[/SIZE]
merhaba elacım. canım sıkıntın çok,şöyle yada böyle yap diyemiyorum. ama mümkün olduğunca çok bağırma hayatım. konuşmaya çalış istersen ilgisini çekecek cümlelerle. bilemiyorum ki şimdi. ama şuda varki hayatım çocuk öyle öyle büyüyecek.herzaman senden kötü durumda olan anneleri düşün ve rahatla hayatım. çok sıkma kendini,tamam kızdığını belirt ama dükülmüş saçılmışla çok üzülme. oda toparlanır yavaş yavaş annesi. kendini keşvediyor artık.
günaydın canım. sorunsuz dönmüşsünüz sevindim. haberlerde yolları çok kalabalık gösterdiler,ben cesaret edip çıkabilirmiyim ki bu tatillerde diye düşündüm açıkçası. diyetine tekrar tam anlamıyla başladın sanırım afiyet olsun. diyetisyenin bu seferki verdiği listesi daha azdı. ama alışmışsındır diye düşünüyorum,hemen adapte olabiliyorsun.
dosbacım bir 800 gr da bende var. cumaya kadar kurtuluruz inşallah. bende kaçamaklar çok oldu yazmaya utanıyorum. :))) bu arada ne maçına gittin hayatım. senmi oynadın yoksa gidiş dönüş yollarında yürümekmi yordu seni. :))
canım,telaşe başladı tabi. izin olayını tamamdır. düğünden sonra dönersin hayırlısı ile. hatta kilo vermiş olarak dönmeni dilerim canım.
günaydın. tekrar geçmiş olsun canım. iyi dersler.
günaydın canım,teşekkürederim. seninde geçmiş bayramın mübarek olsun.afiyet olsun. güzel bir kahvaltı olmuş.
canım benim, gönül isterdiki şu bunaldığın günlerinde yanında olabileyim. hani kafa dağıtırdık biraz. :) canım, şunu hiçbirzaman unutma;bir söz vardır,hasta istemezse yedi kapı bir araya gelse onu iyileştiremez.gerçektende öyle vede kendi kendinin doktoru olmaktan hiçbir zaman vazgeçme. bende psikoloğa gittim, o kadar anlattı banamısın demedim,ne zamanki tamam artık bundan sonra böyle olacak dedim ve rahatladım. ayrıca, Mevlam yaşadığın bu sıkıntılarından başka sıkıntı göstermesin. biliyorum şuan bunalıyorsun,ama beterin beteri vardır hayatım her zaman böyle düşün ve lütfen güzel yavrunuda kendinide üzme artık. sınavı kazanamamış olman evet bi bakımdan önemli ama hiçbir şey senin ve ailenin huzurundan önemli değil. ben inanıyorumki zamanı geldiğinde beklentilerin gerçekleşecek. bunun için sana sabır ve mücadele gücü diliyorum ve de inancını hiçbirzaman kaybetme lütfen.
Ve en önemlisi çok tatlı bir kızın var.
Ondan destek al ..
İnsanı en mutlu eden şeydir heralde masalın bu sözü çok hoşuma gitti. her ne kadar bazen bunaltsalarda iyi ki varlar. Rabbim yavrularımızın yokluğunu acısını göstermesin dilerim. onların acısıyla bizi terbiye etmesin. (amin)
sağol canım.tansiyon arada sorun oluyor böyle. bayramda iyi geldi gerçekten. seninde iyi bir bayram geçirmiş olmanı diliyorum.
hoşbuldum canım.
hoşgeldin celudar.bende nereye kayboldu bu kız diyordum. inşalah iyisindir. ben iyiyim canım,sağol. :))
hoşbulduk rabiacım. aslında bende öyle düşündüm,pc sıkıntı yaratsaydı öylede olacaktı,neyseki dün akşam iyiydi. :)) tatil iyiydi gerçekten.sağol canım. sende gittin geldin.Allah kavuştursun tekrar. 2 ay kalmış sayılı gün çabuk geçer derler. gerçi eşine daha zordur malum askerlik kolay değil(yapmış gibi konuştum bende) canım michael ı açıyorum ama klibi görecek illaki baka baka dans ediyor. :)))
dombili canım sanırım iznin devam ediyordu. döndüğünde görüşürüz.işlerinde kolay gelsin.
akşam yemeği biraz fazla olmuş,birde kaçamak var. onların haricinde gayet iyi göründü. afiyet olsun canım.
sağol melankolim sanada güzel günler dilerim.
canım aslında bu yazına cevap yazmıştım ama çıkmamış sildim sanırım.
sanırım,topikte kimse olmayınca yokluğumuzu fırsat bilip yemeğe saldırmışsın. ee artık döndük sende toparlanırsın değilmi masalım.
laf aramızda o yeme hissini bende yaşıyorum nasıl duracağım bilmiyorum ama frene bastım, şimdilik tutuyor. :)))
sevilerek yapılan işin tadı birbaşka oluyor tabi. anketörlük işine davam edecekmisin masalım,yoksa belirli bir süremiydi canım.
bu trekking olayını geçen akşam çocuklar duymasın dizisinde konuştular,hemen aklıma sen geldin. ama onlar alışveriş olayı konusunu abattılar sanırım.yoksa doğrumu yani herayrıntısını almak gerekiyormu. trekking ayakkabısı vs.
keşke benimde öyle bir imkanım olsaydı yada o imkanı yaratıp bende gidebilseydim ziyaretlere. dilerim birgün nasip olur. ama senin anlatmanla bile çok duygulandım.oraya gidince neler hissederim tahmin ediyorum. sevdiklerini bekleyen büyükler için çok zor bir durum. Rabbim kimseyi sahipsiz kimsesiz bırakmasın,yollara bakıtmasın dilerim. o minicik yavrularımada Rabbim huzur dolu yuvalar nasip eylesin dilerim. kurban olayım hepsine. inan çok duygulandım. Allah senden de razı olsun hayatım,o insanlara bir nebze de olsa mutluluk verdin. melekle beraberdim diyorsun ama hiç aynaya baktınmı masalım.