sebepten hareket edemeyen bebekler. öyle olsaydı ne yapacaktım? sağlıklı olsun da hareketli olsun, şükür rabbime.

canım, bu ilkler o kadar önemli ki.. amin diyorum duana, inşallah hep yanlarında olabiliriz.

bu arada sabah kahvaltım,2 dilim ekmekli beyaz peynirli yağsız tost.
öğle yemeğim 1 tabak karnabahar,100 gr yoğurt,2 dilim kepek ekmeği.
ara öğünler yok,su 250 ml. :((

ekmek bu kadarla kalsın bence canım. 4 dilim olmuş zaten. ondan hariç bir de ara öğün ekleseydin süpper olucaktı. yarın eklerisn inşallah. suya da yeniden asılmalıyız canım. sadece sana söylemiyorum ben de ihmal etmeye başladım.

merhabalar ben gruba yeni alındım ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok. beni bilgilendirirseniz sevinirim aranızda olmaktan çok mutluyum

hoşgeldin female. kaptanımız seni bilgilendirecektir.

Seda ben. Tamı tamına 85 kg olup 1,65 cm boyum var. Yanı namıdeğer şişko bir insanım Bır cok kez denedım. İlaçlar rejımler. Sonuçlarında hep verdim ama daha sonra tekrar geri aldım.
Ama bu sefer cok azimliyim ne yapıp edip şu üstümdeki 20 kg den kurtulmak istiyorum
Normalde bugün spora baslıyordum ama hastalıgımın 2. günü agrılarımdan ancak yarın baslıcam. Diyet olark diyetısyene gıttım ve bır dıyet lıstesı aldım kendıme 3 ana 3 ara öğün toplam 6 öğünlük bir liste. Fakat tamamen uymam ıcın sureklı evde olmam lazım. Spor hocam ekmegı ve cıkolatayı kesıtıgım surece hem gozumun hemde karnımın doyacagını soyledı :)
Bakalım 1 hafta sonra umarım aranızda olur ve sureklı hep beraber kılolarımızdan kurtulabılırızzzz :)

hoşgeldin seda aramıza. ben de 166 boy ve 82 civarı bir kilo ile başladım yani yakınmışız. burdaki paylaşımlar çok etkili oluyor. aktif katılırsan kesin faydasını görürsün tabi Allahın izniyle.

asumancım ben de kullanmıyorum sigara.

bu arada ankara ereğli arası kaç saat sürüyor canım? yolu falan nasıl arabayla? ilerleyen zamanlarda öyle bir planımız olacak gibi de, netten araştırmak yerine sana sorayım dedim.

Kızlar forumu böyle görmek ne güzel.
İnanın çok mutlu oldum ..
Ohh be kavuştuk takımımızın eski canlı hareketli haline ..

[/SIZE]
merhaba elacım. canım sıkıntın çok,şöyle yada böyle yap diyemiyorum. ama mümkün olduğunca çok bağırma hayatım. konuşmaya çalış istersen ilgisini çekecek cümlelerle. bilemiyorum ki şimdi. ama şuda varki hayatım çocuk öyle öyle büyüyecek.herzaman senden kötü durumda olan anneleri düşün ve rahatla hayatım. çok sıkma kendini,tamam kızdığını belirt ama dükülmüş saçılmışla çok üzülme. oda toparlanır yavaş yavaş annesi. kendini keşvediyor artık. :70:

günaydın canım. sorunsuz dönmüşsünüz sevindim. haberlerde yolları çok kalabalık gösterdiler,ben cesaret edip çıkabilirmiyim ki bu tatillerde diye düşündüm açıkçası. diyetine tekrar tam anlamıyla başladın sanırım afiyet olsun. diyetisyenin bu seferki verdiği listesi daha azdı. ama alışmışsındır diye düşünüyorum,hemen adapte olabiliyorsun. :29:
dosbacım bir 800 gr da bende var. cumaya kadar kurtuluruz inşallah. bende kaçamaklar çok oldu yazmaya utanıyorum. :))) bu arada ne maçına gittin hayatım. senmi oynadın yoksa gidiş dönüş yollarında yürümekmi yordu seni. :))
canım,telaşe başladı tabi. izin olayını tamamdır. düğünden sonra dönersin hayırlısı ile. hatta kilo vermiş olarak dönmeni dilerim canım.

günaydın. tekrar geçmiş olsun canım. iyi dersler.

günaydın canım,teşekkürederim. seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.afiyet olsun. güzel bir kahvaltı olmuş.

canım benim, gönül isterdiki şu bunaldığın günlerinde yanında olabileyim. hani kafa dağıtırdık biraz. :) canım, şunu hiçbirzaman unutma;bir söz vardır,hasta istemezse yedi kapı bir araya gelse onu iyileştiremez.gerçektende öyle vede kendi kendinin doktoru olmaktan hiçbir zaman vazgeçme. bende psikoloğa gittim, o kadar anlattı banamısın demedim,ne zamanki tamam artık bundan sonra böyle olacak dedim ve rahatladım. ayrıca, Mevlam yaşadığın bu sıkıntılarından başka sıkıntı göstermesin. biliyorum şuan bunalıyorsun,ama beterin beteri vardır hayatım her zaman böyle düşün ve lütfen güzel yavrunuda kendinide üzme artık. sınavı kazanamamış olman evet bi bakımdan önemli ama hiçbir şey senin ve ailenin huzurundan önemli değil. ben inanıyorumki zamanı geldiğinde beklentilerin gerçekleşecek. bunun için sana sabır ve mücadele gücü diliyorum ve de inancını hiçbirzaman kaybetme lütfen. :70:
Ve en önemlisi çok tatlı bir kızın var.
Ondan destek al ..
İnsanı en mutlu eden şeydir heralde

masalın bu sözü çok hoşuma gitti. her ne kadar bazen bunaltsalarda iyi ki varlar. Rabbim yavrularımızın yokluğunu acısını göstermesin dilerim. onların acısıyla bizi terbiye etmesin. (amin)

sağol canım.tansiyon arada sorun oluyor böyle. bayramda iyi geldi gerçekten. seninde iyi bir bayram geçirmiş olmanı diliyorum.

hoşbuldum canım.

hoşgeldin celudar.bende nereye kayboldu bu kız diyordum. inşalah iyisindir. ben iyiyim canım,sağol. :))

hoşbulduk rabiacım. aslında bende öyle düşündüm,pc sıkıntı yaratsaydı öylede olacaktı,neyseki dün akşam iyiydi. :)) tatil iyiydi gerçekten.sağol canım. sende gittin geldin.Allah kavuştursun tekrar. 2 ay kalmış sayılı gün çabuk geçer derler. gerçi eşine daha zordur malum askerlik kolay değil(yapmış gibi konuştum bende) canım michael ı açıyorum ama klibi görecek illaki baka baka dans ediyor. :)))

dombili canım sanırım iznin devam ediyordu. döndüğünde görüşürüz.işlerinde kolay gelsin.

akşam yemeği biraz fazla olmuş,birde kaçamak var. onların haricinde gayet iyi göründü. afiyet olsun canım.

sağol melankolim sanada güzel günler dilerim.

canım aslında bu yazına cevap yazmıştım ama çıkmamış sildim sanırım.
sanırım,topikte kimse olmayınca yokluğumuzu fırsat bilip yemeğe saldırmışsın. ee artık döndük sende toparlanırsın değilmi masalım. :16:
laf aramızda o yeme hissini bende yaşıyorum nasıl duracağım bilmiyorum ama frene bastım, şimdilik tutuyor. :)))
sevilerek yapılan işin tadı birbaşka oluyor tabi. anketörlük işine davam edecekmisin masalım,yoksa belirli bir süremiydi canım.
bu trekking olayını geçen akşam çocuklar duymasın dizisinde konuştular,hemen aklıma sen geldin. ama onlar alışveriş olayı konusunu abattılar sanırım.yoksa doğrumu yani herayrıntısını almak gerekiyormu. trekking ayakkabısı vs.
keşke benimde öyle bir imkanım olsaydı yada o imkanı yaratıp bende gidebilseydim ziyaretlere. dilerim birgün nasip olur. ama senin anlatmanla bile çok duygulandım.oraya gidince neler hissederim tahmin ediyorum. sevdiklerini bekleyen büyükler için çok zor bir durum. Rabbim kimseyi sahipsiz kimsesiz bırakmasın,yollara bakıtmasın dilerim. o minicik yavrularımada Rabbim huzur dolu yuvalar nasip eylesin dilerim. kurban olayım hepsine. inan çok duygulandım. Allah senden de razı olsun hayatım,o insanlara bir nebze de olsa mutluluk verdin. melekle beraberdim diyorsun ama hiç aynaya baktınmı masalım. :70:

Çok fazla yedim ya :(
Hissediyorum üstümdeki kiloyu o yüzden cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum.
En azından moralim bozulmasın ..
Trekkingde tamamen abartı çocuklar duymasındaki kaptancığım..
Evet trekking botları ile yürüyüşler daha kolay oluyor ama boğazlı her hangi bir bot iş görüyor.
Amaç bileği burkmamak ..
Hmm ben kaç kere döndürmüşüm bileğimi o da ayrı ama :)
Çok güzel oluyor yürüyüşler çok eğlenceli ve çok rahatlatıcı.
Her gittiğimde de bir şeyler öğreniyorum ..
Anketörlüğe devam edeceğim ...
Mümkün oldukça derslerden fırsat buldukça ..
Ben tedirgin oluyordum ama etrafımdaki insanlarda sakıncalı bir şey görmedim.
Ayrıca benim için de tecrübe oluyor.
Çaba harcamak olsun ikna etmek konusunda olsun.
Canım sıkkındı o gün ilk başta zorlandım o yüzden kabul etmeyenler oldu sonra her şeyi bir kenara bıraktım ve hiç red cevabı almadığımı farkettim.
Aksine sohbete tutup bırakmadı insanlar ...
KAptancığım utandırdın beni ..
Ama insan kendisi de onlar kadar mutlu oluyor.
O kadar samimi o kadar içtenler ki ..
Umarım hepimiz fırsat bulur zaman zaman onları ziyaret ederiz ..
İstedikleri tek şey sevgi ..

asumancım, eşlere daha zor askerlik bence de. hem çocuktan da ayrı kalıyorlar. Allah vermesin ben şimdi evladımdan birkaç saat ayrılamıyorum. çocuk o giderken konuşmuyordu, şimdiyse nerdeyse cümle kuracak düzeye geldi. bir anne-baba için kaçırılmayacak dönemler bunlar. ama maalesef biz bir 6 ay açık vereceğiz. Allah daha uzun dönem yapanlar ve ailelerine sabır versin.

bak bak sen şu tatlı kelebeğe demek klibe bakıp da dans ediyor:)) yerim ben onun dansını:)

Neyneysecim askerlik cidden zor ..
Ailesinden ayrı ..
eşinden çocuğundan ..
alışmadığı bir şekilde koğuşlarda kaç kişi kalıyorlar.
Mantıklı olmasa bile üstünün emirlerine uymak zorundasın ..
Psikolojik açıdan gerçekten çok etkiliyor erkekleri ..
ama az kalmış sizin eşin umarım bir an önce gelir ve bir daha hiiiç ayrılmazsınız :)

sadece merak melankolim.ben kullanıyorum acaba dedim topikte tek kullanan benmiyim diye. :))

Bence sen de bu sigarayı bir an önce bırakmalısın ..
Bir kararına bakar hem sağlıklı olursun hem cildini kötü yapmaz hem o iğrenç koku üstüne sinmez hem de çocuğun görüp seni örnek almaz ..

Hoşgeldin aramıza female ..

HOşgeldin sedacım aramıza ..
Emin ol burasının çok faydasını göreceksin.
Bak ben tatilde hiç kimse olmayınca bol bol yedim :)
Ama şimdi mümkün mü?
Mutlaka birileri beni durdurur ;)
Yemek konusunda ben de öyleyim.
Belli bir diyet listesine asla uyamam ki mümkün oldukça diyet dememeye çalışıyorum ancak kelime bulamayınca söylüyorum ..
Dikkat ediyorum yediklerime kaçamak yapmamaya çalışıyorum.
Bu arada sporun çok faydasını göreceksin emin ol ..
Ben 2 hafta da 1 kilo falan vermiştim geçen haftalarda moralim bozulmuştu ama bir baktım 2.5 cm basenlerimde 3 cm belimde incelme var ..

Bugünkü yediklerimi yazayım ..
Kahvaltıdan önce: elma sirkeli ballı su ( midem için aç karnına içmemeye karar vermiştim ama başka türlü de içemedim vücut direnci içinde ihtiyacım olduğundan tekrar başladım.
Kahvaltı: YArım dilim kek
Ara: bir incir
Öğle: tavuk dönerin sadece etleri..
Ara: salep
Akşam : 1 elma
1 portakal
Bundan sonraki aralarda bol bol bitki çayı olacak ki bir an önce iyileşeyim ..

selam kızlar ben geldim
sabah bi merhaba dedim sonra çıkış o çıkış...
elbisem daha şekil almamış sadece ölçüler tamamlanmış diyebilirim
ara yapamadım :((
akşamda kaçamağım oldu yazmayacağım ama ceza verebilirsiniz tahmini 350kolari ama yinede netten bakarım
sigara sormuşsunuz...kullanmıyorum
adcım maçı sormuşsun canım gs-kayseri maçına gittim ama işgence gibiydi....ailece gittik ve kayseri tarafına oturmak zorunda kaldım ve istediğim gibi tepki veremedim :))

yarın ayakkabı ve diğer işler için uğraşacağım
kaptanım bu arada 3 hafta izin istemiştim acaba kabul oldu mu??
böyle katılımda bulunayım ama listede olma ihtimalim çok düşük :((
cuma günü ereğliye geliyorum ve seni görmek istiyorum ama işlerimiz yetişmeyebilir...ablamın evini sereceğiz sonra hemen dönmemiz lazım çnk memleketteki işler bizi beklio
ama düğünden sonra gerçekten seni ziyaret etmek istiyorum

canım, sınavının iyi geçmemesine üzüldüm. yeni sınav hazırlıklarını yapmadan önce kendinle ilgili durumları aşman lazım bence. psikologa gidemiyorsan güvenebileceğin arkadaşlarınla otur konuş. fikir alışverişi yap. ben insanın kendi kendine de çok şeyi aşabileceğine inanıyorum. dışardan yardım alamıyorsan kendin bu durumları geride bırakmak için uğraşmalısın. umarım aşarsın sorunlarını.

Haklısın canım inş. bir an önce toparlanabilirim hayatım inş benimde yoluna girer

[/SIZE]

canım benim, gönül isterdiki şu bunaldığın günlerinde yanında olabileyim. hani kafa dağıtırdık biraz. :) canım, şunu hiçbirzaman unutma;bir söz vardır,hasta istemezse yedi kapı bir araya gelse onu iyileştiremez.gerçektende öyle vede kendi kendinin doktoru olmaktan hiçbir zaman vazgeçme. bende psikoloğa gittim, o kadar anlattı banamısın demedim,ne zamanki tamam artık bundan sonra böyle olacak dedim ve rahatladım. ayrıca, Mevlam yaşadığın bu sıkıntılarından başka sıkıntı göstermesin. biliyorum şuan bunalıyorsun,ama beterin beteri vardır hayatım her zaman böyle düşün ve lütfen güzel yavrunuda kendinide üzme artık. sınavı kazanamamış olman evet bi bakımdan önemli ama hiçbir şey senin ve ailenin huzurundan önemli değil. ben inanıyorumki zamanı geldiğinde beklentilerin gerçekleşecek. bunun için sana sabır ve mücadele gücü diliyorum ve de inancını hiçbirzaman kaybetme lütfen. :70:
Ve en önemlisi çok tatlı bir kızın var.
Ondan destek al ..
İnsanı en mutlu eden şeydir heralde

masalın bu sözü çok hoşuma gitti. her ne kadar bazen bunaltsalarda iyi ki varlar. Rabbim yavrularımızın yokluğunu acısını göstermesin dilerim. onların acısıyla bizi terbiye etmesin. (amin)

sağol canım.tansiyon arada sorun oluyor böyle. bayramda iyi geldi gerçekten. seninde iyi bir bayram geçirmiş olmanı diliyorum.

Canım inşallah herşey dediğin ve dilediğiin gibi olur hayatımda Emin ol uğraşacağım kendi kendime bu durumdan çıkmaya elimden geldiğince yapmaya çalışacağım.
Kuzum iyiki var teyzesi o olmasa zaten kafayı yerdim herhalde
Bayram güzeldi eşim kızım ve ben vardık gezdik İstanbulun tadını çıkarttık...

kızlar aranızda sigara kullanan varmııı.???

Bende kullanıyorum canım

Hoşgeldin canım aramıza

Asumancım canım benim arkadaş gelmişti ya o katılacak şu anda memlekette neti yok bi türlü girip haber verememiş
Şu andada nişanlısının ailesinin yanına gitti nişanlısı askere gidecek onu uğurlayacak
Haftaya mutlaka katılır ama

selam kızlar ben geldim
akşamda kaçamağım oldu yazmayacağım ama ceza verebilirsiniz tahmini 350kolari ama yinede netten bakarım
adcım maçı sormuşsun canım gs-kayseri maçına gittim ama işgence gibiydi....ailece gittik ve kayseri tarafına oturmak zorunda kaldım ve istediğim gibi tepki veremedim :))

Dosbacım bir an önce olsun elbisen de bize de göster olur mu?
Ne renk olacak?

Haklısın canım inş. bir an önce toparlanabilirim hayatım inş benimde yoluna girer

Canım inşallah herşey dediğin ve dilediğiin gibi olur hayatımda Emin ol uğraşacağım kendi kendime bu durumdan çıkmaya elimden geldiğince yapmaya çalışacağım.
Kuzum iyiki var teyzesi o olmasa zaten kafayı yerdim herhalde
Bayram güzeldi eşim kızım ve ben vardık gezdik İstanbulun tadını çıkarttık...

Bende kullanıyorum canım

Hoşgeldin canım aramıza

Aaa hiç yakıştıramadım ben bu sigara işini bizim takımın güzellerine ..

selam kızlar ben geldim

Canım hoşgeldin
Çok yoğunsun galiba tatlı telaşeleriniz var hayırlı olsun çok çok da kolay gelsin

Kızlar forumu böyle görmek ne güzel.
İnanın çok mutlu oldum ..
Ohh be kavuştuk takımımızın eski canlı hareketli haline ..
Neyneysecim askerlik cidden zor ..
Ailesinden ayrı ..
eşinden çocuğundan ..
alışmadığı bir şekilde koğuşlarda kaç kişi kalıyorlar.
Mantıklı olmasa bile üstünün emirlerine uymak zorundasın ..
Psikolojik açıdan gerçekten çok etkiliyor erkekleri ..
ama az kalmış sizin eşin umarım bir an önce gelir ve bir daha hiiiç ayrılmazsınız :)
sağol canım iyi dileklerin için. süresinin az kalması bile o kadar iyi geliyor ki anlatamam. ilk gittiği zamanlar hiç aklım almıyordu.

Bugünkü yediklerimi yazayım ..
Kahvaltıdan önce: elma sirkeli ballı su ( midem için aç karnına içmemeye karar vermiştim ama başka türlü de içemedim vücut direnci içinde ihtiyacım olduğundan tekrar başladım.
Kahvaltı: YArım dilim kek
Ara: bir incir
Öğle: tavuk dönerin sadece etleri..
Ara: salep
Akşam : 1 elma
1 portakal
Bundan sonraki aralarda bol bol bitki çayı olacak ki bir an önce iyileşeyim ..

menünün gelişmesi lazım biliyorsun. o yüzden bu seferlik fazla bir şey yazmayacağım:)) hastalıktı derslerdi bu ara biraz beslenmen etkilenecek gibi gözüküyor. bir iyi şeyi farkettim ki meyve yiyorsun:13:

selam kızlar ben geldim

:9::9: kayseri tarafında kalmana üzüldüm, yazık olmuş:9:

elbiseni ben de merak ettim:)) masal'la benim merakımı giderirsin zannediyorum:)

Biliyorum Neyneysecim ama cidden dersler hastalık derken o aralar bile yenmek için çok çabalanmış şeyler.
Bugün 9 dan 16.30 kadar toplam en fazla 1.5 saat aramız vardı onlarda 15-20 dk lık .. Ancak atıştırabiliyorum böyle.. Ama pazartesi bitince okul açısından haftayı bitmiş sayıyorum.
Meyve konusunda da etkin çok fazla :) Artık meyve tüketimine başladım ..

Şekerlerim gündüz gelemedim kızım grip oldu onu dra götürdüm
Anca oturdum bilgisayarın başına
bugün ne yedim hemen yazayım
sabah kahvaltıyı dışarda yaptık ama
1 parça kepek ekmeği ve 1 dilim peynir
öğleden sonra
çok az simit
akşamda 1 kaşık pilav ve 1 kaşık kavurma
yanındada yağsız salata

elacım adcım hoşgeldiniz nasılsınız??
elacım biraz dertli :)) bence tatlı telaş...tam karıştırma öğrenme yaşları Allah sabır versin canım
iyi diyelim iyi olalımm evet cok tatlı cnmda cokta cadıı:))

aramı yaptım
1 elma
1çay bardağı yy süt
su içmeye çalışıyorum bakalım bu soğuk havada ne kadar içebilcem
ancak 500cc olmuştur
afiyet olsun evet ya su bende az içmeye başladımm
aklıma gelirse

öğle yemeğimi hazırlamadan önce bi bal maskesi yapayım diyorum
hoş düğünden önce cilt bakımına gideceğim fırsatım olursa...
öğle yemeğimi aslında etten sıkıldım ama protein olsun diye mecburen yiyeceğim
2 köfte
1çb yoğurt
1 dilim ekmek
salata var ama evde malzemem yok :(( çıkamayacağım sanırım :((
buralardayım kızlar
cnm güzel olmuş güzel ol bakalım düğüne

selamlar kızlar,

spora gittim geldim. 9 günlük aradan sonra süper oldu.

dosbacım, düğün telaşım başladı demişsin. kolay gelsin canım. hava biraz kapalı ankarada gerçekten. öğle yemeğin güzel olmuş afiyet olsun.

elacım, canım ben de kızıyorum karıştırınca ama bir düşününce normal bir şey yapıyor aslında:)) asıl yaramazlık yapmasa anormal olurdu bence:) ya sabır diyeceksin başka pek çaresi yok.

asumancım, kolay gelsin işlerinde. ya ben bu smilleri bir kaldırdım bir daha getiremedim:P nerden geliyor bunlar.
cnm kızıyorum anlık tepkiler veriyorum ama inan hakediyoo
spor güzel olmuş zaten ben bi sporu yapsam zaten tek sorun buu bendeki eksikk
bu arada babam zayıflamışsın dedi fota cekmiştik onların makineyle bakmışta zayıflamışsın cok dediler annemlerde sevindimm:))))

ben geldim kızlar
öğle yemeğim
1 kase domates çorbası
3 yk patates yemeği
yarım dilim ekmek
afiyet olsun güzel olmuş tatlım

yemeğimi yedim şimdi de yeşil çayımı içiyorum
bayramdan bu tarafa hiç içemedim özlemişim
başka şehire gidince her zaman bağırsak problemi yaşıyorum havadan mı sudan mı bilmem
bu nedenle bayram boyunca form çayı içmek zorunda kaldım
neyse şimdi çok daha iyiyim
neysecim canım evet düğün telaşı başladı ki sorma
hala elbisemi göremediğim için telaşlıyım
bi de ayakkabı ve çanta derdim var
ben hala toparlanamadım
bende merak ettim elbiseni tatlım resim eklersin artık

Merhaba
Ben de araniza yeni katildim.Kolay gelsin.Basarilar..
hoşgeldin cnm

adcım kolay gelsin,tatil sonrası iş hiç çekilmiyor ama alışırız birkaç güne :))
bu arada ben geri dönüş yapmak istiyorum takımda yer var mı?
yoksada ben bireysel olarak takılırm problem olmaz şeker yani :))
ama tabi takım ayrı bir heyecanlı oluyor:)))
gel gel cnmmm

asumancım, eşlere daha zor askerlik bence de. hem çocuktan da ayrı kalıyorlar. Allah vermesin ben şimdi evladımdan birkaç saat ayrılamıyorum. çocuk o giderken konuşmuyordu, şimdiyse nerdeyse cümle kuracak düzeye geldi. bir anne-baba için kaçırılmayacak dönemler bunlar. ama maalesef biz bir 6 ay açık vereceğiz. Allah daha uzun dönem yapanlar ve ailelerine sabır versin.

bak bak sen şu tatlı kelebeğe demek klibe bakıp da dans ediyor:)) yerim ben onun dansını:)
ah cnm en iyi ben bilirim benim eşim kızımın doğumunu göremicekti yurt dışına idecekti oldu kızım akşamı yola cıktı 1gün gec olsa yok yani 2 aylıktı eşim geldiğinde hem annelik hem babalık yapıyorum yapacağımda komşum 7aylık hamileydi eşi somaliye gitti geldiinde cocuk 5aylık olmuştu düşün ne kadar zor ömür boyu asker çok zor bak buğün yine yok yarın akşam gelcek cuma gitcek pazartesi gelcek 2günvar 5günyok
allah yakın zamanda kavuşturur inş

kızlar aranızda sigara kullanan varmııı.???
kullanmıyorummm

bu arada sabah kahvaltım,2 dilim ekmekli beyaz peynirli yağsız tost.
öğle yemeğim 1 tabak karnabahar,100 gr yoğurt,2 dilim kepek ekmeği.
ara öğünler yok,su 250 ml. :((
hadi bakalım güzel olmış cnm

hoş geldin sefalar getirdinnn
:)))))

Back